Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Exhumálás
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"Nicsak, milyen érdekes lény. Érdekes kísérlet lenne feltámasztani!" - Egy kihalt barlangjáratban elhangzott mondat, néhány órányi régészkedés után.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 25., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 27., KMO
Hatalom Kártyái - Profi versenyzők listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (6)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8135)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Nyilván objektíven nézve nem volt annyira vészes a VÉ, viszont meglehetősen ötletszegény és hangulattalan kieg lett (nekem ezért nem tetszett és nem a fos ritkák miatt, me hogy a draftja elég uncsi arégebbiekhez képest).
 
Csak annyit tudok hozzatenni, hogy ez abszolut nem "Behemot-only" lap. (oda nyilvan iszonyat)
A tesztelok mindenfele pakliba hasznaltak tobb honapon at, elegge egyontetu velemeny volt, hogy ez egy kimondottan jo ritka, es kontroll-lenykent (ill. leszedeskent) megallja a helyet.
 
Ennek a listának egy része zénesnek is gyenge lenne. Nagyon rossz viszonyítási alap a VÉ.
 
Jó ez a lista, ennél jobb igazolást nem is kaphattam volna. Nem hiszem, hogy egy Pusztító motyit vagy egy térharapót szívesen bontana bárki, aki életében nem játszana az etnikummal, ráadásul utóbbi még oda se nélkülözhetetlen. És tele volt ilyenekkel a kieg. Ezt csak nem nehéz felfogni, és azt sem, hogy templomokat, varkanekrókat, fókuszkristályokat sem akar a játékosok 95%-a bontani. Majd a lekvár teszi el a nagymamát...
 
Nekem nem magával a lappal van a legfőbb bajom, hanem a koncepcióval. Minek erőltetni lapokat (főleg ritkákat) egy értelmetlen és ráadásul halott koncepcióba, amit TALÁN majd elkezdenek használni, ha kiadunk hozzá új lapokat? Persze, nem azt mondom, hogy a Behemóton kívül használhatatlan a lap, de azért egyértelmű, hogy nem véletlenül lett 14 az ÉP-je. Jött volna ki inkább egyszerűen egy lassú kontrollba való lényként, annak megfelelően paraméterezve, mint egy ilyen buta követő tápjának szánva. Persze ha kevesebb ÉP-vel és nem a Behemótot számításba nem véve is pontosan ugyanígy terveztétek volna meg, akkor nem szóltam.
 
1. Ez a lap talán a Gyémántsárkányhoz lehet hasonló, amire a megjelenésekor Baross Feri a lapelemzésben 8 pontot adott, és elismerően szólt róla.

(http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=17046)

2. A Gyémátsárkányt (4éves lap ugye) még az idén volt egy olyan alkalom, amikor Dévvel majdnem betettük egy pakliba És azért Dév pakliépítési skilljét ne kelljen szerintem megmagyarázni, végül persze Augur lett belőle asszem. Ha az a lap 8 pontos ritka volt, ez sem lehet százezerszer rosszabb, amit itt próbáltok bemagyarázni magatoknak.

3. A lapokat nem vákuumban kell elemezni ahogy ti fórumozók teszitek, hanem a teljes most megjelenő lapkészlet ismeretében. A tesztelők, akik pedig ennek a tudásnak a birtokában vannak azt mondják jó lap, sőt erős is. Bent volt a tesztverseny győztesnél is, mi kell még, de komolyan ?

4. Nem biztos hogy azért lesz jó lap, mert a top koncepciók újabb tápot kapnak vele. Sőt, biztosan nem ezért. Behemótos lapötleteket viszont máris elkezdtek beküldeni az emberek, gyártják a pakliterveket, és lehet egyszer csak felbukkan valahol és jó lesz Kicsit felpezsdíti az agyatokat, Tök jó !

A főnix herceg jó lap ? Hát, nem Dév mégis nyert vele egy Behós profi versenyt. Ha egy lap a megjelenésével csak annyit tud, hogy egész évre elegendő nevdíjat nyersz vele, akkor már örülsz hogy megjelent nem? De!

Szóval fanyalgás helyett azok a playerek akik még alig nyertek valamit a HKK-n belül, legyenek kicsit kreatívak, bízzanak azoknak az ítéletében, akik jobbak náluk, és fejlődjenek inkább. De ne visszafelé, mert már így is durva a színvonal
 
Hát igen, jó nagy szopás volt ez az év:

- A felejtés ára
- Verekedők szétválasztása
- Domináns morf
- Ganüid térharapó
- Irtóztató nekromanta
- Moa daraboló
- Szétterjedő köd
- Őshangya inkvizítor
- Techiflux
- Tlurlang tojás
- Vadász quwarg
- Zinthurg börtönőr
- Szépség dühe
- Az élet ereje
- Ősmágia tornya
- Dharosz hatalma
- Életenergia
- Fürge manó
- Guolg császár
- Halálos morf
- Kismassza
- Nzkrmltrkljflédslé a mágus
- Pusztító motyogó
- Szörnyidomítás
- Zseniteki

Én igazából, itt be is fejeztem, nem vitázni akarok senkivel. Remélem ez a kieg is lesz legalább annyira "szar" mint az előzőek, és minden elismerésem a tesztelőké, és a játék készítőié, hogy 18 év után is játszhatok ezekkel a szarokkal.
 
Ez a lap nekem személy szerint nagyon tetszik.
Szerintem ez egy bivaly erős kontroll lény, ami gyakorlatilag bármilyen fehért használó lassabb dekkbe beférhet. Nagyon durva amit tud, cserébe kissé védtelen, talán egy élet elfért volna rajta, akkor iszonyat lenne, de így is bőven jó. Gondoljunk bele egy ilyen 2. körbe behemótkövetővel: Sötét mágia aztán 2 béka, akár keltető ellen is. És okerónnal szemben pedig nagy előnye, hogy 3-at üt, így a fattyat vagy angyalt támadásból is képes lezúzni követő nélkül is, ez elég fontos szerintem az univerzális felhasználhatóság szempontjából.

Üdv: Kyb
 
Nem tudom, de valamiért tetszik nekem ez a lap, lehet viszont fogjuk még látni az új metában.
 
Igen, csak az a baj, hogy egy éven keresztül sz.ptunk egy olyan kieggel, amiben a ritkák 95%-a csak a saját dekkjébe volt jó, vagy még oda se. Én megértem azokat, akiknek ez a lap nem tetszik, de szerintem korrekt papír az etnikumán kívül is. Sealeden-drafton egyenesen brutális lesz.
 
Amúgy a kétségbeesés hatalma jó lap? (Nem, egy rakás szar, egyszerűen egy top koncepció egyik legerősebb lapja.) EGY dekkbe, mert máshova nem jó. Ez a lap a behemótos pakliba egy jó lap. Vagy az a dekk nem kaphat lapot? Mivan, ha valaki behemótos kontrollal (igen van ilyen most találtam ki) akar játszani, vagy olyan dekkel amivel a Bonyi játszott? Kaphatnak ezek a dekkek is ritka lapokat nem? Vagy csak a top dekkeknek jár, a többi meg majd megoldja valahogy?
 
Mivel én a VÉ-nél tértem vissza,ezért én ahhoz tudok főképp mérni,sajnos az IV és a ZSZ idején még nem voltam aktív És igen,előre láthatóan ez se az 1000+-os kategória lesz.
 
Ha a VÉ-hez kell mérni, az már egy nagyon sötét és szomorú jel a kieggel kapcsolatban.

Még ne kelljen és legyen igaza a Bonyinak, hogy ez a lightosabb oldala volt.

Nem 1000+, de ez közel sem lesz az ezreshez.
 
Én nem tudom,mi miért ritka és miért nem. A VÉ-ben még voltak ennél is rémesebb ritkák,szóval ... Meg nem kell minden ritkának 1000+-osnak lenni
 
Ez szép, de akkor miért ritka? Am. meg én pont nem a spoilival telerakott deckeket képviselem, csak attól még, hogy másnak hívjuk, a szaga ugyanaz
 
Nem mindenki fullos versenydekkekkel játszik,majd a "bénább" játékosok megtalálják ennek is a helyet és jókat szórakoznak vele
 
3-ért nem röhögve szedsz fattyakat, hanem sírva.

Nézzük már össze, hogy hol van egy Goblin kutató és egy Bobó, és ez hol nincs. Tökéletes volt a hasonlítása a beharangozónak az Okerónhoz, pontosan azon a pályán mozog.
 
Nekem tetszik a béka. Nem tudom mit sír a szátok amiatt,mert nem top koncepció is kap lapot. Tán csak a kontroll meg a raia horda létezik? Am meg a tesztgyőztes deck használta,ha jól rémlik... Egy új követő kellene ennek a koncepciónak és máris jobban próbálgatná mindenki. A rajz szerintem nagyon jó,a lapot kicsit drágának érzem,de ennyi a bajom vele. Bontotton pedig erős lesz. Nem kell mindenkinek szeretnie,lesznek,akik majd próbálkoznak vele.
 
Szerintem kellemes kis lap lett,max majd nem lesz "húdeerősversenyspoiler". De a körönkénti 1 fattyat pl leszedi röhögve...
 
Még esetleg olyasmivel tudtam volna erősíteni ha már ennyi látszik, hogy a követője mellé van kitalálva, hogy tettem volna rá egy ilyen képességet, hogy ha eldobod a kezedből(meg mondjuk még 1 lapot) akkor a kör végéig visszakapcsolja a követődet ha valamilyen oknál fogva ki lett kapcsolva.Így lenne egy lény ami védi a koncepciómat és van esélyem a követő törés után kitenni 1 lényt ami befejezi a mecset(persze ha azt nem lövik le vagy kánterelik meg de ez már egyéb kérdés).Valamint esetleg más követős deckek is elgondolkodhatnának a használatán.
 
Úgy látszik csak a magunk örömére dolgozunk mi tesztelők, mert a játékosok java részének csak szenvedést és fájdalmat okozunk...

A gyengébbeknek megsúgom, h ez igenis brutál lap, megfelelő pakliban (lásd Bonyi győztes deckje) alapból is jó, sideba is elég jó választás hiszen a kombók ellen is hasznos. Mellesleg koncepcióképző is. Én személy szerint túlzásnak is éreztem a körönkénti leszedést, végig erősöztem. De úgy látszik nem tudtuk annyira feltápolni, hogy az ereje feltűnjön itt jónéhányotoknak...
 
Erre érdemben reagálni nem lehet, a saját szintjén pedig nem kívánok.
 
Amúgy ha már ennyi szó esik a fattyakról: a holnapi lappal gyönyörű fattypástétomot lehet majd csinálni.
 
Nem egy spoiler persze,de az Evővel összehasonlítva korrektebbnek tűnik egy fokkal.Ő legalább kijátszásakor letép valakit majd bemegy és tovább folytatja a rombolást és védi a seggem valamint ha fent marad akkor hosszútávon terrort jelenthet a hordának ha nem húzott leszedést. Persze az ára kb ugyanolyan lesz mint az Evőé,de ebben egy minimálissal több erőt látok.Sideba pl beférhet korlátozott formátumokon ha nem tudok betenni valami miatt pl sárgát(guolg,bobó) vagy zöldet(hidra,eleven méreg) hordásabb vonal ellen.
 
Amúgy megnyugodhat mindenki, nem lesz több ritka behemótos lap. (legfeljebb olyan, ami jó oda is)
 
Dév, annak ezt hiába magyarázod, aki egyetlen deckkel játszik évek óta.
 
+1

Nagy baromságnak tartom én is, de sebaj.

Amúgy ha már enynire behemót, akkor a korábbi elnyomtatott Moa működhet normálisan tizenX ÉP-vel végre?
 
Szerintem is nagyon gyyenge -a követős vonallal együtt- jobb lett volna, ha nemgyak úgy senki nrm bántott volna.
 
Basszus, egy lap ami nem ingyen jövő lapkánter ami még cantrip is. Meg az én K.-va anyámat. Rohadjak meg nem csinálnék itt szinte senkinek semmilyen kártyajátékot, tisztelet a kivételnek. Jön egy új kiegészítő, és 3 hete csak a rinyálást olvasom, ha jó a lap azért (túl erős), ha nem akkor azért (szar). Ha rajtam múlna lófaszt kapnátok, nem kakaót Szegény béka is, csak egy kis törődésre vágyna, ehelyett ezt kapja.
 
Ez a lap olyan deckek ellen lesz pont erős, ahol nem lesz kint egyszerre 3 lap, mivel ha egy lénye van lent, aminek lehet 44Ép-je, akkor azt leszedi egyből és bemegy ütni tizet, de ja szerintem is egy felesleges lap vagy legalábbis gyengusz, de frissenbontotton elég kemény
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.