Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a KGK?
Ismertető a játékról
Gyorstalpaló - Szabályok
Teljes szabálykönyv
Alternatív szabályok
Beszélgetés a tervezővel
KGK-t forgalmazó boltok
Chat, üzenőfal
Fórumok
Szavazások
Írások, novellák
Gyakori kérdések
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
KGK csere-bere (123)
KGK-ról általában (2080)
Melyik lapokat szereted legjobban a Káosz Galaktika Kártyajátékban? (112)
Szeretnél-e új Káosz Galaktika Kártyajáték kiegészítőt? (41)
Kombók és paklileírások (91)
Ami a szabályokból nem derül ki. (62)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
jaa
 
A kar-t ugy ertettem mint amit a hollo mond. Kar. Csak angliaban cagyok, es nincs ekezetem!
 
láb

mit akarsz te még itt?
 
kar.
 
jah...

modi! topic DEL!
 
barcsak a masik lenne hamis...
 
Igen, szerintem is felejtős topic...
 
Vagy megsem... Ezt a forumot mar belehetne zarni... Nyugodjon bekeben. Az Emberek lelkeben orokke elni fog!
 
Az azt jelenti, hogy tobb, mint 2 konyvben fog megjelenni? Nem rossz.

Miert van az, hogy a sorozatok (majdnem) mindig egyre hosszabbak? Marmint a konyvek? Vagyuk peldaul a H.P-t. (azert ne terjunk el a tematol)
 
Hát a legutóbbi infók szerint 2009 előtt nem igazán várható, hogy megjelenjen. Viszont jó hosszú lesz, a leghosszabb a sorozatban.
 
Egyebkent a 12. konyv mikorra varhato? En most angliaban vagyok, ugyhogy itt remelem hamarabb kijon. Nem tudtok rola semmit?
 
Ez szerintem a leghosszabb egybefüggő fantasy sorozat, de azért Raymond E. Feist könyveiből is elég sok ami ugyanarra a fő történetre alapoz csak nem ennyire egybefüggő, és kicsit hosszabb, pusztán 3 generáció a történet, mialatt nagyapa, fia és unokája fognak egy birodalom trónján ülni, szóval az is elég terjedelmes így összességében.(csak itt a beholderen 23 könyve van, de én ennél többet is olvastam tőle)
 
11-ik könyv a sorozatban + új tavasz (előzménykönyv) - vagyis nincs lemaradása a BEHOnak

Mind kettőben jelent meg, kivéve a Tőrök Útját (8.)
Mostanában újrakezdik, II. kiadás néven, az első 4 van meg ebből, a második és a harmadik egyben, az első és a negyedik kettőben.

Remélem, tudtam segíteni...
 
Tudom, ezért írtam lejjebb, hogy közel sem gyógyult még meg.
Ha 1500 oldal akkor szerintem csak 3 mert 500 oldalt azért már csak belenyomnak egy kötetbe.
 
Most hanyadik könyvnél tart a kiadó??? így fejőbl nem tudom+ az itthoni kiadások szinte mind 2 kötetes (1-2 kivétellel). Anno a Rúnában olvastam még az első részek megjelenésekor 14 könyv betervezve (ez régen volt).Ha az eddigi teljesítményt nézem akkor ez a sorozat az eddigi leghosszabb fantasy törénet a világon.Ha tévedek javítson ki valaki.
 
Nem tudom miert most jott ez a hir. Egyreszrol Jordan posta 26-ai, masreszrol egyertelmuen azt mondja, hogy "nem mondhato, hogy stabilizalodott." Ellenben jobban van. A mellekhatasok miatt szinte folyamatosan alszik, szoval nem tudom mennyit dolgozik.

Ja es a konyv lehet, hogy akar 4 kotet is lesz a Beholdernel, mert RJ kb. 1500 oldalra gondol a 12. konyben.

Most olvasom ujra 3x-ra a sorozatot. Meg mindig tetszik, kiveve, hogy nincs befejezve.
 
Na de Robert Jordan sem csak egy szemszögből írta le a történteket, így a filmben is le lehetne festeni azt hogy ha már a példa megvan akkor azt ahogy a szolgáló nézte Nynneave-et és Moghedient és nem lát semmit, de másik szemszögként ahogy Nyneave látja a hatalom szálait, bár az igaz hogy azt valahogy látványosabbá kell tenni, mert mondjuk az hogy mi elképzeljük hogy hogy nézhet ki az a szövet amivel elvágta Moghedien-t a hatalomtól az szép, csak abszolút nem látványos, de azért valljuk be ez sem kivitelezhetetlen!
Egyébként én inkább például az asha'man-ek által szőtt fonatokra például a Dumai Kutaknál használtakra gondoltam, az azért egész szépen nézne ki azt hiszem!
 
Na igen azokat kicsit turbózni kéne valahogy mert a könyvben jól hangzik de mondjuk egy filmben bámulni ahogy 5 percig csak meredten bámulják egymást az nem olyan izgalmas.
 
Hatalommal vívott harcok? Mint Nynaeve és Moghedien harca? Ahol látszólag csak állnak egymással szemben...
 
De mondjuk ha belegondolsz ott van a Harry Potter! Az is 7 könyv és mind meg lessz filmesítve! Attól már a 12 rész sincs messze! Bár ez megint felvetné azt a problémát, hogy a szereplőgárda esetleg sokat változna a forgatási évek alatt!
 
A sorozat tényleg jó ötlet, 1-1 könyvet akár 5-6 részben is fel lehetne vezetni, és az sem lenne kevésbé látványos vagy unalmas és lenne ugyanakkora nézettsége is, de szerintem ezt azért nem kiviteleznék mert kevesebb pénzt is hoz. Sajnos (mármint hogy legalább így)!
 
Én mondjuk egy sorozatra gondoltam inkább /ott nem gond a hossz/, bár mondjuk ott meg kevesebb pénzből kéne kihozni hihetőre a világot. De szerintem meg lehetne oldani.
 
Hát sajnos igazad van tényleg elég nehéz lenne kivitelezni egy filmet ebből a 12 könyvből, de azért azt hiszem lenne rá nézőközönség, ráadásul nem is néznének ki olyan rosszul például a hatalommal vívott harcok !
Addig is bízzunk benne hogy majd az amcsik kitalálnak a hossz kiküszöbölésére valami nagyon frappáns dolgot!
 
A 12. lesz az utolsó könyv szóval lesz benne utolsó csata és le is lesz zárva.
Filmesítés ügyben:mégis hány filmben lehetne megcsinálni 12 könyvet? 12 a minimum ha nem akarják, hogy bármi fontos is elvesszen a sztoriból. Enyhén szólva is képtelenség.
 
A felmesítés engem is meglepett, mármint az hogy nem történt meg. Nagyon szépen le van írva minden, csak vászonra kéne vinni, és azt hiszem a sztori is elég jó még a mai filmes társadalomban is, van benne harc, intrika, szerelmi szál, de minden csak olyan mértében amennyi tényleg kell bele szóval szerintem ha megfilmesítenék nagy siker lenne!
 
Jó lenne ha kitörne az Utolsó csata a következő részben különben sosem lesz vége a sorozatnak.. pl. az író meghal. Akkor egy újabb befejezetlen sorozat lesz a polcomon...El tudnám képzelni esti szappanoperaként bármelyik adón a mostaniak helyett.Csodálom, hogy nem filmesítették meg még meg az amcsik...
 
Elég soká. Amikor legutóbb egy cikkben írtak RJ-ről illetve a betegségéről akkor azt írták hogy a jelenlegi munkatempójában 2008ban tudja befejezni a könyvet ami azt jelenti hogy valamikor 2009ben jelenik meg. Az USA-ban. Nálunk meg akkor gondolom 2010 előtt nem nagyon. Ez van.
 
ok köszi a segítséget, amugy ha jól tudom márcsak egy ,könyv van vissza nem? az kb mikorra várható? Mert gondolom akkor lessz vmi Akció, hogy a sorozat egybe olcsóbb, vagy vmi....
 
de inkább 60k az a 30-40...
 
+ esetleg Új Tavasz meg a tizenkettedik könyv, amit gondolom szintén kettőben fog a BEHO kiadni...

Költséges mulatság
Sztem várd meg vele a karácsonyt hátha lesz akció... A fél sorozatot a "7 könyv 10k.ért" akcióban vettem meg...

Hidd el, megéri...
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.