Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Varkaudar remete
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ragyás fejük tetején vékony, hegyes fülek és rövid, hajlott agyarak meredeznek, bőrük ráncos és egyszínű sötét, alatta vaskos izomkötegek húzódnak. Nem igazán szeretik a fegyvereket, inkább karjaik erejében bíznak. Állandóan vándorolnak, sokszor céltalanul, de legtöbbször a letűnt bo'adhun birodalom erdőiben akadhatsz össze velük." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Januspatkány!

Vegyél vissza! AZ 2 külön dolog, h az ember, h bánik az ismerőseivel és hogyan az "üzletfeleivel"!
 
én is korrekt embernek ismertem meg, aki nem hiszem, h azt érdemelné, h ilyen dolgokkal illessék..
nem hiszem, hogy a vádaskodást megelőzte volna ennek a megbeszélése
 
Hello,

lehet kicsit heves voltam, de álljunk már meg egy pillanatra. A srácot (Hanniball2) évek óta ismerem, rendes srác, soha nem csalna, nem cápázna, mindenkinek segít. Tonnaszámmal adja a lapokat a kezdő játékosoknak ingyen. Persze hogy kihoztak a sodromból és megvédem. De ha már így felvilágosítjuk egymást és másokat, azzal kellene kezdeni a problémás eseteket, hogy privátban megkérdezni tőle, vagy nyílt fórumon, hogy mi is történt, nem pedig egyből ráragasztani a csaló jelzőt.
 
Nem kell felkapni a vizet. János nagyon korrekt játékos tényleg eléggé dühös lehet, ha így ír, ha nem tudná 100%ig, akkor nem lenne ennyire felháborodva. és tényleg valószínű, hogy nem felejt el feladni 1 lapot.

ő nem nagyon sértegetett most se senkit, elmondta a módszert, és AZT ILLETTE jelzőkkel.


Amúgy én ha feladok lapokat, mindig átlátszó fóliában, fóliánként 2 lapot adok fel (mind2-t képpel kifelé fordítva), így rögtön látható az összes lap. ha páratlan a lapszám, egy kissebb angyalt csapok az utolsó mellé (mert abból van vagy 1000) nem a módszer miatt, de ez jól védi ezt a módot is.
 
Te egy faszkalap vagy barátom. Hanniball2-ért, amennyiben a Nagykanizsai srácról van szó kezeskedem. Egy lapot kihagyott, ki tudja miért és te egyből itt ócsárolsz. Milyen ember vagy Te? Hogy jössz ahhoz, hogy becsületsértés kövess el? Az ilyen besúgó áruló AVH-s köcsögjancsiktól tele van a tököm. Na kussoljál!
 
Pont erre blazzirozik az illető, gondolom. Én pedig nem hagytam ki a csomagból semmit. De ő igen, és hogy-hogy nem jön is a levél, hogy kihagytam egy lapot... Ez nem véletlen, hanem szándékos lehúzás. Azért szóltam, mert még nem láttam ilyen pofátlan módszert, és jó lenne, ha nem terjedne el.
 
És ha tényleg elnézte? Nekem is hagytak már ki lapot a küldendő csomagból, de 80 lapból egy nem túl értékes ritka esetében elhiszem hogy véletlen volt...
 
Szeretném megosztani veletek a legújabb lehúzásos módszert, csak, hogy senki ne lepődjön meg rajta. Az illető, aki hülyének nézett:

hannibal12 nick-néven ír, és hirdet.

A történet lényege, hogy csere, alku és megállapodás után. Elküldöm az általa kért lapokat, és a cserébe kapott lapok egy kivételével mind megjönnek, majd jön melléjük egy üzenet, hogy neki is minden megjött, de hát egy lap hiányzik abból, amit én küldtem neki....
Vicces mi?

Talán a legtöbb HKK-s nem emlékszik ezer százalékig arra, hogy mit tesz bele a borítékba, plláne, ha az csak egy ASK-s lap. Vagy talán én nem vagyok átlagos HKK-s, de gyerekek, alig látok pipától! Komolyan mondom, semmi nem dühít jobban, mint amikor hülyének néznek!!
Jah, és ami a legszebb, egy szaros ZÉN lapért megjátszott ezt velem az illető.

Na. Csak hogy mindig tanuljon az ember. Hátha más nem szívja be ugyanígy.

J.J. voltam.
 
Átbaszott, nem te vagy az első, olvass vissza, semmit nem fog küldeni.
 
>>Aszalai Zoltán<<

Ne csereljetek vagy üzleteljetek vele mert nekem hónapok óta nem jött amit küldött
Kifogások: haverja adta (volna) fel, azóta elvileg visszavette feladta személyesen, azóta nem jött semmi...

Ha megjön, természetesen visszavonom ezeket.
 
Nem nemsértődtem meg, meg semmi, teljesen jogos a felháborodásod megértelek valamilyen szinten ha velem ezt csinálták volna szintén ugyan igy reagáltam volna még 1szer elnézést a kellemetlenségek miatt! természetesen érdekel az account! többit privátban
 
Szia!

Nem akarom hogy ebből félreértés, sértődés és baj legyen. Csak amikor elindultam Bp-re, 13:40-kor onnantól hívtalak, küldtem sms-est és még akkor is reménykedtem benne, hogy lesz valami, amikor már 19:00 óra volt. em tudtam/tudhattam milyen problémáid voltak sajnálim. Természetesen nem akarlak bemószerolni, csak egyetlen egy sms-t vártam volna, hogy MA NEM JÓ. Csak ennyit, amit ugyan megkaptam 19:30 körül. Majd másnap hivtalak reggwel 9:00 körül, majd küldtem egy sms-t amiben csak azt kértem irj vissza hogy érdekel-e a dolog 12:00 óráig. Szintén csak ennyit kértem. Nem jött válasz és azt gondoltam nem érdekel téged a dolog vagy szarsz rá. Akkor irtam ide fel. Még egyszer elnézést és tisztázlak ha minden okés lesz. Ez nem azt jelenti hogy meg kell venned az accountot, hanem hogy rendesen zárjuk le, de annak nagyon örülnék ha megvennéd, mindketten jól járnánk.
Csütörtök Bp-n vagyok 10:00-16:00-ig, szombat-vasárnap Pécsett. Ha nagyon nagyon kell és utalsz előre lemegyek oda ahol laksz. Üdv. Remélem tisztázzuk a dolgot.
 
ez kibaszottul igazságtalan ÉNKÉREK ELNÉZÉST hogy amikor épp a főnököm orditja le a hajamat, akkor nemveszem fel a telefont neharagudj de az állásommal játszodtam amennyiben ezt nemtudod megérteni azt csak sajnálni tudom. megmondtam hogy kell az acc ugyvolt szabadnapom van de sajnos éncsak egy ALKALMAZOTT ismétlem ALKALMAZOTT vagyok nekem ott kuss a nevem, ha aztmondják h reggel 5ig dolgozok, akkor reggel 5ig dolgozok amennyiben még mindig áll az üzlet felhivsz engem a telefonon és egy általad megadott időpontba készséggel állok rendelkezésedre köszöntem.

Trigun
 
 
FIGYELEM!

Mindenkit óva intek Trigun92 nevű játékostól. Nemrég reggelt és hírdette hogy gyűjteményt keres. Nekem nem HKK biznisz lett volna vele, hál istennek mert azt egy másik megbízható emberke megvette, hanem wow account. Miatta feljöttem Budapestre, ezt természetesen privátba és telefonon is megerősitette, hogy kell neki. Majd azon a napon legalább 10x-er felhívtam és 3sms-t küldtem, hogy legalább annyit jelezzen vissza hogy nem kell. Nem 100% hogy csaló, de elég balfasz módon rendezi ezeket az ügyeket. Ha összejön vele neadj'Isten a biznisz visszavonom az itt leírtakat addig viszont irány a körözési lista!

Üdv!
 
 
Ismerős ez Diablo néztél már tükörbe???
 
Én szerencsére utánvéttel adtam fel, így 'csak' a postaköltséget bukom.. de a tény bosszantó, h 2 hétig legalább bolyongnak a lapok.. ez a kis majom meg annyit se fingik, h bocs, de nincsen kreditem nem veszem át.. Valakinek helyre kellene tenni, m nem egy ember csomagját nem vette már át!
 
Én is küldtem neki 2x cuccot, nem fizette ki, utána feladtam neki egy UVt, azt meg nem vette át!

Esetleg valaki ismerős Nyíregyházán?
 
lackoo.nyf-nek sennki se küldjön csomagot!!

Kovács lászló és nyíregyháza
 
nem szokása? m több mint 1 hete küldtem neki egy utánvétes küldeményt és még nem jött meg a pénz..

akkor minek mondja, h küldjem? az ilyet széttudnám csapni
 
nem mernék megesküdni rá,hogy átveszi...
 
lackoo.nyf

Kicsoda és megbízható? Mármint átveszi az utánvétes leveleit v hagyja, h a posta visszadobja?
 

Hát az cumi.
 
Nekem elvileg 2x elküldte a pénzemet postán, 1x csekken, s 2x elutalta..

Több mint egy hónapja meg fel sem veszi!
 
Sajnos én is alá tudom támasztani a dolgot. Jó 3 hete beszéltünk le cserét. A megbeszéltek szerint elküldtem neki a lapokat, de visszafelé nem érkezett meg semmi (nekem anno sürgős lett volna a dolog, ezért azt mondta én is adjam fel a dolgot, mert ő is rohan a postára). Hosszas levelezés kezdődött közöttünk, hogy mikor kapom meg a lapokat, ami alatt végig azt állította, hogy ő feladta a lapokat és nem érti, hogy hogyan nem érkezhettek meg, biztosan a posta a hibás (2hét alatt nem hoz ki egy elsőbbségi levelet érdekes).
Gondoltam utánajárok a dolognak így hivatalos úton kerestem meg a Magyar Postát annak ellenére, hogy tudtam az elsőbbségi leveleket nem áll módukban nyilvántartani. Nem is lett meg a "fantomlevél".
Ezt követően ígéretet tett nekem, hogy választhatok más lapot alternatív megoldásként (jobb mint a semmi, ami még most is van). Ez történt 1 hete, azóta éppen adja fel a kért lapokat. (gyanítom soha nem fogom kézhez kapni őket)

Látva, hogy nem én vagyok az egyetlen akivel ez megtörtént így én se ajánlom, hogy bárki is üzleteljen vele (max személyesen): Matenui.
Amennyiben megérkeznének a lapok sztornózom a kijelentésemet.
 
Sanca-t ismeri valaki?
 
Én bizniszeltem vele, és nem volt gond vele, mondjuk személyesen ment a biznisz.
 
Alátámasztom Azer11 kolléga állítását!

Nekünk másképp zajlott le volna a biznisz.
Előre le volt tudva, h. utánvételes lesz a dolog /sőt még jobban is járt volna, mer' a plusz összeget nem írtam fel a küldeményre, hulla voltam aznap este, mind1/.
Nem ellenkezett, és megadta a lejjebb látható "koordinátákat".
A cucc el lett küldve, értesítettem, ezután mi jött? A lebaszás, h. hogy tudom neki feladni utánvétellel. Na hát igen, aki még arra sem emlékszik, h. 1 héttel ezelőtt mit írt...
Tehát szabotált, a küldit nem vette át, nem fizetett, a 10. nap letelt, és az áru hazatér!

Összegezve: a srác NEM megbízható!!!
Úgy, h. ha lehet, rinyasráccal NE bizniszeljetek!!! Mer' nem fog fizetni!
 
Nemszokásom az ilyen, de mégis muszáj most:
sajnálattal közlöm, hogy
matenui

nem megbzható, 3 hete megkapta a pakkot amit küldtem, az övé "elvileg" elkallódott a postán, majd amit utána küldött pénz, amiben megegyeztünk furcsa módon nemjött meg(csekken küldte "elvileg")
Ha valami csoda folytán mégis megérkezne(mondjuk inspirálná ez, akkor at majd beírom)

Adatai:

Németh Máté
Százhalombatta (van amikor Érd-et mond)
2440
Erkel Ferenc körút 68 1/3

Javaslom mindenkinek, hogy senki se üzleteljen vele, csak saját felelősségre.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.