Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mérgező karmok
Küldd el képeslapként!
Jéglehelet, tüskés bőr, regeneráció, stb... A galetkik mutálódási formáinak száma végtelennek mondható. Az egykor még alakváltóként jegyzett faj tagjai közt egyre nagyobb számban találhatunk olyanokat, akik méregtől csöpögő karmokkal születnek. De ér-e mindez bármit is az Ellenség elleni harcban?
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-19 21:09:25 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Minden tiszteletem a Macie. Beszeltem vele akkor amikor megkaptam azt a fordulomat aminek az elso oldalanak vegigolvasasa fel ora volt, mert ennyi idobe telt megszamolni benne a bugokat. Mondta hogy ha nem irom meg a bugokat akkor perszehogy nem javitjak. Mikor mondtam hogy ezeket mar mind megirtuk soxor megse javitodtak, nem tudott mit mondani. Pedig azt mondta, hogy Miklos aznap is dolgozott.

A gaz csak az hogy a behonal aki szoba all velunk senki sem tudja megmondani hogy mit dolgozik. Egyesek szerint ugyanis TFet, masok szerint OVt :P

No mind1. A talalkozon a befizetesekkel ovatosan, de ha valaki megis 'sokat' fizet be es abbahagyja, ne hagyja benn a penzet, a TFesek kifizetik az arat, szal nem elveszett penz. Ha mast nem tessek eltenni eme level veget es megkeresni engem ezugyben.

Zolika
zolika@ide.oda.hu
 
ja, jelenleg 11 fordulo hetente (van nemi lemaradasom) es biza erosen arra hajlok, hogy 4 kari marad (lemaradas nelkuliek) aztan meglassuk ujabb fel ev mulva, hogy marad-e meg valaki. Utalok doglodo dolgokkal fogalalkozni, es legnagyobb sajnalatomra az OV kezd annak tunni Pedig szeretem/szerettem.
:'-(
 
kezdok
1600+ fordulo + nehany BUL )
 
nem tudom, ki hogy van vele... én a magam részéről utálom, ha egy cég/szervezet/ember/bárki/bármi magyarázkodik, igérget, de semmi semmi nem történik...

ennél már csak egy dolog képes jobban megingatni az egészbe vetett bizalmam, mégpedig az, ha már arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább magyarázkodjanak/igérgessenek...

az utóbbi időben nagyon sok vélemény hangzott el a fórumon, az öv listán is a játék fejlődési irányával kapcsolatban.
azt nem vártam sosem, hogy valaki kiáll elénk, és azt mondja: "igazatok van, tévedtünk, ez valóban nem jó"... de azt azért elvártam volna, hogy legalább megpróbálják megmagyarázni, hogy miért jó ez az irány nekünk, hogy a fejlesztések 90%a miért a szivatást erősiti...
most, hogy ez sem történt meg innentől kezdve mit gondoljak szegény egyszerű mezei kliens, aki nem ismeri a bentfentes infókat?

mert nekem ez azt sugalja, hogy az érdeklődés teljes hiánya (egyedül Maci szólalt meg, ő is egy programozás technikai kérdésben) van az ÖV irányába a beho részéről, és mostmár lehet úgy gondolják, jövedelmezőbb lenne, ha abbahagynák, mintha folytatnák...
 
Nekem is most küldték ki, a netről kínkeservesen szereztem meg. Már azt hittem nem jelöltem kódot és levélben küldik. Meggyőzésnek csak annyit írhatok, hogy még megcsináklhatnánk a tk-t...
 
Hehe. kikuldtek a fordulomat vegre.
Csak az a gaz, hogy eppen a terkep utani resz van csak benne )))
Teljesen jo, nem?
Ezel kezdodik:
© Beholder Kft., 1999-2003
he he, hehehheheh
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Egy elegedetlen jatekos
:p
 
Errol mar nem kell lemondani mert ezt mar megnyertek...

A szomoru az hogy ha elegedett lenne a tarsasag akkor nem szamolgatna.

Reszemrol:

95+167+166+151+96=675
 
Csak, hogy élesítsük a helyzetet.
Ma délután a szövinkben 3 ember jelentette be a játék ideiglenes szüneteltetését, vagy jóval ritkább forduló feladást. Méghozzá igen meghatározó emberek!
ÖÖö nem szeretnék vészmadár lenni, de ez már a lejtő!
 
"Sot gyanitom, hogy az itt irok is ide tartoznak."

Jol gyanitod :

207 + 178 + 159 + 111 + 77 = 732.

Steve
 
Kicsit elkalandoztam
Amiert gyozzenek meg az az eddig bfeizetett:
208+39+73+kb60+190+14 fordulo volt Osok varosan. Ezzel az elso 10%ban biztos benne vagyok.
Sot gyanitom, hogy az itt irok is ide tartoznak.
584*kb230 az 134.320 HUF.
Nekik luxus errol lemondani?
Nalunk ha egy ugyfel nem kapna meg azu elore kifizetett arujat, lehet dolgozni sem kellene jonni masnap :p

Jocee

ui: ja igen.
engem is gyozzetek meg.
 
A fejlemenyekrol nem beszelnek, nem reagalnak az itt elhangzott vadakra-epito jellegu kritikara-otletekre. De mint szolgaltatok sem allnak a helyzet magaslatan.
Ket telefon es ket email utan sem hajlandok elkuldeni a fordulomat, holott levelben mar kiment. Es a zsetont azert majd boszen levonjak rola, pedig csak ket entert kell megfizetni :p
Jocee
 
Maradjunk a témánál. Vagyis a közelében.
Azt gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki az események fényében alaposan átgondolja még a találkozóig, hogy vigyen-e magával pénzt. Érdemes-e még befizetni erre a játékra.
Esetleg ha valaki megpróbálna meggyőzni, hogy igenis van értelme, az nem lenne baj.
 
Hat igen :
"A legügyesebb szövetség a Békeidők Hírmondói, amelynek tagjai összesen 186 győzelmet arattak."

Azert kivancsi lennek a sajatunkra is, kb 10 korul jarhatunk.
 
erről már rögtön akkor irtunk a JVnek, amikor elkezdődött az egész, és azt válaszolta, hogy jó ötlet, be fogják tenni köv pach-el... azthittem már bennevan, de mi azóta vezetünk, igy minket mindig kiir )
 
Udv!

Nem hiszem hogy tul bonyolult lenne, de jo lenne ha mikor bemegyunk a szovetsegi arenaba akkor kiirna hogy a sajat szovi eddig hany gyozelemnel jar.
 
Okes sracok :P A szavazasra csak annyit reagalnek befejezeskepp, hogy a ma kapott LCSmben 8 bugot szamoltam ossze(kulonbozot, ismetlodesekkel joval tobbet).

Szerintem ez valasz a szavazasra. Foleg hogy meg se irom Talbotnak mert torli a levelet, vagy ha nem o akkor Miklos. Termeszetesen javitas nelkul.
 
A BULlal kapcsolatban azert mindenki vigyazzon arra, hogy zsetonfeladas utan ne BULt lepjen, mert ott sajnos az lesz ingyenfordulo, ami ugye 110 ft bukta :p
JOcee
 
Ange:

Igen a Bul-lal kapcsolatosan igazad van.
Én pl abszolute nem használom, de ez nem csupán anyagi kérdés, mivel nincs is rá szükségem...

A 2-ik kari legyen olcsóbb jó ötlet lenne, s pl a leendő konkurens használja is a módszert.
Ha megnézed ott sem ilyen drasztikus a különbség (talán a 7-ik kari fordulói lesznek ott 100Ft-ért)

Itt az a helyzet hogy a játékosok 20-30-(40)%-a több karit visz azaz egy ilyen csökkentés először is egy 10-15%-os bevételkiesést indukál, majd később esetlegesen megnő a második karaktert indítók száma, s akkor kb visszaáll a bevételszint... :/

Bevételnövekedést indukáló dolgokat is nehéz keresztülhajtani a behón (illetve Miklóson).
Talán emlékeztek még hogy hány fórumon tettem fel a lemaradás csökkentésére vonatkozó kérdésem, illetve hány ígéretet kaptunk rá...
Úgyhogy kicsit átgondoltabban kellene javaslatokat tenni mivel a 10 javaslatból 9 élből elutasítható (veszteséget jelent, üzleti titok, nehezen beilleszthető, stb) akkor már sokan hajlamosak az egész kérdéscsokrot, fórumot, mailt leírni az esetlegesen 1 jó javaslattal együtt.
Nem 1 nap alatt kell megváltani a világot hanem kis (kevésbé fájdalmas) javító lépésekkel _szerintem_ több eredményt lehet elérni.

elfmage
 
Jó volna valami olyan globális dolog, ami kiszabadítja a galetkit ebből a bezártságból. Én speciel kezdem unni azt az ŐV fordulóimban, hogy a véletlen kalandokon és a csarnokon kívűl semmi véletlen nem történik a bárdommal. Minden pontosan és teljesen kiszámítható!
 
Zolika,
ilyen stat sosem lesz, mert ez uzleti titok
 
Szia Maci,
az hogy valmi Cben van irva meg kimondott elony is lehet
Azhogy nem egy kesz adatbazis engine-t hasznal azert gaz mert az engine fejlesztese valamint az egyeb kiegeszito alkalmazasok (amiket emugy keszen kap az ember) elviszik az idot a valodi fejlesztestol. Igaz en mar ellustultam, mert tobb mint 10 eve nem irtam olyan progit, ami nem valami kesz adatbazis engine-t hasznal (xbase vagy sql) de en ugy erzem, hogy megerte, a fejlesztes sebessege valamint a kod es az adatok karbantarthatosaga altalaban megeri azt a tobletet amit ezek az enginek megkivannak.
 
Hali,

Nemtod olvassa Miklos a forumot? Csak mert eleg lincshangulat uralkodik eme topic teren amire olaj volt a tuzre az eleg bugyuta szavazas.. Ha olvassa mikor fog reagalni majd? (csak mert volt itt par celzas es kerdes is) Vagy ha nem olvassa szolsz neki hogy letezik ez a forum?

Zolika
 
Zsémbecske: :-))
Ange:
1: kb
2: igy lesz
3: az uj esemeny nem opcionalis lesz. Mukodni fox es ha akarsz, ha nem reszese leszel...

a JV

KOV
 
"Miert nem csinal pl egy kozvelemenykutatast a fordulok vegen? "


Mert akkor az egyszerű porban járó játékos azt hinné azért kérdezik meg, mert fontos a véleménye, és lesz valami látható eredménye a válaszainak.
 
az eseménnyel kapcsolatban lenne még egy hozzáfűzni valóm.

úgy tűnik mindenki főleg ezt (TF mintájára), és a bugokat mondja (erről már kifejtettem, hogy alap, nem pedig feature)

az új esemény ha lehet
-legyen mindenkinek elérhető (1. szinttől kezdve, minden klánnak, etc-etc)
-ne érjen véget úgy, hogy sokan még azt se vették észre, hogy elkezdődött (lásd Xeno kutatás, vagy jópár ember számára a Klánháború)
-ha lehet akkor azért legalább annyi táp legyen benne, hogy megérje nekikezdeni (ha csak szivásból áll az egész, és cserébe semmit nem kapunk, akkor azthiszem maradhatunk a VDnél)

most igy hirtelen eszembe jutott, hogy mikor TFen mikor lépkedtem a Sötét földön tucatnyi tereptárgy volt a sárkánybarlangoktól a thargodan táborokig, és akkoriban jöttek be az új területek, mindenhol újabb eseményekkel, hogy az ember csak kapkodta a fejét. Valami hasonló kellene OVre is, hogy legyen alternativája a kalandok, csarnok, vadászat trióból álló fordulónak...
 
nem vagyok közgazdász, de pl a BUL szerintem biztos több hasznot hozna 40-50 forintért, mint 170ért (3BUL, az majdnem 2 forduló). Sok ember inkább nem lép vele, mert egyszerűen túl sok érte a 170 forint (főleg, hogy itt konkrét költség ugye valóban nincsen). 40-50 forinton senki nem töprengene, nyomnák a jáékosok ezerrel.

Ugyanigy lehetne mondjuk azzal trükközni, hogy az első karakter X forint, de ha valaki indit most egy új második karaktert, az legyen csak egy 100as. Lehet, hogy felpörgetné a dolgokat, kitudja, nem vagyok közgazdász, csak meglátás volt, és valamennyi igazság van Leinád mondandójában szerintem, hogy mivel sok a fix költség lehet arra kellene rámenni, hogy kevesebbet többen (persze talán ezzel elkéstek, ezt még a játék elején kellett volna kipróbálni)
 
ez igy igaz. bármelyik delphi verzióval gyönyörűen meg lehet nézni, hogy pl egy Paradox tábla (amire simán lehet SQL kérdést engedni) csak egy mezei táblázat... Sőt, megkockáztatom valahol a mélyben minden adatbázis kb igy néz ki, tehát továbbra is azt mondom, hogy új szörnyet, épületet, tárgyat nem nehéz programozni, HA semmi komoly újdonság nincs benne (pl szerintem a kőműves kalapácsból egy kb laikus is sec perc alatt gyártana mondjuk nagyobb kőműves kalapácsot, vagy egy olyan kézbevehető tárgyat, ami +2 épités helyett, +2 lopakodást ad).
Ezekben az esetekben szerintem a legnehezebb feladat maga az új tárgy kitalálsása, az ENC megirása, és végül a balance (se túl erős, se túl gyenge).

Nos mi beadtunk egy csomó épületet, amiknek a 3/4e semmi újat nem tartalmaz, mindegyik származtatható valamelyik eddigi épületből... enc van hozzájuk... valamennyi balance is, mert úgy készültek, hogy "ezt úgysem engedné a JV, vegyünk vissza belőle", és ami a legfontosabb ki vannak találva (nem Miklósnak kell leülni és azon töprengeni, hogy mi is legyen az a 20 új épület, amivel egy darabig elszórakozunk), sőt biztos, hogy a játékosoknak kellenének, mert mi magunk adtuk be.

Ennél többet azthiszem mi játékosok már nem tehetünk. Persze igy is jól jönne egy két olyan épület, ami valóban fejlődést, és fejlesztést hoz (pl, mint a szolga aréna), de hamarosan úgyis megtudjuk, mire képes az Alkimista labor, és a Varázsüllő (vagy várunk rá 1 évet, amig le lesznek programozva???)
 
Es a szavazas csak igy maradt. Nevetseges...
Most gondolkoztam eppen, hogy talan megis elkezdek ujra lepni, de ahogy itt korulnezek lehet megsem.
Miklost annyira nem erdekli mit irnak ide, vagy akarhova mashova, eli megszokott eletet, lesz*rja nagy ivben azokat, akik szeretik ezt a jatekot, es probalnanak valamit tenni, segiteni.
Miert nem csinal pl egy kozvelemenykutatast a fordulok vegen?
Azt mondja , hogy csak mi sirunk pl ircen, hogy nem jo ez az uj logaritmikus tamadas-vedekezes viszony, a tobbseg teljesen elegedett vele.
Akkor kerdezze meg az embereket! Aki fentvan 11-en , az egyik forduoja vegen kapjon egy keressort, es ezekre a valaszt egy mailben kuldje vissza. Igy kiderulne, hany embernek tetszik es hanynak nem.
De ezt mas kerdesekkel is meg lehet csinalni barmely szinten...
De tudom, ne szajaljak, mert ugysem fog tortenni semmi, a jatek ugyis egyre jobb

Udv: Misi
 
Zolika:

Szerinted ki fognak adni üzleti titkokat? :P
Lehet hogy van aki elgondolkodik az itt leírtakon, de a döntések (eddig úgytűnik) nem ott születnek...

elfmage
 
Akkor én is kifejtem a véleményemet. Én anno KGs voltam, 1 karit indítottam az OVn amivel egyetlen fordulót sem léptem. (Az oka: Az AKs leírásokat olvasgatva az indulás előtt _iszonyúan_ megtetszett a játék. Aztán kézhez kaptam a szabálykönyvet, ahol minden képlet le volt írva, ordított a játékról az optimalizálásra építettség. Azonnal elvette az összes kedvemet a játéktól)
Ahogy a hozzászólásokból látom az OVt is ugyan az fogja megölni mint a KGt.
Nincs egy koncepcionális fejlesztési irány, nincs 1 (vagy több) olyan ember aki hosszú távon gondolkodik a játékban, programoz, ötletel stb.
KGn is volt 3 programozó asszem, mindnek más volt az elképzelése amit neki is állt megvalósítani de egyikük sem jutott a végére. És ez végső soron a játék halálát okozta.
Tény, hogy egy játékba invesztálni kell ahhoz, hogy működőképes legyen. Én a postai forduló árával egyetértek de a neteset sokallom (bár nem látok bele a játék mögött álló fix költségekbe)
No most már nem emléxem, hogy mit is akartam végső soron írni, úgyhogy be is fejezem. Túl korán van még
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.