Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Tűzmágia
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Talán a sors fintora, hogy a Túlélők Földjén a dornodoni tűzvihar pusztításából született civilizáció épp a tűz szférájának varázslatait tárta fel, és aknázta ki a leginkább. Korunkban érezhetően a tűzmágia birtoklása bír a legjelentősebb hatalommal.
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Amúgy:

Megjelent kiegészítők --> Zanszilánkok --> lapok
 
ohh, köszi, úgy látszik elnéztem egy kicsit
 
gondolom a felújított lapokkal van gondod

itt a link (mind a 174 lap, egybe kilistázva):

http://tinyurl.com/89n28hd
 
igen, de ha nem ismerem h milyen lapok jöttek ki, akkor a csak ebben az egy kiegben keresek rá. tudom h fönnt vannak a lapok. nem ezzel van a baj, hanem az, h csak névszerint tudok rákeresni sokra. de ha nemtudom a nevüket hiába keresek.
 
fenn van az összes, 174 lap, egyedül az ultrák nincsenek benne, azokra külön név szerinte kell rákeresni
illetve van pár hiba is: a martian gyakoriként, az átkozott gyógyítás meg ritkaként szerepel (talán van még1, de nem biztos), csak ne a "csak ebben a kiegben jelent meg" alatt keress rá
 
nincs fennt az összes, legalábbis a besorolása rossz, mert ha zanszilánk kiegre mész rá, kevesebb lapot dob ki. még az is baj, h a mág védekezésű lényeknél sem dob ki egy csomó újat. meg a zének közül sincs a lapkeresőben az összes.
 
már
 
Mikor lesz fenn az összes lap a lapkeresőben?
 
Itt van ez a videó, most nézem! Működik - valszeg valamit elírtál.

http://www.youtube.com/watch?v=49bCLCNePFY[/u rl]
 
Nézem a videót és... :
Ezt a videót a felhasználó eltávolította. :/
Egyébként jó volt?

Más:

ha ez az online téma elindul akkor tehetnének "kódokat" a valódi csomagokba, hogy népszerűsítsék azt (az, hogy mit jelentene azt már döntsék el a marketingesek)
illetve próbaképpen lehetne ingyen valameddig játszani aztán átváltana fizetőssé.
esetleg limitált lapkészlet ingyen, a jobb lapok fizetősek stb...
csak legyen valaki mindig online ha már elindul.

én támogatom és biztos megnézem, mert errefelé (D-K. M.o.) alig van játékos, hátha így végre több ellenfélt gyűrhetnék magam alá országszerte (igen mindenki ki van hívva!! )
 
Most épp éjjel 3kor kelek. Mindig más időzónában létezem, nagyon változatos.
 
igen én is azt láttam, és arra gondoltam ,hogy zoli biztos lefeküdt este, és alig tudott aludni, éjjel egykor felriadt, forgolódott, aztán hajnali négykor végül rászánta magát, hogy mindezt kiírja magából, és most végre azóta alszik
 
Korrekt hozzaszolas; a 04.46-os idopontra hivnam fel a figyelmet
 
"A Hatalom Kártyái Kártyajáték jogtulajdonosa a Beholder Kft. A HKK Online az NMI-net gondozásában jelenik meg. Minden jog fenntartva."

Ez van a béta oldalán kiírva, ez alapján a beho még a jogok tulajdonosa. Azért néztem meg, mert eléggé nehezen hihetőnek tűnt, hogy a jogokat átadta a beholder. Valszeg valami részesedésért cserébe felhasználhatják a rendszert meg a grafikákat.

A videó alapján az online HKK ugyanolyan mint az online magic vagy más eredendően élő játékok. Ugyanazok a macerák borzolják az ember idegeit. A fejlesztők autentikus, "valódi" hkk élményt akartak csinálni, nem mostanában (nem véletlenül) divatos netes kártyázást imitáló játékot. Ez a törekvés a hitelességre, vagyis a szabályok változatlan használatára nagyon lelkes csapatra vall. Azonban a hitelesség nekem már ott elbukik, hogy egy monitort bámulok. (mint annyiszor máskor is, pl. most) Az élő játék szabályait az élő játékhoz találták ki. Egy webes felületen nyomogatni a gombokat nem olyan, mint élőben 1-1 szóval jelezni az ellenfélnek, hogy ki a célpont, hogy cserefázis van, hogy hányas az életszívás stb.

A jelenlegi trendeknek az online hkk nem felel meg, ahogy az élő játék sem. Az ilyen játékok célcsoportja (fantasy kedvelő fiatal) már nem 1000 oldalas szerepjáték szabályokon meg hajmeresztően komplex levelezős játékokon nevelkedett, hanem diablón meg hasonlókon. Aki szereti a fantasyt az neten nagyságrendekkel egyszerűbb játékokkal találkozhat, amik kielégítik az igényét ilyen téren. Ilyen pl. a Shakes&Fidget nevű netes játék, ami nagyon népszerű 15 milliónál több regisztráltjuk van. Ha kipróbáljátok vagy már ismeritek könnyen belátható, hogy rémesen egyszerű a dolog, kb. 3 gombot kell nyomogatni, nagyjából a beholder Sárkányölő játékához hasonlít. Nem állítom, hogy csak ilyen kőagy játékokra van igény, de azt érdemes észrevenni, hogy ez most a fő csapásirány, ettől eltérni lehet némileg, de nem nagyságrendekkel. Pl. a Végzetúr ilyen játék, valamivel komplexebb, mint egy Sárkányölő, de azért elég egyszerű ahhoz, hogy munkaidőben is nyomogathassák suttyomban az unatkozó irodisták. Az elvégzendő feladataiknál talán egy fokkal érdekesebb.

Az online HKK a korábbi bebukott próbálkozásokkal szemben tényleg elkészült és működni is fog, ez vitathatatlan és nagy előrelépés. A kérdés, hogy az élő HKK előnye nélkül mire jut a netes versenyben. Az előny pedig csupán annyi, hogy a HKK már létezik 16 éve és elég sok játékos játszik vele, vagyis nem egy "üres" játékba csöppen bele, aki nekivág. A föntiek figyelembevételével én nem fogadnék arra, hogy lesz aki nem HKK játékosként nekivág komolyabban az élő játéknak, ez viszont nevetségesen kicsi piacot eredményez. Az online játékban a csomag jó eséllyel olyan olcsó lesz (miért ne?), hogy akár élő játékosok is fognak vele foglalkozni, ebben én nem látok veszélyt. Aki naponta akar versenyezni, mert ráér és szereti, annak az online jó terep lesz.
Összességében én semmi hátrányosat nem látok az online HKK megjelenésében, a kétségeim ellenére szurkolok neki, hiszen akár az élő játék toborzásában is nagy szerepet kaphat a jövőben.
 
értem, el se tudtam képzelni, hogy a behónál dolgozó emberek, akik azért már csak tudják némileg, hogy ki vagy, egyrészt eredmények, másrészt illusztrációk, ilyen általad "szánalmasnak" titulált stílusban reagáltak volna.

minden esetre kár.
 
igazából nem a behóval beszéltem ez ügyben, hanem a hkkonline fejlesztőivel, az NMI-net gaming kft (?) -vel, elvileg teljesen övék az online hkk - a részletekbe nem mentünk bele, de ez alapján nekem teljesen behó független valaminek tűnik
 
per pillanat én nem aggódnék a hkk eltűnésén az online változat miatt, az online (szerintem) jelen formájában maximum hkk-sok számára élvezhető
 
a lapkeresőben csak 102 zsz lap van fenn. és van olyna lap ami tévesen ritkának lett jelölve.
 
Hát ez az...
 
egy több milliós vállakozást senki nem fog "olcsón" megduplázni. amúgy meg vannak marketinges emberek, csak a pc-vel egy élő kártyajátéknak elég nehéz felvenni a versenyt, sok suttyó otthon kattog inkább, sajnos a behó is egyre inkább ezeket szolgája ki, de hát muszáj, hogy a hkk is fennmaradjon.
 
Azt én értem, hogy nekik jövedelmezőbb lenne, de én pl épp azért játszok vele mert ez 1 gyűjtögetős KÁRTYAJÁTÉK. Ha ezt áttennék online fizetős verzióba nem akarok sértő lenni de azért van ennél jobb fizetős játék is.
 
A behónak kell egy jó marketing managgaer aki olcsón, de hatásos munkával (úgy hogy a játékosoknak és a behónak is jó legyen) akár megduplázza a behó jövedelmét
 
A HKK online sokkal sokkal nagyobb bevételt hozna mint a HKK kártyák nyomtatása+ a kiegészítő összeállítás meg stb, mert ott nem kell bajlódni a lapok minőségével és mennyiségével ott csak digitálisan megtervezik az új lapokat és sokszorosítják őket és elosztják mint a most, csak ez sokkal kevesebbe kerülne mert akár 1 ember is képes megcsinálni pár óra alatt.
 
sajnálom, hogy ezt kell olvasnunk, sokszor előjön ez a téma, és több tapasztalt játékos is esetleg szakmabeli is emlegeti a hkk nem túl sikeres marketinges hátterét. szomorú ez, mert mindanyniunk érdkee, hogy minél szélesebb körben ismerejék, játsszák és szeressék a játékot, a kft bankszámláját gyarapítva.

nekem valahogy ezek a 16. szülinap 16 érv a hkk mellett és 2011.11.11 -> 11 %-os kedvezmény olyan kevésnek és hogy mondjam hogy ne legyen túl sértő de mégis kifejező, hát nem tudom, színvonaltalan és eredménytelen. (nem tudom persze, hogy adott nap mennyivel több eladás volt, de nem hiszem, hogy jelentékeny különség lett volna. pedig a jó marketing képes egy vállalatot megkétszerezni bő egy év alatt akár.
 
Hát nálam a gyűjtögetős kártyajáték igencsak elveszítené az értékét digitális formában
 
Lehet pont az a cél, hogy a fejlődő technika miatt a HKK-t is átvigyék digitális változatba
Amúgy az álomfogót én se értettem, hogy miért kellet kiadni, ha egyszer itt a HKK ami egy nagyon jó kártyajáték és már rég óta nagy sikere van (ez csak feljebb megy ha fejlesztik a játékot).
Elég érthető és játszható az Álomfogó is, csak egyszerre 2 gyűjtögetős Kártyajátékkal játszani nem hiszem, hogy sok mindenkinek menne.
 
ja csak ha most a fél hkk-s társadalom elkezdene online-ozni másik fele maradna élő játéknál, rövidebb idő alatt tönkre menne a hkk, mintha mindenki vagy csak élőzne vagy online-ozna, azt lehet mondani, hogy a kisebb tábor átmegy majd a nagyobba és így éldegél tovább, de már marketing szempontból ígyis szarabbul járnak, mert több ember morzsolódna le mintha simán adná ki szépen a kiegeket. És az online hkk helyett valami olyan újítást találna ki amivel feldobja az eddigi játékot. (nem nekem sincs építő jellegű ötletem mivel lehetne) Ez csak az én véleményem erről az online baromságról, remélem nem lesz igazam.
 
ja, csak ha az offlineosok fele átmegy onlineba ezért az offlineosok kihalnak, akkor elég jelentős szegmenst veszítene el. mondjuk a lényeg, hogy a hkk megmarad, a feléptített játék, aszabályok lapok stb. hoszútávon ez a lényeg. élő versenyen meg majd laptopok elé kell ülni, vagy ipadeken fogjuk toligálni a lapokat, mert kifejlesztenek hozzá valami jó kis éírintős app-et.

a nagy bukó az álomfogó volt, naazt szerintem egyáltalán nem kellett volna.
 
A Behónak tök mind1 ki mire költi a pénzét csak az nem mind 1, hogy náluk vagy máshol költik el
 
Igen, de ennek amit te most felsoroltál bizonyos része pl a wow ,poker olyan tevékenység amiről a beho nem igen tehet, nem tud ellene mit tenni, ellentétben az online hkk-val:P
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.