Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Izgalmas vadászat
Küldd el képeslapként!
Az élet mindig izgalmas az árnyak között, és nem mindig a fegyverek, vagy a mágia jelenti az igazi veszélyt.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Zén Legendái: Tilretas öröksége
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Résföld
Termékismertető - Zén Legendái: Hordázás
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
büszke vagyok rád
 
Ez van.
 
te melyik meséből jöttél öcsi? kicsit el vagy tájolva
 
lehet nem szeretni, de hasonlítsd össze mondjuk ezzel a deckleírással amit itt kaptál. vagy baszogass ha már vetted a fáradtságot másoknak segíteni.
 
És akkor mi van, ha 'megköszönnéd'? Jobb lesz tőle valami? Vagy esetleg rosszabb? ri-ki-ki, neked csak annyit, hogy mindenki a saját háza táján söprögessen, mert neked aztán fantasztikusak a leírásaid....
 
ugye ezentúl minőségibb paklileírásokat fogsz készíteni?

megköszönném.
 
részemről is, nem érdekelnek a goblinok megnyugtatlak.
 
nem gondolod, hogy kissé túl komolyan veszed ezt a goblin témát? elfogadom, h nem a legoptimálisabb a pakli, de úgy hadakozol, mint ha személyes sérelem ért volna...

mindenesetre részemről lezártam a dolgot
 
igen de nem azon a címen...előszöris új címet csinálok, felteszem a régi listákat aztán írok újakat.
Az új cím:
http://hkkpaklik.freeblog.hu/

Legalább rövidebb mint a régi volt ;)
 
végre ujraindítod?
 
basszus, ha egy normális paklileírást készít valaki tök mindegy hogy milyen pakli leszarom h goblin vagy nem goblin legyen normális! Ne kezdetleges...meg alap..meg lehet rajta változtatni a szerencsétlen kezdő összerakja megcsinálja játszik vele elpicsázzák...néz mint borjú az újkapura esélytelen hogy felismerje mit kell kicserélnie, mert kezdő. minek kapjak ki egy paklival 10szer 10 különböző versenyen csak azért hogy egyet nyerjek vele egyszer majd valamikor? Inkább legyen egy normális pakli egy normális leírással minden laphoz külön, nem úgy hogy hát ez is kell bele meg ez is. Nekem a játék már úgyis véget ért tulajdonképpen. ÉN abbahagyom, de lehet, hogy írok még paklilistákat, hogy segítsek másoknak, nem tudom ki olvasta anno a http://hkkpaklileiras.freeblog.hu/ de újraindítom basszus!
 
szerintem ugyan olyan könnyű játszani, és mivel goblinról van szó beszerezni sem nehezebb, egy jól összerakottat, mint egy kezdetlegeset.

attól bonyolultabb lenne, hogy van benne fúrótorony, védőmágus (kontroll ellen), kutató, daes moran, s hasonlók ?

am sztem most a spell nélküli és sok goblinos (kürt miatt) változat a legerősebb.
 
alapnak is össze lehet rakni sokkal jobbat, csak sajnos dhoj új "túltapasztaltsága" sémák medrébe tereli gondolatait
 
Szerintem már mindenki elmondta hogy nem a goblinbuziknak íródott a pakli, hanem kezdőknek, akiknek még nehéz lenne egy jóval fejlettebb paklit kezelni tapasztalatlanul, + ez egy alap, mindenki úgy alakítja hogy neki tetszik.
 
nem értem mi történt a fórummal, hová lettek az egysoros anyázások? miért lett mindenki olyan álművelt hogy mindenképp féloldalas válaszokat kell írni? eszméletlen.

egyébként a paklin látszik hogy egy hozzá nem értő rakta össze, nagyon összecsapott az egész (és most naggyon naggyon finom voltam)

na anyázattok tovább, csak egy sorban!

píszendlav
 
inkább hagyományosra jöjjenek dekkek és olyanokat írjatok amik nem olyan népszerűek(pl. fájdalom sz. ,kyorg)
lehetne galetki vagy vmi jó kis kombódekk
 
Azt hiszem, már nekem is van annyit tapasztalatom listaírásokban, hogy érdemben hozzá tudjak szólni a témához (még ha az Ezüstsólyom, mint kártyabolt megszűnése miatt most 'munkanélkülivé' is váltam).

A paklilista-írás mindig egy ingoványos dolog. Egyszerűen azért, mert sosem tudsz olyat gyártani, ami mindig, mindenkor, mindenki igényének megfelel. Ha kezdőknek írsz listát, a profik fognak panaszkodni, hogy ez gyenge, ha a profiknak, akkor a kezdők, hogy ez szinte beszerezhetetlen. Ha túl bonyolult a pakli, akkor a fiatalok nem fogják érteni, ha túl primitív, akkor senki se fog semmit tanulni belőle. Az arany-középút megtalálása meg szinte lehetetlen.

Én úgy gondolom, hogy éppen emiatt elsősorban a kezdőknek kell ezeket a listákat írni, hisz a profik nem szorulnak rá. Ezt asszem nem kell magyaráznom, ez evidens. A kezdőknek viszont a legfontosabb, hogy tanuljanak. Épp ezért nem érzem, hogy akkora baj lenne az, ha valaki nem egyből a legerősebb deckket írja fel nekik (én se mindig tettem azt, inkább a beszerezhetőségre törekedtem). A pakli esetleges hibáinak az észrevétele, a javítgatások éppúgy a tanulás részének tekinthető az én szememben.

Épp ezért szerintem a legfontosabb egy ilyen paklinál, hogy megadja az alapot, illetve, hogy segítő, tanító szándékú és célzatú legyen. Hogy a második mennyire jó, azt nem tudhatom (nem vagyok goblin-szakértő, Dhoj fejébe meg aztán végképp nem látok), szerintem az első célnak ez megfelel.
 
versenypaklinak én se adnék sok pontot, ezt le is írtam a cikkbe; de egyáltalán az egész goblin dolgot nem tartom versenyerősnek

amúgy a cikk nyilván nem olyanoknak készült, akik már fél éve heti öt nap játszanak egy goblin dekkel...

amúgy meg ez egy kreativitást fejlesztő komplex játék, amiben nincs egyetlen járható "legjobb" út, nem jó és nem is lehet kész recepteket adni az egészhez
 
nagyon a szívügyednek érzed ezt a goblin paklit...

elhiszem, h jobban ismered a paklit, meg minden, én tényleg nem optimalizáltam tökéletesre, h valamiből 2 kell-e vagy 3, ill. a fúrótornyot valóban kifelejtettem, de ettől még nem hinném, h haszontalan, gyenge, vagy a teljes hozzá nem értésről tanúskodó írás lenne
 
am sztem érdekes lehet molitár dobot használni, pl: ha kétszinűre akarsz menni.
biztos hatékony ,mert (nekem legalábbis) elég sok lény szokott tartalékban lenni, pl: védőmágus, vezér, szurkáló, régész, stb... szal van mire tenni
 
goblin deckbe kell maximum 4féle lap ami nem jó a kürtnek, és azokból sem kell feltétlenűl mind a 3-at használni, szal sztem nagyon is jó a kürt, csak úgy kell összerakni.
 
igen, én például konkrétan írtam egy jót. De az még az Újjászületés előtt volt. Azóta nyilván 6 lapot kicseréltem az orrgyilkos és a vezér kihagyhatatlan. Kipróbáltam a goblin kürtöt, de legtöbbször sajna csak kincsnek volt jó, mert idegesít hogy hívó kürtöt dob fel meg hasonlókat.
 
Nézzük csak, versenypaklinak én 4 pontot adnék rá. Az indoklásom annyi, hogy összeraktam a nap folyamán a paklit és 9-ből 8-szor megvertem az én goblinommal (nem, nincs mindenből 6 összecinkeltem, hogy kipróbálhassam)
Ha azt nézzük, hogy kezdőknek készült paklileírás amin még van mit javítani akkor kiindulásnak 5 pontot adnék rá, mert túl sok lapot kell benne kicserélni. Szerencsétlen gyerek aki majd megveszi a lapokat és utána jön rá, hogy ez se kell...ez se kell...meg ez se.
 
igazából akit annyira érdekel ez az etnikum az rákatint a goblin fórumra és ott talál hozászólásokat deck leírásokat ennyi
 
Erre annyit tudok mondani, hogy oké adjon irányzékot, anti-mág megszak harci kiáltás helyett? sehol az egyetlen kereshető erőforrás a kulacs? sehol a jól bevált avatár daes'moran? Sehol a fúrótorony? Ha már egyszer 3 ügyeskedő van benne...nem muszáj ragaszkodni a lapokhoz de egy kis életet bele könyörgöm ha már eszébe jut valakinek 3 ügyeskedőt tenni egy pakliba mit gondol mire fogja az elkölteni azt a temérdek szkt??
Akkor legalább férjen már bele 3 mestertolvaj és mivel kf-elni is tud menjen bele goblin nyílpuska lesz mire tenni az szkt majd a tolvaj kap szintet 1 szkért aktív és minden lepuffogtat. Az még életképes is lehetne, ha pl a tolvaj kap egy gyűrűt utána már csak egy ügyeskedő kell és gyakorlatilag lesz egy lényünk amivel szétpüföljük az ellenfelet ez így teljesen okés de ez a pakli konkrétan nem épít semmire
 
én nem fogok itt pontozgatni majd ha összerakom csontra ugyanezt a decket és játszok 5-6 féle deck ellen akkor lehet róla nyilatkozni, hogy működött.

ui: Szerintem ő se úgy írta a decket, hogy rácsapott a hasára és lett valami.
 
egytől tízig hányast adnál a paklinak? Mennyire nyerte el a tetszésedet?

egyébként ezeknek a fórumoknak valami olyan célja van, hogy véleményünket megosszuk az adott témáról.

Én 3ast adnék a paklinak. De lesz még jobb is.
 
bocsi, hogy így belefolyok az egészbe. De ezeknek a deck leírásoknak nem az a célja, hogy 100%-os decket kapjál hanem egy irányzékot, hogy próbálgasd döntsd el mi kéne stb. bele.

Nem azt, hogy egy 100%-kig agyontesztelt decket írjanak le ami 100versenyt nyert és azzal menj.
 
Nem érted mire akartam kilyukadni, a lényeg, hogy legalább ne olyan pakliról írjál listát amihez nem értesz, vagy akkor már ne fizessenek érte, ha egyszer nem jó Én írtam egy 2 versenygyőztes goblint a goblinfórumra. Egyáltalán nem azt mondtam, hogy nem jó a leírás, tökéletesen el tudod magyarázni nincs vele semmi baj, de olyan paklit válassz amiben tényleg tudsz segítséget meg támaszt nyújtani. Én pl szívesen összeraknék egy birtoklásos paklit. Eddig sokszínűségre volt összerakva de szeretném hagyományoson egyszer kipróbálni. Vagy írj le egy életképes szkrittert, vagy nem tudom fogalmam sincs milyen paklikkal játszol/játszottál, de azokat oszd meg velünk inkább. Szerintem.
 
am én speciel szeretek paklileírásokat olvasgatni, szal hajrá
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.