Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Kalózok támadása
Küldd el képeslapként!
Kalózok próbálják elfoglalni a hajót a Kétélű fegyver című könyv borítóján.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Nyilvan meg fogjuk szavazni verseny elott, most 'csak' azon gondolkozom, miket is tegyunk fel szavazasra (ami azert meg kezelheto szamu lap).
 
Nem 100%, hogy eljutok a holnapi draftra, így megfelelő mértékben szamít a hozzászólásom.

Egyet értek az előttem szólók tiltás javaslataival nagy részben.
A moás és az életes helyszínt tiltsuk. Az ében íjászos követő is menjen, vagy ha marad akkor az MAs morfok ne lehessenek íjászok. A teremtő rakshit tilthatjuk a krabberral együtt.
A harangmestert én meghagynám.
DM
 
Három említett követő van és pont a harang a legfontosabb a háromból.Csakhogy tárgyilagosak maradjunk. Valamint ha meglesz szavazva bármi is úgy gondolom nincs értelme azon vitatkozni, hogy azok akik nem játszanak miképp szeretnék.Ez nonszensz sztem.
 
Aki a helyszinEK tiltasat emlegeti, elolvasta a kiirast, ugye? A Moa romvaros es az Elet foldje mar tiltott. Az Orok telihold volgye van csak (en ugy latom), gondolom, akkor tiltani kene azt is (ha barmennyire is ertelmes itt?), mert nem leszedheto.

Ugy gondolom, ezt, a 2 emlitett kovetot (targy, ijasz) es az Ontorvenyu krabbert megbeszelhetjuk a verseny elott (bar sokallanek 6 lapot tiltani, egysikubba teszi a jatekot; es ezt ne vegyetek igeretnek, mert Miklosnak is van szava ebben). Ennel tobbet _semmikeppen_ nem kellene.
 
Sziasztok!
Ha valaki versenyzik holnap s nem akar benevezni az UR sorsolásba az legyen szíves megkeresni. Benevezném őt is. Meghívom egy sörre vagy üdítőre vagy szendvicsre hálából. A lapok és az esetleges nyeremény az enyém. Köszönettel és Üdv: papa
 
Már annak aki hoz magával, vagy vesz
 
Pedig mindenkit szívesen várunk Pécsre,alig 2 óra Bp-ről Jó a hangulat és van SÖR!
 
Én is kimegyek reggel, ha valami csoda folytán lehet pörögni profiknak is akkor játszom.
Ha marad a draft akkor nem!

ui ha ez időben lett volna kiirva akkor mennek pecsre porogni,de már nem tudom osszehozni.
 
Én most kibíc vagyok, mert nem fogok játszani, de szerintem sem kell nyakló nélkül követőket tiltani. A tárgyakhoz is szerintem extrém mák kell, és az sem biztos, hogy lesz 1 egyáltalán az asztalon. Én nem érzem, hogy most lenne imba követő, a harangmester talán. A helyszínek viszont nagyon meccsfordítók lehetnek.
 
A követőket felejtsuk el
 
Ugyanezt támogatnám én is, főleg a krabbert, a helyszíneket valamint a tárgy követőt offolnám. Ében íjász talán maradhat, nem nagyon vészes.
 
A síkok tiltása elégségesnek tűnik, ha több lapot tiltunk elég egysíkú lesz a mezőny.
 
Öntörvényű krabber
Helyszínek
Követők: A tárgy es az ében íjász követő is túl erős szerintem, még akkor is ha nagyrészt nemgyakok a lapok melléjük.
 
En mindenkeppen a keves lap tiltasat partolnam, szoval ilyen soklapos halmazokat ne irjatok legyszi, max. 1-2 lapot (a valoban tul eroseket, ha van meg ilyen) a meglevo 2 melle.
 
Elnézést kérünk, amiért ilyen későn változott maga a versenykiírás! Eredetileg is draft volt a terv, csak nem volt fixálva, hogy miből és mennyiért. Aztán amikor ezt észrevettük, akkor Miklós éppen síelt, meg akartuk várni a döntéssel, de közben elfelejtődött a dolog. Kicsit szerencsétlenül jött a 4 napos ünnep is, mert ha az nincs, akkor előbb pontosítjuk a kiírást.
Sajnos tegnap már kiment egy HKK hírlevél, amiben a profiknál draft formátum volt meghirdetve, így nem akarunk újból kavarni, mert akkor már senki sem tudja, hogy végül mi is lesz. Talán még mindig jobb, ha eljön valaki pörgősre, és draftol helyette, mintha eljön draftra pakli nélkül, és pörgős van helyette.
Szóval már nem változtatunk.
A tiltó listán lehet még pörögni, és aztán Balázzsal és Miklóssal megbeszélni a verseny előtt.
 
Szerintem minden síkot és követőt + öntörvényűt kéne tiltani.

Üdv: Kyb
 
Valamint az öntörvényű krabi ami még elég meleg.Nem fájna a szívem miatta sem.
 
Mivel sajnos nagyon úgy áll, hogy ebben kell gondolkodjunk ezért én tennék egy javaslatot még a tiltólista tekintetében. Ha jól rémlik a harangmester volt még Swarci draftján tiltva decemberbe és sztem ez teljesen indokolt most is.Sok koncepciót alapjában tud rombolni.
 
Sztem ez is járható lenne(5/5 kijutó) valami érdemi ballanszal(pl a legjobb 2/2 amatőr kvalifol mindenképp) Ebben a formában valszeg nem sérülne egyik fél sem komolyan és a 10 eddigi standard kvalif hely helyett papíron lenne 14,de mivel amatőr is kb tuti hogy 1-2 minimum bejut a top 5be valamelyik helyen ez kb 12 lenne ami meg már nem komoly eltérés.
 
mondjuk lehetne az a megoldás, hogy lesz egy pörgős meg egy draft verseny, mindkettő vegyes kategóriás kivételesen
persze a Nemzetire kijutókat így be kell jól lőni, elsőre azt mondanám, az első 5-5 helyezett, amit persze majd érdemes finomhangolni a tényleges résztvevők száma alapján
 
Igen, az év elején kitett versenynaptárban ott szerepelt a profi-pörgős, ahogy írod is.

A lényeg az, hogy a tényleges kiírásban NEM szerepelt, márpedig annak nagyobb a prioritása a tervezetthez képest.

A hosszú hétvégén még talán lett is volna idő felkészülni egy draft-ra, de három munkanappal(!) a verseny előtt már egyszerűen nem.

u.i.: A 30-lapos side opcióként élt a Dungeonös versenyen, nem volt kötelező. Voltak akik ki is használták, voltak akik nem.

u.i.2.: A "baszkííí" azért talán tűr nyomdafestéket, ennél mérföldekkel rondább dolgokat is látunk néha!
 
Ha már rosszul lett annó kiirva a verseny, akkor is miért kellett 3 nappal a verseny előtt azon módosítani? Akkor ezek szerint a versenykiirásokat ne is nézzük, mert az a fontos, hogy a versenynaptárban mi van! Bár én azt se tudom, hogy a versenynaptárat hol tudom megnézni!!! A versenykiirásokat viszont tudom hol van és szoktam is figyelni!

Szögezzük már le, hogy akkor jövő hónapban tuti, hogy egyszínű verseny lesz??? Nehogy megint hiba legyen benne!
 
Én is mindenképp megyek, és bár szeretek draftolni (igaz, nem nagyon tudok), mindemellett már hetek óta készülök a pörgősre...
 
Nekem mind1 mi lesz, mert mindkét formátum a kedvenceim közé tartozik, viszont azt kérném, hogy gyorsan döntsétek el, mert csak 2 nap maradt felkészülni.
 
Továbbra sem látom azon hozzászólásokat(bubut hagyjuk mert úgysem jön) akik draftra készültek volna,így kérném szépen iziben még ma reggel javitsuk a kiìrást és mindenki happy lesz.a vidékiekkel kicseszés főleg am mert nem elég,hogy +3 k neki ez a móka de még a zén is most jön ki ami nyilvàn tovàbbi extra ktsg az utazàs mellett.
 
+1
 
Szerintem, ha már hiba történt és mindenki a pörgőssel tervezett, akkor az lenne a megfelelő döntés, hogy maradjon is a pörgős és a draft következő hónapban kerülne megrendezésre. Nem is feltétlenül a deck készítéshez szükséges "elfecsérelt" idő a lényeges (természetesen ez is fontos), hanem, aki tervezett jönni-főleg vidékiek esetén- már kalkulált az anyagiakkal. Jelen esetben a profi kategóriában kb. 4-szeresére ugrott a nevezési díj, amit nem mindenki engedhet meg magának és nem is volt lehetősége ezzel kalkulálni.
Összegezve: hiba történt, no para emberek vagyunk, de akkor maradjon az a formátum, amit meghirdettek és ne váltsunk a többszörös nevezési díjú formátumra, arra ott a kövi hónap
 
Szia Zsolti!

Privában küldöm ezt az üzenetet neked, hogy a többiek ne lássák. Én készültem a hétvégi pörgősre de nem tudok menni, akkor a kövi blogos versenyen én ingyen játszom? Válaszod előre is köszönöm!

Dávid
 
Én lehet inkább azt jutalmaznám, aki eljön, mert így arra motiválod az embereket, hogy ne induljanak
 
Látom, elég sokan felháborodtak a dolgon, ugyhogy ezúton is bocsánatot kérek mindenkitől személyesen, akinek ez kellemetlenséget okozott.

Elismerem, hogy nem néztem át a versenykiírásokat, miután kikerültek, így én is akkor szembesültem csak a hibával, amikor páran rákérdeztek, hogy most draft lesz vagy sem. A hosszú hétvége miatt úgy alakult, hogy ezt csak most tudtuk korrigálni sajnos.

Tudom, hogy sovány vigasz, de felajanlok mindenkinek egy ingyenes HKK Blog verseny nevezést, aki a porgosre készült, a draftra viszont valamilyen okból nem tud jönni. "Igényelni" a hkkblog kukac gmail pont com mail címen lehet a hétvégi paklilistad elkuldesevel.

Aki pedig így is indul szombaton, annak köszönöm a megértését és jó játékot!

Zs
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.