Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ha egy napon 2 verseny van ugyanott, járjon-e profi pont a második versenyért is?

1.) Igen.
2.) Nem.
3.) Nincs véleményem.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Megjelent kiegészítők
Kezdőcsomag szabálykönyve
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső
Módosított szövegű lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Profi versenyzõk
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Az istenek csarnoka július 20.
Hatalom Kártyái - Élőholt invázió június 22.
A pillanat képe
Harakiri á lá TF
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Egyetlen ember létezett a Túlélők Földje történelmében, akinek sikerült végrehajtania egy ÖNGY parancsot magán. A parancs valójában nem létezik, de akkor, valamikor rég, a parancs eredetisége miatt a Beholder alkalmazottak úgy döntöttek, egyedi szöveggel kedveskednek a kérdéses UL megírójának." - a Túlélők Földje legendás eseményeinek egyike
Nézz szét a galériában!
Kérdezz-felelek 36.
Hatalom Szövetsége tagság
HKK Nemzeti Bajnokság - 2019.
NyáriMondoCon 2019.07.27. – Eredményhirdetés
HKK zene videó

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immunis
Hatalom Kártyái verseny - 2019. augusztus 10., Szeged
Hatalom Kártyái verseny - 2019. augusztus 10., Szeged
Hatalom Kártyái verseny - 2019. szeptember 7., Püspökladány

A lista folytatása...
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (3161)
[HKK Piac] Eladó lapok (141362)
HKK kérdés? (44751)
[HKK Piac] UR lapok (10468)
Lapötletek (64179)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (6631)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 |
Nézet:
Igen.

"Páros versenyen, amikor nem alkalmazzuk a közös szörnykomponens szabályt, ha szörnykomponenst nyer ki egy pár az ellenfél lényéből, mindig eldönthetik, hogy a pár melyik tagja kapja."
 
Ha SZK-t nyer ki az egyik játékos, akkor a párjának adhatja?
 
Ez egy régebbi (és így elavult) FAQ, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, törölni fogjuk!
 
a Sokszínűség alatt ugyanakkor ez is megtalálható:

Páros versenyen közös a szabálylap. Ekkor az olyan szabálylapok, amik mindenkire hatnak (pl. Lassan járj!) csak egyszer fejtik ki a hatásukat. Azok, amik csak a arra hatnak, aki használja őket, az kétszer kifejti, tehát a pár mindkét tagjára hatnak. Így pl. a Lépéselőnynél mindketten megkapják a 2 VP-t és 1 SZK-t, és mindketten húznak lapot a 6. körükben. Vagy Sokszínűségnél mindketten 27 ÉP-vel kezdenek, azaz összesen 54-gyel.

?
 
Nem, ha egy lap nincs leFAQzva, akkor úgy működik pároson, ahogy rajta van (ideértve az Előnyt is).
 
A Gemina könnyeinél 40 ÉP fölött kell legyél, hogy működjön a húzás?
 
Ha egy lapon "ellenfél" / "ellenfeled" van, akkor mindig meg kell nevezned az egyik játékost, akire hatni fog.
A Szem szimbólumnál égetheted a másik játékos pakliját is, mert ez egy aktiválást kívánó képesség, vagyis egészen addig nem kell megnevezned, hogy ki lesz az ellenfél, amíg nem használod (és ez független az első képességétől).
 
Olyan lapok, melyek szövege "ellenfél, ellenfeled stb." kitételt tartalmaz folyamatos passzív képesség mellett, hat-e mindkét ellenfélre, vagy csak az egyikre?
Pl. Nezopurrafix
Illetve a szem szimbólumnál csak annak a dekkjéből égethetek, akinek a lapjait is látom?
 
Ok. Köszi!
 
Az adott lapok alatt megtalálható:

"Páros játék: A páros verseny szabályai között szerepel, hogy Életenergiával 50 ÉP-ről kezdődik a játék. Ez az Életenergia (új)-ra is igaz. Sokszínűséggel 47 ÉP-ről kezdünk. Terrgath esetén, ha csak az egyik játékos használja, akkor 38-ról, ha mindkettő, akkor 36-ról. Az Az együgyű páros játékban +2 ÉP-t ad, nem pedig fix 22-őt, így ez is a 2. (Terrgath) kategóriába esik az előző bekezdés besorolása alapján, de csakis páros játékon."

Védekezés: annak a párosnak a tagjai, akik nem kezdik a játékot, fejenként kijátszhatnak 1-et, 1-et, illetve max. annyit, amennyit a kezdő játékos kijátszik.
 
2 sokszínnél/együgyünél mennyi épről indulunk?

Mennyi védekezéses lap kijátszására van lehetőség fejenként az ellenfél első körében?
 
Ha bármilyen szabálykérdésetek lenne a verseny előtt (a formátum mindig sok kérdést felvet), írjátok meg, és igyekszünk mindenre válaszolni!
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2019
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.