Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ork bérgyilász
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az orkok kitűnő bérgyilkosok: olcsók és nem kár értük, ha netán elvesznének a küldetés teljesítése során. A városok szívében élő titkos alvilági szervezetek ezért előszeretettel alkalmazzák őket a piszkos munka elvégzésére, ha valakit el kell tenni láb alól." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
És Te ki vagy, hogy bárkit is a helyére tegyél? Csak azért mert van kis serleged attól még nem leszel te a Jani, maximum csak egy vidéki...
 
Öhm, Szati világi spanom. Irónia?
 
Sziasztok!
SZati nem bántani akarta Zsoltit. Én így olvastam azt a kommentet. Hanem a Zsolti válaszát ( Németh Mikinek szólt a válasz) kicsit saját stílusában fordította le, hogy mi történt.Erős volt egy kicsit nekem is. Németh Mikinek pedig egy jó tanács: addig amíg matematikából elégtelent kaptál egy verseny után addig egy picit kérek visszavenni a MINDENT jobban tudok a Hkk-ból. Továbbá én is azt kérem a fanyalgóktól, hogy várjunk egy kicsit.Lesz lap ami beválik s lesz ami a csere mappából robban be a játékba s lesz ami nem tud onnan kitörni. Srácok! Már csak egy kicsit bírjátok ki, hogy játszhassunk az új lapokkal. Addig a feszültséget máshol vezessétek le.Ne egymáson. Fekvő támasz? Úszás? Mindegy.... Üdv MINDENKINEK: papa
 
Komoly dolgok folynak itt...

Amúgy hozzászólva a laphoz is, szerintem gyenge-közepesnek tűnik első sorban, ami mondjuk megfelelő koncepcióban is közepes-erős kategória, az ára szerintem nem lehet több 800-1000-nél, de 400-nál sem kevesebb, nem túl erős, de ha jó koncepcióba rakjuk bele ott megmutatja az erejét és többet ér, mint amennyit érne az ára alapján
 
Szati, ne haragudj a héten másodszorra keménykedsz itt a fórumon, talán nem kéne. Vissza kéne venni egy kicsit, mert baj lesz belőle.
 
Egy jó elegáns húzz el a faszomba.
 
Talán arról, hogy valamiért úgy érezted, hogy az ügyeletes megmondóember szerepe jól áll neked, és olyan stílusban nyilatkozol a lapokról immáron hetek óta, amivel csak magadat teszed nevetségessé. És ehhez annak vajmi köze van, hogy éppenséggel ez a lap nem tetszik, mert ezzel nem vagy egyedül, és önmagában nincs is vele semmi baj. Inkább ezen gondolkozz el. Mások látatlanban is belátták ezt lejjebb, rávezetés nélkül.
 
Szerintem sokan beleestek abba a hibába egy lap értékelésnél, hogy összekeveritek az értéktelent és a rosszat. Az, hogy valami kevés helyre használható, ráadásul nem már jegyzett top pakliba az nem jelenti azt, hogy önmagában híg xxx a lap. A kezdeti hype után ezek lesznek a tipikusan 400 huf kategóriás ritkák. Attól még fogsz velük játszani, mert egyébként jók a deckjükben. Kicsit a Világégéssel is ez volt a baj. Túl sok speciális kártya volt benne, ami nem ért sokat, de a paklijukban jól teljesítettek. Ezért sírtak(nak)/ sírtunk miatta, mert bontogatásnál értékes kártyákat szeretsz összeszedni, HA nagy gyűjteményed van. Nyilván ha szerényebb készletből gazdálkodsz, akkor szinte mindened megpróbálod becserélni egy koncepcióra, és utána azzal próbálkozol. Az utóbbi esetben nyilván örülsz annak, ha a koncepció specifikus lapok olcsók, hiszen kisebb anyagi ráfordítással juthatsz egy játszható paklihoz (és az olcsó lehet más kártyához viszonyított rációban cserealapként). Csak a sok paklit nyerni/venni általában az első célcsoport alkotja. A bevezető kisregény után el is jutunk oda, amit ki akartam hozni ebből az egészből.


Maga a varány beleillik a játék lassulásának a filozófiájába. Ha ez bekövetkezik, akkor nem lesz ám olyan rossz ez a lény, pláne hogy picit nehezebb counterelni. Én leginkább az Irtóztató nekromantához hasonlítanám. Egyből mindenki ráugorhat, hogy a VÉ 300hufos kártyája és nem örülünk, hogy egy új lapot ilyennel állítjuk bárhuzamba. Azonban, ha mélyebben megnézzük a nekromantát, akkor rájövünk, hogy nem olyan rossz papír az, csak éppen az elmúlt 1 év játékkörnyezete nem erről szólt egyszerűen. Nem volt időd arra, hogy 2 manát beletegyél egy leszedésbe, mert általában a köv körre azzal együtt is kikaptál (kvázi nem számított semmit, hogy permanens). Viszont egy lassabb környezetben a permanensek a legrelevánsabb elemei a játéknak.

Várjuk meg az első 2-3 hagyományost. Utána könnyebb átfogó képet alkotni a lapokról.
(természetesen tök jó, hogy ennyi ember foglalkozik az új kártyákkal, ötletel)

DM
 
Kösz hogy megint eszembe juttattad...
 
Az a hangosan motyogó volt tegnap este!
 
Ezt pedig kikérem magamnak
 
Köszi, csak próbáltam arcot társítani a névhez. De nem sikerült
 
Am meg aki a ****** a szádba veri
 
Franciah
 
Azt szeretnėm kėrdezni, hogy Theraxin milyen Miki?
 
Akkor próbáld meg komolyan venni, mert az objektív összehasonlításnál egy gyngy-vel szemben értelmesebb érvet nem fogsz találni.

Csak tudom, hogy nem tetszik, azt nem tudom, hogy a konstruktivizmusnak ez mióta feltétele, de oké. Ráadásul, ha szerinted is a ritkák alja részlegében van, akkor nem értem miről beszélünk.
 
"Raped by a frog!" - Mr. Achát
 
Egyébként az achát golemre nem lett volna más megoldás, és Miklós kétszer is kirakta. nagy mázli, hogy épp behúztam akkor a varányt.
 
mivel relatíve sok rezisztens lény volt a 'tesztmetában', ezért nem jobb híján volt benne, hanem mert erősnek tűnt, illetve kombózott azzal a védőbűbájjal a dekkben, amelynek hatására egy körben max 3mat lehet sebződni.
 
Nem is kell Miki, láthatóan túlpörögtél, úgyhogy próbálom nem komolyan venni a kommentjeidet.

Ezúton is köszönet mindenkinek, aki próbál konstruktívan hozzáállni. Ahogy Balázs is írja, nagyon sokat foglalkoztunk idén a ritka-nem ritka kérdéssel (részben az én unszolásomra is, mert a Világégést sajnos én sem éltem meg anno a legjobban user oldalról), Béka Úr szerintem a ritkák alsó 25%-ában foglal majd helyet, és kifejezetten kipróbálásra csábító lapnak gondolom.

Örülök, hogy némelyek fantáziáját már most beindította, szerintem ezek a lapok a legjobbak (mármint amelyek képesek erre).
 
Mert ők jobban tudják János, ez a lényeg!
 
Először is nem varangy, hanem varány. Talán emlékszik még valaki a homokvarányra...

Másodszor ha egy témáról sokan, sokig vitatkoznak, akkor arra a témára (lapra) érdemes odafigyelni.

Nekem személy szerint nincsenek előítéleteim. Minden lapnak örülök, és minden kiegben lehetőleg minden új lapot kipróbálok. Akik fanyalognak egy-egy lap kapcsán, vegyék a fáradságot, és próbálják az adott lapot versenygyőzelemre vinni. Ez az igazi kihívás, nem a háromszorhármas origami...

De komolyan. Minek fikázni egy olyan lapot, amit még a tesztelőkön kívül senki sem próbált élesben?
 
''Jobb hijan'' en ugy ertettem hogy muszàj valamennyi uj lapot hasznàlni. Ugy nem rossz... Ha kiadják a kieget biztos nem lesz bent alapbol a dekkbe.
 
Azt leirhatnad, hogy 'jobb hijan' volt a deckedben a tesztversenyen, vagy 'valodi' lapkent.
 
Bontott varangyot cserélek tudatfagyasztásra
 
CÁÁÁPAAAA!!!!
 
Én örülök neki, ha a fishek nem képesek felmérni egy lap erejét, minek próbáljátok okítani őket? Pókerben sem tanítod meg a fisht játszani, hanem elnyered a pénzét...Alig várom a szaftos cseréket jövő szombaton.
 
Én is sokat várok a kiegtől és lassan a varangyal is megbarátkozom :P. El tudok képzelni olyan meta változást, hogy 6-800 Ft-os ritka kategóriát elérje.
 
Nyugi, ganüidekkel már nem kell kezdőhúzás, hogy el legyen döntve a játék
 
Hát vannak ilyen beszűkült emberek

De viccen kívül, vannak, akiknek nem áll rá az agyuk a kontrollozásra, és akiknek egy horda játékmenete a játék legalja. Mindenkinek más miatt szíve csücske ez a játék, én pl ganüidnél nem érzem olyan nagy skillnek, hogy a kezdőhúzáson dől el a játék kb. Mások meg a kombódekkeket imádják, én ilyesmivel se nem tudok se nem szeretek játszani (egymásból is következik a dolog).

Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, mennyire várom egyébként az új kieget és a szombatot, akkor végre meglátjuk, megérte-e a nem kis hype. Jó előérzetem van.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.