Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Milyen hatással volt rád a járvány a HKK szempontjából?

1.) Nem változott semmi, amint lehet, jövök versenyezni, várom már a 11. kiadást!
2.) Voltak átmeneti nehézségeim, de megoldom őket, a játékról nem mondok le.
3.) Össze kell húzni a nadrágszíjat, biztos, hogy HKK-ra kevesebb jut.
4.) Súlyos hatással, idén már biztos nem fogok HKK-ra költeni, de nem hagyom abba.
5.) Úgy néz ki, a járvány miatt le kell mondanom a HKK-ról.
6.) Nem HKK-zom, csak szavazok.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Megjelent kiegészítők
Kezdőcsomag szabálykönyve
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső
Módosított szövegű lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Profi versenyzõk
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli – Vérfarkasok április 24.
Alfa pakli – Ősi sárkányok április 24.
A pillanat képe
Egy csapat hártyás lemúr
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezek az apró, egérszerű emlősök hatalmas ugrásokra képesek, az ugrás közben hártyás bőrlebernyegeiken vitorláznak. Csapatokban vadásznak, sok lúd disznót győz alapon ejtik el a nagyobb lényeket." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
A HKK alapkiadásokról, és ami mögötte van
Szivárgás – Isteni lapok
HKK 11. kiadás – Beharangozó 1.
Nemzeti kvalifikáció - változások
Szivárgás – Szoros időrend

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Termékismertető - Alfa pakli – Ősi sárkányok
Termékismertető - Alfa pakli – Vérfarkasok
Termékismertető - HKK - Zén Legendái: Boszorkánytánc

A lista folytatása...
[HKK Piac] UR lapok (10572)
HKK 11. kiadás – Beharangozó 1. (57)
Szivárgás – Isteni lapok (4)
Excelsior (971)
Lapötletek (64378)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (6905)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Azt meg meg is lehet érteni,. hogy nem nézem meg a tesztet és próbálom kikövetkeztetni, hogy melyiket hagyta ki, ez egyértelmű.
 
Jó is így, köszönöm.
 
Valami ilyesmire számítottam.

És gondoltam, így lesz a legegyértelműbb az, hogy mit hagyok ki.
 
Na, ez tökéletes eredmény, valami ilyesmire számítottam

Éljen a jóslás És nem csak a jóskártyákra gondoltam a pár kerestetik topikban
 
Hát ilyen tudatos jóslástsoha nem láttam:

4 légkör, a többi 2-2-2.
 
1: A HKK és a költészet.
2: C
3: B
4: B
5: C
6: B
7: B (ha kisebb lapról van szó, amit nem utálok magam ellen, akkor C, de a B a jelemző)
8: C
9: B
10: D (A "max amikor..." eset pedig nem úgy tűnik, hogy be fog következni 1hamar)

Ami a lehető eredményeket illeti: Igazából, én ezt már megmondtam, szűámomra a HKK szinte egyenblő arányban mind a 4, talán leginkább légkör és legkevésbé hobby, de nem tudom.
 
Ja, ém mg annyi, hogybár lehet kihagyni, de azértne 3-4 legyen össz-vissz bejelölve, annak nincs sok értelme.

3, de max. 4 kihagyás legyen, ha kérhetném.
 
L (légkör): 4 db
H (hobby): 2 db
V (verseny): 2 db
B (biznissz): 1 db

Ezenfelül szeretném megkösszönni, hogy példát mutattl, hogy hogy lehet egyértelműen jelölni számmra, hogy melyiket hagyjtátok ki. Csnáljja mindenki így
 
1: c
2: c
3: b
4: c
5: d
6: b
7: a
8: d
9: b
10: -

na?
 
Az én válaszaim közül 7 a légkör kategóriában vvan, 1-1-1 a maradék 3-ban.

Kicsit megyek, de még ma visszajövök, és a megcsinált teszteket eellenőrzöm
 
1. B
2. B
3. B
4. C
5. B
6. B
7. A
8. C
9. B
10. C
 
A 7-es számot kihagytam, figyeljetek rá!
 
Mielött belekezdenék leírok 1-2 instrukciót:

- Itt lehet kihagyni kérdéseket, aki akar, de egyértelmű legyen, hogy melyik kérdést hagyta ki, mivel, mint tudjátok, a válaszok értékei (itt jellemzői) össze-vissza vannak.
- Itt külön-külön tanácsokat nem biztos, hogy tudok adni, ez itt és most nehezebb.

- Itt az összes lehetősáéghez, a h, a z l, a b vagy a v betű valamelyike tartozik, ez alapján számolok.

A többit 2 (vagy több, ha időközben beugattak) hozzászólással lejjeb van.

Akkor jöjjön a teszt.

1. Melyik topicot szoktad az alábbiak közül leggyakrabban nézni:

A: Hkk apróhirdertések, Sürgősen kell, vagy valamelyik másik csere-bere topic.

B: Tisztázó, Társalgó, valamelyik lapötlet vagy szavazás topic.

C: Valamelyik topic, ami egy bizonyos pakliról szól, vagy a Hkk paklik topic.

D: Nincs kedvenc topicom.

(ha valakinek van kedvenc topicja, de nncs a felsoroltak közt, írja le, és én megoldom

2. Szoktál-e vidéki, vagy vidékiek esetén más városbeli versenyre járni:

A: Igen, szeretek minél több versenyen ott lenni, városomban kevés bvan, így sokszor 2-3 hetenmte vagy még gyakrabban járok vidékre

B: 1-2 állandó város van a városomon kívül, ahova szoktam járni, más helyekre nem igazán megyek

C: Cak ha más okból kifolyólag megyünk egy városba (pl.: egy mappaeladás) akkor, általában nem.

D: Nem szoktam, nem ér ennyit a játék.

3. Befolyásol-e egy versenymeneteklben az, hogy melyik Ur-t adják?

A: Nem, úgysem tudom megnyerni

B: Nem, nem az a lényeg, hanem, hogy kellemes meccseket játsszak, a győzelem részletkérdés

C: Ha már3 vagy több van abbó az Ur-ből, akor nem mész el, különebn igen

D: Fontos, hogy az UR használható/eladható legyen

4. Mi az álláspontod? Inkább csere vagy eladás/vétel?

A: Elsősorban eladás/vétel, az is nagy tételben, hisz így lehet megoldani az anyagi nyereséget

B: Eladás, mert a pénzt könnye lehet, hoy jobban fel tudom használni, mint a lapot, amit kapok.

C: Inkább csere, a kellemes baráti hangulatba ne vegyük be a pénzt.

D: Inkább csere, hisz gyorsabb, ha megszabadulok egy laptól, és meg is szerzem, ami kell, mint ez külön-külön.

5. Mit gondolsz a "postai" cseréről?

A: Híve vagyok, könnyen egszerzem a apokat az országból, mint a városomból, és ez a távolsági csere leggyorsabbika.

B: Ha uszáj, mert nagy tétje van, akkor ign, de nem rajongsz érte

C: Igen, az itteni embereket könnyebb cápázni, és így gyorsan cseréhetünk

D: Nem szeretem, túl bizonytalan, átverhetnek, posta is hibázhat, ciszályokat szül az egész, a lapokat nem biztos, hogy beszerzem

6. Mit gondolsz a cápázásról?

A: Szeretem, ha lehúzok egy embert, és jó lapokat szerzek szinte ingyen!

B: Néha-néha ha adott a lehetőség, élek vele, de általában nem.

C: Nem szoktam, persze a cápákat nem ítélem el, de szerintem fölös.

D: Utálom azokat az embereket, akik képesek a saját "társaiknak" iily módon ártani.

Adsz-e kölcsön lapokat:

A: Persze, nem biztos, hogy mindenkinek megvan a kellő lap, szoktam, és trítésmentesen.

B: Igen, de ez vmi feltételhez van kötve a visszaadáson kívül (pl.: nyereménybeli részesedés)

C: Igen, de csak barátnak, közelli ismerősnek adok.

D: Nem, féltem a meglévő lapjaim.

8. Mi az elsődleges célod a fórumon:

A: Lapjaimat eladni

B: Beszerezni a kdellő lapokat

C: Jókat dumálni!

D: Csak olvasok, és néha-néha egyszer-egyszer hozzászólok.

9. Szoktál-e "mókapaklikat" csinálni és azokkal játszani:

A: Nem, nincs rá lehetőségem, (vagy pedig: különbes is miért játrszak gyenge paklival).

B: Persze jól esik az állandó ellenfeekkel szemben mindig valami újjal előrukkolni.

C: Ha az ellenfél jóval gyengébb nálam, egy mókapaklival "lesüllyedek" a szintjére.

D: Igen, játszok vele 1-2-t, aztán jó pénzért eladom

10. Mit gondolsz a nagy gűjtemény vételről/eladűsról:

A: Szeretek nagy gyűjteményeket eladni.

B: Szeretek venni nagy gyűjteményeket, gazdaságosabbak.

C: Csoportosan szoktam venni gyáűjteményt barátokkal

D: Nem, nekem ez ennyit nem ér (max. amikor abbahagyom, akkor adom el gyűjteményem)

Ha a válaszaid többsége H: Hobby: Te egy hobbyjátékosvagy. Szeretnél kicsit szórakozni, de nincsenek nagy cáéljaod, nem szeretnél versenyeket nyerni, elmenni is max. 1-2-re, ennek megfelelően sok pénzt se forgatsz bele. Végülis szeretnéd, ha sokt nem vesztnél vele, és talán igazad is van, bár én a helyedben bevállalósabb lennék.

Ha a válaszaid többsége: L: Légkör: A egfontosabb a barátság: A játékon keresztül sok olyan embert ismertél meg és lettél a barátja, akit normális körülmének közt sose ismernél meg. Ez az igazi kincs. A fórumon klévő emberekkel se beszélhetnél a játék nélkül, és nem lennénnek eme kellemes percek, meg 1-2 ily müódon kötött barátság sem. Persze jó neked, ha nyersz, sőt szeretsz is nyerni, de úgy érzed, úgy istenigazából már nyertél.

Ha a válaszaid többsége: B: Biznissz: Fontos, hogy anyagi hasznd legyen belőle, és hogy a játékkból ily mdon javad legyen. Ez persze nem a cápázással. Lehet jól taktikázni, gyűjteményt adsz el, olcsóbban veszel, versenyen nyersz, továbbadsz stb, ebből szép kis hasznot loehet húzni. Igazából így van ez, ezt kell szeretni, légy ügyes.

Ha a válaszaid többsége: V: verseny: Az elődleges cáélod, hogy profi és ismert versenyző legyél, ezért bármit megteszel. Sokat költesz, versenykre jársz el, mindent szeretnél nyerni, vagy j helyezést elérni, és reméde elöbb-utóbb eljutsz a célig (vagy már el is jutottál). Aki nem jutott el, annak csakl azt mondom, hogy türelem, a pénz és a jó pakli önmagában nem, elég, a rutin is nagyon fontos. Ezenfelül én az erősen korlátozok versenyeket javaskllom neki.

YÍme, ennyi volt, lehet kitölteni.

Ja, nem is, mégegy kérés: Minedenki, aki egy megoldást ír, tegye egyértelműve, hogy hányadik tesztre írta azt! Köszönöm!
 
ok csak siess!!
 
Most kezdem írni a 3. tesztet.
 
Pár infó az új tesztről:

A tesztet szerdán vagy csütörtökönrakom föl. Amíg vizsgáim vannak, addig tanulásra koncentrálok, de 7 közben m,ár szabad leszek.

A teszt lényege, hogy mit jelent neked a játék, az alternatívákat lent leírtam

Lesz egy kérdés, ami már a 2.ban is volt, de a válaszlehetősgéek másfajták leszne (bár lehet, hogy ezt a kérdést kiváágom a tesztből)

A teszt egyik újdonsága az lesz, hogy akkor is tudok, egyértelmű megioldást adni a tesztre, ha valaki kihagy 1-1 kérdést

Itt nem popntok lesznek, hanem az összes lehetőséghetz, a 4 fontos tényező egyike fog tartozni, és amelyikből a legtöbb lesz, abban vagy a legerősebb.
 
Erre így nem tudok egyértelmű pontátlagot mondani, pláne, ogy a 10-re nem is válaszoltál!
 
1 - D
2 - C ( bazze fórumban vagy egyébként???? )
3 - D
4 - B
5 - D ( )
6 - C/D
7 - A/D
8 - 0
9 - B



0= nem szeretnék belefolyni
 
Ugyebár az 1. kérdsre, azt mondatd, hogy a sok topicot megnyitókat bírod, mert változzatossá teszik a fórumot.

Másszpr viszont azut mondod, hhhogy a lázadással, ami direkt a topicok ellen szólt, szintén tökéleteseen egyetértettél.

Tahát egyet értesz a legnagypobb topicnyitókkalo és a legszélsőségesebb topic elleni emberekkel. Érted mire gondolok?
 
kössz az értékelést és a választ is
 
Mivel nem tudok hozzá semmit írni igazán, nincs benne semi ellentmondás, semmi furcsa.

Max. annyi, hogy ez a 3. legnagyobb pontszám.
 
nem értem, mi ebben a furcsa.
Részleteznéd 1 kicsit, h mit nem értesz?
 
Mért is
 
Itt inkább csak pontszámot mondok:

31 pont!!!
 
Bubu mikorra lesz kész a 3. szemilyiségteszt?
 
Jó, csak 2 teszt van, és nem tudtam, hogy melyik, mert nem írtad, hogy melyikre válaszolsz.

Amúgy rojkonlelkek vagyunk:

Neked is 15 pont!!!!

Ráadául 10 jkérdésből 8-ra ugyanaz a válaszunk.
 
1
2:B
3:C
4:A
5
6:C
7:B
8:B
9:B
10:A
 
EZ az 1. teszt megoldása, ami úgy kezdődik,hogy BÜntető szabály...
 
30 pont, de nagyon összevissza! Kicsit az őszinteséget megkérdőjeleznáém, vagy, 1-2 esetben nem értek veled egyet. Pédául,. ha az 1. kérdésre b-t bálaszoltál, hogy tudtákl az 5-re is. Ezt megmagyaráznád?
 
Jó, de ez az 1. vagy a 2. tesztre megoldás?
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.