Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Battletech?
Háttértörténelem
Battletech univerzuma
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
Battletech könyvek
Írások, novellák
Linkek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A háború árnyai
Küldd el képeslapként!
Csatamechek csapnak össze A háború árnyai című könyv borítóján.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: A pusztítás hercege
Könyvismertető - Thomas S. Gressman: A háború árnyai
Könyvismertető - Loren L. Coleman: Fegyverbe!
Könyvismertető - Michael A. Stackpole: Szellemháború

A lista folytatása...
Battletechről általában (1300)
Bem Hussars (964)
Hogy tetszenek a Battletech regények? (115)
Szerinted lehet jó filmet forgatni a Battletech világában történtekről? (94)
A kötelesség szava (59)
Loren L. Coleman: A győzelem illúziója (26)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Mit írtál nekik?
A) Rohadt szátokat dögöljetek meg!
B) Elküldenétek a KGK lapok terveit lehetőség szerint képpel együtt? köszönöm
C)?????
 
ímél elment, várom a választ...
 
Majd most megpróbálom...
 
Az a gond hogy aligha olvassák. E-mailt küldeni pedig felesleges mert szerintem kapásból delete. Érdekes lenne ha nem lenne meg nekik.
 
Sztem is megvan a Behónak PDF-ben az összes lap, talán még az új kieg lapjai is.

Ha olvassa valaki ezt a topicot a Behótól, akkor lécci csináljatok lapkeresőt, mert tuti, hogy több KGK fogyna tőle!!
 
Én még kicsi cumis gyerek vagyok :P
De csak nyáron tudok bemenni pestre.
Majd küld el msnen vagy emailbe ha meglesz a cucc. Valakinek be kéne scannelni a lapokat aztán jóccakát. Ha keresőprogramba iktatják őket úgy mégjobb de a drága behonak biztos megvannak valahol a képek fileban meg úgy egész laok csak be kéne tenni letöltésekbe. Vagy valaki bescanneli aztán felkell nyomni egy oldalra vagy gportalra program nem muszály mellé.
 
Hali! Kösz a lapokat! Már csak az a gond, hogy MS Access file lesz a lapkereső, és ez nem biztos, h mindenkinek megvan. Az Office csomagban benne van, és kezelni is könnyű, de majd csinálok hozzá helpet. A laplistát be tudom tenni, de amit én csinálok, abban benne van minden info a lapokról: név, sorszám, ár, a négy érték, faj, típus, altípus, egyéb szövegek. Tehát akkor lesz kész, ha ezeket mindet bele tudom írni. Mondjuk addig is használható, csak nem annyira.

A verseny tényleg nyár elején lenne jó, főleg suli után, mert mi Tatabányán végzősök vagyunk, aztán érettségi...
 
Örülök, hogy egyre több embner van itt a fórumon! Biztos vagyok benne, hogy vannak még emberek az országban, akik KGK-znak, vagy olyanok, akiknek van paklijuk, és olcsón eladnák. Csak meg kéne találniuk a fórumot.
 
Ja akkor általában ráérnek az emberek. Van idő megszervezni és el is terjedhet a hír.
 
Nyár eleje az szerintem is jó lenne.
 
Jó lenne ha lenne biztos összejönne a 20 embőcke mondjuk nyár elejéig. Addigra én is összedobok egy paklit.
 
Hy
Ha lenne pesten verseny én is mennék lehet hogy még egy -két havert is el tudnék hozni.
 
OK ha valamikor este nemtudsz aludni scanneld be neki
 
Néhány lap képe fent van különböző KGK-s cikkek mellett. Meg nekem van néhány lapom, meg szkennerem is, csak mostanában az időm kevés...
 
Néhányan írják hogy megvan nekik az összes lap. UReket nemtom de megvan. Szóval valamelyiknek biztos van scennere vagy valameik haverjának vagy valami meg lehet oldani. Ha rászán egy pár órát bemásolja az összes lapot egy fileba és elküldi neked emailbe vagy msnen. És akkor minden perfectre meglesz. Egyébként majd elkültudok küldeni kb 90 lapról leírást ha a haver kölcsönadja. Nagyrésze tutira megvan dehát az is valami.
 
Sztem a kgk versenynek nincsenek ilyen szabályai, mert eddig kb 1 verseny volt. A beho meg ne szabjon feltételeket, örüljön, ha szervezünk versenyt.

Dolgozom egy KGK adatbázison, az engine már megvan, most lapok kellenének. Az se baj, ha csak 1-2 lapról, de küldjetek lécci infókat(lapnév, típus, értékek, sorszám, képességek) A legjobb az lenne, ha mindenki elküldené, amilyen lapot ismer.
 
ja ha lesz, és ha meglesz 5ember és én nekem lesz pénzem (mondjuk 1hónap múlva rendelek 7csomagot) akkor az már hat versenyző a nyegyede megvan. Ha összejön 25ember a Dungeont vagy valamit biztos kölcsön lehet kérni, vagyis használni néhány asztalt. (kitesszük a foglalt táblácskát) reklámnak is jó de hozzá kell tenni egy HKK versenynek megvannak a támogatási feltételei. KGKnak nemtudok ilyenekt valahogy csak meg lesz oldva.
 
A boltnak az a biznisz, hogy a versenyzők vesznek is, ha látnak vmi jót a boltban. Meg persze a reklám.
Ha lesz verseny, én megpróbálom hozni az öt embert Tatabányáról.
 
Ja de akkor sokan kimaradnak. Hol laksz? Egyébként megírod fórumra:
Ekkor és ekkor magánverseny xy boltban aki akar legyen ott korán hogy legyen hely és kész egy összejövetel. Nem sokat ér de ha már 8an akartok lenni ahoz kell 4asztal aztán jóvan.
 
Nem tudja valaki, hogy a boltnak miért biznisz, ha versenyt tart? Csak a reklám miatt? Mert akkor lehet, hogy megengednék, hogy tartsunk náluk egy versenyt (az a kb 8 KGK-zós ember nem sok vizet zavarna).
 
Akkor tényleg nagyon olcsó manapság a kgk ha 600ft (2zén) Egyébként egy hkk amatőr a dungeonban 800ft nevezés. hát ez 20 versenyzővel 16000 ft esetleg ha valaki tudna némi anyagot hozzáadni az is jó de ha kapunk egy árva URt akkor már csak a helyszínt kell. Lehet hogyha a Váci művelődési központban valamikor nem lesz semmi tudunk szerválni egy termet ingyen. Vagy valami behos boltban abbys, dungeon stb. meg lehetne oldani hátha támogatnák elvégre nekik sem árt ha feljön a kgk legalább amíg elfogy az 1. kiadás felesleg és kidobhatnak 2.at ha bejön az első vagy valami. TEhát meg lehet oldani a cuccot csak körülményes lenne. Persze ha valaki meg tudja oldani áldani foglyuk:P
 
A helyszínt kell leszervezni, a nyeremény a nevezési díjból jöhetne, ha a behó ad UR-t, akkor jó, ha nem, az se baj. Én tatabányai vagyok, innen kb 5 embert tudnék hozni, akik fizetnék is a nevezést, meg játszanának is.
 
Lapokból öszesen 320-at adtak ki. Ez nem sok, de nem is kevés. Könnyű beszerezni őket, mert a 45 lapos alappakli annyiba kerül, mint 2 Zén.
Sztem ha biutosítani tudnánk a Behónak 20 versenyzőt, akkor adnának UR-t, esetleg még 3-4 alappaklit is. Csak valahogy szerezni kéne embereket, ami lehet, hogy nem is lenne nehéz, ha lenne egy kis hátszele a játéknak, hiszen ez az egyetlen magyar sci-fi kártyajáték.
 
Nemtom sztem biztos találnánk helyszínt. Azzal nem lenne gond. Beszerezni díjnak egy rakás kieget esetleg egy nyamvadt URt más tészta egyszerűen pénz kérdés. Még örülnek is ha csökken a nyakukról a készlet. Ellenben összekaparni 20játékost más kérdés ha távol vannak nem tudnak vagy nem akarnak eljönni főleg hogy még nevezési díj is van. Pestnél meszebb nekem sincs nagy kedvem menni főleg hogy előtte még kell vennem KGKt és összeraknom a paklit merthogy nincs ha megyek.
 
Igen, a legnagyobb gondok a 20 jelentkező és a beho kft. A pénzt mindenki hozza, aztán az se baj, ha nincs ur. A lényeg, hogy induljon be a kgk-s közélet, ismerjék meg egymást az emberek.

U.I. El tudnátok küldeni a listát nekem is? (zoadam@freemail.hu) Előre is kösz
 
Ja, a sakk tényleg változatlan, de ott az alapötlet is tökéletes, ami pedig tökéletes, azon nem kell változtatni.
A HKK-ban meg versenyről versenyre új pakli kell, mert a régi elavul. Plusz a zénes lapok, amik teljesen más koncepciókat tehetnek versenygyőztessé.
 
kieg alatt természetesen az alapcsomagot értem, csak HKK beütésből írtam szándékosan kieget meg reménykedéből
 
Igen ha ez az összes KGK lap akkor tényleg nem sok van.
HKK versenyeken átlag 20-70ember szokott lenni helyszíntől és típustól függ. Dungeonban voltam tudomásom szerint az első kap csakm 1db URt. És profi pontokat meg nyer egy rakat kieget. Ált 1-20ig megy a díjazás +utolsónak(vagy utolsó néhánynak) vigaszdíj de ez változó.
Tehát mondjuk 30embert összeszedsz a pesti Dungeonba (sztem az a legelérhetőbb és könnyű megtalálni) akkor az uccsó kap egy kieget. aztán:
9. 1kieget
8. 2kieget
7. 3kieget
6. 5kieget
5. 5kieget
4. 6kieget
3. 8kieget
2. 10kieget
1. 10kieget + egy általa választott URt (hkk versenysen ki szoktak néhányat rakni és lehet választani)

Sajna én nem KGKzom (vagy jelenleg még szerencsére) de ha összehoz valaki egy versenyt mondjuk 500as nevezési díjjal akkor veszek párat. De sztem a beho cégnek az lenne ideális ha meghirdetne egy frissen bontottat 1. kiadásra és akkor megszabadulnának a felesleg egy részétől és talán lesz egy kis fellendülés aztán rögtön ki kéne dobni 2. kiadást aztán mégegy frissen bontott majd valamennyi idő múlva jöhete egy kieg rá frissen bontott és akkor már lendöletben is van a játék. Persze csak ötleteket mondog ehez a következők kellenek:
1. Jelentkezők minimum 20
2. Támogassa a beholder kft.
3. Rendelkezésre áljon egy megfelelő helyszín egy művelődési ház vagy a Dungeon vagy az Abbys
4. Néhány alapcsomag (ez nem jelent gondot) és UR ami díjnak kell ha frissen bontott másra is kellenek a csomagok.
5. Pénz
 
Na igen, pont ez adja az érdekes részét a játéknak. Mert azért ez koránt sem olyan egyszerű, mint a HKK-ben, hogy leraksz pár motyogót és már ki is semmizte a paklit.
A KGK-ben sokkal könnyebb lapot előkeresni, és sokkal nehezebb sebezni (mert sokkal drágábbak az igazán nagyot bombázó lapok). És még utána is sok lappal visszakeverhetsz lapokat a pakliba (bocs, kolóniába). De persze ez lehet, hogy nem így van, mondom, nem játszottam túl sokat.
Egyébként megkaptad a laplistát?
 
Én meg Pesti, úgyhogy egy ideig nem fogunk egymással játszani, de jó lenne összegyűjteni pár embert. Nemtom egy átlagos HKK versenyen hány induló van, és mennyitől osztanak UR-t, de ha össze tudnánk szedni 20 embert, akkor már versenyt lehetne csinálni. És akkor talán másoknak is megjönne a kedve a játékhoz, hiszen ebbe tényleg nem nehéz bekapcsolódni.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.