Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Piroslámpás ház
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"A bejárati ajtó felett piros lámpást himbál a szél, alatta két kacér fiatal nézelődik: az egyik egy domború keblű, kihívóan kifestett, lenge öltözetű leány, a másik egy tökéletesen kigyúrt, egyetlen rövidnadrágba öltözött jóképű dalia. Csak találgatni tudsz az épület szolgáltatásainak mibenléte felől." - részlet egy Alanorban járt naív kalandozó fordulójából
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Tényleg
 
Megkaptuk a megfejtést Abbas Krisz jó szereplésének titkára
 

Kitudja lehet hogy van valami Aba Amádé
 
lévén.
 
A helyszínnel nekem, kispesti lakos lévén, nincs problémám


Csepeli révén nekem sincs.
 
Az bizony nekem igencsak flash lenne.
 
Offf: Nem ide tartozik, de egy kérdés. Nálatok mi dönt akkor, hogyha két játékos pontszáma, buchholza, és "gólaránya" is egyezik és egymás ellen sem játszottak? A névsorban betöltött helye vagy valami más?
 
Szerintem Bálint most a lényegre tapintott. Ha egy vidéki költ kb. 5000 ft-ot útiköltségre és 1000 ft-ot kajára, akkor már édesmindegy az, hogy 700, 1000 vagy 1500 ft a nev. díj, én is támogatnék egy kissé drágább, de jobb díjazású versenyt.

Amúgy a nagy különbségek kapcsán azt mondom, hogy ok, hogy az első sokat nyer, azért első (bár én más politikát használok a díjazásomba, de alapvetően ezzel egyetértek), én még az 5. helyezettnek a 3 csomagot is rendben lévőnek tartom 30 versenyző esetén, de a 2-5. közti különbség néha tényleg durva...gyakran 5-6 kieg plusz egy ultra, pedig itt sokszor tényleg csak buchholzról van szó...tehát a 2. helynél érzek jelentős felülreprezentációt.
 
A díjazással nekem az a problémám hogy leginkább az első 1-2 helyre koncentrálódik és az pl, hogy 30 emberből valaki 5. és kap 2-3 csomagot szerintem egy kicsit csekély, az elsőhöz képest pedig legtöbbször nincs is akkora különbség, az elért pontok között, szerintem ezen kéne változtatni.

Korábban meg volt olyan hozzászólás hogy vidékieknek ingyen nevezés X kilóméter felett hát én Pécsi vagyok de ezt viccnek is rossznak tartom sőt ha már odamegyek sok pénzért akár többet is kiperkálok egy esetleges sokkal jobb díjazásért.
 
Aki már szervezett valaha HKK versenyt, az pontosan tudja, hogy Balázs miről beszél. Ezt a témát kár is feszegetni. Nyilván azért van a Wekerlében a Nemzeti Bajnokság, meg az összes Behós verseny, mert ott a legkisebb a bekerülési költség + elég nagy + vasárnap (szombaton) hajlandók kinyitni + van asztal, meg szék + áram, meg fűtés... és még hosszan sorolhatnám a problémákat, amiket egy versenyszervezőnek meg kell oldania. A legtöbben örülünk, ha valahol egyáltalán helyet kapunk a versenynek, illetve akad olyan hely, ahol személyes kapcsolat, vagy ismeretség lévén nem kell lejattolni a teljes bevételt terembérletre.
 
Dani for President!
 
Raboktem a linkre, amit adtal (koszi) es lam ez egy kiado helyiseg (ugy ertve, mint egy iroda vagy alberlet), na erre nagyon nincs szuksegunk. amugy 237000 ft/ho + AFA, es felujitando.
Gyere cipo hamm bekaplak ritkan olyan egyszeru
 
Hasonlo lesz, elso hely 2 pakli, masodik hely 1 pakli, 4 paklit lehet valtani 1 ultrara. Mivel altalaban 20 folotti verseny szokott elindulni, ez >=60 paklit jelent.
Nevezes: bontotton a paklik kedvezmenyes ara, hagyomanyoson 100 ft.
Porgos: lehetne, de akkor meg tobb verseny indulna, es mar igy is nagyon kell figyelni a lebonyolitasnal.
 
én veszek sokat.. ugye a mini versenyek díjazása nem olyan lesz mint legutóbb? egyébként sokkal egyszerűbb lenne pörgősben tolni a mini versenyeket.
 
No problem, majd a behó talin kijavítjátok
 
OK, a tovabbiakban nem szolalok fel Miklos/Zoli helyett a dijazas/helykereses/stb. temakorben, mert ezekrol nem en dontok, sot vajmi keves kozom van hozza. Csak meg 1 utolso: a versenyek MINDIG minuszban vannak, ez egy promo (kiveve a frissen bontottat, ami nem megallapithato - pl. mennyi olyan pakli kerul eladasra, amit amugy _nem_ vennenek meg), itt csak arrol van szo mindig, MEKKORA minuszban legyen.
Beszamolo: ez az en saram, ennyire jutott most energiam, es valoban benne van az, hogy latom, elvezetes beszamolokat irnak sokan (nekem legalabbis nagyon tetszenek).
A biroi munka megkerdojelezeserol: hat bocsi, en imadom a HKK-t, de azert van olyan pillanat, amikor a hetvegem egyik felet pl. a csaladommal kirandulva szivesebben toltenem, mint a versenyen. Vagy pl. pihengetve, mert epp meg vagyok fazva, mint most. A biroi munka a 7vegen ugyanugy 'promo', mint a penzbeli rafizetes, nem jar erte semmi nekem/Miklosnak, csak a kozvetett haszon, hogy talan tobb paklit vesztek meg (meg az elmeny, ami most pl. nem volt rossz). BTW a beszamolo is 'promo'.
Javaslat: ha vesztek sok-sok paklit, biztos hogy (vissza)javul a dijazas, az energia-raforditas, stb. Bocs ha cinikusan hangzik, nem annak volt szanva
 
Szia Sanya

Te lettél ugye a második ,gratulálok.!Bár én kapnék ki egyszer Krisztiántol egy Beholderes verseny döntőjében!
 
De van, csak nem mindegy hogy anyám főztjét eszem ingyen, vagy a sajátom, vagy veszek valamit 1000ftért.
(vágom hogy az sincs ingyen amit otthon eszek, de tényleges költségem nincs miatta)
 
400 ezerért 415 pakli.

Nem mondanám inkorrektnek, de azért promóciónak sem nevezhető. Nagyon szép gesztus lett volna azt a nyamvadt 55 csomagos díjazást 80-ra felcsavarni a rendkívüli létszám miatt. Szerintem többet ért volna mint az a haszon ami majd a 25 csomagon lesz.

Azért azt hozzá kell tennem, h a kiírásnak megfelelő volt a díjazás, az is védhető álláspont, h attól következetesen semmilyen irányban nem tér el a beholder. (ahogy pl. 20 alatti profira is kiosztották a pénzdíjat)

Ha a kieg olyan jól fog fogyni, mint amilyen sikeres volt a bontott, az a jövőben pozitív változásokat szülhet.

A másik, h a beszámoló nagyon hervatag volt. De ez nem újdonság. Totál mérhetetlen, h mennyi pénzt hoz a színvonalas tartalom, ami meg ugye nincs ingyen. (idő/pénz) A beholdertől távol áll erőforrást pazarolni. Tekintve, h mennyi más kártya rogyott meg a HKK életútja folyamán ez talán nem is rossz taktika.
Aki tartalmat akar olvasni, az úgyis fórumozni fog, mi magunk generáljuk a saját szórakoztatásunkat.
Ez így elég gazdaságos.
 
Értem én, hogy nem 10 ft egy kieg, de én nem is csak innen közelíteném meg a díjazás kérdését. Ebben a játékban egy igen potenciális pénzforrás az, hogy mondjuk egy lapot el tudok adni akár 10 000ft-ért is (szélsőséges példa). Ha jól emlékszem a kezdőcsomagot úgy hírdettétek, hogy kb. előállítási költségen kerül eladásra, ez 15 ft/lapot jelent. (40lap, 600ft) Szóval, ha kitalálnátok valami értelmes lapos díjazást a csomagokat kiegészítve, akkor úgy lehetne növelni a nyereményalapot, hogy nektek kvázi nem kerülne semmibe. Az UR-rendszer is ilyesmi akar lenni, de ez sztem nem elég (főleg ha sok gyenge UR van). Valami ilyesmi...

Versenybeszámolók: ezt meg nem értem. Hogy lehet 16 sorban elintézni??? Ráadásul csupa érdemtelen információval (időpont, létszám, helyezettek... ezeket megnézhetem az eredményeknél is). Gondolom (remélem) ez azért van, mert az emberkék írnak netes beszámolókat, de mégis csak más a hivatalos forrás. Mondjuk ha a hírek között valakinek megemlítik a nevét, meg a pakliját, az kicsit jobb mintha a fórumon olvasok magamról. Meghát saját példámból kiindúlva el tudnánk viselni nagyobb szövegmennyiséget is. (régi AK-s cikkek)PL. ha ti nem akartok foglalkozni ezzel, akkor monjuk mindig fölkérhetnétek az adott verseny győztesét, hogy röppentsen már egy beszámolót és paklileírást. Szerintem ilyet mindenki szivesen írna.
Azt meg már csak félve merem megkérdezni, hogy miért nincs netes "beszámoló" mondjuk a jutyúbon. A net olyan felület, amit érdemtelenül hanyagoltok. Ingyen reklám basszus. Másrészt a játékosok is tehetnének föl vidiket... Ha lenne időm még én is csinálnék.

huhh, ennyit még sosem írtam

Amúgy meg jó a játék
 
Bocs, nem szükséges hanem szükséged.
 
Csak azt szeretném kérdezni, hogyha nem mész versenyre akkor nincs is szükséges eledelre?

Egyébként egyetértek több előttem szólóval is.
 
A vidéki játékosokat szerintem is simán lehetne támogatni, mondjuk aki 100km-től messzebről jön annak legyen ingyenes a nevezés.
Mert pl nekem alap hangon a vonat csak 3800ft+oda kijutni meg vissza a Keletibe 1000ft+nevezés, és akkor semmit nem ettem még.
Vagy mondjuk kapnának egy kieget ajándékba a vidékiek, ha már 100 vagy 200km-et utaznak.

Ha jól emlékszem anno az Ezüstsólyomban volt olyan hogy nem kellet csak az 1000ft nevezés felét fizetni ha 60kmről messzebbről jöttél.
 
bírói munka??????? ezt inkább hagyjuk nem is értem miért kellett megemlíteni.Igazából nem én panaszkodok a díjazásra bár én is tehetném mert nem értem hogy a 20 dekkböl(mert ha jól emlékszem eddig annyi volt az első hely) hogy lett 14???? Hanem az bánt, ez egy példa: felhívtam haveromat is játszani csoportjába 3. lett összesítettbe 5. és lógó orral szorongatott 3dekket a verseny végén ami nekem is szarul esett és ő is azt mondta hogy ez nevetséges és igaza is van.Nem azért mert pénzéhes vagy akár mi de ha már 100emberböl elérsz egy jó eredményt azért nyerjél már valamit.Aki itt azt írja hogyha nyer nem érdekli hogy mennyit nyer csak az élmény számít az egy nagy kamuskodás hogyne érdekelné hogy mennyit nyer.nem mindegy hogy 5ezret raksz zsebre ami az utadat sem fedezi vagy 20at.Persze a többi dolog is sokat számít csak most erröl volt szó.A helyszín keresésről meg annyit hogy sztem annyit foglalkoztok vele mint a versenybeszámolóval persze lehet hogy tévedek.Ezekről a dolgokról nem a játékosoknak kéne gondolkozni hanem nektek.Én esküszöm nem bántásból írom de mi van veletek????
 
Ehhez hozzá kell szólnom mert értelmes bejegyzés:

Szerintem úgy lenne fair ha a rendezvény 0 ra jöjjön ki. Ez szerintem is PR rendezvény. De viszont mínuszba se menjen. Nem tudom mi volt most a díjazás de azért nyilvánvaló hogy egy profi+amatőr tiltott mágia 50 emberrel vagy egy frissen bontott 120-al, ez utóbbi kicsit több hasznot hajt. S én nem sajnálom a cégtől ezt a pénzt. Ők viszik vásárra a bőrüket, minden egye kieggel.

Nekem a hellyel semmi bajom, de nyitott vagyok minden aternatívára.
A Dani által felvetett 2. ponttal 100% ban egyetértek, én Pesti voltam/vagyok, így soha nem vettem volna igénybe, de sok vidéki játékos előtt le a kalappal. Én rég hagytam volna a pibe az egész játékot ha nem tudnék akkor játszani valakivel amikor akarok. Valahogy vidéki játékosbázist támogatni kellene!!!!
 
Egyetértek Danival, a versenyeknek az a szerepük, hogy népszerűsítsék a játékot és általuk/miattuk az emberek megvegyék boltban a paklikat, nem pedig az, hogy nyereségesek legyenek.
És hát az ember már csak olyan, hogy ha sokat lehet nyerni, akkor hajlandó sokat áldozni a dologért.

A helyszínnel nekem, kispesti lakos lévén, nincs problémám.
 
Szerintem is.
 
öreg el vagy tévedve ezzel ő járt jobban
 
jó akkor nem írtam semmit csak unatkozzom
 
csak gratulálni tudok, ezt minek kellett, ráadásul nem is húztad le, legalább is én nem nevezném annak
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.