Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Elenios hátasa
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Keringnek legendák Elenios legendás teremtményeiről, melyek szépsége szemkápráztató... pedig még olyan ember nem is látta őket, aki utána erről beszélt volna. Csak a Szerelem Istennőjének legodaadóbb papjai előtt nyílik meg a lehetőség, hogy egy ily csodás pegazus hátára ülhessenek.
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
aukción eladásból kaptam aranyat, de csak egy későbbi fordulóban, alkímia után kaptam encet az aranypénzről.
 
Rendeztem a következő karakterek dolgait:
2938
3762

4280: A 237. fordulód tábozorása alatt olvasható:
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Az ügynök visszahozta az eladhatatlan 1 vark. pecsétgyűrűt.


NaUgyanKi: E-mailben már válaszoltam neki, megkapta a cuccokat, csak valamiért nem íródott be a tárborozás alatt történtekbe.
 
#3762: Eltünt 2 skorpiókarmom (#911).
Mivel aukcióra szántam volna még Pénteken, Kedden egyáltalán nem volt nálam (de csak most tűnt fel, mert a mostani aukció alatt nem tudtam felajánlani).
 


Köszönöm a javításokat!

Különben mostanában nem értem rá annyira, szóval csak ennyi:
"A játékvezető levett tőled 300 kaját. A játékvezető levett tőled 6 praglonc hártyát. A játékvezető levett tőled 2 kvazár kesztyűt. A játékvezető levett tőled 170 sárkánypikkelyt. A játékvezető levett tőled 20 tükröt. A játékvezető levett tőled 100 quwarg tojást. A játékvezető levett tőled 1 brill azttar kulcsot. A játékvezető levett tőled 3 natharion opált. A játékvezető levett tőled 1 Ramirez feszítővasát. A játékvezető levett tőled 2 dizen kulcsot. A játékvezető levett tőled 2 norgat kulcsot. A játékvezető levett tőled 2604 aranyat. "

DDR
 
A 4280-as karakteremnek eltünt az aukcióról és nem is kaptam vissza(nem érkezett rá licit de úgy emlékszem nem is volt még koppos) a múlt hét elején felrakott varkaudar pecsétgyűrűm.
Légyszíves nézzetek utána.
Nem tudom pontosan mikor tűnhetett el én most vettem észre, hogy hiányzik.
 
Még mindíg nem tuti ez az aukció...
Ma nem is járt nálam De felkerült a tétel amit felakartam rakni de nem kaptam meg a 22 gyógykenőcsöt. Figyeljen oda jól mindenki a tételeire!!!
 
2938-as karakternél történt:

"Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Kifizetted a megvett 20 dözmöng szivet (1198 arany), 1 fejszét (300 arany), 15 remák szivet (3000 arany), 1 szvó-ektoplazmát (150 arany), 2 elkarog szőrt (50 arany), 2 szent jogart (54 arany), 2 elkarog szőrt (50 arany).
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Kifizetted a megvett 20 dözmöng szivet (1198 arany), 1 fejszét (300 arany), 15 remák szivet (3000 arany), 1 szvó-ektoplazmát (150 arany), 2 elkarog szőrt (50 arany), 2 szent jogart (54 arany), 2 elkarog szőrt (50 arany)."


Azaz kétszer kaptam meg a megvásárolt tételeket és a pénz is kétszer lett levonva. Szólok, hogy ez történt, mert így korrekt, de ha macerás visszaírni vagy ezzel senki mást nem ér hátrány vagy jogtalan előny (kétszer kapja meg a pénzt), akkor nekem tökéletesen megfelel az is, hogy nem írtok át semmit. Vagyis kétszer kapom meg a tételeket, természetesen duplán fizetve.

Pohl Szilárd (Hajnalcsillag #293
 
Rendeztem a következő emberek dolgait:
2983
2358
1148 - levontam a ládikót
2828
Dezsnya Dözsi
2141

NaUgyanKI: Légy szíves írj mailt, ha léptél, nem kaptad meg az összes sáfrányport, és van helyed a tartókban.
 
Sziasztok,

2983-as karakter:
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 1 tradicionális övet (2499 arany kikiáltási áron), 2 bo'adhun aranygömböt (199 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Kifizetted a megvett 1 Arsa potrohgyűrűjét (1000 arany).
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 tradicionális övet. A büntetés tételenként 15 arany. Átvette a felajánlott 2 bo'adhun aranygömböt (199 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Kifizetted a megvett 1 Arsa potrohgyűrűjét (1000 arany).

A tradicionális öv nem került fel aukcióra, lécci írjátok vissza, 2 boadhun aranygömb is eltűnt. Viszont lécci vegyetek le tőle egy Arsa potrohgyűrűt, és írjatok be neki 1000 AP-t, mert abból 2-t kapott.


2358-as kari:
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 2 ryuku harmatgyűjtőt (799 arany kikiáltási áron), 1 tarantulakarmot (799 arany kikiáltási áron), 10 Éjvadász karmát (1999 arany kikiáltási áron), 2 türkiz karikát (199 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 2 ryuku harmatgyűjtőt, 1 tarantulakarmot, 10 Éjvadász karmát, 2 türkiz karikát. A büntetés tételenként 15 arany.

Semmi nem került fel aukcióra, de minden eltűnt az éterben, lécci írjatok vissza neki 2 ryuku harmatgyűjtőt, 1 tarantulakarmot, 10 Éjvadász karmot és 2 türkiz karikát.

Köszönöm!

Nyul
 
Hehe, 1148 a helyes karakterszám természetesen
 
Tisztelt JV!

Köszönjük a gyors reakciót!

Csak a tisztaság és rend kedvéért: Moonstruck (114 karakterem még pénteken megkapta rendben az első aranyfaló ládikót, és ma beírtál neki még egyet, amire viszont már nem volt jogosult.

Kérlek, hogy az egyiket vedd vissza tőle, az mehet a süllyesztőbe , hogy a karakternél csak egy maradjon.

Köszönettel: S.
 
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Kifizetted a megvett 100 tintát (502 arany).
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Harmadszorra sem tudtad a hátizsákodba paszírozni a megvett 100 tintát (502 arany). Tételenként 150 arany büntetést kell fizetned.

A második kört nem kértem, ezért a büntetés összegét kérném vissza. #2828-441. táborozás közbeni dolgoknál találtam rá. Köszönöm.
 
Köszönjük a gyors reagálást! Qusaimodónál (2849) lenne annyi problémám, hogy most visszakapott 310 safiport és van nála 400 de csak 550 fér el nála összesen... hogyan tudnánk ezt orvosolni?

CsillikD
 
dezsnya dözsi javtását azért megnézném
 
2141 - 343. fordjanak eleje

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 1 Arsa potrohgyűrűjét (800 arany kikiáltási áron), 100 vizet (100 arany kikiáltási áron), 20 vámpírfogat (800 arany kikiáltási áron), 20 vámpírfogat (799 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 20 vámpírfogat. A büntetés tételenként 15 arany. Átvette a felajánlott 1 Arsa potrohgyűrűjét (800 arany kikiáltási áron), 100 vizet (100 arany kikiáltási áron), 20 vámpírfogat (800 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.
ebbol a lenyeg a 40 vampirfog lenne ami elveszett, a tobbi mellekes
 
Köszönöm!
 
Sajnos az egészet nem lehetett teljesen visszaállítani. Az aukció első futásakor felajánlott tárgyak a karaktertől levonódtak, de nem kerültek fel az aukcióra, csak a második futáskor sikeresen felajánlott tárgyak. Az első futtatáskori aukciós jelentés meg sincs, így abszolút nem lehet mindent visszaállítani. Ezért írtam, hogy akinek gondja van, az írjon. Inkább nyerjen egy-két nem becsületes ember, mint pár becsületes embert kárt érjen.

Elkezdtem kézzel visszaírogatni a jelzett dolgokat. A karaktertől levont, de fel nem ajánlott dolgokat visszaadom a karakternek, mivel nem tudom csak úgy berakni az aukcióra. Újra fel kell őket ajánlani, és a hétfői, vagy szerdai aukcióra fel tudnak kerülni. Az egyértelműség miatt név szerint ideírom, kivel mi történt.

Akit bármi kár ért a fordulójában (megterheltség, betelt hátizsák, nem volt nála valami, amire szüksége lett volna stb.), az írjon e-mailt, írja le a problémát, és kárpótoljuk érte.

Rőtszakállú Kaldor : OK.

2135: OK.

Chris Huff: OK.

Ramirez: Az arany különbözetet a dupla felajánlás, és duplán kapott eladott tárgyak miatt levontam. A karakternek visszaadtam: 2 tenger gyümölcsét, 1 tradicionális övet, 10 csalánvirágot, 10 csalánvirágot, 10 csalánvirágot, 1 ryuku kopját, 1 ryuku kopját, 1 ryuku amforát. Mert ezek nem kerültek fel. Visszaadtam 30 purifikátor hájat, 20 lótuszvirágot, 1 ryuku karvédőt, mert ezek felkerültek ugyan, de duplán vonódtak le.

Thoron-Laure: Az arany különbözetet a dupla felajánlás, és duplán kapott eladott tárgyak miatt levontam. A karakternek visszaadtam: 2 szent jogart, 2 teriád tőrt, 1 ősmágus fülbevalóját, 1 Méniach kardját, 2 ryuku védőkenőcsöt, 3 küklopsz szemet, 6 íjászkencét, 12 gyógykenőcsöt, 1 őskristály-szilánkot, 1 ryuku vadászinget. Mert ezek nem kerültek fel. Visszaadtam 1 ryuku hüvelykgyűrűt, 10 deus ex machinát, 1 tűzsárkány italt, mert ezek felkerültek ugyan, de duplán vonódtak le.

3437: Visszakapott 45 aranyat, 1 Mallon botját (ez nem került fel az aukcióra), 1 térhajlító kavicsot (2 került fel).

1148: A visszakerült aranyfaló ládikót töröltem az aukcióról. 1148-nak beírtam a ládikót, visszaadtam a 150 arany büntetést. Chlovia az aukció során rndben megkapta a ládikó ellenértékét.

3735: Visszakapott 150 aranyat, mivel egy felajánlása sem sikerült végén. Visszakapott: 1 démoni palástot, 1 Fairlight köpenyét, 1 Huddens kesztyűjét, 1 viharamulettet, 1 Shengoroth karmát.

Qusaimodo: Visszakapott 100 Thargodan esszenciát, ez nem került fel. Visszakapott: 5 mópat tokent, 110 dözmöng szivet, 160 mutáns 310 sáfrányport, mert duplán vonódtak el. Levontam 250 mutánscsontot, mert duplán kapta meg. És aduplán megkapott pénz, és hibásan levont aukciós díjak kölönbözeteként levontam 1176 aranyat.

A la Moucie: Visszakpott 12 manif. nyúlványt, ami nem került fel az aukcióra, és 30 aranyat.

2569: Aranykülönbözetként levontam 11291 aranyat. levontam 1 Hókeresztet. Visszaadtam: 1 biethlan lándzsát, 12 szigonyt, 1 kyorg vállpántot, 4 borkonyó bibét, 13 ytterium kőzetet, 9 dlathog kőzetet, 12 manakristályt, 1 gyöngykagylót, 118 teriád férget, 2 esthari rubint, 5 csigakagylót, 1 teriadan karkötőt, 1 Iniac nyakláncát, mert ezek levonódtak, de nem kerültek fel az aukcióra. Visszaadtam 1 Méniach kardját, 1 csodálatos nyakláncot, 3 angolna szálkát, 1 ryuku amforát, mert ezek duplán vonódtak. Levontam 4 galócakalpot, mert duplán kapta vissza.

2826: Levontam 120 arany különbözetet, Visszaadtam 1 antilopbőrt, 1 kőszemet, 190 kaját, 1 nektoraf faggyút, mert ezek nem kerültek fel.

4526: Levontam 10 jégkristályt, 1 Eldereth kristályt, 17 borkonyó, 20 borkonyó bibét. Visszaadtam 54410 aranyat.

3719: Visszakpott: 10 vámpírfogat, 29 borkonyó bibét, 35 ében tobozt, mert nem került fel. Visszakapott 40 vámpírfogat, mert duplán vonódott. Levontam 11120 aranyat a duplán kapott pénz, és hibás felajánlások különbözeteként.

Sunyi Sarolta: Visszakapta a ryuku mellvértet, és 30 aranyat.

Gyümölcsevő Oszó: Visszakapta Rhatt páncélját és 30 aranyat.

Koppány Aga: Levontam 45000 aranyat.

Bőrzekés Balin: Levontam tőle 243 aranyat.

2816: Levontam a duplán vett 10 fülemüle agyarat, visszaadtam az árát.
 
Apró, de fontos javítás :"fizetett". (nem mindegy )
 
#2931 Bőrzekés Balin:
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 10 fülemüle agyar (eladási ár: 270 arany, ebből a kezelési költség: 27 arany) ellenértékét.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 10 fülemüle agyar (eladási ár: 270 arany, ebből a kezelési költség: 27 arany) ellenértékét.
A második üzletet kérem törölni. A vásárló, aki ezek szerint kétszer fizettett: #2816 Talabér Bözsi.
Köszönöm.
 
Bocsi a dupláért, de itt csak így lehet javítani...
 
No akkor:

Marharépa (#3719)
karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 10 vámpírfogat (800 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (801 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (802 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (803 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (804 arany kikiáltási áron), 29 borkonyó bibét (2900 arany kikiáltási áron), 35 ében tobozt (4305 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 300 kaja (eladási ár: 250 arany, ebből a kezelési költség: 20 arany), 100 sáfránypor (eladási ár: 11999 arany, ebből a kezelési költség: 959 arany) ellenértékét.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 10 vámpírfogat, 29 borkonyó bibét, 35 ében tobozt. A büntetés tételenként 15 arany. Átvette a felajánlott 10 vámpírfogat (800 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (801 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (802 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (803 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 300 kaja (eladási ár: 250 arany, ebből a kezelési költség: 20 arany), 100 sáfránypor (eladási ár: 11999 arany, ebből a kezelési költség: 959 arany) ellenértékét.

A második kanyart kérem törölni (40 vámpírfog eltűnt kérem vissza a bankba, ahol volt). 29 borkonyó bibe és 35 ében toboz eltűnt, kérem vissza.

Sunyi Sarolta (#3827) karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 ryuku mellvértet (2500 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 ryuku mellvértet. A büntetés tételenként 15 arany.

Eltűnt a ryuku mellvért, kérem visssza a bankszéfbe ahol volt.

Gyümölcsevő Oszó #5088 karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 Rhatt páncélját (1000 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 Rhatt páncélját. A büntetés tételenként 15 arany.

A második kanyarban eltűnt a Rhatt Páncélja, kérem vissza.

Koppány Aga (#1243) karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 Eldereth kristály (eladási ár: 50000 arany, ebből a kezelési költség: 5000 arany) ellenértékét.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 Eldereth kristály (eladási ár: 50000 arany, ebből a kezelési költség: 5000 arany) ellenértékét.

A második kanyart kérem törölni. De azért szívesen megtartanám az aranyat .
 
No akkor:

Marharépa (#3719)
karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 10 vámpírfogat (800 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (801 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (802 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (803 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (804 arany kikiáltási áron), 29 borkonyó bibét (2900 arany kikiáltási áron), 35 ében tobozt (4305 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 300 kaja (eladási ár: 250 arany, ebből a kezelési költség: 20 arany), 100 sáfránypor (eladási ár: 11999 arany, ebből a kezelési költség: 959 arany) ellenértékét.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 10 vámpírfogat, 29 borkonyó bibét, 35 ében tobozt. A büntetés tételenként 15 arany. Átvette a felajánlott 10 vámpírfogat (800 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (801 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (802 arany kikiáltási áron), 10 vámpírfogat (803 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 300 kaja (eladási ár: 250 arany, ebből a kezelési költség: 20 arany), 100 sáfránypor (eladási ár: 11999 arany, ebből a kezelési költség: 959 arany) ellenértékét.

A második kanyart kérem törölni (40 vámpírfog eltűnt kérem vissza a bankba, ahol volt). 29 borkonyó bibe és 35 ében toboz eltűnt, kérem vissza.

Sunyi Sarolta (#3827) karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 ryuku mellvértet (2500 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 ryuku mellvértet. A büntetés tételenként 15 arany.

Eltűnt a ryuku mellvért, kérem visssza a bankszéfbe ahol volt.

Gyümölcsevő Oszó (#508 karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 Rhatt páncélját (1000 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 Rhatt páncélját. A büntetés tételenként 15 arany.

A második kanyarban eltűnt a Rhatt Páncélja, kérem vissza.

Koppány Aga (#1243) karakternél:

1.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 Eldereth kristály (eladási ár: 50000 arany, ebből a kezelési költség: 5000 arany) ellenértékét.

2.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átveszed a sikeresen eladott 1 Eldereth kristály (eladási ár: 50000 arany, ebből a kezelési költség: 5000 arany) ellenértékét.

A második kanyart kérem törölni. De azért szívesen megtartanám az aranyat .
 
hogy kell játszani?
 
4526:
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Kifizetted a megvett 10 jégkristályt (410 arany), 1 Eldereth kristályt (50000 arany), 17 borkonyó bibét (1800 arany), 20 borkonyó bibét (2200 arany).

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Kifizetted a megvett 10 jégkristályt (410 arany), 1 Eldereth kristályt (50000 arany), 17 borkonyó bibét (1800 arany), 20 borkonyó bibét (2200 arany). Mivel nem volt nálad elég készpénz, a maradék összeget a bankszámládról utalod át az Aukciós Háznak.

Az aranyat a másodikért levont aranyat ugyanúgy szeretném KÉZBE visszakapni.

Köszi,
Danair
 
Karakter: 2826
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Átvette a felajánlott 1 antilopbőrt (21 arany kikiáltási áron), 1 kőszemet (23 arany kikiáltási áron), 190 kaját (167 arany kikiáltási áron), 1 nektoraf faggyút (21 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 1 szvó-ektoplazma (eladási ár: 150 arany, ebből a kezelési költség: 15 arany), 2 elkarog szőr (eladási ár: 50 arany, ebből a kezelési költség: 5 arany) ellenértékét.
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 antilopbőrt, 1 kőszemet, 190 kaját, 1 nektoraf faggyút. A büntetés tételenként 15 arany. Átveszed a sikeresen eladott 1 szvó-ektoplazma (eladási ár: 150 arany, ebből a kezelési költség: 15 arany), 2 elkarog szőr (eladási ár: 50 arany, ebből a kezelési költség: 5 arany) ellenértékét.
Ebből a 2. ügynököt kérem törölni, és jó lenne, ha a felajánlások valóban felkerülnének.
 
sorry későn láttam a Beho már reagált (thx ;)

részemről jöhet minden vissza a karira a duplázást (hókereszt, pénz) pedig törölhetitek...

volt olyan tételem, amiből 2 adag is elvételre került, a másodikra levet cuccok kint vannak a tételek közt, azok maradhatnak is kint...

köszi a gyors reagálást !



Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 1 biethlan lándzsát (4999 arany kikiáltási áron), 1 Méniach kardját (19999 arany kikiáltási áron), 12 szigonyt (1 arany kikiáltási áron), 1 kyorg vállpántot (899 arany kikiáltási áron), 1 csodálatos nyakláncot (4499 arany kikiáltási áron), 4 borkonyó bibét (399 arany kikiáltási áron), 13 ytterium kőzetet (27999 arany kikiáltási áron), 9 dlathog kőzetet (899 arany kikiáltási áron), 3 angolna szálkát (666 arany kikiáltási áron), 1 ryuku amforát (1111 arany kikiáltási áron), 12 manakristályt (11999 arany kikiáltási áron), 1 gyöngykagylót (1 arany kikiáltási áron), 118 teriád férget (1 arany kikiáltási áron), 2 esthari rubint (444 arany kikiáltási áron), 5 csigakagylót (555 arany kikiáltási áron), 1 teriadan karkötőt (9999 arany kikiáltási áron), 1 Iniac nyakláncát (77777 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 100 arany. Kifizetted a megvett 1 hókeresztet (1650 arany). Átveszed a sikeresen eladott 4 ytterium kőzet (eladási ár: 8999 arany, ebből a kezelési költség: 719 arany), 5 ryuku amfora (eladási ár: 5555 arany, ebből a kezelési költség: 444 arany) ellenértékét.
Nem vette át tőled a felajánlási árért eladhatatlannak talált 4 galóca kalapot (felajánlva 999 aranyért).
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 biethlan lándzsát, 12 szigonyt, 1 kyorg vállpántot, 4 borkonyó bibét, 13 ytterium kőzetet, 9 dlathog kőzetet, 12 manakristályt, 1 gyöngykagylót, 118 teriád férget, 2 esthari rubint, 5 csigakagylót, 1 teriadan karkötőt, 1 Iniac nyakláncát. A büntetés tételenként 15 arany. Átvette a felajánlott 1 Méniach kardját (19999 arany kikiáltási áron), 1 csodálatos nyakláncot (4499 arany kikiáltási áron), 3 angolna szálkát (666 arany kikiáltási áron), 1 ryuku amforát (1111 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 100 arany. Kifizetted a megvett 1 hókeresztet (1650 arany). Átveszed a sikeresen eladott 4 ytterium kőzet (eladási ár: 8999 arany, ebből a kezelési költség: 719 arany), 5 ryuku amfora (eladási ár: 5555 arany, ebből a kezelési költség: 444 arany) ellenértékét. Nem vette át tőled a felajánlási árért eladhatatlannak talált 4 galóca kalapot (felajánlva 999 aranyért).
 
Én is szintén "zenész", dupla kihordás / elvétel, azzal a "búnusszal", hogy a 18 felajánlott tételből 4 jelent meg a tételek közt
a többi eltünt az éterben....
szóval sztem ez egy picit nagyobb lélegzetvételű gond lesz
 
A la Moucie #3848-tól is kétszer akarta elvinni az ügynök a 12 manifesztátor nyúlványt, a másodikra már nem volt nála elég, de a listán nem szerepel a tétel.
 
Qusaimodonál sem tiszta minden :S
#2849
 
Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Átvette a felajánlott 1 démoni palástot (500 arany kikiáltási áron), 1 Fairlight köpenyét (300 arany kikiáltási áron), 1 Huddens kesztyűjét (300 arany kikiáltási áron), 1 viharamulettet (100 arany kikiáltási áron), 1 Shengoroth karmát (300 arany kikiáltási áron). A felajánlási költség tételenként 15 arany.

Táborozásod egyik napján felkeresett az Aukciós Ház ügynöke. Felmutatod a hűségérmédet. Sajnos nem tudtál átadni neki 1 démoni palástot, 1 Fairlight köpenyét, 1 Huddens kesztyűjét, 1 viharamulettet, 1 Shengoroth karmát. A büntetés tételenként 15 arany.

Ha a cuccok felkerültek volna, nem is szólnék, viszont nem kerültek fel. Viszont így kérném vissza a büntetési tételeket is.

3735-ös karakter, köszi!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.