Vissza a Főoldalra

Hatalom Szövetsége – 48. félév

Ebben a félévben 86 játékos nevezett a szövetségbe. A pontszámítás ezúttal sem változott.

(Mindenkinek legalább két, a Beholder Kft. által rendezett verseny profi kategóriás pontját is beleszámoljuk a legjobb ötbe, akkor is, ha vannak jobb eredményei. Valamint beleszámoljuk még egy budapesti, hétvégi nagy verseny eredményét is. (Azaz beholderes profi verseny, vagy olyan Dungeon vagy HKK blog által rendezett verseny, ahol volt legalább 20 induló.) Ha valakinek nincs öt versenye, vagy nincs három profi eredménye, akkor a hiányzókat 0 ponttal számoljuk. Azok a beholderes versenyek, ahol a profik és az amatőrök együtt indulnak, természetesen profinak számítjuk.)

Nézzük a nyerteseket! Az első Kurunczi Dávid lett. Díja az egyedi lap, a foilosan felújított A bajnok manifesztációja, egy tetszőlegesen választott ultraritka lap és egy gyűjtődoboz Tükördimenzió. A második helyet Dönczi Krisztián szerezte meg. A nyereménye egy tetszőlegesen választott ultraritka lap és egy gyűjtődoboz Tükördimenzió. A harmadik helyen pedig András Bence végzett. Az ő díja egy ultraritka lap és tíz pakli Tükördimenzió. A győztesek, ha akarják, hét csomag Tükördimenziót becserélhetnek egy ultraritka lapra.

A legtöbb pontszerző versenyen indult játékos címet Kurunczi Dávid nyerte, nem kevesebb, mint 36 pontszerző versenyen részt véve. A nyereménye négy csomag Tükördimenzió. A vigaszdíjat ismét az a tagunk kapta, aki legalább egy pontszerző versenyen elindult, és értékelhető eredményt ért el, ezúttal Mikulás Ádám örülhet a két csomag Tükördimenziónak. Kisorsoltunk továbbá öt csomag Tükördimenziót, nyerteseik: Filep Ferenc, Balázs Ádám, Benke Róbert, Erdei Kristóf, Farkas Tamás 2. Valamint öt csomag Zén minikiegészítőt, nyerteseik: Évinger Ferenc, Leitner Miklós, Almássy Benedek, Mészáros Gábor, Jancsár János.

Gratulálunk a nyerteseknek!

A Hatalom Szövetsége 48. félévének teljes végeredménye megtekinthető itt.

Az új félévben a nevezési díj 1100 Ft, amiért a Beholder Kft. által rendezett versenyeken 200 Ft nevezési kedvezmény jár majd. Minden más versenyen továbbra is a min. 100 Ft-os kedvezmény érvényes a Hatalom Szövetsége tagjainak. A nevezés mellé továbbra is – ezúttal utolsó alkalommal, harmadjára – egy foilos A közösség hírnöke jár. Az új félév 2021. március 31-ig tart majd, ha csak a járvány ismét közbe nem szól. A Hatalom Szövetségéről és a belépésről itt lehet tájékozódni.


Dani Zoltán

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=29343 címen elérhető.
Létrehozás: 2020. október 5. 11:38:02Utolsó frissítés: 2020. október 5. 14:03:01 Küldd el a cikket másoknak