Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Véres csatabárd
(Túlélők Földje varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
A Túlélők Földjén csakis a Kvazársziklák népének, Ghalla első, Trollokat tömörítő Közös Tudatának tagjai használják ezt a félelmetes varázsfegyvert.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (30)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Én azt a hármat pont azoknak gondolom, akiknek nagyon kevés kellett volna, hogy 2k+-osak legyenek, de ez nem történt meg. Persze, nem lesznek rosszak, el is érthetik az 1500-at, de inkább azt mondom, hogy oda vagy alá fognak esni.

Korlátozás nélkül tartom reálisnak az összemérést, mert abból van a legtöbb és nem tudni előre, mennyi lesz egyes spec. formatokból (simán lehet 0 is).
 
Igazából a nem létezik = hagyományosra nem viszed el jelen esetben, jól gondolom? Olyan sok formátum van...

Nálam az Áldozat, az 'agysokkoló és Tudatfagyasztás is top (ár)kategóriás lap, egyszerűen brutális mindhárom.
 
Ja és a nem létezik = A jelenlegi környezetben nincs létjogosultsága, ami tökéletesen igaz bármilyen járjas koncepcióra, amíg a VH él és mozog.
 
Az a jó, hogy pont el kellett menjek, amire észrevettem a választ.

A 4 jelöltem: xenó, Időlassító, hangyabűvölő, Most már elég.

Nem mindet várom oda, de legfeljebbet mondtam.

A xenó kevés magyarázatot igényel.

A lassítónál csábító az ingyen lapcsere, meg pszeudo étéknövelő hatásként az, hogy 5 kell belőle egy sethez, ez feltornássza az értékét. Viszont az még nem tisztázott, hogy hova is lesz érdemes betolni lényes meta mellett (Nemtuggyuk,nemtuggyuk, de a lapok döntő hányada lény). Feltopdeckelni nem akarod lényes deckben, ez tény.

A bűvölőnél az elején még reméltem, hogy megdöglik a VH és lebecsültem, de inkább csak erősödést látok a tekis koncepcióban. Már csak azért is, mert Zsolettó tervez a tekiknek egy Zént, így fenntartom a optimizmust a teknősök sorsa felé. Ettől függetlenül, nekem nem fog annyit érni, de ez most mellékes.

A Most már elég pedig a Kyorg miatt sokféle kontrollban legitim lap lesz, a háló nem teljesen zavarja, mert egyéb módon játékba hozott lapokat is néz (Aprózás...) és sztem túlzó is, mert ezzel elvágtunk egy utat a HKK-ban. 0-ért drágíthatatlanul, reagálhatatlanul.

Amit még igazán beraktam volna ide és kenterbe verte volna a többit, az agysokkoló még a nerf előtt... Így csak egy alter Zilak lett.
 
1, Blogos versenyen is találkoztam járjas kalandozóval és lépéselőnyös kalandozóval is, szóval abba jó lesz, nem baj hogy nem gigaspioler szerintem kb. 800-os áron mozog majd.

2, A szánalmas teki valóban inkorrekt lap, mint a techiflux is, én sosem sírtam miatta, egyrészt mivel sokáig szüneteltettem a játékot és így sosem kaptam be, de pár lényes koncepciónak adott esélyt, ami kellett a tehciflux túlerejével szemben és a kitiltásával sem értek egyett, hiszen a hangyabűvölő is azért lesz jobb lap, mert tudja fogni azt is.

3, A blokkolást én is sajnálom , jó képesség volt, nem értem miért ment feledődött el, amúgy meg sosem a blokkolás volt az idegesítő hanem a látókör+bilincs
 
Én bízok benned, de azért eddig pár ritka inkább Zénes, ngy kategória mint amiként kijött
De pl a friss Zénből a draki vagy a fattyas lap inkább ritka, mint az EVŐ...
 
DD

Amúgy mosom kezeim, sztem ez egy zénes lap... poén, hogy inkább a lightos lapok jönnek ki az előzetesben, de gondolom ez direkt van így. Mondjuk nem tudom, ez miért jó, de valamiért biztos. Ne aggódjatok, a kieg sokkal jobb ennél a foscsi evőnél
 
Oupsz erre nem számítottam :P

A Most már elég am szerintem is simán a 3k-s kategória lesz, de az EVŐ ettől függetlenül nem nyerte el a tetszésemet

Persze az elkövetkezendő metát ismerve, ha mindenki hálózik akk lehet mégsem lesz olyan hasznos a Most már...
 
ha lesz nekem és áll még az ajánlatod keress majd meg májusban, nem viccelek
 
Amúgy nagyon dúrva, hogy itt sír mindenki, hogy nem elég univerzális, nem nyer egymagában meccset satöbbi, DE minden 2. játékos azért sír, hogy tiltsuk ki a szánalmas tekit meg a dalnokot, mert egymagában elrak paklikat és saját magával kombózik de ja még több egymagában meccsetnyerek lapokat pls
 
Nem tudom ki kezdte el mondogatni ezt a "nem létezik ez a koncepció" dolgot,de úgy tűnik nagy divatja van. A járjas kaller létezik,találkoztam eggyel ezen a hétvégén is és a múlt hétvégén is. Mindkét ember,aki forgatta,azt mondta,hogy egész jó,a játék is élvezetes vele,csak még kellene bele lap. Persze ezek vidéki versenyek,de vannak vidéken is játékosok és HKK-znak is. Gondolom majd akkor lesz létező koncepció,ha Pesten valaki végre elindul vele...
 
Szati ne haragudj, ebből látszik, hogy fogalmad nincs a játékról. A blokkolás hosszú távon megnyeri a játékot, és ez a képesség annyira erős, hogy Zsolti még BotW dekket is csinált rá. Szóval vissza kéne venni egy kicsit, már ne haragudj.
 
Nyugi, én is megveszem.

Ja, meg mutatom rá a Thaut, csak mert szájkákában én is ott vagyok A másik az srácok, hogy ne csak hagyományos környezetben gondolkozzatok már...és a meta alakulásáról fogalmunk sincs még.
 
Ok Robi!
Ilyen mese moveokra a 300 HUFos gyngy deckem is képes volt 3 lapból. Akkor is szó nélkül rádraknám a Most már eleget. Utána 2 lap előnyből nem fogsz megverni, ha kontroll vagyok.
 
Nem értem a rinyálást a blokkolás hiánya miatt. A játék egyik legunalmasabb és haszontalanabb képessége. Nem tudom, milyen blokkolásos lapoknak kéne kijönnie ahhoz, hogy a koncepció kikászálódjon több éve megásott sírjából.
 
Nah yoo kicsit túloztam, mert sötétségszellemmel jöhet ki csak
 
Szívesen eladom neked én is, és majd nagy mosollyal az arcomon ülve ülök veled szemben amikor szorongatod a kezedben miután kiraktam két Büntető iszonyatot, meg egy vérfarkast az első körömben és vagy ütök 15öt maxba, vagy sebződsz 18-at ha kirakod
 
Ez a lap nem jó!

Nézzük hova is használnám:

Járj-kaller: A dekk jelenleg nem létezik, és ha fog is, még ha én ezt ki is teszem első körben, a VH darabokra szed...

Lépéselőny-kaller: Hagyjuk is, a közelébe sem fog férni

Sima kaller: Ott sem fogjuk viszontlátni, ugyanis nyerni akarok, nem az asztalt kontrollálni

Járj kontroll: Beférhet, abban az esetben, ha tiltottak az UR-ek, és tényleg nincs más alternatíva, de az egy lapot ott sem fogja megérni

Tehát kb a mappákban fog heverni, és versenyeken nagyon ritkán fog előkerülni, azaz SEMMI ÉRTELME NEM VOLT ÍGY felújítani...

Am sem értem, hogy minek kell felújítani egy olyan színből, aminek am is alig van lapja, ahelyett, hogy ŐJ LAPOK jelennének meg!

A Blokkolás lemaradása engem kifejezetten zavar (abba az egy dekkbe tuti beférne), de ismerve a játék atyjainak hozzáállását, kb le is mondtam róla...
Szintén nem értem, h mi olyan erős benne, amikor kb nem lehet vele egy kör alatt nyerni, és mire leblokkolnád az ellent, addig kb 600x öl meg máshogyan 1 manából.

Rhatt a kedvenc színem, és évek óta nem kap megfelelő erősítést, mint ahogy eddig sem! Köszönjük, hogy a játék egyensúlyát megtartani kívánó emberek pont arra nem törekszenek, és évek óta hagynak hanyatlani színeket, ezzel rongálva a játék egyensúlyát.

(Szerintem igenis szükség van minden színből VERSENYERŐS koncepcióra)
 
Fél év múlva veszek tőled 3 Most már eleget 3000-ért. És akkor elvileg lehúztam magam.
 
Köszi Szabolcs, sikerült megalkotni azt a másik végletet, amit szintén nem szívesen látnék jàtékban.

Nehezen megfogható, még nehezebben megoldható KÖRÖNKÉNTI leszedés, aminek az egyetlen hátránya, hogy egy jelenleg! gyengébb színből van. Nem így kéne felhúzni Rhattot, hogy imba közeli lapokat adunk ki.
 
Így tetszene az új EVŐ.
 
ok szia
 
Rendben szia
 
A korai "1500ért adom mert úgyis megveszik" időszakot leszámítva szerintem egyik bemutatott lap se fog hosszútávon 1000 ft fölött maradni.
 
Hali,

Sajnos egyet kell értenem a fanyalgókkal. Ez a felújítás ebben a formában szerintem késett 1-2 évet. A blokkolás lehagyását egyáltalán nem értem, pláne, hogy a világégés óta, kb. minden 5. lap antiblokkol. Ezt a lapot én így képzeltem el felújítva:

EVŐ (új)

3Vp 1Nekron

Antimágia:0
Rhatt kalandozó, kobudera,
kéz, szárny
Blokkolás: 2
Élet: 2
Nem cserélhet gazdát.
K: célpont permanenst a gyűjtőbe küldhetsz.

3/4

A lenti vitába beszállva, szerintem ilyen ritkák lettek eddig bemutatva, ide értve a tigrist és a hercegnőt is:
3 db 2000 Ft-os
2 db 1500 Ft-os
2 db 1000 Ft-os
2 db 800 Ft-os
3 db 500 Ft-os
1 db 300 Ft-os

A szomorú az, hogy ezek közül a top 5-ben 4 lila és 1 sárga lap szerepel, és ezzel valószínűleg senki nem fog vitába szállni. Nem értem miért kell tápolni az amúgy is erős CHD-t, holott a Rhatt kitudja, már hány kieg óta a leggyengébb szín és ezt már a Mágusok Alkonya tesztelésének megkezdése _előtt_ is jól tudta minden tesztelő.
Persze, lehet, hogy a kiegben az összes többi rhatt lap spoiler lesz és az utolsó gyakori is cselvetés szintű kortalan lappá növi ki magát... Ez esetben elnézést kérek, mert úgy fanyalogtam, hogy nem ismerem még az összes lapot.

Üdv: Kyb
 
az első hárommal egyetértek, a negyediket nem szeretem, főmágus párti vagyok
 
Nálam a Bűvös erdő(1), a Bűvös erdő(2), a Bűvös erdő(3) és az Átkozott követő!
 
Nálad melyik négy van felette? Szívesen megosztom én is a véleményem utána
 
Szabtál kellő feltételt ,de sztem még így is NEM lesz a válasz :P.
 
Ha 1500 felett kell lennie, akkor 4 alatt.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.