Vissza a Főoldalra
 
Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Bunthar
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A buntharok a sivatag gyapjas kérődzői, hosszú, rugalmas ormányukkal állandóan a homokot szimatolják nedvesség és növényi élet után. Növényevő létükre, igen könnyű felbosszantani őket - már az is elég, ha a közelükbe mész." Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Jaaaaa igen...annak a nicknevét elfelejtettem
 
Én lassan 2 éve vagyok itt és szintén tanusithatom h romlik ez az egész fórumozás, 2 éve sokkal összefogottabb és társaságszerűbb volt, legalábbis nekem úgy rémlik .
Most már pedig 1-2 topic kivételével nem olvasok semmit a sok felesleges 1-2 szavas vagy trágár egymást fikázók hozzászólásai miatt.

Áttekinthetetlen az egész, és ez a moderátorok hanyag munkavégzése miatt van szerintem.
 
A pontozós ipsét kiahgytad az se volt semmi
 
lehet, hogy le vok maradva, meg minden, de ki mit ért buddha pakli alatt?
 
nekem aaz a véleményem rólad hogy nem szereted az egyszínű buddha dekket gyorsan változtass véleményt vagy megincsel a tömeg...
 
ezekre emlékszel vagy feljegyezted valahova??
jó ötlet volt ez a tiztázó!
 
Hááát ja...utóbbi pár évbenvlényegsen enyhébb a fórum, mint régebben volt.


Egyébként ha vki megnézi a hszeket lejjebb a tiszázóban, sok esemény meg van örökítve
 
Szépen pontokba vannak foglalva tetszik ez a kis történet
 
szép kis lista
 
Hááát lehet válogatni:

Az első ilyen, akiről én is tudok, bár erről csak hallomásból tudok egy Punci87 nevű fórumozó volt,v aki a lapötletek topicba írt szexuális célzatú hirdetéseket.. Ez még nem tartott sokáig és egy topicban történt, meg Elesias Evornak sikerült letorkollni.


A követlező, akire én emlékszek rackaicigány volt., aki a Tisztázót pörgette fel azzal, hogy tanult számolni. 99. hsznek odaírta, hogy 99, aztán 100, 101, 102, 1083, 145625 stb. (nem biztos, hogy pont ezekkel a számokkal). Őt is banolták (2004. szeptemberében járunk)


Ezután cambel érkezett, aki 3 topicban fikázta a hkk-t, engem és egy Cyclops nevű forumozót (Tiusztázó, hkk lényege és hordapakli, ha emlékszem, itt meghagyták a beszélgetésünket.).


Októberben, amikor csak biztatást akartam kérni a másnapi versenyemre (amit nyertem, szal ez nem annyira kellemetlen emlék), akkor jött fel "rakkacigány" nevű illető...azt hiszem nem kell mondanom, mit csinált.


Tudunk beszélni egy illetőről, akit kb. 20x banoltak a fórumról...kezdetben trágár magatartás miatt, később már csak rituális szinten Megtudták egy nickről, hogy az, puff egy ban Viszonyunk érdekes volt, kezdetben nem bírtuk egymást, végéra sikerült kibékülnünk. Ennek az illetőnek Károly Miklós volt a neve, leghíresebb nickjei Tipródó körző, Edemcpuller és volt még 1-2. De nem ez a lényeg. Egyszer megjelent egy "lámadár" nevű fórumozó Károly Miklós néven, és elkezdett mindenkit fikázni. Természetesen ezt már az igazi se hagyta szó mnnélkül, nyitott egy "Lámadár, mit csinálsz???!!!" topicot. Ezután a moderátorok már gyorsan intézkedtek.


Sok ember gondolja úgy, hogy a sok topic miatt alakult az 1 nap=1 topic szabály. Valójában ennek három egymás után történt esemény volt az oka. Az első a mi kedvenc kis lázadásunk volt. Az egész onnan indult (hányadszor írom ezt le...), hogy Dhoj nyitott egy "Nyissunk meg még több száz topicot, hátha a moderátorok észhez kapnak és törölni kezdenek.". Mai napig rejtély, hogy mit kart ezzel, de nem sokat tétlenkedtem, nyitottam egy "Ezennel hozzájárulok Dhoj tervéhez" c. topicot, majd jött T192 "én is hozzájárulok Dhoj ötletéhez" címűt, majd Deathlord "Alig várom már, hogy ezt is töröljék (velem együtt)" topicja. Végül 10 ember (Bubu, N_andor, Skragga, Stunder, elesias Evor, Deathlord, Megyad55, T192, Svan és Pilot1) 70 topicot nyitott meg! Ezután a moderátopr valamennyiünket banolta, de 5ünket (az első 5 a leírtak sorrendjében) egy hét múlva visszaengedték. Persze, ha visszanézem milyen topicok voltak a mai napig röhögök...a Bocsáss meg , Behgolder, a Tisztázó, és a Sok a feélesleges topic?? című témákban erről még olvashattok, nekem a mai napig jól esik ezeket visszanézni(. És sztem jó ühggyért küzdöttünk, hoisz akkor 250 topicot éreztük soknak, most meg...

A követklező eset kuka01 vagy Raiso (4x banolták bunkó viselkedés miatt) nyitott egy topicot, amilyen volt, én lesltam, mire nyitott tíz tök hülye topicot ami ellenem és Evor ellen irányult (Bubu vs. kuka01; Nem állok le EE; Bocsáss meg Bubu; Bocsáss meg EE; Ez egy újabb topic Bubu idegesítésére; Ez ma már az uccsó tpopic, amit nyitok; Megyek; Mégse; Mégis és egy most nem jut eszembe). végülis banolták, minket meg Evorral megkíméltek.

A következő személy cpatrik volt, aki egyszer nevet váltott Kirurgusra, egy hétre banolták és épp viosszaengedték volna...ezzuel semmi baj. Ám csinált egy Bubu. és egy Elias Evor. niccket, egy ideig csak lapított velük. Aztán épp Nashsel üzleltem, mire ő fogta magát és Bubu. néven belszólét a Milánnal az üzletembe, amit Milán nem vett észre. Mások mondjuk igen, és erre elkezdte ezerrel fikázni a fórumot. Később megérkeztem, próbáltam leállítani, de eleve kudarcra volt ítélve. Mire akkor, amikor tudott topicot nyitni, elkezdett ilyeneket nyitni, hogy "krrrva" , "hülye" , "fasz" , "topic" , "hülye topic" , "értelmetlen topic". Egy ideig tűártem, de amikor nyitott egy "Bubu egy hülye fasz" topicot, akkor énbennem is elszakadt valami, nicknevet váltottam és nyitottam egy "Állj már le bubu., avagy egy értelmileg 0 mindent tönkretesz" témát. Aztán a moderátor banolta és felfedte a titkát. Fájt, mert Cpatrikot addig barátnak tartottam. Egybként az ősszel itt lévő .Kirurgus is ő volt.


Der Tiproding Korz az geyik utolsó nickje olt Kátroly Miklósnak, mire lehatározta, minden topicba ír egyet. De szép volt az összkép az ilyemn "." meg hasonló kaliberű hszektől.


Punc úr és az All Star olyan emberek voltak, akik idejéán aludtam, szal nem tudom, ők mit csináltak az All star a legjobb tudásom suzerint pár pesti profi volt (sztem nem a legjózanabb állapotban), de ebben nem vagyok biztos.


Végit jött egyszer föl és mindenkit elkezdett fikázni minden tiopicban, megint topicnyitással próbáltam torkollni, ekkor már a moderátorok mefedtek miatta.


Végül Megazorallról és Gigazirallról írhatok., akik megint minden topicba írtak, vmi káromkodást, méghozzá nem a legszebbeket. Egyébként erről az utolsó 3-ról megvan a tippem, hogy kik voltak, de nem írom le, nem akarok senkivel vitát.



Hát kb. ennyit történt a 4 évem alatt de lehet, van, ami kiment a fejemből
 
Ha a elejét és közepét megnézed, lehet rátalálsz még 1-2-re...de majd elmesélem vmikor.
 
régebben?
ha szabad tudnunk akkor mi volt ennél durvább??
 
Pffffffffff....mondjuk volt már ennél durvább is
 
minden FÚRUMBA beírta a honlapja címét, úgy hogy másmár nem is fértel az uzin
 
Bocs, csak poénkodtam.
Ugyanazt írták mind a 2-en, azt a hülye honlaplinket 1000X-er egymás alá.
 
Na azért az aktuálpolitikai eseményeket ne keverjük bele!

Egyébként milyeneket írogatott? Csak azért, hogy össze tudjam hasonlítani a régiekkel.
 
Ezek szerint tuti, hogy azonos a két írogató (Iván és Tary). Illetve csak azonos volt
 
A hülye ingyencuccok.xy oldalt reklámozta úgy, hogy tízmilliószor beírta egymás-alá/mellé.
 
Miről irkált az emlegetett Iván elvtárs ? (lemaradtam róla)
 
Hál Isten Tary-t is most törölték, nem igazán bírom az ilyen kis kommunista f***-kat. Lehet, hogy ő ásta ki a Kádárt és akarja árulni az Ingyencuccán. Lol. XDDDDDDD
 
Én meg szomorúan nyugtázom, hogy Iván elvtárs tudathasadásának köszönhetően, immár egy Tary elvtárs, (akinek szintén tudathasadása lehet, hiszen az előbb néztem, hogy a chaten, nemrégiben elküldte magát a "jóbüdösfrancba"), ill. Ingyencuccok... . Sajnos az ilyenekkel, nem lehet mit kezdeni.
 
nemtom ezt5 bontotta:sötét kor:zirri átokmacska,manasajtolás
esthar cs.:xilitin bélyege,démonparázs
 
még tegnap? akkor hogy akart eljönni velünk a pályára? na mind1.......mentem fifázni
 
Örömmel nyugtázom, hogy Iván elvtársot VÉGRE kitiltották. Felteszem kapott egy jókis IP bannt. Úgykell neki!
 
ezt a nyomorék iván elvtársot tilcsák má ki
 
kéne megbizhato ?

lécci privátba válaszoljatok
 
nem tom
 
melyik játékboltba?
 
képzeld baráti bontott sötét kort meg edthar császárságo áll. újra lehet kapni...ő játékboltba vette
 
énse.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.