Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Harci mutánsok
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
A harci mutánsok a Mutáns klán gusztustalan gárdistái, mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen alakkal: némelyik egy nagy, cuppogó csuszpájz, másoknak félig-meddig humanoid alakja van. Klánjuk bázisát mindhalálig védelmezik! Különleges kiképzésük miatt néha gazdag galetkik is alkalmazzák őket, testőrnek.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (3)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
A most már elég a gyűjtőhoki ellen jelent végre egy komoly ellenlapot, de amúgy sztem lesz nagy szám, hiszen reményeink szerint tényleg lassulni fog a játék és ekkor túl nagy szükség sem lesz rá.
 
Lomha morf:
Többen írták, h a 3/3 sok rá, én is egyetértek velük, a kf meg pláne. Gyakran használt gyakori lesz, örülök, h nem a kuka kategória.

Időlassító:
Ocsmány egy lap, annyi szent. A "nem lehet rá reagálni" dolgokat nem kéne erőltetni, mert még egy szinttel lehet rá válaszolni a "mindenképpen reagálhatsz vele" szövegezésű lapokkal és utána nem lesz hova haladni. Vissza kéne fogni a nem vari alapú countereket és akkor bőven elég lenne az AM is.

Quwarg hangyabűvölő:
Előbbihez kapcsolódva: Az h a "semelegesítést" külön be kellett vezetni, nem vmi jó előjel... A lap egyenlőre nálam közepes, de ha dornodon megerősödik, akkor egyértelműen top lap lesz belőle.

Lassú víz:
Ez viszont már a klasszikus kuka kategóriájú lap. Mind1, valaminek gyaknak is kell lennie. Ha ködözne akkor viszont jó lett vna.

A mágia méltósága:
Nagyon szép szöveget írt ugyan mellé Zsolt, de senkinek ne legyenek illúziói, a járjat végérvényesen kiherélte a VH. Amúgy laphúzás nélkül a pusztán drágító lapok nem sokat érnek (sík azért volt kivétel, mert nem lehetett lereagálni és leszedni is nehéz volt).

Most már elég:
Minősíthetetlen a grafika... Komolyan mondom a többi grafikus helyében nem adnám a nevem olyan játékhoz amiben ilyen minőségű rajzok SOROZATOSAN megjelennek.
A lap totálisan inkorrekt. Az ip felhúzott változata reagálhatatlanul úgy h nem lehet ki AM-ezni. Sztem ennél kreatívabban és kevésbé idegesítően is le tudtátok vna lassítani a játékot, de a célját el fogja érni, annyi szent .
Az eddigi (igen kicsi) minta alapján remek munkát végeztek a tesztelők. Ha marad ez a szint akkor biztosan bevásárolok a kiegből.
G
 
Dobatni kell majd megint
 
A Most már elég szerintem jó lap lett.
Amit tud, azt nagyon tudja, még csúnya grafikával is, de miatta és a sok megerősített háló miatt hamar el fog menni a játék egy olyan irányba, hogy elég lesz körönként két lapot kijátszani a nyeréshez.
Először kiszorul a side-okba, majd idővel kikopik onnan is, ami nem is baj, mert a feladatát addigra elvégezte. A mór megtette dolgát, a mór mehet.
A kiegészítő céljainak tökéletesen megfelelő lap.

A mágia méltósága már nem tetszik ennyire, a lény alapú/asztalra kirakott counterek elterjedésével az Anti-mágia: 0 is egyre kevesebbet fog számítani és
a képessége sem az igazi valahogy, még Lassan járj
mellett sem igazán szeretném kirakni az első körömben, az ellenfél a második körétől (Lépéselőnyből az elsőtől) számtalan kellemetlen dolgot tud lerakni mellette az asztalra. Talán ha 0-2 közti lapokat drágítaná, de jelen formájában kevésnek érzem, az áramlás miatt határeset, néha jól jöhet.

A Lassú víz viszont elég érdekes lett, a gyakorlatban szerintem erősebb, mint első ránézésre tűnik,
érdemes lesz próbálgatni.
 
Tudom Viktor, volt szerencsém végignézni, ahogy lezúztál az Akmallal és a dalokkal a Dungeonben. Kb. onnantól akartam én is dal paklit csinálni.

Azt azért megjegyezném, hogy az utóbbi időben a Nil tiltása miatt nem igazán tudtam dalolászni, viszont az eredményeim más paklikkal sem rosszak.
 
Azért azt tegyük hozzá, hogy simán (nem anti-mágiával) még mindig el lehet dobatni a Most már elég!-et.
 
Igazából nagyon sok paklit eltesz. Amugy az eddigi infok alapján 2 féle lap jön az egyikre nem lehet reagálni/drágitani a másik reagál/drágit.
 
én csináltam elsőnek dal paklit nem tesztelők közül, és egyből midnenkit elvertem vele.nem utálom, hanem kedvelem. nincs vele bajom, azzal van baj, ha pistike egy blogos paklival elver téged, aztán mivel nem tud játszani, hibázik a verseny hátralévő részében, és így neked esélyed nincs dobogó közelébe érni.

már látom magama előtt, hogy az őrposztban verekedő izmos és életes, permanens képességekkel és laptermeléssel rendeklező lényekről fog szólni a következő év, amiben a behúzta effektus még inkább dominálni fog. örömmel ismerném el, ha tévednék.
 
igen, már-már esélyt láttál arra, hogy lehet játszani tárgyakkal, meg víziókkal, és most ez a lap elrakja az egészet a pi..ába... hacsaknem kiszemszimbólumozod, mielőtt megmozdulsz. kár, hogy az nem illik egyik pakliba se, és ez igaz a béklyóra is, a kreatív affinitásra is.
 
A dal pakli király, a legjobb játék, amikor te játszol, az ellenfél meg néz... ja, és haters gonna hate.

A mágia méltósága (új): meh, jól mutat a mappában. Kár, hogy a Fairlight követős dekket is hazavágja, pedig raknám bele, mint állat.

Most már elég (új): mindjárt elcsöppenek, GIGAMEGABRUTÁLSPOILER ez a lap. A side-ban biztos a 3, de lehet, hogy alapból is megtáncoltatom a filyút néhány dekkben. Egy szó: KELL.

Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e új paklitípus, ha igen, akkor levédetném a slow-troll kifejezést.
 
Ennyi reagálhatatlan lap akkor elég is lesz erre az évtizedre, 2020 körül tervezhetitek a következőt.

A mágia méltóságával annyi a gond, hogy az ősmágiás lapokkal Dunát lehet rekeszteni, ezen a problémán a még több drágítás nem segít. Az ilyesmi koncepcióknak szerintem inkább valami Mahomi gólem stílusú lap kéne. Nem feltétlenül ősmágia kikapcsolása, de valami, ami pont ősmágia ellen jó. Áramlás helyett kárpótlást raktam volna rá.

Most már elég: Egyelőre nem tudom megítélni, mennyire lesz jó. Nyilván nagyon erős dolgot csinál, de a feltétele is erős. Az már biztos, hogy függetlenül attól, hogy játszok-e ezzel a lappal, lesz egy külön kockám arra, hogy számoljam, hány lapot játszik ki az ellenfél körönként, mert a kamu stresszelés az vicces.
 
most már elég
Ez a lap brutálisan erös lett. Tul sok ez 0áért.
 
a játéktudás, mint tényező egyre inkább kisebb hányadot foglal el a szerencse, és a jól összerakott/lemásolt pakli, mint tényezők javára.


Szívemből szóltál.
 
így van,egyetértek bálinttal. ma egy angyal vagy dal deckkel, SZINTE bárki nyerhet, ha 5 fordulóból nem kap mumus decket.

nem minden eddig látott megjelenő lap tetszik, de az, hogy ide-oda bele lehet szólni az ellenfelek köreibe, és számítani is kell rá, hogy ilyen olyna akadályozó lapok érkezhetnek, újra tágíthatja az űrt a kártyazsenik, a jó játékosok, és az átlag kártyások között. és ez által lesz igazi kihívás egy nagy verseny, és nagyobb érdem a győzelem.

mostani drafton játszottam egy oylan partit, hogy a negydik körben játszottuk ki az első lapokat, és akkor is mindketten számolgattuk az ellenfél színeitől függően, hogy ugye hány támadó és védekező lap férhez vajon ki a másik kezéből, vajon hányat draftolhatott ki belőle, és hány azonnali, és minden cselekvés után pontosítottuk a számolgatást, hogy esetleg újratervezzük a körünket, vagy hogy mit kánterlünk meg, és mit szedünk le. ez a játék esszenciája, ne maz amikor 6 angyal üt sokat, hanem amikor csendben ülsz, és kiszámolod az ellenfelet a pakliból a következő körre...

szóval ne mazt akarom mondani, hogy bebutult a játék, mert egyáltalán nem, dee valahogy a játéktudás, mint tényező egyre inkább kisebb hányadot foglal el a szerencse, és a jól összerakott/lemásolt pakli, mint tényezők javára.

a gyakorlatban úgy értem ,hogy attól még, hogy te kezdtél, és húztál 3 kántert meg egy dalnokot, még nem biztos, hogy jól tudsz játszani, vagy egyáltalán paklit összerakni...
 
Az eddigi lapokról a vélemény:

lomha morf: erős, bár szerintem nem nagyon van rá szükség, még egy olcsó lap a chd/gólem dekkbe élettel ÉS hálóval.

időlassító: brutálisan erős cantrip, ingyenes, counterelhetetlen koncepcióromboló lap. Semmi szükség rá. (De azért kell az 5 )

quwarg gyerek: tuti versenylap, kell 1 a sokszínembe

lassú víz: fényrobbanás light, kuka.

mágia méltósága: járjba egy közepes side lap, nem fogják használni, ősmágia kiröhögi őt is, az áramlása viszont jó.

most már elég: brutálisan erős side papír, alapból nemigen használnám.

Annyi változás lesz, hogy ismét lehet majd controllozni, csak kevesebb countert és több leszedést/lopást kell használni alapból. A kombó dekkeknek viszont meszeltek. Azt döntse el midnenki, hogy ez jó-e vagy sem.
 
Szerintem a bűbáj AM:0-ás helyett inkább cantrip kellett volna legyen. Egy Járj általában csak 3 lappal kezd, és fennáll a kockázat, hogy leszedi vagy csak ősmágiával/drágább lapokkal eljátszik mellette, és főként utóbbi esetben semmi value-t (hogy Trump szavaival éljek) nem nyertél belőle. Persze majd meglátjuk élesben, hogy milyen.
 
Most már elég igazán spoiler gyanús. Bár az is eszembe jutott, hogy amenyniben lassul a játék, akkor ez a lap közel sem lesz annyira erős, mitn mondjuk a mostani metában lenne.

Másik, hogy a kijátszás itt nem csak a kézből kijátszásra vonatkozik? Főként a tokentermelés miatt kérdezem. Tehát a kapott fatty/angyal is ugyanúgy beleszámít?

A bűbáj tipikusan a gyári munkás esete, jó meg minden, de faék. Az ilyen lapokat azért reményem szerint megfelelő menyniségű ősmágia a partvonalra küldi, lévén sohase szerettem az ilyen drágítós dekkeket.

Összességében a heti lapokról: nem tudom minek, vagy kinek bár talán leginkább Zsoltira tippelnék, de a VÉ-t hangulatában és átgondondoltságában mindeképp übereli. Anyni viszont szomorú, hogy kevés varázslat lesz, és ezekből már 2t tudunk is. Mindenesetre kiváncsi leszek a versenyre.
 
Pont ez lenne a lényeg, hogy ne eszetlenül pakold ki a kezed, hanem minden lehetséges veszélyforrást próbálj figyelembe venni, ami az ellenfél kezében lapulhat. Nekem személy szerint nagyon tetszik az irány, picit a régi időket idézi elő, amikor az ellenfeleim szép és kreatív játékkal vertek meg versenyen, és elismertem, hogy magasabb szinten állnak, mint én. Nem mint az elmúlt évben, amikor egy versenyen többször kellett végignéznem a dal/teki kombókat, és a használóik önelégült mosolyát.
 
Valóban bosszantani fogja a tokentermelős dekkeket is ez a lap, de azért azt vegyük észre, hogy azok a követőnek hála egy kört veszítenek csak általában, és a laphátrányt is hamar le tudják dolgozni.

Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi fél évben ezek is a legerősebb és legnehezebben megoldható koncepciókká léptek elő, nem véletlenül kezdték el tiltani a követőket innen-onnan.
 
A mágia méltósága: mint gyakorlott lassan járó, nyilván tetszik Most már eléggé egyértelmű lesz, hogy minden járjas dekk sárgával kezdődik majd, de ez a papír jó lesz a bűbájokhoz is. Második kör ez, utána egy tócsa, és mehet a terror.

Most már elég: a Verekedők jutott eszembe róla. Nagy feltétel, és ha bejön, nagy nyeremény. Tekintettel arra, hogy a hagyományos kombódekkek már eddig se voltak versenyerősek, ezzel a lappal csak az igazán imba hokik (Életadó, dal, tekik) veszítenek nagyot. Nyilván ez is 1000+ forintos spoiler lesz eleinte.

Zsolti+ az egész tesztelő brigád: az első hét termése alapján sikerült már most rávernetek a Világégésre, örömmel fogok pénzt költeni erre a kiegre. Azért remélem egy éjfatty is kikerül majd a preview-ba
 
"A mágia méltósága" jóra sikeredett, bár vigyázni kell vele, mert később felhúzva nem ér túl sokat. Talán egy laphúzós áramlás jobb lett volna rá a VP helyett.

"A most már elég" is jó lett, az illlusztrációtól eltekintve, egyszerűen nem szépek Berényi Szabi rajzai. Sőt, nem csak nem szépek, hanem még fantáziátlanok is. A beállítások szöge unalmas; a színek egyáltalán nem kirívóak (ami fontos lenne); a képeken látható jelenetek/pillanatképek gyermeteg egyszerűséggel lettek kitalálva, alig történik rajtuk valami érdekes; a hátterek pedig nagyon alacsony kidolgozottságúak. Bónusz pontot érdemel, hogy most éppen nem csinált makifejű szörnyeteget az úriemberből, de ettől még nem lesz jó a grafika. Ennél még a régi rajz is szebb volt.
Egyébként túlzásnak tartom, hogy egy tömegleszedést reagálhatatlanná tettetek. Egy hülye kis hálós tárgyat, vagy 1 VP-s drágítást még el lehet viselni reagálhatatlanul, de ez így sok. Nem csak a hoki paklikat teszi taccsra egy ilyen. Pl egy ártalmatlan kis sokkövetős fatty deck, ha éppen szeretne két lapot kijátszani egy körben, akkor a termelt fatty miatt még a hálós lapkijátszási korlátnál is kevesebb lap kijátszására kényszeríti ez a lap az ellenfelet. Sőt, az összes tokentermelős paklit 1 kijátszott lap/körre kényszeríti ez a lap. Ha legalább az anti-mágia elvinné, akkor még valamennyire kezelhető lenne, de így nem nagyon.
Egyébként Az együgyűvel elég kemény terrot jelent, ha az ellenfél látja mindig, hogy ott van a kezemben. Soha nem fog emiatt 1-2 lapnál többet kihozni, amihez képest az első három körös 2 lap nem is olyan vészes.
 
Hát... Most màr elég. Első körös kombódekk szevasz. Éljen a Járj!
 
#108...
 
sok háló meg egyéb korlátozás mellé most már elég, fuck logic

lesz amúgy lap amire kell manát is költeni?
 
Kint az új lap, illetve lapok, remélem nem cseszi el az örömedet, hogy ezek az előző néggyel ellentétben felújítottak
 
Nyugalom. Ott az Online HKK,addig azzal is lehet tolni
 
A mértékletesség és türelem csak kevesek sajátja, törekedjetek elérésére
 
NE IDEGESÍTSÜK MÁR FEL EGYMÁST!!! 1100 ELMÚLT ÉS SEHOL A MAI KÁRTYA! AZ ADAGOMAT AKAROM!!!!!!!!
 
Ma már megkaptuk a HKKONLINE-t,legyen ennyi elég
 
A mindennapi lapunkat add meg nekünk ma...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.