Vissza a Főoldalra

Tengermély ismertető


Új fejezet a Hatalom Kártyái(tm) történetében

A Hatalom Kártyái 1995. szeptemberében indult diadalútjára. A HKK egy forradalmian új kártyajáték, amely próbára teszi a tudást, a szerencsét és a képzelőerőt. Minden pakliban más és más lapokat találsz. A kártyákat cserélheted, gyűjtheted, de ami a legjobb - a kártyákkal játszhatsz is! A lapjaidból te magad állítod össze a paklidat, amellyel kihívhatod barátaidat, vagy eljöhetsz a számos verseny egyikére, ahol értékes díjakat nyerhetsz.

A játék indulása óta már több, mint 5000 különböző fajta lap jelent meg, gyönyörű illusztrációkkal, 8 alapkiadással, 26 kiegészítővel és számtalan minikiegészítővel. A játék a Kezdőcsomag segítségével már 5 perc alatt megtanulható, és sokkal olcsóbb, mint a hasonló, külföldi játékok. Ennek köszönhetően óriási rajongótábora van Magyarországon. Ideális gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ha kreatív, az elmét próbára tevő, kultúrált szórakozásra vágynak.

Tökéletes ajándék karácsonyra!

A Tengermély kiegészítő 2008. nov. 29-én jelent meg, 136 vadonatúj kártyalappal. A játékosokat ezúttal az óceán mélyén fekvő titokzatos világba kalauzolják el a lapok.

A tenger mélyén, a szárazföldi birodalmak elől elrejtőzve, és a Dornodoni világégésről tudomást sem véve létezik egy hatalmas és ősi civilizáció. A kétéltű sziránuszok mágiájuk segítségével óriási erőtereket hoztak létre a tenger fenekén, amelyek légbuborékokat fognak közre, így egy idő után már arra sem volt szükségük, hogy a felszínre bukkanjanak, mindenük megvolt. Városaikat azonban egy napon a kegyetlen, rákszerű krabberek rohantak le. A sziránuszokat lemészároltak vagy rabszolgájukká tették, a túlélők elrejtőztek, titkos üregekben bújtak el. A krabberek császára mérhetetlen hatalomvágyában nem elégedett meg a tengerfenék meghódításával: portyázó csapatai éjszakánként a felszínre lépnek, és szárazföldi lényeket ragadnak el, hogy a sziránuszoktól elfoglalt buborékvárosokban tanulmányozzák őket, majd rabszolgának használják. A császár úgy véli, ha eleget megtud a felszínt lakókról, képes lesz meghódítani őket is. A krabberek éjszakai portyázái azonban nem maradnak sokáig titokban: egy-egy sebesült és hátrahagyott krabber, egy krabber merülőhajót megpillantó halász és néhány egyéb mozaik összerakásával lassan összeáll a kép. A kalandozók elhatározzák, hogy leszállnak a Tengermélybe, és fényt derítenek a titokra, vajon kik ezek a titokzatos támadók, és milyen kincseket rejtenek mesés városaik?

A Tengermély paklik már most is megrendelhetők!

Rövid leírás a kiegészítőről.

A kiegészítőben megjelent lapok listája

Boltban megvásárolvaNálunk megvásárolvaHa pontból vásárolod meg
1140 Ft1000 Ft220 pont
darabot !

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=14148 címen elérhető.
Létrehozás: 2008. december 1. 11:54:56Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:22 Küldd el a cikket másoknak