Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A trófeaviselés motivációja
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Ha egy szörnynek nincs olyan értelmes testrésze, amit később felhasználhatnál, akkor is felmerülhet benned a gondolat: miért ne törjem le a szarvát? Miért ne vágjam ki a fogát? Miért ne tépjem ki a nyelvét? És tűzzem a ruhámra vagy a sisakom mögé, bizonyítva, hogy képes voltam végezni vele?" - a trófeaviselés motivációja
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2024. május 4., 10 Minutes

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (32)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Undorító az a lap.
 
Kurtz is? Na, akkor erre is figyelni kell!
 
Köszönöm. Akkor a Manafamnak befellegzett. Így talán lesz egy kis változatosság a versenyen.
 
Nemzeti Sokszinusegen tiltott lesz a Manafam es a Kurtz is.
 
Jah, még egy apróság: Műveltségi versenyen az első helyezett, egy bizonyos ideig Örökkévalóság helyett könyvet is választhat! Ennek egy oka van: Rengeteg támogatást kaptam, de ezek többsége könyv, és az activity díjazása nem akarom, hogy egysíkú legyen.
 
Ha a nemzetin nem tiltott akkor itt se legyen. De nagyon nincs kedvem 10 manafam ellen játszani, de ha muszáj legyen...Teszek rá nagy ívben
 
Madafakk?
 
Manafam?
 
Mint mondtam a versenyeken az van tiltva ami a nemzetin is tiltva lesz tehat egyertelmu....

Elso nap lehet hasznalni az uj zent.
Masodik nap tiltottak az ur-ek. stb
 
Megint írnám a saját programjaimat, most már konkrétabban:


1. Hkk-Activity:

Nevezési díj : 500 ft

Szabályok: Aki a tavalyi játékban részt vett, sok újdonságot nem fog látni. Ugyanazok lesznek a szabályok, az elején két csapat, gyűjti külön-külön a pontokat, majd majd egy idő után a győztes csapat két részre oszlik és mehet a döntő. A feladványok kétharmada hkk-lap, egyharmada híres személy lesz. Egy feladvány elmutogatására (csak mutogatás lesz) 1.5 perc áll rendelkezésre, ebből egy percig csak a saját csapat tippelhet, az utolsó 30 másodperc nyílt kör lesz. A feladványok kapcsán ugyanazt ígérem, mint tavaly, olyan feladvány, amiben egy név van (pl. Zarknod érintése, Timera varázsitala), nem teszek be.


Díjak:

Az első helyezettek (a résztvevők 1/4-e) Örökkévalóság kiegészítőt kap, a második negyed 2 általa választott Zén-kiegészítőt. Ezenkívül a feladványok között lesznek ajándék-kártyák, sokkal több, mint tavaly, 10 kártya jelenti azt, hogy a következő feladványért ajándék jár, és az általam 5 legnehezebbnek vélt feladathoz (amik csak hkk-sok lesznek, személyek nem) még külön ajándékot párosítok. Az ajándékok bolti ára 400 és 4.000 ft között lesz.

Ami változik: Tavaly voltak különböző joker-kártyák, amik valami extra-lehetőséget adtak a játékosnak. Ezek idén is lesznek, de az egyszerűsítés kedvéért csak 4 fajta lesz belőle, az alábbi betűkkel jelölve:

Ú: Az 'újrakártya'. Ilyen tavaly is volt. Az adott játékos, aki a kártyát húzza, megtarthatja, és ha valamikor úgy érzi, hogy a feladvány, amit húzott, túl nehéz, a kártya leadásával húz egy másikat. Ha a játékos beleegyezik, egyik csapattársa is felhasználhatja a kártyát.

F: Ez teljesen új kártya. Ha a játékos nem tudja a feladványát megoldani, a csapat egy feladat teljesítésével megkaphatja a pontot. Ezeken a feladatokon a közönség garantáltan jót fog röhögni

J: A klasszikus hóhér-akasztás . Aki azt kihúzza, a helyett én mutogatok el egy feladványt, ő meg segíthet a csapattársainak kitalálni azt.

A: Erről már írtam

2. Műveltségi verseny:

Nevezési díj: 400 ft*

A szabályok nagyon hasonlóak a tavalyihoz:

Összesen négy játékos játszik egy 3-fordulós versenyen, ahol mindig a leggyengébb kiesik.

1. forduló: Egyezik a tavalyival: Egy olyan kérdést teszek fel, amire egy szám a megoldás. Mindenki tippel egyet, és akinek a tippje a legtávolabb van a helyestől, az kiesik. Annyi változás lesz, hogy akié a legközelebb van, az egy kisebb ajándékba részesül.

2. forduló: Ezen sem változtattam, tavaly ez volt a kedvencem . Egy kérdés, amire 10 válaszlehetőség van. A 3 játékos sorban jön és mindig ki kell húznia egyet a rossz válaszok közül. Aki kihúzza a jó választ, kiesik.

3. forduló: Ezen változtatok a tavalyi évhez képest. Mindkét játékos kap 5-5 villámkérdést, 40 másodperce van megválaszolni. Aki többet tud, az nyer. Döntetlen esetén hirtelen halál, 1-1 kérdésekkel.

Díjak:

1. hely: Egy Örökkévalóság kiegészítő.

2. hely: 2 csomag Zén.

3. hely: 1 csomag Zén

Különdíj: 1 feladatsor ingyenes kitöltése a Hírek és álhírek versenyen. Ezt a különdíjat az nyeri meg, akinek a tippje a jó megoldáshoz az első körben a legközelebb van.

Ami változás: A kérdésekben jelentősen megnövelem a hkk-s kérdések számát, minden 10. kérdés hkk-val kapcsolatos lesz.




3. Hírek és álhírek verseny

Nevezési díj: 100 ft/feladatsor

Ez egy rendhagyó verseny, aminek nincsen köze a hkk-hoz csak a díjazás. Aki jól akar benne szerepelni, annak megfelelő szkepticizmusra, az utóbbi évek híreinek ismeretére, némi logikus gondolkodásra, és kis szerencsére lesz szüksége. Aki esetleg a tévében látta a "Rejtélyes igazságok" c. műsort, annak könnyebb lesz elmagyarázni, hasonló a lényege. A Régebben gyűjtöttem lapokból és netről érdekes, különös cikkeket (minimálisat változtattam rajtuk, de a lényegén nem). Ezekhez hozzáírtam olyan cikkeket, amik sehol nem jelentek meg, egyszerűen kipattantak a fejemből. Összesen 5 feladatsort készítettem, mindegyikben 5 cikk van, és az összesben van legalább egy, ami igaz és egy, ami nem. A játékosok feladata, hogy ezeket elkülönítsék. Ez írásban zajlik, vasárnap este javítom ki őket. Egy ember akár mind az 5 rejtvénysort kitöltheti (csak az 500 forintba kerül), de, aki ezt sokallja, az akár csak egyet is kitölthet 100 ft-ért. A rejtvények megoldását hétfőn ezen a fórumon teszem nyilvánossá.

Díjazás: Az összes befolyt nevezési díjat hkk-kiegészítőkre fordítom, plusz ezekhez hozzáteszek támogatásból még ugyanannyit, amennyit a nev-díjakból venni tudtam. Ez kb. 8-10 kiegészítő lesz. Minden egyes rejtvénysor legjobbját külön díjazom, plusz azok közül, akik legalább 2-ben részt vettek, összesített első 3-at díjazok. Elképzelhető, hogy hkk kiegek helyett 1-2 tárgynyeremény itt is lesz, de azok is tetszeni fognak



4. Hkk-kvíz.:


Lesz kvíz és ingyenes lesz. Az első két nap után megmaradt ajándékaimat fogom ott még szétosztani, plusz a jól teljesítettek még egy kis édességet is kapnak. 13+1-es totó lesz, de a +1 feladvány nem tippelős, hanem felsorolás lesz, így döntetlen esetén ez a feladvány fog dönteni (meg könnyebb kiszűrni azokat, akik egymásról másolják).


Ezzel kapcsolatban kérek mindenkit, hogy ne egymásról másoljátok az írásbeli feladatokat! Egyrészt, mert a díjalapot nem fogom növelni, maximum megosztani, és nyilván senki sem örül annak, hogy az Örökkévalóság helyett négyen kapnátok 1-1 Zént! A Hírek és álhírek versenynél meg még kevésbé érdemes, hiszen a jó válaszokat rajtam kívül senki sem ismeri, és a másikról lesés könnyen az erdőbe vihet titeket!



Várok mindenkit szeretettel!!!!
 
Ja a második nap formátumát és a tiltott lapokat fixálni kellene.
 
Na az jó hír. Jó volna írásban látni.
 
Beszéltem Dáviddal erről már régebben, azt mondta, ki lesz tiltva!
 
Szerintem is.
 
támogatom az ötletet
 
Javaslom, hogy 2. nap a fórumon olvasható lapokon kívül tiltsunk ki minden ultrát.
 
köszi, ezen átsiklottam
 
Ez kinnt van híreknél.
 
Egyéb:
Miért szombattól hétfőig? Miért nem péntektől vasárnapig?
A helyszín péntek és szombat este foglalt, ahogy látni fogják a résztvevők szombat este, és így vasárnap korlátlan ideig maradhatunk. Beleszámítva azt is, hogy a szállás nem túl olcsó, ezért aki nem akar 2 napra szállást fizetni annak van lehetősége a helyszínen alvásra vasárnap este.
A kollégiumi szoba az előző évből kiindulva olyan 1500Ft/éjszaka/fő lehet, de ez még nincs lefixálva. Akiknek kollégiumi szállásra lesz szükségük a szállás díját előlegként legkésőbb július 20-ig kérem eljuttatni.
Ezen kívül van lehetőség sátorozásra zuhanyzási lehetőséget tudunk biztosítani.

Szabó Dávid

Figyelem! A rendezvényt nem a Beholder Kft. rendezi.
 
nem tudom, azért kérdezem
 
Hát mintha említette volna h a 2. napon ott alhatunk a helyen, nem?
 
a hirdetésben 1500/fő/nap van, de most 1500/főt írtál

melyik az igaz?
 
Sracok erre a szamlaszamra szeretnem kerni a szallasdijakat.
1500/fő és nevek legyenek a kozlemenyben.

12010862-01103525-00100004
Raiffeisenbank Szabó Dávid

(Pecsiek akik egyben kuldik nem kell nev csak attol aki kulon kuldi.)
 
Lehet hasznalni a Zen lapjait mivel a nemzetire keszulunk.

Annyit pontositanek h egyebkent nem 4nap lenne, m 15etol lehet oket hivatalosan hasznalni.
 
Ombre! annyira sosem lehetek megbolondulva!
 
Ejnye-ejnye.....Török Péter sorsára jutsz Te is :P
 
Ezt már kérdezték mások is, és Dávid beleegyezett az új zénes lapok használatába.
 
attól függ, ki hogy értékeli, sajnos/szerencsére úgy fest a szitu, hogy én sem leszek ott!..

azért szurkolok minden pécsi kutyának!
 
milyen ötödik? lesz még Neked tizedik is, Ombrecsávó!

a nászút veszélyes üzem, főleg, ha ne adj isten, a pszichiátrián kötnétek ki!
 
ez biza' könnyen meglehet!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.