Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Raken lovas
Küldd el képeslapként!
Az idegen, távoli kontinensről érkezett seanchan sereg legveszélyesebb felderítői a rakeneknek nevezett repülő gyíkok lovasai egész életükben erre a hivatásra készülnek. Mégis általában csak a nők és a fiatalok képesek túlélni a levegőben való száguldást.
Nézz szét a galériában!
Birodalom (könyvsorozat)
Termékismertető - Zén Legendái: Tilretas öröksége
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Résföld
Termékismertető - Zén Legendái: Hordázás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
+100

Ez így van! Ha úgy állok bedobom, ha nem, akkor nem. Az adott szituáció fogja eldönteni, hogy mit tesz az ember. Legtöbbször teljesen világos, hogy ki áll nyerésre az adott pillanatban, illetve az is látszik ha nagyon X-e áll a dolog, és még vagy 4-5 körnek le kéne mennie fejenként. Én azt is korrektnek tartanám amit előttem írtak, hogy ilyenkor bírálják el ki nyert (már ha nincs megegyezés a játékosok között). Pl.: volt, hogy Bartus kollegina ellen játszottam spoiler alert!!! erdőzött, én meg tokozós krabberekkel voltam, had ne fejtsem ki hogy mekkora király a 4ért passzív 1/1-es lények hadserege amikor a bűvös erdőben küszködnek az életükért...úgyhogy egyetlen álomsíkkal tartottam magam vagy 100 körig játszottunk, tudtam hogy nyerni nem tudok és side után sem vagyok túl jó, úgyhogy mindenféle időhúzás meg ügyeskedés nélkül folyamatosan álmoztam a lényeit és így tartottam magam, szerintem ha így kihoztam volna X-re (mert ez volt a terv) akkor a teljesen korrekt a dolog. Kb 5 perccel a forduló vége előtt sikerült megoldani a szitut de ha nem sikerült volna, akkor én teljesen elégedetten álltam volna fel az asztaltól mondván, hogy legalább egy X-et kihoztam az amúgy teljesen esélytelennek tűnő meccsből. Szerintem ezzel sincs probléma, ez is a taktika része, hogy ha már megverni nem tudom legalább ne kapjak ki. Viszont még egyszer hangsúlyoznám, nem húztam az időt, meg nem gondolkodtam 5 percig hogy most mit is csináljak a 4manámból... 3 erdő mellett.
 
Mint leginkàbb èrintett hadd szòljak hozzà. Az elsöt simán megnyerte a màsodikban vègig rosszùl àllt egy korszaknak
köszönhetöen (2 nagy zulitom volt az örposztban) de mindig be tudott tòlni kellö szàmù lènyt charadin követöje ès sötèt földje miatt. Nagyon korrekt volt mert làtta, hogy nyerek: lejàr a korszak jönnek a syatikusok + vèrkeszeg ès ez ellen nem tud mit tenni, ìgy bedobta.

Ismètelten köszönöm a sportszerüsègèt!
 
Ezzel az erővel ne adjon fel senki egyetlen meccset sem. Vicc!
Ha úgy látom, hogy nincs esélyem nyerni az első, vagy második meccsen, simán bedobom, hogy több idő maradjon a másodikra és/vagy a harmadikra. Ez is etikátlan? Mégis mitől más a harmadik menet? Ha úgy ítélem meg, hogy nincs semmi esélyem, pont lesz..om, hogy erről mit gondolnak mások, fel fogom adni, és nem fogok azért cigánykodni, hogy valahogy x-re húzzam. Ez méltatlan a játékhoz, az ellenfélhez, és persze hozzám is. Megint más kérdés, hogy nem adok oda meccset, ha X-re állunk, csak azért, hogy neki jobb legyen. Ez viszont nem csak etikátlan, hanem szabálytalan is.
Szerintem.
 
Nekem alapvetően nincs bajom azzal a mentalitással, amit Bubu képvisel, meg el tudom hinni, h valóban jól megítélte és kikapott volna. Engem csak ez a hihetetlen piedesztára emelés zavar. Nem azért, mert én csakis és kizárólag olyankor adom oda a meccsett, ha úgy érzem, h 101%, h nyerne és a játékom valahol esetleg lassabb volt a kelleténél, hanem azért, mert ezzel e mellé a mentalitás mellé állnak, akik dícsérik. És mint előttem is írták, ez a játék arról szól, hogy megadott idő alatt ki mit tud összehozni. Mellesleg a legtöbb ember beleszámolja a játékába, ha közeledik az idő lejárta.
Akkor tessék azt mondani, h az idő lejártakor egy mondjuk 3 tagú bizottság eldönti, h van-e egyértelmű győztes, ha nincs akkor X. Én mellesleg ezt nagyon tudnám támogatni. De enélkül ne támogassuk a meccs odaadását.
 
Balázs, a HKK versenyt pont azért fújjátok le, mert meghatározott idő alatt kell nyerni. Ha ez nem sikerül, akkor nem nyert. Vagy ha nem így gondolod, akkor engedd máskor, hogy lefújás után menjen még pár kör (akár mindenkinek +1), mert lehet 'eldől' hagyományos úton is a meccs.

Többi asztalnál szerinted nincs olyan, hogy ha tudom, hogy még biztosan lesz egy köröm, akkor alaposabban átgondolom, és jobb eséllyel hozom ki a győzelmet abban a két körben?

Nemzeti Bajnokságon nem hozzáértő emberek ülnek? Ott akinek bedobják az utolsó körben, hogy továbbjusson, az mennyiben más? (lehet tényleg megnyerte volna) De nem nyerte meg, legalábbis a verseny szabályos keretein belül nem.
 
Hmmm, valóban...
Nem baj, ez akkor is szúnyogkontroll
De hogy miért nem rakott bele mondjuk Az erős gyengéje helyett, azt nem vágom... bár valószínű félt hogy besül a Földanya-Kyorg-Gyenge hármas miatt.
 
Jovanna, megpróbáltam
 
Szúnyogirtás nélküli szúnyogpakli
 
Ez a pályázatos példa pont elég kamu...
 
Én is játszottam már olyan játékossal aki korrekt volt és látta hogy ugyan lejárt az idő és nekem már nem volt több köröm, üres asztalnál és kéznél nem mondta hogy jó akkor X....Hasonlóképp én is dobtam már be meccset, eladni egy partyt meg odaadni egy partyt az két nagyon nagyon különböző dolog.
 
Próbálok egy párhuzamot: egy pályázatot bírálsz el, ahol többek között (hozzáértés, ilyenek) 10 millió forint garanciára is szükség van egy határidőig.

1. eset: van egy számodra szimpatikus ember, aki ugyan nem nagyon ért hozzá, meg pénze se nagyon van, de azért te neki ítéled a pályázatot, pedig sok más jobb jelölt is lenne

2. eset: van egy pályázó, aki ért is hozzá, meg van is pénze, de csak a határidő lejárta után 1 nappal tudja az egészet megszerezni. Erről atombiztos bizonyítékokat is mutat, és amúgy is ő a legjobb jelentkező. Neki ítélsz.
 
Szerintem alapvető a különbség, hogy azért adod fel a meccset, hogy a 'játékból kilépve' előnyhöz juttasd az ellenfeledet a többi (a meccseket tisztességgel lejátszó) játékossal szemben, vagy mert úgy látod, hogy biztosan megnyerné ezt a meccset, csak a (kényszerű) idő lejárás megakadályozza ebben.
 
+1
 
Én egyetlen okból tettem azt, amit: nem így akartam nyerni. Én tényleg akkor érzem a győzelmet értékesnek, ha megdolgoztam érte, megküzdöttem az emberrel és megvertem. Nem pedig, hogyha egy időlejárás, bedobás, vagy egy bírói döntés miatt történik meg. Egyszerűen ez az elvem, amihez igyekszem hű maradni. Nem először léptem meg ezt, de persze csak akkor csinálom, ha tényleg 100%, hogy a következő körben halott lennék.


Egyébként szerintem az elhatárolás talán ott lehet, hogy mi a szándék, ami az embert vezérli. Mert az utolsó körben bedobott meccsek sztem nem ritkán ellenszolgáltatás fejében mennek...
 
Nyilván kötözködés,de azért érdekes, hogy hol lehet a határvonal az között ha bedobom valakinek a mecset mert attól ő előrébb végez és neki az fontos valami miatt vagy az között amit most Bubu csinált.Az első esetben az emberünket máglyán égetjük(teszem hozzá joggal) második esetben pedig kitüntetjük.Pedig alapvetően ugyanaz történt nem a valós eredmény került bediktálásra.No offense mert megemelem a kalapom Bubu előtt,de maga a szitu érdekes és elgondolkodtató.
 
Jó jellemű játékos gonosz semleges csatamezővel.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.