Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Maerju
Küldd el képeslapként!
"Óriási, csupa karom és csáp behemótok. Három vaskos lábukon imbolyogva közlekednek, apró madárszemükkel élelem után kutatnak. Bár nagy mérete a legtöbb ragadozót elijeszti, a maerju valójában könnyű préda - ráuszítva szolgahadadat, pillanatok alatt szétszedik neked ezt a lomha és magatehetetlen szörnyeteget." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-16 10:26:23 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Sziasztok!

A xenokrol.Nem arra gondoltam hogy ki kéne löni a játékbol,de én már minden fajtáját lenyomtam
(ök is),letoltam a küldiket,a szővi is apritott egy pár királynöt......
Szoval valami zárojelenet nekem hiányzik a történetből.Mit tom' én legalább a szokásos "a hős lovagok visszaverték a xenok támadását" ect.cet...
Mert azért ez igy hogy betömöm a lyukat és VÉGE ez elég gyenge.
 
sajna a posta tovabbra sem erte el 2 evvel ezelotti teljesitmenyet, ezt en is tapasztalom (nem az OV kapcsan)
jatsz emilben az megjon )
 
nekem tök mind 1, mert már 1 hete meg kellett volna jönnie postán a fordulómnak, de nem jött!!!
 
Remélem én is, hogy nem fog tömeghisztériát és elégedtlenkedést okozni ez az új változás, és nem kell megszüntetni
Én személy szerint ezért kezdtem el az OV-t, de nem akarok kényszerűen minden nap lépni, hogy "jaj amíg meg nem szűnik gyorsan lépni kell, menni kell előre", mert akkor szerintem hamar megunnám a játékot.
Inkább csak 1-2 max 3 forduló hetente, de akkor hosszabb ideig marad érdekes és élvezetes a játék. Legalábbis remélem, eddig nagyon tetszik a dolog.
 
engem nem zavar a petedobalas tolem maradhat
 
Köszi szépen!

A bizonytalan időtartam azt jelenti, hogy ha esetleg vmi okból a játékosok nagy része utálná a dolgot, akkor kiszedjük, de erre remélhetőleg nem fog sor kerülni.

A xenókról. A barlangodat bármikor betömheted, és akkor nem jönnek többé (ok, mondjuk 1 parancsba belekerül, hogy a petéket eldobáld). De mivel most volt egy csomó akció ami azt segiti, hogy az inaktiv játékosok felzárkózzanak, nem akarjuk a xenókat pont most kilőni, amikor sok embernek ezek újdonságot jelentenek. Esetleg berakom, hogy aki betömi a lukat, annak a peték ne növekedjenek, akkor parancsba se kerül.
 
Ezt a "bizonytalan időtartamra szól" című dolgot én sem értem.
 
a patch nekem is nagyon tetszik
a xenokkal meg semmi bajom, petek a kukaba minden fori vegen azt annyi
 
Szerintem jó az új patch.
Viszont a xenokat már miden szinten unom......
 
lemaradást segítő akciónk, bizonytalan időtartamra szól.

errol eddig nem volt szo....
 
Én régi TF-es vagyok, de sok egyéb tényező mellett az utóbbi idők változtatásai játszottak közre abban, hogy elkezdtem ŐV-zni is, és nem csalódtam. Csak így tovább, remélem, hogy hamarosan egyre többen kezdik el (újra) az ŐV-t!
 
Haly!

Nekem nagyon tetszettek a változtatások, fejlesztések és módosítások! Csak így tovább!

Leinád
 
lsd Bug vagy csak eliras forum ;)
 
ugy latszik egyik peccs anyonvagta az aukcios hazat
a 2 het mar reg lejart, a cucc meg ott van bent (7.szinten 04.20 ota pl...)
 
olyan jó kis hipháppos neve van! iwiri iwiri! hehe faja! ))
na abszintot is eccer ittam életemben aztán arra sem emlékeztem hogy ittam egyáltalán úgy meg nem sok értelme van ugyebár! bár ennyi erővel többször is ihattam csak talán utólag nem monta senki! ))
 
Az egy nagyon jó ital - ebben nem volt változás... :-)
Hozhatsz szolgákat is, nekik juttatunk valamit - az iwiritől lehet, hogy egyből fejreállnak - bár a galetkikre is lehet ilyen hatással bizonyos mennyiség után... ;-)
 
hozzank johettek, nelaunk van minden
majd meglatod jol mi az az iwiri, de hogy fogsz-e ra emlekzeni masnap is? ezt nem tudom ;)
 
jól hagzik de fogalmam sincs mi az az iwiri! )) voltak változások a programban? ))
és mi van a szolgákkal? gondolom istállótok nincs!
 
Hát, nálunk mindenkor meg lehet oldani az asztalösszetolást az étteremben. Az üres helyeket pedig be lehet tölteni arra akicsi időre. Ugyanis mi is széthúzzuk az asztalokat a régi helyükre, amint lement a csoport. A kerek asztalok "össuetolásáról is tudnék mesélni... ;-) Azt megoldják nálunk a vendégek maguktól. :-))) Soha nem szóltunk egy rossz szót sem, pedig nálunk aztán meg van tervezve a kinézet + ügyelnek mindenre... ;-)

No, menjünk, igyunk egy iwirit, s közben beszéljünk újra a programban történt változásokról... ;-)))))

Üdv: Gábor
 
Későn fekszem, bárban dolgozom.
(+ most keltem 1,5-2 órája...) ;-)
 
nem tudok ha mindig reagálnak rá! ))
 
sikeres vizsga! a csoport gondol egyet és elmennek egy étterembe kajálni ünneplés képpen az iszogatás előtt persze! és mit tesz isten külön asztaloknál kellett enniünk mert a főnök azt mondta ha előre lefoglaljuk akkor nincs vele semmi gond de így nagyon sajnálja nem fog menni a dolog! és mi mégsem távoztunk éhesen! vmi pakolászást beszélt miközben a többi vendég eszik meg hogy a terem kialakításának a megtervezése több száz ezer forintba került szal csak úgy lett volna megoldható ha még a vendégek érkezése előtt össztolják nekünk az asztalokat és a többit is átrendezik kicsit hogy a keletkező üres tér ne legyen csúnya és akkor egész nap úgy marad! na én meg ezt a példát tudom rá! :P és marattunk mer igaza van ha ő így vezeti az éttermét de ha nem lenne igaza akkor is marattunk mer nem haltunk bele hogy külön asztaloknál ettünk amik fél méterre voltak egymástól! bár igazából azóta is űrt érzek amiatt a fél órás távollét miatt társaim többségétől!
na most ezt a vitát vigyük át őv környezetbe mer úgy érdekesebb lenne és akkor még csak nem is off topic! bár az ivóban én inkább kerek asztalokat tok elképzelni amit semmi értelme összetolni!
 
Vazze te most koran kelsz vagy keson fekszel???
 
Sziasztok,
Én a vendéglátásban dolgozom, szóval eléggé rálátok a dologra. Mivel a szakmának elég nagy az élőmunka-igénye, sok múlik a dolgozókon, már a felszolgálón is. Mögöttem sem áll ott mindig a főnök (vagyis igen kevésszer :-) ), nekem kell meghoznom sokszor olyan döntéseket, melyek ugyanakkor nem a hatásköröm... S ehhez elég rugalmasnak kell lenni. A konkrét eset - egy asztalösszetolás egy ötcsillagos környezetben sem ütközik problémába. 20 vendég az akkor is 20 vendég, s inkább nálam fogyasszon, mint máshol, ugyebár. A felszolgálósrác elég rugalmatlan volt szerintem ebben az esetben. Ha pedig már egy ilyet is mondani kell egy felszolgálónak, hogy ezt lehet, akkor az már régen rossz... A vendéglátás nem "szalag-munka", a vendégért lehetőleg mindent meg kell tenni. Ez talán az első szabály, s ezt minden szakiskolában tanítják. Persze mostanság lassan már bárki "felszolgálhat", van is belőle probléma... A főnöki reakció - nos, ezt is tudom indokolni. Nem ismerem azt a helyet, de egy 20 fős csoport forgalom-kiesése nem kis összeg, ha csak egy kör, már akkor is... S ha egyszer nemet mondott rá, nemet mond a köv.nek is... Gondolom, nem kell tovább görgetnem a gondolatmenetet... ;-)

Akit érdekelne még további "belső meglátás", magánban vagy CC-mailekben szívesen mesélek...

Üdv: Gábor
 
szakadjunk le a temarol ;)
 
no, nem tudom mi segitett, az ido, vagy levelek, hozzaszolasok, de ma delutan megjotek a 0. forcsik mindket karinak

koszi mindenkinek, legfokepp Talbotnak ;)
 
1. nem én hoztam fel a témát! oké igaza van mer kirúgattak vkit azér mer telfonálniuk kellett egyet ami után már minden rendben lett volna de csak azér is! gondold végig mégeccer hátha!
2. ha kíváncsi vagy rá 4es voltam nyelvtanból de neked ahhoz semmi közöd hogy én kiejtés szerint betűket lehagyva írok itt mer így tartya kedvem! egyébként hogy hoztad ösze a bunkóságot a nyelvtannal? ügyes párhuzam!
3. ha nem teccik hogy vki off topicol akkor te se tedd!
 
Nah srac, 2 mondat.
1. Ne itt szidjad az embereket foleg ha nekik van igazuk.
2. Ha bunkosagrol beszelsz eloszor tanulj meg egy kicsit nyelvtan oran, koszi
 
off: csakhogy annak semmi köze az alkalmazotthoz ő honnan tutta volna hogy a főnöke engedné e ha előzőleg nem monták neki! nagyon sok csak kissé elegánsabb helyen nem engednék! eccerűen bunkóság volt mer amint montad utána megoldódott és maradhattatok volna csak gondoltátok menőbb ha besértőttök! de ez mér volt jó? hol a logika? ennek mi értelme? a megsértett büszkeségetek talán? bah! és persze utána még hozzá kellett tenni hogy ezt beszéjje meg a sráccal mintha minden az ő hibája lenne de legalább akkora katsztrófának állítod be mintha világvége lett volna! persze miután elmentetek a főnöknek az is volt ekkor kiesés! de mér nem marattatok????? nem te montad hogy programozó vagy vmi számtech izé vagy? aszittem legalább azok képesek logikusan gondolkozni! én nem lennék olyan "büszke" rá hogy egy ember miattam elvesztette az állását!


-öszzetolnánk az asztalokat!
-nem lehet!

teló:
-mér nem lehet összetolni az asztalokat?
-össze lehet!

-sajnálom nem tuttam hogy össze lehet tolni az asztalokat! mit parancsolnak?


ugye milyen eccerű lett volna?!
na az ilyen balhék miatt nem fogok soha többé olyan helyen dolgozni ahol emberekkel kell foglalkozni! állítom hogy az emberiség fele pszihopata idegbeteg idióta vagy ecerűen csak full rosszindulatú esetleg ezek közül több is eccerre!
 
off : hat tudod errol szol a szolgaltato ipar. Ha vendeg akar valamit, akkor valaszthatok, megprobalm megadni neki vagy keres masvalakit.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.