Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Spekulációk egy témára
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"A nyomokból ítélve itt vagy egy ősi szertartást hajtottak végre, vagy valaki véres tappancsokkal körbe-körbe járt, majd eltűnt, mint a kámfor. Az előbbi tűnik valószínűbbnek." - a kép kedvéért kicsent, döbbenetes gondolatok az itt látható galetki agyából
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
annyira nem jó.
 
szinta csak írtam a betűket,de amúgy jó?
 
Széép hosszúúú spanyol neve van
 
leygen egy olyan lap hogy:
Mnro'dreliqo a fennyítő
11+Xvp
éjfatty
Élet:X
Áldozd fel egy éjfattyad célpont max.2 lény felannyit sebződik amennyi a beáldozott lény kijátszási költsége és még X-et.
5mágikus/7
 
És mi lenne a követő
 
Ez az Alien faj nagyon is jó ötlett modjuk tényleg kicsit merész,ha kész vagy a Predator fajjal üzenj mert érdekell
 
De az alienekben az a legfurcsább, hogy tényleg elburjánzanak, mint a filmben. Ha megpróbálsz vele játszani bármilyen pakli ellen képzeletben, ugyan azt fogod tapasztalni mint a filmekben. De sajnos a tömegpusztító varászlatok itt is gyorsan tacsra vágják a hordát, mint a bázis és űrhajó robbantós jelenetek a filmben és végül mi marad? Hát persze, hogy a királynő.
 
Azért is tetszik, mert én is próbálkoztam szörnytermelős paklival (lásd altípus ötletek topic), és az se volt a leggyorsabb de elég reálisnak éreztem hogy nem a legerősebb, de nem is egy gyenge koncepció. Nézdd meg az is ilyesmi, bár ezeknek a kis Elenios csodáknak semmi speckójuk nincsen a csomó kölyöktermelés és feláldozáson kívöl, de asszem nem is kell nekik. Ha úgy érzi valaki hogy kellene szóljon nekem.
 
hát pontosan
 
Teknős vezérről hallottál???
 
háááát elég bizarok
 
semmi értelme
 
Rendben, elküldöm oda is és talán a lap ötletekhez is.

Az erősségük tényleg egy kicsit tulzés, de azt neked is el kell ismerned, hogy a két kör alatt ölő paklikhoz képest nagyon gyenge, és csak olyan pakli ellen képes elburjánzan ahol sok lény van.
 
Teknős király
Sheran Avatár teknős
4m/5m
Úszik 1-es antimágia.
Minden teknősöd 1/1-et kap.
 
Ha új altípust írsz légyszíves az altípus ötletek topicab tedd ezt meg máskor!
Nem is olyan rossz de első rázézésre egy kicsit erős. Pl az arc támadó brutálisan sok lény t tremel. a Királynő meg 10ért 7/6 (mer ugye magának is ad) egy kcsit durva. DE az ötlet felettébb jó, kár, hogy alienekkel próbálkozol. Talán ha moa alfajt csinálnál, ami már létezik is mint altípus akkor ezt egy kicsit fel lehetne lendíteni ezzel az ötlettel, persze ha előbb gyengítesz rajta, mert így mint mondtam brutális. Bár mondjuk azok inkább Vp védő és lopó lények tehát teljesen mások.
Az külnösen tetszik hogy Leah ami TF és torzszülött ami ŐV :P
 
Gondolom sokan láttátok az Alien vs. Predator című filmet. Na én megpróbáltam elkészíteni hkk-ban. Egyenlőre itt tartok. Hamarosan kész lesz a predator oldal is.

Alien

Ez egy új faj a hkk gyüjteményébe, de valószínű, hogy soha nem öntik majd lap formába. (Szerzői jogok)

Szóval, gondolom egy pár Alien filmet már minidenki látott és tudja milyen elvetemült lények ezek. Én megpróbáltam őket hkk formában életre kelteni. Eddig itt tartok:

Ahogy a szkrittereknek, úgy az Alieneknek is van egy pár különleges képessége:

1. Savas vér: Ha egy Alien megsebesül, de a gyógyulási fázisig életben marad, akkor x-es savlehelletet kap, ahol x az elszenvedett sebzés. Ezt a képességet csak egyszerhasználhatja minden Alien és az első adandó alkalommal fel is kell használni. Ha meghal egy alien-ed dobj egy hat oldalú kockával. Ellenfele sebződik annyit amennyit dobtál + annyit amennyi az Alien savlehellete volt, ez a sebzés savsebzésnek számít.
2. Zsákmány\áldozat elfogyasztása:Ha egy Alien megöl egy lényt akkor választhatsz: Vagy kap az Alien x db +1\+1-et jelentő jelzőt, ahol x a lényből kinyerhető szk. (ha nem nyerhető ki belőle szk, akkor csak 1 jelzőt kaphat) vagy rakj passzívan a tartalékodba 1 keltető jelzőt(0\1-es lény faja és színe megegyezik a megölt lényével, nincs benne szk., nem mehet be az őrposztba, nem építhet és nem segít a VP gyüjtésben). Ezt a jelzőt, ha van a tartalékodban arctámadó vagy arctámadó jelzó ugyan úgy megtámadhatod, mintha egy ellenséges lény lenne.
3. Lárva jelző: Jelöld valamilyen előre elkészített különleges jelzővel.Időzített hatás 2: A lény amelyen a jelző van mindenképpen a gyüjtőbe kerül, az a játékos, akitől a jelzők származnak kap a tartalékába passzívan egy Alien jelzőt(2\1 és Leah torzszülött\alien 1 szk van benne). Amig ez a jelző a lényen van nem aktiválható és nem használhatja különleges képességeit illetve az általa keltett hatások sem működnek. Ezt a lényt semmilyen módon nem lehet megmenteni a gyüljtőbe kerüléstől. Nem működnek az élet jelzők, a Deus ex machina és más ezekhez hasonló lapok sem. Természetesen a jelzőt le lehet szedni varázslattal vagy hatással, de abban a körben már nem aktiválható.
4. Alien jelzők: Ugyan olyan képességeik vannak, mint az Alien nevű lapnak.
5. Arc támadó jelzők: Ugyan olyan képességik vannak, mint az Arc támadó nevű lapnál leírtak.

...és itt vannak az eddig kitalált lapok:

Arc támadó

bronz

1 VP

0\1-es Leah torzszülött (nincs alfaja), nincs benne szk.


Arc támadóból max. 5 lehet a paklidban. Ha megsebez egy lényt (a 0 sebzés is sebbzésnek számít) az kap egy lárva jelzőt és passzívan a gazdája tartalékába kerül. Ekkor az Arctámadó a gyüjtőbe kerül, de 3 VP-ért visszaveheted a kezedbe. Ha megsebez egy játékost, akkor kapsz passzívan két alien jelzőt a tartalékodba (2\1-es Leah torzszülött\alien 1 szk. van benne)kárpótlás: 2 VP.

"Mi az ott a sarokban? ... Ááááá!"-utolsó mondások könyve


Alien

bronz

2 VP

2\1-es Leah torzszülött\alien 1 szk. van benne.

Savra immunis. Összefogás alienekkel(max 3). az összefogott csoportot alien-nek kell tekinteni.

"Egy... egy... egy... sárkány..."-részlet "Az Alien 3" című filmből

Alien királynő

10 VP

Arany

5(mágikus)\6-os Leah torzszülött\alien 5 szk. van benne.

Nem lehet forrás célpontja, hatással nem lehet megsebezni vagy a gyüjtőbe küldeni, nem lehet lehet megsebezni sebző azonnali vagy sebző általános varázslatokkal. Ha bent van az őrposztban, az előbb leírt képességeit elveszíti, amig vissza nem megy a tartalékba.
Alien királynőből csak egy lehet a paklidban, de 5 VP-ért bármikor előkeresheted és a kezedbe veheted. Ha az előkeresésének a körben ki is játszod, idézési költsége 5 VP-vel kevesebb. Savra immunis. (P), X VP: Passzívan a tartalékodba kerül x db arctámadó jelző(0\1-es Leah torzszülött nincs benne szk.), ahol x maximum 2 lehet.
Ha van alien-ed játékban a királynőn kívül, akkor mágikus védelmet kap. A királynőnek annyival több az Ép-je mint ahány Alien-ed van játékban önmagán kívül. Nem támadhat játékost. Az őrposztban 2 helyet foglal el. Semmilyen módon nem kerülhet a semmibe és nem cserélhet gazdát. Nem foghat össze alien-ekkel. Minden Alien-ed kap +1\+1-et.


A királynő keltetője

ezüst

2+x építő

Leah építmény

struktúrális pontja 4+x

Ha aktív minden alien-ed kap +1/+1-et és mágikus támadást viszont 1 vp-vel többe kerül az idézési költségük. Ha kijátszol egy alien-t vagy kapsz egy alien jelzőt rakj rá 1 jelzőt. Vegyál le rólla x jelzőt: Célpont lény, épűlet vagy játékos sebződik x ÉP-et\struktúrális pontot (ez sav sebzés), Ha lényt pusztítottál el, akkor vedd úgy mintha egy alien pusztította volna el, de itt te döntöd el melyik alien\alienek kapja\ák a +1\+1-es jelzőket. Ha nem használod fel az előbbi lehetőséget, akkor rakj két keltető jelzőt a tartalékodba.


Alien Visítás

ezüst

5 vp

azonnali

Erre a lapra nem lehet reakció lapokkal reagálni. Ebben a körben minden alien kétszer annyit sebez, legyen az fizikai, direkt sebző vagy speciális képesség(az összefogott csoportoknál ezt tagonként külön számold). Viszont minden támadó alien Ép-je egy lesz (kivéve az Alien királynőt és az összefogott csoportokat, ott a tagok számától függően 2 vagy 3) és semmilyen módon sem lehet mágikus védelme. Ebben a csere és harci fázisban nem lesz megszabva az őrposzt maximális mérete. Minden játékos azonnali hatásként annyi plusz lényt mozgathat a tartalékjából az őrposztjába, amennyit akar, de maximum annyit, hogy annyi lénye legyen az őrposztban amennyi neked van. Ezt a hatást csak a cserefázisban lehet használni. A harcifázis végén minden olyan lény, aki utólag került az őrposztba és életben maradt visszakerül a gazdája tartalékába.A harci fázisod végén az őrposzt mérete ismét az eredeti lesz.

"Csak egy visítást hallottunk, de amit utánna láttunk, az félelmetesebb volt a halálnál"-Egy túlélő harcos beszámolója a halálos ágyán.
 
rakhatod rögtön ultraritkának annyira lehetetlen egy ötlet. bajnok manifesztációja kalandozó Deckbe veaztéskockázat nélkül
 
Gyenge.
Akkor már lerakok három Sárkánybébit.

Kell neki vmi jó képesség, mint az új sárkányoknak.
 
5 vp 0/0 kalandozó , goblin .minden szintlépés ami az asztalon van az mind rákerül (de a többiekről nem esnek le a szintlépések!)
 
Júj de jó 5m/5m t.vlagyi és csak ennyi.
 
És minden sárkányom repül amit leírtam.
 
Vízsárkány:
Eleniosszörny sárkány,
15 VP-ért jön le,
6m/5m 5-ös víz csóva,úszik,repül.
 
ennél a vlagyi is jobb és az csak 8-ért jön )
 
Ja és 6 VP-ért jön le.
 
Föld anya sárkány:
Sheran szörny sárkány,
3/4m immunis a méregre,
1 VP gyógyulsz 3 ÉP-t.
Ezt a képességet egy körben kétszer használhatod.
 
Tűzsárkány:
Dornodon szörny sárkány,
17 VP-ért jön le,
6m/6m 6-os tűzlehellet,
immunis a tűzsebzésekre.
 
1: PERSZE, H VAN ELF DECK! MINDEN ELF OGULTSÁG NÉLKÜL MONDOM NEKEM VOLT 1SZER, ELÉG JÓL MŰKÖDÖTT (PERSZE GYENGÉB, MINT A SIMA KALANDOZÓ)

Igaz, a lapterv nagyon béna.
 
A változatosság kedvéért thargodan:
Közveszélyes démon
6vp
chara-din szörny, thargodan
nem gyakori
4/4
1szk
Ha sebzést okoz, a harci fázis végén dobj fel egy pénzt; ha eltalálod, gyógyulsz annyi ÉP-t vagy húzol annyi lapot, amennyit sebzett. Ha nem találod el, ellenfeled választása szerint sebződsz annyi ÉP-t vagy dobsz annyi lapot a paklid tetejéről a semmibe, amennyit sebzett.

'Még a nagyobb thargodan lordok sem bíznak meg benne, inkább elkerülik.'
 
szoval 5-ér 6/6
 
még a végén meglepődök magamtól
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.