Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Galetki lárva
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Az ifjú galetkik fejlődésüknek első évében még nagyon fejletlenek, a legtöbb különleges tulajdonságot csak alapszinten ismerik. Van idejük ezalatt megtanulni, hogyan viseljék el kifejlett társaik lenéző pillantásait.
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Jó erről lehet csinálni egy 90 percest aztán kész. Melleselg már beszélünk msnen mással és a hkksok átmennek tfre sajnos kötelezően benne lesz.
 
Mondjuk legyen a sztori egy motyogóról (ma küldtem be a hkk-nak egy motyogót) akinek állandóan nagyot mond, vagy ilyesmi. Végül is a motyogóhordának elege van a kis hülyéből, mert állandóan járatot ás, hogy lemenjen a hegy mélyére (ez a horda épp most költözött oda a közelbe) és menőzzön az oktondi galetki lárváknak az ő hőstetteiről. Végül a hordavezető kitagadja. Úgy dönt: lemegy az ősök városába, hogy új életet kezdjen, de ez nem jött be. Az okos galetki szülők elmondják lárvráiknak: az a motyogó csak henceg!!! Hát innen is kiűzték. Végül megszáll egy járatban, de arra ébred, hogy a Lélekelementál akarja beszívni. Végül megmenekül. Kijut a hegyből és elindul a nagyvilágnak. Aztán egy sárkánnyal tér haza, de a sárkány ahogy letette, már húz is haza. Elmeséli a motyogóknak a galetkiknek, de már nem hisznek neki.
 
Említettem már hogy megvan a YO-GI-OH! mozifilm és abba is 3egyedi kártya a főszereplő az eljutnak a túlélők fogja érdekes lehet főleg hogy miért és hogyan. Ha tényleg a jól megszokott gonosz jó taktikát alkalmazzuk a gonosz csapat egyik tagjának muszály szkrittereket használni (számomra ők a megtestesült gonosz). Egyébiránt ez a múltas megin a Yogira emlékeztet mondjuk ott csak egyiptomig mentek el. Muszály kártyának magának benne lennie? Ha igen az se baj de manapság olyat hogy Gonosz ember nem igazá tudok na jó magyarországon nem. Tehát tényleg regényfőszemétdisznó szintű csávót. Mondjuk hogy van két rohadt jó csapat. De az msn címem (nem tudom hanyadszor mondom el) o-t.enger@hotmail.com vegyél fel plz.
 
Szerintem az anime szólhatna 4 évadról :

1. évad :

2 kártyás csapat tart hazafele (két csapat másfele megy), akik riválisok, azonban valahogy eljutnak a túlélők földjére. A jók csapata a túlélők földjére jut, a gonoszak pedig az ősök városába (a gonoszok undokok és beképzeltek, a jók pedig mindenkinek segítenek és rendesek, ezek lennének a főszereplők, a gonoszok pedig INKÁBB mellékszereplők), és ezeknek kalandjait követnénk nyomon, kb. 40 részig, aztán hazajutnak.

HA VAN IGÉNY, LESZNEK ÚJABB ÉVADOK :

2. évad
Megrendeznek egy versenyt, amelyen a legjobb játékosok vesznek részt (lásd : nemzeti bajnokság ), de kiadnak 3 új UR-t, amit az egyik "gonosz" csapattag talált, az ÖV-n, és odaadta a játék tervezőjének. Azonban ezek a kártyák misztikus erőket birtokolnak, és csak az tudja irányítani, aki a TF-en vagy ŐV-n megtanulta elsajátítani a kártyák használatát. Az évad végén mind a 3 UR a jókhoz kerül.

3. évad
Hőseink indulnának haza, azonban valahogy eltűnik a 3 ritka kártya. Ez az évad a visszaszerzésükről szól (egy újabb torna lesz megszervezve), azonban a játék múltja is kiderül, vagyis az ősemberek is játszottak már HKK-val, és a barlangrajzokon voltak a lények, meg varázslatok. Az ősi Stonehenge segítségével jutottak el a TF-re, és erről kell majd kideríteni infókat.

4. évad
Erről az évadról még nem szeretnék infót kiadni, inkább véleményeket várok az első 3.ról, és van-e egyátalán rá igény, esetleg legyen-e több évad ?

VÁROM A VÉLEMÉNYEKET!!!!
 
hát...a szintes az jóó de a másikfelét nem értem...de mi lenne ha az egyik egy ilyen főmufti lenne aki már régóta ott járkál és ez egy ilyen gecierős muki?
 
Én pont olyat szeretnék hogy mondjuk egy kezdő kalandozó egy lárvaszintű galetki vagy valami élete. Persze hártyás lemúroknál kezdve, a nekromanta vezéren keresztül egészen monndjuk Morganig vagy egy óriássárkányig mint kidarál persze közbe jó pár bukása is lesz. De ha egy kártyás átmegy tfre legyen a story azzt is szívesen megcsinálom.
 
hát az tény és való hogy máshova kéne írni de nem tökmindegy?amúgy lehetne az is hogy a mukik benne ilyen alacson szar szintről mennek mint a sárknyölőben nem?
 
Na jó egyébiránt biztos hogy megfelelő topicon beszélnünk egy esetleges házikészítésű hkk rajzfilmrő?
 
Ez mér kezdd fájdalmas lenni? Modst ezt fogjátok 1 évig emlegetni?))))

(iskolában egyszer hülyeséget kérdeztem, azóta azt mondogaatják nekem)
 
Én szívesen éneklem a dalt))))
 
Mondjuk vane egy kemény 3as csapatverseny és van két csapat akik simán verik a többit mert nagy komoly kombókat hoznak le a végén meg összekerülnek mindenféle közel kinyírhatatlan lényeket meg egyebeket hoznznak le a bírónak már fejfájása van aztán az egyik csávó kihúz egy lapot ami megfordíthatja a meccs állását csak leconterezik és egyik pillanatról a másikra eltűnnek mert a klubb valami átjáróra épült és ahogy játszottak beindították és szétszórja őket egyik csapat a TFre másik ŐVba kerül paklijaik lapja miatt átalakulnak kalandozkká meg galetkikké és haza akarnak jutni még azt is csomó idő megtanulnijuk hogyan idézzenek meg egy lényt. Végül összecsapnak egyik csapata se tudja kikkel harcol ez még megismőtlődik párszor végül mindig elhúzzák a csíkot csak eljön a végső harc ideje uyganazokat a lapokat idézik és varázslatokat hoznak létre mint először hazakerülnek és egy pincében találják magukat. Több évet töltöttek a HKK világában és ez az idő itt is elmúlt. Most lusta vagyok tovább írni egy évad ebből meglenne vagy több is de ezt vagy hasonlót legjobb lenne akkor alkalmazni ha mindenképp ragászkodtok a kártyához a storyba.
 
Túl sokat néztek más rajzfilmeket. Nem emlékeztet ez nagyon más dolgokra? Magát a kártyát úgy ahogy van ki lehet hagyni de ha ragaszkodtok hozzá megoldható. Csak úgy kéne hogy ne tűnjön teljesen koppintásnak.
 
És én lennék a gonosz aki el akarja pusztítani a Túlélők földjét, meg az Ősök városát, teljesen ismeretlen lények (magic) segítségével, de mikor már majdnem elpusztítottam akkor jönnek a kártyások és egy 3 részen át tartó csatában mindannyian meghalunk :
 
a történet a kövi
egy csapat hkkás menek haza megtalálják az időkaput és vissza mennek a multban amikor a hkk nem egy kártyajáték hanem az élet 2 helyszín
1.a tűlélők földe kalandozók szörnyek
2. az ősök városa galetkik és torszölötek
és a kártyázóknak vissza kell menni az ő időkbe
de közben befogadják őket
 
Engem ebben csak az zavar hogy kissé Inuyasásra veszi az elejét. Kezdőthetne ott és nem kell belekeverni a valós világot
 
A dalszöveg végére ez tényleg nem rosz de köztesen valami pergős kéne. Én azért nem tudok mert csak verselni tudok. Varázsigéket, jóslatokat meg sok dolgot ki birok hozni de dalszöveget nem!
 
A lényeg: Nekem tetszik DD
 
Felőlem ok

És a dalszöveg vége milyen ??? ))
 
Meg lehet oldani kissé olyan lenne mint amikor a YO-GI-OH! ban virtuális világba mennek. Mellesleg lényegtelen a klubb ha átmennek a TFre. Ha mondj nem saját akaratukból és mondjuk véletlenül kerülnek át az talán jobb akkor idővel tök nagy Idézők lehetnek ott és végül hazatérhetnek ebből meglehetne az első évad. Ha ezt megoldjuk onanntól már simán megy egy idő után esetleg szándékosan járnak át.
 
A dalszöveg vége nekem tetszik, tök jó
 
lehetne olyan, hogy találkoznak pár ottani párbajozóval (mondjuk szétosztottak egy csomó térképet), meg a kalandozóknak is már paklijaik vannak. Néha azonban szörnyekkel kell küzdeni.

Lényeg : Az alap a valóság legyen és a normális HKK!

Kinek jobb ötlete van írjon :P:P:P
 
Alaptörténet : van egy játékklub (nevezetesen Abyss vagy Dungeon, közönségszavazás alapján) ahol sokan HKK-znak, és van egy baráti társaság. Ezek indulnak haza, amikoris találnak egy paklit, meg egy térképet. Ez a térkép jelenti a Túlélők Földjére való eljutást. Van mellette még egy jegyzetfüzet, ahol leírja, milyen "átjárón" lehet elmenni a Túlélők Földjére!

Dalt pedig valaki írjon, dalszöveget pedig valaki más, esetlegesen ezt csoportosan

Dalszöveg vége :
Ez a kaland, mire mindig vágysz
HKK ; Gyűjtsd és játszd
 
Tehát a belek ne jöjjenek ki legfeljebb a szív meg az agy. Ja és akkor majd meglátjuk hkk világában játszódó rajzfilm (nevezzük annak) nem lenne rosz tényleg csakhát egy darabig el fog tartani. Na majd meglátjuk. Ja és ha ott kezdjük a hkk történetfonalát ahol most van akkor tippet kérek hogy érvényesül rhatt hívőjének az ereje? Elnyomja az varázslók erejét? Vagy valami, na mindegy akinek van tippje írjon addig meg dolgozom a 40*25 percen. Ja de dalszövegeket nem vállalok valami pedig kéne az elejére és nem a Gyűjd és jácd! Na akkor várom az esetleges szövegötleteket eccségesen hkk storyba ha meg lesz az alapstory lehet korrigálni. És TF v. ŐV vagy valami más legyen?
 
Az jó lenne!

Az erőszak pedig legyen kb. olyan 7-es szinten (12-es korhatáros), a történet pedig a mai világban játszódjon, de kicsit anime styleokat vigyél bele, meg sok extraságot, mint pl. a nyomijóban van, de azért ne olyan dedót. Sőt, inkább legyen 16-os korhatáros :P
 
Annak ellenére hogy a topick neve .......
arra a válaszom : A Hkk magyar játék tarcsuk meg magunknak ....így is a sok jappó mindent másol .......



Látom ti már kész filmstudiót összedontatok
de ha kell szinkronizálást meg tudjuk oldani !
 
A sleyers gagyi a Inuyasát bírtam amég meg nem szüntették a rtl klubbon mert egy gyerek "démonokat" látott és apja szamuráj kardjával hadonászott és a szülők fel jelentették az rtl klubbot olvastam valami újságban
illetve A+ om nincs...
(a manga az jó de legyen benne szerelmes jelenet is
mondjuk Timera és Zén
De Én leszek Jerikó !

ja és Bubu én is megkóstoltam de nekem nem izlík...
 
Ha ismered a Slayers, aki kis boszorkányt vagy az Inuyashát? Az a stílus megteszi? Én csak a storyt válallom a forgatókönyvet. Egytől tizes skálán mennyire legyen durva? egyeshez és tizeshez (egy pofon se legyen, vérző hullák félmeztelen okádják a beleiket a szerencsétlenekre) segítség kell mert nem vagyok mindenre képes hobbyból írok. Ja és miről szóljon ha tényleg hosszehoznánk egy animét valami jó téma kéne. Persze hkk világában azt nem nehéz találni.
 
Egy szezont bevállalok, kb. 40 részes

Kérdés, hogy anime legyen, vagy manga ? :S

Mert én csak lerajzolnám, szinkront, összevágni már a többieknek kell, akiket ez érdekel
 
mint tudod, távol élek a konyhától nem értek hozzá 3
 
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá


Úgy gondoltam, hogy veszek! DDD
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.