Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Valere kürtje
Küldd el képeslapként!
Hosszú évszázadokon át meséltek az utazó mutatványosok Valere elveszett kürtjéről, a legendás Kürtről, ami egy napon életre kelti majd a Korok hőseit.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Még van 1 óra és 4 perc az eredményhirdetésre.
 
Lesz akkor ma eredmenyhirdetes?
 
Ha már mindenképp így alakult, plusz 1 hetet ki lehetne még alkudni, hogy akkor még áprilisban meg lehessen próbálni annyit teljesíteni amit a karakter elbír?

Április 5 eléggé a hónap eleje főleg úgy hogy a húsvéttal kezdődik a hónap.

Plíííz.
 
Mondjuk az tény, hogy 12-13 szintnél többet én sem tudtam teljesíteni egy hónapban, de az egy hónap hosszabbítás arra talán elég lesz, hogy összes karakteremmel megszerezzem a "Végzetes"-cuccokat...

Ahhoz, hogy mindegyik karimmal be tudjam fejezni legalább 3 plusz hónap kellene, de inkább 4, mert van akikkel direkt vártam, hiszem most csinálták meg a léghajóállomásos küldisort...
 
Az jó;)
 
A március 5-i lépések még számítanak a végső statisztikában.
Április 5-én még elérhető lesz a verem. Ápr. 6-án már nem.
 
Egyetertek. Persze a jatekvezetes donti el, de 1 honappal az event vege elott bejelenteni, hogy bocs, de inkabb bezarjuk, szerintem nem tulsagosan fair. +1 honap az nudli.

Engem nem nagyon erint, vegimentem akivel akartam, de tudom, hogy sok jatekos kvazi meg van szivatva ezzel.
 
Sajnos nekem még a plusz 1 hónap sem segít sokat. És pont a kommunikáció miatt, a 27. szinten járok mert az volt a hivatalos információ, hogy be lehet fejezni ha nincs időre kész a karakter.

Ezen a plusz 1 hónap alamizsna nem sokat segít...
Eleve nincs olyan erős karakterem hogy 10 szinteket toljon egy hónapban.

Ha már emiatt nem sietett vele jó pár játékos akkor a felével illene meghosszabbítani az időt.
 
A március 5-ei lépések még számítanak és csak a nap végén lesz összesítés?
 
Egy kb. vegdatum van mar, amieddig be lehet menni?

Azert kerdezem csak, mert ahogy magamat ismerem egy szintet tuti el fogok rontani, es ha 5 szint marad az utolso honapra, akkor egy apr. 5-ei zaras tuti keresztbe vagna nekem
 
en is orulok neki, eddig nagyon karcsu volt a karim hozza, most is keleten kell csinalnom, mert SF eros, pedig ott tart a kari...
igy sem lehet megcsinalni szamomra,mert most kezd majd erosodni ,ahogy elkezdtem koronkent bemenni (kb.15.szintig juthatok majd el). es meg semmi Vegzetcucc nincs meg
 
Igen, köszönet!
 
A hosszabbítás remek, köszönjük szépen.
 
Ez nagyon nagy segítség lenne nekem is még van 7-8 karim aki csinálná...
 
En is koszonom szepen a hosszabbitast. Ezeket a vegzet cuccokat jo lenne meg kiutni
 
En kicsit kesobb tudtam csak kezdeni, mert nem voltam meg verem-kompatibilis (CSEt pl. az elejen meg turbozni kellett, akkor 7 TU meg eleg sok volt a karinak), azota a havi 5 szint megvan. Viszont kenyelmesen jatszom, mindenfélével foglalkozva, így a havi 5 szint is kemény (pl. most DEMezek az 5. szinten, es meg hatra van 11 ).

Koszonjuk a hosszabbitast, nekem jol jon, talan be tudom addig fejezni.
 
Biztos, hogy bele akarsz menni ebbe az adokkapokba?
 
Én például hetente lépek a karaktereimmel, /nincs lemaradásom és ez a tempo megfelel/ 10 hónap kb 42 hét. Ha minden veremszint egyből sikerül, akkor is kevés vagyok a befejezéshez. ez one.
 
Nem, te egy egy éves hivatalos infóval akartál a saját szájízed szerint értelmezni egy friss infót. Erre írtam, hogy nem szerencsés ezzel példálózni.
A decemberi talin hallottam arról, hogy lehet hogy bezáródnak a kapuk a márciusi időpont után, ezért én a legrosszabbra felkészülve így terveztem a részvételemet.
Amit viszont nem értek, hogy miért engem hibáztatsz azért mert egy ilyen folyosói pletyka nem jutott el hozzád. Emellett az agresszív, kekeckedő hangvételed is hagy egy kis kívánnivalót maga után.
Jó lenne ha egy kicsit visszafognád magad.
 
Nem gondoltam volna, hogy lesz, akinek 10 hónap nem elegendő ahhoz, hogy végigmenjen Rendben, akkor a márc. 5-i eredményhirdetés után nem zárjuk le végleg még a vermet, további 1 hónapig be lehet menni, de az nem számít már a végső értékelésbe.

Amit tudnotok kell, hogy ez minden korábbi eseményhez hasonlóan, egy limitált esemény, ami bizonyos ideig tart. Viszont azokkal ellentétben, szeretnénk a jövőben (mondjuk 1 év múlva) megismételni. Amikor aki akarja, újból végig tudja csinálni (a visszajelzések alapján persze változhatnak dolgok, bekerülhetnek új kincsek). Én azt gondolnám, hogy aki 10 teljes hónap alatt nem tudott érdemben foglalkozni vele, az valószínűleg a következő hónapokban sem fog tudni, főleg, mert elindult az élőholt invázió, és akkor inkább már azt tolja.

Megértem, hogy mindig lesznek karakterek, akik inaktívak, vagy újonnan indulnak, vagy reinkarnálnak, vagy későn eszmélnek, de pont az ő kedvükért fog a dolog ismétlődni a jövőben. És azoktól, aki aktívan játszik, és pár hónap alatt letudta, sem várhatjuk el, hogy utána 1 évig malmozzon új esemény nélkül.
 
Elég sokan örömmel fogadnák, ha Miklós átgondolná még egyszer ezt a dolgot... elég nagy hátrányba kerülnek azok, akik még az "utolsó" hivatalos állásfogalálás alapján, ráérősen csinálták a VV-t (vagy direkt vártak, mert mondjuk KF előtt állnak, mint nekem is 3 karakterem)!
Akik meg már megcsinálták sem szenvednének hátrányt emiatt szerintem...
 
Én a hivatalos infót osztottam meg, még ha az akár egy éves is. Arról nem tehetek hogy a Kft nem kommunikálta megfelelően a hír változását. Ugyanakkor ha meg te tudtál róla, illett volna erről írnod, már csak a többiek miatt is, hogy több idejük legyen vermezni. De ha csak a jól informáltság megléte a cél, akkor inkább meg se szólalj.
 
Igen, mint mindig, most is a kommunikacio hianya okozza a legtobb gondot. En is ugy voltam vele, hogy raerek, mert utanna is lehet nyomni.
Akkor ezt most egy kicsit - vagy nagyon - de megszoptam....
Igazabol a taposabb ustokos karik jartak jol vele, akik le tudtak nyomni hamar az egeszet, aki meg csak raerosen nyomja, az sajna bentragadt...
 
Bele kell húzni, egész sokat meg lehet addig még csinálni.
 
Alapvetoen ezzel nincs gond, ha idoben kommunikalva van. Vagy volt rola szo valahol, csak elneztem?

Ez viszont igy nem jo hir... 18 szintem van meg, azt marc. 5-ig nem tudom befelyezni :-( En is azert toltam csak kenyelmes tempoban, mert ugy volt h utana is lehet tolni, csak max. nem szerepelek a toplistaban, puff neki. Igy viszont 5 szinttel kb. a vege elott vege lesz a dolognak kb.
 
Hát ez remek, pont ezért hagytam meg kb. a felét. ..
 
Igen, valóban azt írtam 1 éve, mert az volt a tervem, de ezt Miklós döntötte el, így a Végzet Verme bezár márc. 5-én. Utána nem lehet bemenni. A jövőben majd ismét elindítjuk ezt az eseményt.
 
Igen, ez volt az eredeti elképzelés, de ha jól tudom akkor megváltozott. Nem szerencsés egy majd egy éves cikket belinkelni. De majd a JV megírja, hogy mi a helyzet.
 
Nálam Boldfellow fordulójában:

A Végzet Vermében a 41. szinten jársz. Ebben a hónapban 0 szintet teljesítettél.

Listában 28, én most azt gondolom, hogy a Levegő síkról való teljesítések nincsenek benne.
 
Ne legyen már kapuzárási pánikod... Ez arra vonatkozik, hogy az esemény nem lesz elérhető, de a fennmaradó labikhoz teljesíthetők.
Lásd: http://www.beholder.hu/?m=tf&cikk=24696
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.