Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Kalózok támadása
Küldd el képeslapként!
Kalózok próbálják elfoglalni a hajót a Kétélű fegyver című könyv borítóján.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Szerintem ez marha távol áll a "sikeres" kifejezéstől!
 
Már mindegy, beálltam a sorba es csak a plusz xp-ert megyek ezentúl.
 
A két futtatásban a különbség annyi volt, hogy 500 vagy 250 fölött volt leosztva a szakértelem. A 138-as pszi-t nem tudta érinteni a változás.
 
Szerinted.

Szerintem viszont a 250 alattiakat is. Pl. nekem 138as pszivel is érezhető volt az, hogy belenyúltak a dolgokba a két futtatás között. Ez számomra nehezen elfogadható.
 
Persze hogy nem, a 250 felettieket érintette.
 
Leírtad ugyanazt, amit én is, csak más szavakkal.
 
Én úgy érzem, hogy a változtatások nem csak az 500 feletti értékekkel rendelkezőket érintették. Pl. a 4. kategóriában még senkinek sincsenek 500 feletti képzettségei, még akkor is ha manapság olyan extra kitenyésztett karakterekkel is találkozunk, amiket korábban sose tudtunk volna elképzelni.
Figyelembe véve ezt, a teszt innentől kezdve nem tudom, mit bizonyít, mennyire volt eredményes a jövőre nézve... Így kicsit becsapva érzem magam.
 
Ezzel teljesen egyetértek. Valahol a kettő között kellene lennie az egészséges határnak, vagy az egyedi varázslatok ellen nehezebb legyen megdobni a mentőt (ez talán nem is annyira bonyolult kivitelezni).
 
Köszönjük a mini olit!
Évek óta a fizikai erő dominál olimpián, az egyedi isteni támadó varázslatok képzeletbeli végtelen papi erővel is maximum ugyanannyit érnek, mint egy 1-es taumaturgiával ellőt daxx csapás, ami mindenkinek elérhető. Szerintem ez nem jó így.
A téli készülés így újra kizárólag a fizikai sebzésben dominálók részére érdekes, nekünk a jelek szerint semmi nem változik.
Mivel teszt olimpia volt, mindkét futtatást még egyszer köszönjük, világossá vált, hogy a teljes reform és a részleges változtatás közül egyik sem jó megoldás, az elsőnél ugyan végre használhatóvá váltak az egyedi isteni varázslatok, viszont mivel minden más varázslat is azzá vált, így sajnos semmi értelme nem lett egyiknek sem. A másodikban a régi rendszer jött elő, amit az elején kifejtettem.
Amennyiben megoldható nem lehetne a november végi olimpiáig még egy tesztolimpiát futtatni, ahol a két határérték között lenne meghúzva egy határ? Vagy csak az egyedi papi varázslatok hatásfokát megemelni kicsit kalandozók ellen? Véleményem szerint egy igazságosabb, minden isten hívőnek egyformán esélyt adó mini olimpián mérnénk össze magunkat...
Előre is köszönjük
 
Maskor nem kell kikuldeni az elso futtatas eredmenyet, mert igy sok mindenre alkalmat ad ez az egesz, pl. "csak addig futtattak, amig ki nem jott, hogy X.Y nyer", stb stb.
Egyebkent meg, ha teszt volt, es a celja is bevallottan a teszteles, nem ertem, miert ne maradhatott volna az elso verzio
 
FX, ez a miniolimpia a szerencse változtatás tesztje volt. Igen, mi is úgy láttuk, hogy nem érte el teljesen a célját. A köv. nagy olimpiáig nem tervezek újabb változtatást, hogy lehessen készülni, de utána valószínűleg lesz még.
A pszís változásban igazad van, azt még szerintem átgondoljuk.
 
Ja, és még a topic címe is rossz. :P
 
Köszönjük szépen ismét. A következő a 10. miniolimpia lesz, várható rá valami különleges dolog?

Viszont nem tehetek róla, de megint muszáj kukacoskodjak.

Összehasonlítva a két futtatást, bár a másodikból egyértelműen jobban jöttem ki (8. kategória 4. hely vs. 6. hely), szerintem nem sikerült teljesen jóra a szerencse változtatása (sőt).

A 2. futtatásnál a 6 csatából 5-ben mindketten megdobtuk a másik varázslata ellen a mentőt. Abban az egy esetben is, csak az egyik kompletten rezisztálva lett (agytaposás). Tehát nem történt változás, ami a szerencse nerf célja lett volna, továbbra is a fizikai erő dominál, energiaörvény helyett lőhettem volna Daxx csapást is, pont nem számított semmit se.
Az 1. verzió meg azért nem volt szerencsés, mert ott meg senki nem dobta meg semmi ellen a mentőt, aki rezisztenciával és/vagy agytaposással ment, annak volt esélye nem beszívni valamit.

Tehát az látszik, hogy a szerencse vágása úgy, hogy 250-es taunál/teonál kezdődik a nagy osztás, kevés. 500 meg már sok (az ugye +-125 difi a mentő szempontjából). Valahol a kettő között kellene meghúzni a határt, ahol még billenhet ide is, meg oda is, számít mind a szerencse, mind a varázsló szakértelmek nagysága. Hogy pontosan hol, azt sajnos ennyiből esélyem nincs megmondani, lehet hogy 375-nél kéne, lehet, hogy 300 már elég, de lehet, hogy 450 kell, passz, ezt ki kell tesztelni, erre viszont sajnos már nem lesz több lehetőségünk az éles olimpia előtt, offline kellene rá szimulációkat futtatni.

A másik dolog, hogy a 2. futtatásnál a pszi is áldozatul esett a módosításnak, a 250-re módosított küszöb miatt a gyilkos ösztönök képesség nem úgy működött, ahogy vártuk volna, hanem úgy, ahogy a normál fordulókban is működne. Persze értem én, hogy nem lehet elválasztani ezt a képességet a többitől, de nem erről volt szó.
 
Most, hogy a 20. nagy olimpia óta (ami nem most volt!) újra dobogón álhattam (volna) biztos sokak szemét csíphette ezért csináltak egy jó kis téridő anomáliát, és addig facsarták az idő kerekét, míg egy olyan alternatív jelent hoztak össze, ahol a szerencse nem nekem kedvezett és csak a középmezőnyben végeztem.
Mindig az árnymanókat nyomják el, de nem hagyom annyiban, megbánják még a napot amikor velem újat húztak. Biza'.
Még több teli erszényt !
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.