Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Eridani Könnyűlovasság
Küldd el képeslapként!
Az Eridani Könnyűlovasság az egyik leghíresebb és legfélelmetesebb zsoldosapat a Belső Szférában. Jól felszerelt mechjeik és remek pilótáik minden csatában megállják a helyüket.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Tilretas öröksége
Birodalom (könyvsorozat)
Termékismertető - Trónok Harca: A Király Segítője

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Előrelapoztál?? Ejnye (én is megtettem... =P)
Nagyon jó az a könyv!
Amúgy be akarta tiltatni a (japán)kormány a kiadását de végül nem tehettek semmit. Mert am. annak az elítélésére írta..
 
Nyáron leszek 16. De már olvasom a BR-t, és most haladtam át az említett világítótornyos eseten. Ja , hát igen, durva, de ennek ilyennek kell lennie. Sztem szenzációs az alapötlet, és ha cukorrózsaszínre írnák, akkor finoman szólva hányadék lenne. Kíváncsi leszek a végére, annyit már tudok h ketten maradnak...
 
Köszike
 
Nimir Ra, elküldtem neked a Merry-s összefoglalót!
 
Szerintem már kérdeztem de elfelejtettem a válaszod: hány éves is vagy?
Csak mert,h a Battle Royale-t akarod elolvasni...elég kemény könyv(és nem a súllyára célzok :lol
Én olvastam,asszem már 4x is..egyik kedvenc könyvem, de elég brutal..

/a film meg tök béna..semmit sem ad vissza szinte a könyvből(a világítótornyos jelenet az azért okés) De egy csomó mindent megváltoztattak és az amiért írta, a filmben ki sem derül!!!!=>ezért nem vettem meg a BR2-t,ki ad ki enyit(2.000FT) egy "nem bizti,h jó" filmért? /


Huh,most aztán tényleg nem a fórum címadó témájához szóltam hozzá... ^^'
 
Én is nagyon remélem, hogy jó lesz ja és egyébként szia mármint a farkastetvér folytatása én most olvasom újra jobb mint először Igen láttunk szar folytatást De nem hiszem, hogy elrontja Vagy csak reménykedek benne??? Na mindegy én így is úgyis szeretem Goldenlane könyveit
 
Goldenlane írta még itt a fórumon,h lesz a F.t-nek folytatása. Remélem ugyanolyan jó lesz mint az első-láttunk már rossz folytatás mindannyian,sztem...
 
Fuh! Jó sok minden történt itt mióta nem voltam! Üdv az új "tagoknak" !

Nem is tom mivel kezdjem...
>Én nem olvasok Merry G.-t mert annak nincs semmi valóság alapja,(amennyire a beleolvasás közben láttam) míg az Anita sorozatnak van->azért is bírom annyira!!!

>A Gyűrűk Urát én még ált.sulis koromban olvastam-asszem 8.-ban (??)-so már elég rég De nekem nagyon tetszett. Pár napja kivettem a könyvtárból és tényleg elég..furi. Nem azt mondom,h rossz a szöv.szerkesztés hanem,h régi. '82-es fordítás asszem.

>Én is írogatok,ha van időm.Eleinte novellának készült de asszem a rövidregény kategóriába fog esni hamarosan
 
ninian@freemail.hu Köszike
egyébként ha azt mondják, hogy jó akkor hidd el. Nekem is mindig ezt modnják
 
ÓÓÓ Azokat én is nagyon szeretem, de az én kedvencem az Ezüstegér De láttom neked se a krimi sorozatai a kedvenceid
 
Nekm amúgy Fablétól az egyik kedvencem a Szennyből az angyal, meg Nászjelentés 1-2.
E-mail cím kitől kell???(Még nem ébredtem föl, felfogóképességem vhol 0 alatt...de két dogán már túl vagyok, ez a második óra:P)
 
Én egyelőre nem tudom, melyik stílusba soroljam magam... a HP féle verzió alapból kiesik de a másik kettő közül nem tudok választani... szerintem ezt nem is nekem kell eldönteni, hanem az olvasónak.
Mellesleg én nagyon kritikus vagyok saját magammal szemben, szóval még akkor sem hiszem el, hogy valamelyik jó, ha 40-en mondják...
Én azért írok, mert imádok írni, és valamikor majd szeretném kiadatni a műveimet... De ez még nagyon messze van
 
Láttam, hogy szóba került az irogatás.
Én is írok regényeket... jelenleg több, készülőben lévő kisregényem is van
 
Oksi, el is küldöm! Csak kérek szépen egy mail címet
 
Nem, de ha nem fejezem be és van fent a neten, akkor pótolom.
Igazad van abban , amit az írókról mondtál, egyetértek, de persze hozzá kell tenni, hogy mindegyik fajtának megvan a maga előnye. Gyűrűk uráról nem nyilatkozom, az előző sem vonatkozik rá, tekintve, hogy én sem olvastam.
Amúgy van még egy fajta: az életrajzi regények(pl. Madam Curie...) na, azon nemtom átrágni magam!!!
 
Igen olvasok Fablet sőt talákozni is talákoztam veleA kedvencem tőle az Ezüstegér.
Sokan nem szeretik mert mindig krimiket ír és azt mondják, hogy egy kaptfa az összes, de ez engem nem zavar szerintem háromféle író létezik az egyik nagyon jó történeteket ír, de a szövege nem egy nagy szám. pl: Harry Potter, Gyűrűk ura. Szólok, hogy ez csak az én véleményem szeretem mindkettőt, de be kell látni, hogy a Harry Potter ötletes, de gyereknyelven írodott a Gyűrűk urát nem tudtam elolvasni mert szerintem annyira száraz, de történetét nagyon szeretem. Aztán ott van aki ugyanazt le tudja írni ugy hogy huszadszor is elolvasod ilyen Fable én a stílusát szeretem!!!! Nem azt hogy filozofál. És van a harmadik ami nagyon ritka akinek a stílus is tetszik meg a story is fasza. Ilyen az Isteni és Pokoli balhé meg a Farkastestvér és Hamilton. Szerintem én ha tartoznék valahová akkor a második csoport lenne. Jó a stíluson csak a töröténet lesz egy kicsit ganyi De nem baj. Én is gondolkoztam már rajta, hogy novelát kéne írni, de még nem vettem rá magam. Csáth Géza Novellákat olvastál már???
 
Hát...én is inkább regényeket írogatok...de tudod, sosem tudom befejezni. Egy van, amit most írok, már majdnem a hatvanik oldalon tartok( A5, kézírással...) de úgy igazából nem jó...ha eszembe jut egy ötlet , mindig úgy vagyok vele: na ezt most meg kell írni, aztán jön az, h írom, írom és várom mi sül ki belőle.
De mondom, ezeknek általában nincs vége... Voot olyan regényem, a második leghosszabb, amit egy...,,kibékülés zálogaként" elégetett egy barátnőm...utáltam érte, úgyhogy mégsem békültünk ki, csak sokkal utána.
No mindegy, a lényeg, hogy ez a novella-mániám most azért van, mert egyrészt elolvastam a Csillagfényt(másodszorra) meg elolvastam a nővérem egy novvelláját, és az iszonyúan megfogott, pedig kicsit(nagyon)elvont.
Jut eszembe, szoktatok Fable-regényekt olvasni???
 
Jó hogy kiváncsi vagyok!!!!!!!Jöhet!!!!
 
Én szoktam írni, de nem novelát hanem regényt és nem sokat hanem konkrétan csak egy van kész meg mostanában írogatok, de azt csak a saját szórakoztatásomra Ez csak amolyan ami épp bevillan. Hogy úgy mondjam mikor letámad az ihlet.
Az a helyzet hogy baromi rég olvastam a farkas testvért és már nem emlékszem pontosan mi történt benne volt már vagy 2 talán 3 éve és mivel most rendeltem meg innen majd ha megjönn újra olvasom.Akkor majd nyilatkozom, hogy szerintem kell e folytatás.
 
Amúgy szerintetek Farkastestvérnek, vagy bármelyik más könyvnek lesz folytatása? Mert szerény véleményem szerint nem...oké, rebesgetik, hogy Farkastesónak lesz, annak talán, mert az tényleg nincs befejezve, de szerintem jó az úgy!
Még egy kérdés: Szoktatok novellákat írni, vagy van ismerősötök, aki ír? Ha igen, küldtök át párat?
 
Ha kíváncsi vagy, hogy mi lesz a hatodik Merry-ben (ott nagyon sok érdekes dolog derül ki), akkor tudok neked küldeni egy összefoglalót mailben. Egy csajszitól kaptam, aki már olvasta angolul...
 
Hááát...őőőőőőőőő.......Én láttam már egy-két hozzászólást, ami J. Goldenlane néven futott, és nem olyan ..kötetlen hangvételben ment mint általában szokott az menni(roppant magyar mondat volt) és az sztem Goldenlane volt...De ha nem, nyugodtan nézhetsz hülyének.
 
Lehet, hogy hülye kérdés, de szerintetek Goldenlane megszokta nézni náha hogy mit írkálunk? Elvégre ez egy Goldenlane forúm.
 
Igen ő a hosszú szőke hajú Bár elég sokan dicsekedhetnek hosszú szőke hajjal Hamilton könyveiben. Hát a Merry-s sorozat is hasonló mint az Anita Blakes,mármint itt is kitalált egy teljesen új világot, de itt nem vámpírok vannak hanem Shidelek(bocs ha rosszúl írom) Tündérek-bár szerintem inkább Tündékre hasonlítannak. Nagyon jó Merry egy hercegnő és hát mellesleg magánnyomozó isD Boltba lehet beszerezni álltalába mindegyikbe meg lehet venniDe az Alexandrába és a Libribe tuti.
 
Merryt nem olvastam. Az milyen? hol lehet megszerezni? Mindegy.
Én szeretem Ashert, de sztem felesleges meggyógyítani az arcát, ő ilyenre lett megírva, nem kell vele semmit csinálni. Jasont én is szerettem, arra emlékszem , de rég olvastam...ő a hosszú szőke hajú? ha nem , akkor a szőkét is szeretem
 
Nekem is az egyik kedvencem Micha, meg Jason szerintem ő az egyik legjobb csávó. Sokan oda vannak Asherért, de az igazat megvalva szerintem túlságosan hisztis. Meg olvastam az egyik forumon, hogy az egyik olvasó megyógyítota Aher arcát. A Mersyből nekem a legutóbbi tetszett a legjobban és állatira kiváncsi vagyok hogy végülis kitől lesz terhes. Meg arra is kiváncsi vagyok, hogy Cel mikor végre szabad lesz mit fog csinálni. Alényeg, hogy már alig várom, hogy nyáron végre a kezembe vehesem
 
Már olvastam az összes megjelent Anitát, és az összes megjelent Merry-t is Igen, az első Merry-ben nekem is volt egy ilyen érzésem, hogy másról sem szól az egész, minthogy éppen kivel fekszik le... De a végén aztán már kibontokazott a tényleges cselekmény is A kedvencem A holdfény csábítása... legalábbis eddig
Anitából tulajdonképpen mindegyik részt szeretem, de főleg azokat, amikben már megjelent Micah is A másik nagy kedvencem Edward, de róla sajnos már könyvek óta nem hallottunk semmit
 
Az égék bűnök nagyon jó Sőt nekem az egyik kedvencem Merrysel hogy állsz?Én elsőnek azt hittem, hogy az egész csak arról fogsz szólni, hogy épp kivel hogy kef.l, de pozitivan csalódtam. Meg kell hagyni, hogy követi azt a stílust amit már az Anita Blakeben is olvashatunk, de emellett igenis másról is szól. JAh én nem tutdam végig olvasni a Szélhámos és a Varázslót annyira nem bánom, de lehet, hogy majd ráveszem magad majd egyszer.
 
Kicsit vontatott a cselekménye...
Hát ja, én Anita Blake-et olvastam, az jó volt, még nem fejztem be, most jön az Égkék bűnök!!! Jó lenne máűr olvasni, csak hát a herceg jósnőjét már elkezdtem...meg Battle royal is kölcsönbe van még, várólistán van az is...
 
Abba én is beleolvastam, de valahogy nem igazán fogott meg... Hm, talán majd valamikor megpróbálkozom vele
Amúgy látom, hogy az itt fórumozók közül nem csak én olvasok Anita Blaket meg Merry Gentryt
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Termékeink | Írók és rajongók | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.