Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Savelementál
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A savelementálok fortyogó, bűzhödt teremtményei a csatornák legmélyebb bugyrainak. A pusztulásból, a gyilkos savakból teremtették őket renegát mágusok. A savelementálokkal csak a legőrültebbek szállnak szembe, hiszen megölésükkel semmit nem lehet nyerni, sőt, ha megpróbálod, csak árthatsz magadnak." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (16)
HKK online, TF online, Argum City (48)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
Köszönjük szépen, hogy végre első kézből értesülhetünk a fejleményekről, ez már önmagában is komoly előrelépés. Remélem mihamarabb a játék is talpra áll. Az első nyilvános bétától kezdve játszottam a játékkal, így nyugodtan mondhatom, hogy nagyon hiányoltam/om a HKK onlinet.

Valóban van npgyon sok online TCG/CCG, de nekem a többségük túl p2w, uncsi, vagy egyszerű. Tanácsokat ötleteket egyelőre nem adnék, jelenleg annak örülök ha minél hamarabb be tudunk lépni, aztán jöhetnek a fejlesztések. Kismillió ötletünk van, ami gyorsítaná, kényelmesebbé, és élvezhetőbbé tenné a játékot, de szerintem előbb legyen valami, aztán jöhet a körítés.

Sok sikert, és kitartást kívánok a továbbiakhoz.

Powerdose
 
Nagyon sokan szívesen tesztelnénk alfa, zárt béta formátumban az instabil verziót is, ha a szerverkapacitásotok engedné!
Egyébként más online ccg-tcg-ktől is lehet ötletet meríteni.
Pl.: Heartstone, War of Omens, Pokémon TCG online, Hex, Astral masters
A hex pl. a hkk onlineból építhetné be a fázis és reakciópasszolás rugalmasságát.
Mi átvehetnénk a Heartstone "instáját", a most megjelent őslichek ezt a feladatot kíválóan betöltenék.
A pokémon TCG-ből a lap lapra való cseréjét lehetne elsajátítani a jelenlegi lap-kredit-lap rendszer helyett, ami sajnos túl nagy szabadságot rejt magában, és megadta a lehetőséget a piaci dominanciára annak, akit nem nevezünk nevén. Ez nem fordulhatna elő egy cserekereskedelemre redukált rendszerben.
A War of Omensben a túlgyűjtött lapokra van egy xp-adó rendszer, mivel senkinek sincs szüksége 100 Chara-din fattyára, és Molluszk nagyon rosszul konvertál.
Az Astral masters a draft fejlesztését segíthetné: a kibontott csomagból n-i-másodperc van az i. lap kiválasztására, ahol i megy 1->n-ig, vagyis realizálható időben teszi lehetővé a draftolást.
Pl. egy hagyományos 3 kiegészítős 20 lapos megoldható lenne 630 másodperc, azaz 10,5 perc alatt, ami még bővíthető lenne 15 percre: 30-30 másodperc az első és második pakli után, majd 3,5 perc a deck kiválasztására hkk draft hagyományoknak megfelelően.
 
Várhatóan mennyi időn belül indul újra az oldal ?

(nagyságrendileg) 1 nap? 1 hét? 1 hónap? fél év? 1 év?

a választ előre is köszönöm
 
Nagyon kellene a játékba napi belépést ösztönző jutalom pl. minden nap az első belépésért jár 10 gold.
Esetleg a jutalom növekedhet, ha folyamatosan belép a játékos. (pl. 10 gold --> 11 gold egészen a 7. napig amikoris kap egy csomagot aztán nullázodik vagy ha a csomag tulzás akkor csomagkupont és X csomagkupon egy csomag)
Szükség lehet még a nézők teljes kizárására gombra. Ha az egyik játékos megnyomja akkor csönd lesz a chaten elkerülve az esetleges segítéseket. Ha más nem versenyeken/sit & gokon erre asap szükség lenne.
 
Ötletek, észrevételek:

- nem tudom, hogy az adatbázissal együtt megkapta e az új fejlesztőbrigád azt a nem annyira rövid hibalistát, amit kb egy évvel ezelőtt az utolsó kiegészítő megjelenése után küldtünk be. Van rajta számos kritikus hiba (nagy része már nincs meg fejben - eltelt egy kis idő azóta), amit orvosolni kéne.

- draft, ahogy előttem is mondták nagyszerű lenne

- finanszírozási rendszer teljes átszabása. Nagyon sokan valóban azért hagyták abba, mert bármilyen fejlődéshez szinte azonnal kellett a pénz. Persze erre jöhet a másik oldal, hogy aki fizet érte, az járjon jobban stb... Amit én jónak látnék (bár pl. magas szinteken ez elég kevéssé érzékelhető, igaz ott már nincs is szükség erre igazán), hogy pl. a kezdetektől szintlépésenként kapnának random packokat a játékosok, 5-6 lappal, amiben 1-2 darab random ritka van (akár spoiler is lehet és mindig tartalmazná az új kiegészítők készletét is, amiből a random válogat) a többi gy-ngy. Eddig szintenként gyémánt járt, itt választási lehetőség lenne, hogy gyémánt, vagy ilyen pack. Ezzel együtt pl. a különböző rúna szintek teljesítését is lehetne ilyen módon jutalmazni, bár egy egészséges optimalizálással együtt. A fizetős részbe tenném a gyémánt vásárlást - X huf, Y gyémánt.

- versenyek: ha marad a jelenlegi rendszer hogy vannak sit'n'go-k, vannak esti versenyek, illetve hétvégi nagy versenyek, akkor pl. csak az utóbbi kettőt tenném kreditessé, a sng-kre ezüstből és káoszkristályból egyaránt lehetne nevezni, ezzel együtt a jutalmazási rendszerüket is át kéne variálni, és amennyiben megvalósítható, akkor adaptív jutalmazási rendszer.
 
Draftra mindenképp szükség lenne.Az a hkk lelke.Persze nem napi szinten,de fontos lenne, hogy induljon ilyen formátum is.
 
Én írok egy pár ötletet.
Nem mind tőlem származik de az én véleményem is.

-Valahogy át kell alakítani a fizetős részét az Olnline HKK-nak .Mert az eddigi nem teljesen működött.
Több lapot kapjunk akik pénzt költenek rá.És vissza is lehessen pénzt kapni (feltételekkel persze,de azért nem is lehetetlen módon.)

-Olyan versenyeket tartani csak amire jelentkeznek is a játékosok.És létszám korlát ne legyen a versenyeken.
A papír HKK-nál sincs a Beholder versenyein létszám korlát.(volt egyszer egy Junior verseny ahol egy játékos indult csak és ő megkapta az első díjat).

-Draft verseny formátum (vagy a lehetőséghez képest valami hasonló)(nem a jelenlegi frissen bontott) persze a friss bontás is megmaradjon

Üdv
Jozsi
 
Mellesleg én a reklám bannereket sem bánnám, ha ízlésesen vannak elhelyezve és nem villognak. Csak pop-up ne legyen soha, mert akkor - a nagyapám szavával mondva- "insta ragequit"-elek, az biztos.
 
Én például könnyebbé tenném legalább a bronz lapok, de akár még az ezüst lapok beszerzését és cserélgetését is fiztés nélkül. Egyszerűen fizetés nélkül megáll a fejlődési lehetőség rövid időn belül, és elmegy a kedve az embereknek a játéktól.
Ha a gyengébb lapokat legalább be tudnám szerezni hosszas, de célravezető farmolással, akkor valószínűbb, hogy vásárolnék a ritkák közül is. Így hogy CSAK vásárlással tudtam csinálni bármit is, nem volt kedvem játszani a játékkal és hamar abbahagytam, pedig egy igazságosabb rendszer mellett öltem volna pénzt a játékba. Rá kell szokatni az embereket a játékra, nem rögtön a zsetont kell elkérni tőlük. Ha már függők, úgyis fognak fizetni érte.

Nem tudom, hogy ez a vélemény mennyire reprezentált a játékosknál, de annyit tudok, hogy a legtöbb részben ingyenesen játszható online játékoknál ezt így szokták csinálni, és ez a modell elég jól szokott működni.
 
A legfrissebb adatbázist az előző fejlesztőtől megkaptuk és természetesen megmaradnak a lapjaitok, amiket már megvásároltatok.

Ötleteiteket üzenetben, e-mailben vagy akár itt a fórumon is szívesen látom, továbbítom majd őket a fejlesztő csapatnak.
Véleményezzétek nyugodtan a játékot is: mi tetszett benne, min változtatnátok és miért stb.
Írjatok bátran!

Szép napot!
 
Először is nagyon szépen köszönjük a tájékoztatást!Már nagyon vártuk!

Nagyon bízunk benne megmaradnak az eddig vásárolt lapok!
 
Rendben! Természetesen a dolog visszafelé is működik. Amennyiben bármiben tudunk szívesen segítünk mi is a mielőbbi indulás érdekében!
 
Természetesen elolvastam a hozzászólásokat, illetve ránéztem a rajongói blogokra is. Remélem életre keltünk mindent és egy remek közösség leszünk. Egyelőre a fejlesztőtől átvett verzió életre keltésén dolgozunk. Jómagam mint kezdő játékos teszteltem a programot tegnap, de van a csapatban sokéves tapasztalatú hkk-s is, aki az online verziót is ismeri. Nekünk is vannak fejlesztési terveink, ötleteink, de ezeket még nem vetjük be, előbb legyen a stabil a rendszer. Aztán jó lenne nektek új lapokat is elérhetővé tenni. A többi utána jöhet.
 
Szia!

Nagyon hiányoztál már ide. ) Ha végigolvasod a topikot, a "mikor lesz már hkkonline, miért nem tudunk semmit" üzenetek mellett azért felmerültek már ötletek is. A korábbi verziót akarjátok először életrekelteni vagy indulás előtt már át lesz dolgozva/újra felépítve az egész rendszer?
 
Sziasztok! Lily vagyok, a hkkonline új fejlesztőcsapatát képviselem, s mint az egyszem grafomán tag, velem tudtok majd itt kommunikálni. Bár néhány szemfüles játékos ideiglenesen elérte a még fejlesztési fázisban, újraéledés alatt lévő játékot, ezt a lehetőséget lezártuk. További türelmeteket kérjük, igyekszünk! Nem "reszelünk" és figyelünk rátok is. Vágyak, észrevételek, vélemények is jöhetnek (ide vagy nekem üzenetben), de egyelőre a stabil, működő verzió a cél. Amint be tudunk vonni titeket is a tesztekbe, jelentkezünk.
 
Köszönjiük szépen!
De ne reszeteljétek léci lécci.......!
(több ember nevében kérem)
 
Pont tegnap este gondolkodtam hogy vajon már sosem lesz Online.. Erre ma belépek és jó :P Bár jelenleg megint nincs de már csak idő kérdése
 
Remek remek, délelőtt be is tudtam lépni. Most viszont az oldal se nyílt meg, és úgy 10. próbálkozásra kaptam egy ubuntu serverüzioldalt:

"...It works!

This is the default welcome page used to test the correct operation of the Apache2 server after installation on Ubuntu systems. It is based on the equivalent page on Debian, from which the Ubuntu Apache packaging is derived. If you can read this page, it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly. You should replace this file (located at /var/www/html/index.html) before continuing to operate your HTTP server.

If you are a normal user of this web site and don't know what this page is about, this probably means that the site is currently unavailable due to maintenance. If the problem persists, please contact the site's administrator.
..."
 
Úgy néz ki, hogy végre működik a játék tesztverziója. Ez azonban egyelőre még csak tesztverzió, az adatok bármikor resetelhetőek stb, tehát még ne élje bele magát senki
 
Nekem megy most is,csak nincs ellenfél.
Lehet hogy én vagyok a kisérleti nyuszi?
 
Az a baj,hogy a kártyák hátulja nem kiskutyás...Lehet ezért állt le a honlap,hogy ezt korrigálják
 
Na ez tetszett, ma még borotválkoztam is

Illetve ugye az emerbenek kutyája volt, nem pedig róka, amely a dal szerint ravasz, mint a FÓKA.
 
Jön a sima bőrű a villámló bottal, menekülj, Vuk!

 
akkor szerencséd van.
bár ezek szerint nem a böngésző hibája.
amúgy meg a rókát a gépemről tűzzel vassal irtom, ugyanis az nem kiskutya!
 
Most nekem se jó
 
Nekem azt írja, a kapcsolódás sikertelen, mindegy, hogy milyen böngészővel próbálom.
 
Firefox.....
Nálam megy ......
Gyertek frissenbontott free-re.
 
Engem se enged be a játékba... míg a menübe igen. Más kérdés, hogy a lapok képeit se mutatja.
Lehetséges, hogy az explorer az oka?
 
Mert nem szeret téged
 
Fura miért nem enged be a 2. kapun? grr!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.