Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Tájkép armageddon után
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
Vannak varázslók, akik nem törődnek azzal, milyen pusztítást hagynak maguk után az öncélúan használt varázslataikkal. Vajon létezik-e elég jóság a világban ahhoz, hogy mindezt ellensúlyozhassa?
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (3)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
ha csak simán dobatok akkor nem kell rá mana
 
de termel manát ahelyett, hogy elvenne
 
Szithon is ugyan úgy visszaadja a lapját amikor kijön, de ne vitatkozunk ezen :P
 
az a probléma, hogy a doboz a második körre tud adni plusz egy lapot. első körben legfljebb visszaadja saját magát, de akkor is egy manába került. vannak annál sokkal jobb laphúzások, inkább használnék szithon vérfókuszt. akkor meg már mana is lesz
 
ez nem pakli, csak a bele jó lapok
 
sztem a counterelhető (ne adj isten manába kerülő) varázslatok felejtősek...nem tudod megvédeni, elszórtál némi manát, és kész a baj...a hordaudukra ráadásul jobb a lángvető a pálinka mellé...ha tényleg 13-akat akarsz csapkodni egy 10es büntetésű lénnyel
 
heves vérmérsékletről mi a véleményeket? az úgy vicces tud lenni, h hordauduk, pálesz, kürt, heves vérmérséklet persze ahhoz az kell, h te kezdj és ellen ne csináljon semmit szval nem tom. lehet csak így hirtelen tűnt jó ötletnekxD
 
Kivégzéssel is nyomnám.
 
sztem orkba nem kell alapból leszedés, sideba természetesen kell a szárnyaszegett helvir és stb olyan lap amit nehezen lehet counterelni. alapból max az őrposzttal lehet gond h nem tudunk ott ütni, de ezt meg az alattomos ork elintézi
 
ha nem ragaszkodsz a piros színhez,akkor nincs probléma
 
Rituálá jó lehet, felderítő mit tud? Startégia biztos, h nem kell bele, legyen ez a pakli is olyan mint a varka olyan varázslat amit lehet fogni nem kell bele.
 
az ork felderítőt ne hagyd és a bubu által említett fekete kos rituáljéja is alap.a gépezet is meggondolandó nem lehet rossz kivégzésnek.a sziránusz stratégiánál sajnos most nem tudok jobb húzást de az jólé jöhet a pakliba
 
Ne a legrosszabb húzást vizsgáljuk már.. 18-ból legrosszabb esetben is elmegy 8, de úgyse fog, 10-ből is valószínűleg a kezünkben lesz minimum 1. kezdünk 4 lappal, ellőb 1 doboz az ad 1 lapot, szóval 2. körre 8 lapot ismerünk a pakliból valószínű lesz benne ork.
 
nm látom át hogy a 6 mana miben segít, ha nincs orkod, azért baj a kevés ork (ahogy számoltam, merénylővel együtt van 18 lény, kimaradt megint a togya), mert lehet annyira szarul húzni, hogy nem jön fel egy sem. a harcos kétszer szerepel a listán akmal végülis beleférhet, doboz helyett laphúzásnak-áldozásnak ajánlom a fekete kos rituáléját ha már nagyon ork kell, bemehet a felderítő, igaz, hogy keveset tud, de sebaj, majd lassan jön az ork amulett, akkor remélhetőleg kompenzál. ezek mellé még mindig befér 9 lap.
 
Eddig ez a pakli összeállítás nem úgy néz ki, h nagy eséllyel nyerünk 2. körben, de a lángvető segít ezen..
 
Manifeszt.

3 Ork harcos
3 Ork harcisámán
3 Brutális otrk
3 Alattomos okr
3 Varkaudar merénylő
3 Varkaudar pálinka
3 Ork lángvető
3 Hívókürt
3 Dornodon bűbája
3 Kifordított varázsdoboz
3 manakorong
3 hordauduk
3 harcos


Bubu listája kicsig kiegészítve..

Simán eldobnék bármit, a sámánt kicsit sajnálnám, de az, h nincs elég ork miért baj? Létezik olyan lap ami annyit lő ahány orkom van? kürt, manakorong, bűbáj? kirakom +1-ért is.. de dobhatok követőnek is és akkor úgy jön fel a kezembe. Gondolj bele első körben kirakok 1-ért egy manakorongot, abból az 1-ből kirakhatok még valamit köv körben lesz 2+1+2 vp-m és van egy dobozom esetleg még abból az 1 manából leraktam valamit ha nem akkor van 6 manám.
 
egyedül a sámán miatt lenne érdemes használni, de annál meg vanak jobb áldozható lapok...
 
a doboz a következő körre hozza be az árát, ami mondjuk ha az első körben kirakod, nem akkora gáz, csak akkor semmi intelligens dolgot nem tudsz kirakni, mert sok a plusz mana, a második körben meg nyerni szeretnél. azt a lapot, amit a kijátszás körében eldobathatsz, be is tudod húzni ha kihagyod, illetve a követő kicsit jobb laphúzás.
 
nincs elég ork ahhoz hogy kiszórd őket a gyűjtőbe, ráadásul, ha pl hívó kürt, manakorong, esetleg pálinka vagy lángvető van fent, nem akarod eldobni, kirakni 1 vpért meg pláne nem...
 
Khór tényleg nem kell így kicsit átgondolva, nem lesz olcsóbbítva mint a varkaudarban és az ork nem hiszem, h nyerhetnek ha az első pár körben nem ütik le az ellenfelet.
 
Fogd fel úgy, h felhúzod a lapot a doboz dobatása miatt. Sámánon kívül nem érzek benne olyan lapokat amiket ne lehetne eldobni.
 
Nagyon stabil a varkaudar, de tud nagyon gyors is lenne 2. kör..
 
Doboz nagyon tudja pörgetni a paklit, bűbáj jó lehet 2. körben van mellette 3 vp általában. Khór beférhet max eldobjuk.
 
-ő; k; r; z; o
 
amit meséltek az ork dekkrőől, elég hátborzongató....második körös 20 (vagy még több) úgy, hogy egy lapot meg is foghatnak...lehet hogy rosszul látom, de a gyorsaság a legfőbb menedék....az ellen az első két körben még molluszk mellett sem sebez túl sokat, az meg, hogy első körben tudunk ütni 10-et-vagy többet, megér sztem 6 ÉP-t. Akmal tényleg nem rossz, meg laphátrány nélkül adja a manát, sajnos kicsit kevés az or még, úgyhogy be kell hogy férjen. a dobozzal kapcsolatban továbbra is fenntartásaim vannak, igaz, hogy geneál némi gyűjtőt, de az orkokat én nagyrészt inkább behúznám, mint kiforgatnám. meg +1-ért kirakni stem drága. a doboz a nagyon gyrs hordákba nem tűnik nekem jónak.
 
Én a Dobozt tuti nem hagynám ki. A 2 nekron egyáltalán nem sok, túl lehet élni, a Sámánnak az is áldozható, meg a gyűjtőbe dobat (ugye?), ami a követő még külön előny is lehet. Sztem jó lap az ide nagyon. Ork felderítő talán valóban nem, de megnézném az Ork amulettet, mielőtt elhamarkodottan ítélkezek. Khórt én szeretem, az elhúzódó meccseken hasznos, és legrosszabb esetben követőnek dobni azt is lehet, de talán igazad van. Azért a Bűbájjal, ha az első körben nem is indulhatunk meg, onnantól már elég kemény lesz és én úgy érzem, hogy a Hívókürt mellé nem rossz még egy olcsóbbítás...Alattomosból talán tényleg elé 2. Érdekes, én pont úgy gondolom, hogy nem szeretnék csak a Harcisámánra építeni, mert 1 lapot még könnyű leszedni és nincs sok keresésünk, nem építhetünk arra, hogy majd csak behúzzuk. Én inkább egy árnyalatnyival lassabb vonal híve vagyok...de majd meglátjuk
 
Ezel arra célzol, hogy az akmal már erőltetett termelés lenne? ezt szerintem te sem gondolhatod komolyan

Ha gyűjtőbe küldöd (elég erős sansz van rá), húzhatod is rá a lapot.. szal még laphátrányba sem ekrüslz tőle, úgy adja a vp-t. És hogy mire is kell a vp? Nem utolsó dolog kicsit felboostolni manából a termelt orkokat. Meg előfordul az is, hogy ork lángvetővel nem egészséges ép-ből lehelni (nem is feltétlenül elhúzódó játéknál, de az ellenfél is sebez azért "általában" ) - tehát erre is jó lehet a vp.

Na mind1, én csak annyit mondok, hogy akmal laphátrány nélkül adja a vp-t úgy, hogy sámánnal még orkot is termel. Sztem egyáltalán nem erőltetett lap.
 
én nem annyira erőltetném a manatermelést, amennyi kell, azt a követővel meg lehet oldani, de nem nagyon vannak a pakliban manaigényes lapok (csak a merénylőre kell sokat hagyni, de remélhetőleg arra sincs szükség...a többi olcsóbbítható hívó kürttel, vagy alapból nem kerül semmibe...)
 
Fura, hogy Akmalt meg sem említi senki..
Lehet, hogy alapból nem 1. körös, a koronggal ellentétben, de hát ennél a követőnél kár kihagyni.
Lejön, termel, majd vagy dobjuk sámánnak (ezután gyűjtőből lehet tovább forgatni - a korongot ugye nem..), vagy ha nincs sámán, foglalhat posztot, vagy extra manáért megöljük, majd tovább forgatható követővel..
Szal korong mellett/helyett simán jó. Kétlem, hogy ez lassítana be minket
 
nem biztos, hogy kell rá mana de majd úgy is elválik a varka kicsit lomhább, és semmivel sem stabilabb sztem
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.