Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Hadizsákmány
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Éles, értékes és ragyog minden cucc... de vajon megérte-e a sok öldöklés mindezért?" - a győztes csapat túlélőjének töprengése a múlt egyik véres csatája után
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
Hatalom Szövetsége - 54. félév végeredmény
Ajándéksorsolás április + márciusi eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
???
 
valtert lehúzta gáletki. aki nem hiszi ez kb mindenki
következő volt a csere:
tőlem:
1 szerelmesárkány
tőle:
1 Nekro sárkány
1 kivégzés
1 ostrom
 
Kereskedelmi végzettséggel rendelkező marketinget tanult(nagyon buta:P) gyermek munkát keresne : )

Belehet szállni a Beholder Kft. - be?? Egyenlőre a portás szerepet is elvállalnám. : )

Amúgy díjjazásnak én még azt is elbírnám képzelni hogy egy két jobb lapot felkínáltok... teszem azt ugye vannak UR-ek meg paklik az első díjnak, a második helyezett meg kap pl feleannyi paklit meg egy értékesebb lapot.... pl egy fél erőst(csak hogy érzékeltessem okosan egy kicsiny munkával kilehet ezt számolgatni meg kilehet okoskodni(így 60 nagyon sok plussz embernél...)
 
Azt írtam, hogy (legalább) minimális erőforrást fordítsatok a dologra, de arra nem számítottam, hogy én (illetve a többi játékos) leszek megszólítva és erőforrásként felhasználva.

Beböktem gugliba, hogy kiadó klubhelyiség XIX. kerület (tudom, hogy nem szívesen lépitek át ezen kerület határait ) és lám:
http://www.ingatlanmax.hu/index.php?o=50&id=5 5080

Nem állítom, hogy ez a hely jobb lenne (nem ismerem), de minimális energiaráfordítással találtam egy lehetőséget. Ha valaki (aki nálam jobban érdekelt a Beholder nyereségében, teszem azt egy alkalmazott, vagy valamelyik tulajdonos) munkakörében rááldozna egy órát, hogy összegyűjtse a kiadó helyiségeket, és egy nap ezeket körbe is járná (és megtenné mondjuk mindezt félévente), akkor nem tartom kizártnak, hogy esetleg találjatok egy jobb (szellősebb és világosabb) és nem drágább helyet ezeknek a versenyeknek.
 
Helyszin: a kerdes ilyenkor mindig az: ki mennyit aldozna arra, hogy kellemesebb helyen legyen? Termeszetesen volt kutatas, mas helyek nagysagrenddel voltak dragabbak - de ha barki (pl. Te) tud olcso, megbizhato, kellemes helyet, szivesen fogadjuk, es nem zarkozunk el a koltozes elol.
 
Ezt nem teljesen ertem. A Beholder tamogat mas versenyeket, az adott versenyen a dijazast alapvetoen a jatekosok kifogasoljak (ha egyaltalan) a Beholdernek csak minimalis elvarasa van ha jol tudom - ugyanannyi paklit tegyen hozza a szervezo, mint a tamogatas, azt hiszem. De persze a szervezo ezt a dijat mar a bevetelekbol adja, meg amenyit meg akar/tud.
 
Nem erről van szó, de ha ti 60 főre osztottátok volna azt amit kitettetek, akkor minimum a 1,5-ére kellett volna emelni a díjazást, mert gondolom a 60 főnél is megvolt az árrés, amivel fedezitek a többi versenyszervezéssel járó költséget.
 
Ezzel nekem konkrétan nincsen semmi probléma, mert nem szeretek senki zsebében turkálni, csak akkor hogyan várják el a versenyszervezőktől, hogy ők drágább díjazásból szervezzék meg a versenyeket, ha már ti magatok sem tudjátok ezt megoldani?
 
Hozzászólásra reakció:

A versenyek normál esetben nem profitábilis események. Arról szólnak, hogy népszerűsítsék a játékot. Azt a célt szolgálják, hogy élményhez juttassák a játékosokat. A játékosok ilyen és hasonló élmények következtében helyezik előrébb a döntési preferenciájukban egy új kiegészítő megvásárlását a mozijegy/CD/DVD/könyv stb... szükségleteiket(?) kielégítő termékek vásárlásakor.
Díjazás egy fontos pillére ennek az eseménynek. Meghatározásakor arra kell tekintettel lenni, hogy a versennyel okozott élményt fokozza. Nem feltétlenül van összefüggésben a díj mértékének abszolút értékéhez a szó statikus értelmében. Arra kell odafigyelni, hogy a versenyző elégedett legyen vele. Ezt elérhetjük úgy is, hogy ha kevesebben jelennek meg az elvártnál, bejelentjük, hogy nem csökken a nyereményalap, valamint a tervezettnél több jelentkező esetén emelünk rajta. Ez gesztus értékű, célja, hogy az esemény megtartsa élményfokozó hatását, ezáltal a fentebb említett vásárlási hajlandóságot növelje.
Beholder igen sok tapasztalattal bír már ezen kedvfokozók mérése/(alkalmazása?) terén. Világosan átlátja, hogy a szenvedély-betegekkel bármit meglehet tenni. Semmi szükség ilyen és hasonló eszközök alkalmazására.

Egy résztvevő tapasztalata:

A verseny a megszokott körülmények között zajlott, melyre panasz nem lehet (ha nem illetjük panasszal az elmúlt éveket sem). A játékélmény kiváló volt, az új lapok ötletesek és gondolatébresztőek. Abban pedig csak reménykedhetünk, hogy a versenykörnyezet színesebb lesz, a lapok ereje tovább diverzifikálódik (kevesebb lesz a kiugróan erős, kötelező lap).

Tippek/trükkök:

1. Verseny helyszíne továbbra sem levegős, világos. Érdemes (legalább) minimális erőforrást felhasználni új helyszín keresésére.

2. Vonattal/távolsági busszal érkező versenyzők menetjegyét jóváírni legfeljebb a nevezési díj feléig VAGY a következő havi Behó versenyre ingyenes nevezést biztosítani neki.

3. Érdemes elgondolkodni egy 'sealed deck ÉS pörgős' formátumon.
 
A frissen bontottat nehez szamolni, de 1 sima versenyen nyugodtan kiszamolhatja barki, hogy hany embernek kellene indulni, hogy a nevezesekbol bejovo penz fedezze a dijazast (es aki azt hiszi, hogy a Beholdernek 10ft-ba kerul egy kieg, az teved ). Es akkor meg a teremberleti dijrol vagy a biroi munkarol nem beszeltunk. Szoval itt azon zajlik a siras, hogy a Beholder miert csak X es miert nem 2*X penzt aldoz egy versenyre.
 
Teljesen igazad van!
 
Díjazás: tényleg elég kiábrándító volt, viszont említsük meg azt is, h amikor 4 fordulós volt a profi kat, a kevés induló miatt, akkor is kiosztották a rászánt pénzt. Szóval a behónak elég nagy a tehetetlensége ebben az irányban. (sajnos)

és Grat mindenkinek, aki úgy érzi, megérdemli.
 
Én nemes egyszerűségemmel azt nem tudom felfogni, hogy 60 nevező esetén is így díjaztak volna, miért nem lehetett egy picit megemelni a díjazottak számát. vagy a díjakat. ezt egy picit igazságtalanak érzem.
 
A győztesnek mindig igaza van!! Gratulálok, megvédted a frissenbontott elsőségedet .Ez nem semmi!!!
 
Tényleg gyorsan és pontosan levezték a versenyt abban nincs hiba.
Sőt nagyon is korrektek voltak, hiszen ha a 6. fordulóban nem kapunk plusz időt akkor valószínűleg a 3. helyért kellet volna játszanom a döntetlen miatt(de így sikerült nyernem).
Szóval meg se szólalok...
 
Az tény, hogy nem volt túlságosan nagyvonalú a díjazás, de én ellenére elégedett voltam, a nehezségek ellenére is normál időben levezették, az amúgy igencsak izgalmas versenyt. Nagy grat a helyezetteknek, de remélem, h ők télleg csak hirtelen felindulásból panaszkodnak, mert akkor én pl mit mondjak azok után, hogy végig a mezőny elején (utsó 3 fordulóban 1-3 asztalon) toltam és mégis 1 deckkel távoztam a pechem miatt...
 
hát igazából a buszmegállóba csak nevettünk hogy a B.csoportba én lettem a 4. és kaptam 2 kieget azért ez teljesítmény a köbön


Amúgymeg Grat a verseny győzelemhez
 
csak elkapott az idegbaj
 

Igazad van.
 
Nem értem ha már ennyien részt vesznek egy versenyen miért nem írnak egy normális beszámolót amin látszódik hogy foglalkoznak az egésszel vagy hogy érdekli őket(ezt bárki megírta volna 5perc alatt).A díjazásról meg annyit hogy a versenyszervezőket basztatják hogy csak benyelik a pénzt és az a durva hogy ők is ugyan ezt csinálják ha már ennyien voltunk megerőltethették volna magukat egy kicsit.Kár hogy nem fogják fel hogy változtatni kéne néhány dolgon! csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni.Egyébként jó verseny volt grat a 2. és 3. helyezésnek!
 
Nesze neked fényképek. Hiába küldözgetek én bármit is, pedig sokan örültek volna ha felfedezik kócos kis fejüket a fotókon. Na mindegy.
 
grat,az is jó
 
Anyád. Ez azért tök durca lett négyért feltuningolva izmokkal és miegyebekkel már áááááááááá.
Csak kár hogy nem kalandozó, mert, akkor sok lap
passzolna hozzá
 
gratulálok magamnak 101. hely
 
Igaz. Point scored.
 
Meg a nyomorult quwarg is...
 
Nem.
Csak a tűz síkjához (tamaturgia) meg a föld síkhoz (szellemszolga) jelentek meg token lapok+ork harcos az új ork kórházhoz, ha jól emlékszem.
Viszont van olyan ganüid, ami áramlásra ad ifjoncot (nem emlékszem a nevére)
 
A ganüid ifjonc megjelent a kiegben?
 
Oké köszi. Azért az a ganüid követő megfontolható ha sok ganüidet bontasz mellé. De kár is ezen gondolkozni mert sosem azt bontja az ember amit szeretni.
 
Összesen 2db követő jött csak ki a kiegben. A már ismert ganüid és a quwarg felújítva. Én senkinél sem láttam, hogy használta volna bármelyiket is.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.