Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Mocsári láz
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
Nemrégiben egy mocsári láz járvány söpört végig a Kalandok Földjén. A kalandozók hetekig rosszul érezték magukat, míg a láz csillapult valamelyest, és ez bizony kihatással volt az életük minden területére. E betegségnek azonban létezik egy kevésbé könnyed lefolyású mutációja is, melynek végső stádiuma a halál. A képen két ebben szenvedő kalandozót láthatunk!
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
A pakli kölcsönadásnál pedig az amatőrök sokszor tényleg csak azért kellenek, mert nem indulhatok én és a lapjaimat "munkába" kell fogni, hogy használva legyenek, ne csak a mappában üresedjenek, annak nincsen értelme.
Ellenben minden bénának nem fogok decket adni, ha a verseny előti nap zárás előtt fél órával vagyunk akkor még a csicskáknak is összedobok valamit, mert még ez is jobb a porosodásnál, illetve legalább tanul a gyerek.
Természetesen van amikor nem pusztán a nyereségvágy miatt adsz valakinek paklit, hanem, mert mondjuk régen játszott, abbahagyta egy időre és segítesz neki visszajönni. (Természetesen ebben is benne van a % általában )

Valaki említette, hogy milyen doog már, hogy nem hagyják a kölcsönkapott paklikkal játszók szórakozni a többei amatőrt.
Most nem azért, de egy verseny verseny, az nyer aki a legjobb összesítettben (szerencsével együtt)
Ha valaki nem tökéletesen versenypaklival indul, akkor az mókázik és vállalja, hogy ki fog szopni attól aki igenis készül és nyerni akar.
 
Akkor én viszont tőlük független kezdtem el vele játszani, és amikor én játszottam vele, senki más nem volt aki tolta volna. Szal az ötlet az enyém is megmarad, mert nem volt semmi alapom másolásra, hogy is lehetett volna, még nem is voltam akkoriban versenyen Azért elnézést kérek a félreértésekért.
 
Ezen az ezt a decket én találtam kin mindig röhögnöm kell.
Frandon: Szalontai ikrek még azelőtt is összerakták az erdős kovácsot mielőtt te, de igazából mindegy mivel valószínűleg a deckek 90%a a tesztelésen előkerül.
A manafonál nem ilyen volt, az erdős kovácsról nem tudom, azt tudom, hogy pesten legelőször a Szalontai ikreknél láttam.
A fonalat (szerintem) Rafi találta ki, bár ő még az egyszínűvel kezdte, de nála láttam először, meg is nyert 2 profi egyszínűt vele
 
Végülis nem mindegy kié a Kovács? Nekem mondjuk igen, mert életbe nem használnám. Most férges-kombós deckket építek.
 
Bevallom, a hagyományos paklim (a fonál) alapja a Panyik-féle deck, kiegészítve 1-2 saját 5lettel.
 
én hiszek neked de egy 3. embertöl is halottam akit nem tudok hogy hivnak
 
Ismerem a srácot. Az a baj vele, hogy anno ellen játszottam először, amikor lemásolta rólam, és nagyon elszállt az agy amikor ő használta bele először a Luthiumot. Nagyon terjeszti a hírt, pedig nem igaz. Az elképzelésem meg van őrizve a Zarknod kovácsa topicban is, akkor még nem volt semmi Marcell.
 
huhh na ez msot bonyollult lesz mer' csak 1 srácnak a nevét tudom és benne se vagyok biztos Dózsa Marcel mondta hogy ö találta ki és most már mennyien használják
 
Igen ezt én is kedvelem!
 
Én is ezt szeretenm.
 
ez is igaz, de egy nap (magic-ban) összeraktam egy monoblue kontroll-t, kétszer nyertem vele, 4-szer kikaptam, mongyuk nwem verseny volt, kölcsönkértem egy zöld-vörös hordát, (aréna volt)[nemtom ez mennyit mond nektek] és kétszer is megvertem egymás után az ellenfelem 10 perc alatt.De télleg sokkal jobb saját paklival nyerni!
 
Habár ha az ember olyan decket kér amin még van mit javaítani akkor azért hízhat a mája hisz ő kijavította a deck hibáit és akitől kölcsönkérted az hálás lessz+részesedést is kap!
Én sem mennék szivesen olyan deckel amit más rakott össze teljesen de az belefér hogy kölcsönkérsz egy decket és felfrissíted az ötleteidel és versenyen eredményt érsz el!
 
Én amikor kipróbáltam, még jobban megutáltam

Ja, és tényleg sokkal nagyobb az élmény, ha saját deck-kel nyersz, mintha egy lemásolt vagy kölcsönkért kragoruval.
 
Valóban nem Te voltál.
Megkerestem, a helyes megfejtés !ce-9 kolléga (lol, tényleg ) lett volna.
Bocs.
 
Pontosan!
 
Ádám Norbit nem is ismerem, és a pakli már az Eldüeni vándor kiadásakor megvolt nekem...
 
Úgy in mondhatjuk...
 
hát, biztos nem én voltam
én a mai napig nem szeretek kragoruval játszani, bár lehet, egyszer ki kellene próbálni, és akkor megváltozna a véleményem
 
erre én is kíváncsi lennék
 
Neveket kérek
 
Szerintem is, bár a magices pályafutásom 3 napos volt
 
ez teljesen igaz, de ha nincsenek lapjai vagy túl drágák akkó mivan? Amúgy bocsánat h ilyet mondok) A MAGIC jobb mint a HKK!!! Szerintem
 
nem tom h hol jáccol, vagy hol versenyzel de nálunk az a szokás h annak adnak a profik decket aki 1ébként is jól tolja (sík hülyét minek is indítsanank)
szal aki profi deckkel megy amatőr versenyre annak már megvan a tapasztalata ahhoz h 1 élbolyban végző paklit rakjon össze...
 
Valaki kölcsönkap versenyre egy nagyon erős deckket, egy lila kontrollt.

Megvív a Kék lassan járjjál ellen.

Embertelenü,l szivatja, de kiderül, hogy játékhoz sík hülye, amikor nyerni kéne nem tud nyerni.

2-szer beesik a csapdába, hogy egy tök fölös lapot counterel, pszi bilincs a Tömegátkára, Ragyás burástyák agyionverik

3:0 ide a kölcsönadott lila kontroll ellen

Ez mind szép lenne, ha én nem lkölcsöndeckkel játszottam volna. Annyi különbség van, hogy én sokat alakítottam a kölcsönkoncepción, ő meg nem.
 
Az én véleményem akárki akármit mondd, az, hogy aki nem saját paklival jáccik az nem fair...ha kölcsönkér egy-két lapot (nem Majd,Haláldémon meg ienek), akkor ok.Nyugottan.Ebbe nincs semmi nonfair, mert ha nem erős lapot kér, mondahatjuk azt is, hogy versenyre még nem sikerült megszereznie.De a PAKLI kölcsönadás teljesen más tészta...kölcsönkérsz egy erős paklit, bealázod az ellent, de mindezt úgy, hogy te csak ott vagy, és pakolod az erősebbnél, erősebb, amatőrök számára szinte elérhetetlen lapokat, és aztán diktálod a 3-0-t.Esélyt se acc másnak hogy élvezze a játékot.Szarrá vered azt a pkliját ami nincs tel táp lapokkal,de sokkal többet dolgozott rajta mint te, és ha sima dekkeddel jöttél volna, talán meg is ver.
Eztán pedig jóhogy megutájja az egészet, és haggya a picsába, vagy ő is elkéri más pakliját, és akkor ott már nem jáccik senki, csak közvetítik a profikat.Szal én így látom a dolgot.Menj el a saját pakliddal, és akkor talán még élvezed is a versenyt(tom hogy valakinek az is élvezet, ha ugy nyer ahogy előbb irtam, de az olyanokról aztán meg végképp megvan a véleményem).Egyetlen-egy esetet tudnék mondani ahol el lehet fogadni a kölcsönkért paklit.Ha valaki azér kér kölcsön hogy most nyerjen, megkapja az UR-t és utána arra építsen egy paklit, vag yazzal egészitse ki már létező pakliját, és ezután ne kérjen senkitől kölcsön megin paklit, hanem a sajátjával mennyen.Röviden:Csak az "elinduláshoz" kér egyetlen egyszer paklit.Sajnos ilyen esetről nem tudok.Szal sztem ez van....
 
Az jó, de az nem annyira, hogy valaki lapról-lapra másol. Legyen vmi fantázia.
 
Én csak azt mondom, amit tudok. Bátyám 5 hónappal Ádám Norbi versennyerése elött már ilyen deckkel játszott.

Lehet, hiogy más, ez persze nincs kizárva.
 
Hali!
Paklikölcsönadás ok? nemde, szinte mindenki már jáccott kölcsönpaklival akármilyen versenyen idult, ilyen és olyan okok miatt.

A paklimásolás az végülis nemis nagy hülyeség figyeljetek mit csinál egy kezdő akinek még nincs semmi tapasztalata, meg saját ötlete, akkor jön az AK meg a net, itt és ott is lehet paklikat találni, ezeket elkezdik másolni, mikor majdnem kész játszottak is vele sokat akkor helyettesítenek kb olyan hatású lapokkal. (ezt úgygondolom egy profitól vagy legalább egy tapasztalt játékostól kéne megkérdezni) én is ezt csinálom monggyuk én Magic-ben mer én azt jáccom, neten találok egy jó paklit amihez még lapjaim is vannak azt elkezdem másolni de nem teljesen mer a lapok a pakliba nagyon drágák és mi kispénzűek vygyunk. ezt a paklit saját ötletekkel erősítem (vagy gyengítem de ez a rosszabb eset) így van a mostani dekkemmel is egy olasz pasasnak a pakliát másolom aminek már a 70%-a megvan.

Divatdeckek:-------passz nem jáccom HKK-t (de a kragorut én is utálom)
 
Ami itt megy az inkább a Kragoru palkik alázása .
Miért baj az ,h van egy olyan pakli a mi egyszerű és mégis használható?
 
Lol, akkor most kinek az apukája az erősebb?

Én biztos vagyok benne, hogy előttetek is próbálkoztak már ilyen koncepcióval, legfeljebb nem verik magukat rá, hogy ők találták ki.

Ha valakihez kötni kellene a kragorut, az sztem Gice lehetne (remélem jól emléxem), mivel a követő az ő ötlete volt (igaz, először manát adott a lapleszedés helyett), ergo ő gondolt először komolyabban mág. védelmű deckre!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.