Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Gamina kristályba zárva
Küldd el képeslapként!
Gamina, Pug fogadott leánya egy kristályba zárva várja megmentőit. Gorath, a renegát mordel törzsfő és Pug, a varázsló éppen az ő kiszabadításán törik a fejüket.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
hát igen én erremár csak azt tudom mondani hogy bő egy éves történelem
 
hú de rég vót ez!!!
 
Mennyire egy végtelenül ingerszegény gyerek vagy te.Egyébbként Evor beszámolója korrekt volt. Tettszett és valahol együtt is érzek veled.
 
én nem teszteltem nem találtam ki csak játszok már vagy 8 éve kisebb nagyobb megszakokkal szal láttam már még régen mit tud egy estariol vortex et hiányoltam mostaniak közül .) meg igor stb . de jó volt lyan lapokkal játszani amik nagy tápok voltak régen ..
 
Mindenki bevette szombaton))
Nem volt nagy kunszt megoldani, tekintve, hogy a lapok felét teszteltem, 30-40 darabot én találtam ki... Persze 5-6 évvel ezelőtt))
 
a mosásról jut eszembe jó hoyg mondod be kell inditanom a moso gépet maugy még egyszer grat .. bár be venni télleg nem vettem volna be .)
 
jól van majd legközelebb észben tartom .) takarót meg viszek ha állni fog akkor több versenyen nézheted a rusnya képem . a második sima volt télleg az elön reménykedtem jól megfingatott az estad meg a lovagnod.. vartam a torzsfonokre de nem jott .)
 
Semmilyen kocka nem fordult, 2-0-ás lemosás volt...
Amúgy ha mondod, hogy csövezni készülsz akkor szólok, hogy 2 tök üres kanapé van otthon, legfeljebb a Mázlival kellett volna küzdened egy takaróért))
 
ja le amortizáltál a hangoddal .) azért fordult a kocka .)
 
jéé elöttem se volt akadály a nagy távolság hogy fent kellett csöveznem az estét . tök jó volt minden külön köszönöm a segitséget annak akik segitettek .)
és dhojnak is hogy nem volt kedve draftolni igy megfosztott minimum 4 orányi meleg helytől .) amugy köszi amit az rpg-n irt .
 
Én nyertem, valami Kaposvári tag lett a 2. a 3. helyért meg a Bérgyilkos meg a Béres Csabi játszott még amikor leléptünk...
 
felujitották még a smaragd golemet.
3-ért jön, izom:5, xtámadás és védekezés, az x annyi amennyi lap van a kezedben.
Ha jol emlékszem ez lett.
 
Esetleg vki nem tudja h mi lett a vegeredmenye a versenynek?
 
az ellenfeled dönti el hogy melyikből akar húzni nem te
 
felújították a vitsuhé lencséit(asszem csak olcsóbb lett),új őskáosz(asszem ez a neve),ami át tud változni:influenzává,szkarabbá,élő bűbájjá,talán harkonná is.

charadin döbbenete:2mana kentrip,szedd ketté a dekkjét és ezentul kettőt használ,te döntöd el mibol huz meg ilyesmi

asszem ennyi
 
Az Abyssban hétfőtől már lehet LAPONKÉNT Régmúltat kapni.
 
Én meg azt nem értem hogy tudsz ennyi béna szöveget beírni mindenhova
 
Tetszik a beszámolod.;) Kár, hogy most nem tudtam elmenni. (
 
banyek ez angyon jó volt
gyere fel plz msnre
 
Versenybeszámoló:

Tekintsünk el a szokásos dolgoktól. Most nem lehet írni arról, milyen paklik fordultak elő. Nem említek meg legnépszerűbb lapot, sőt, ezt a versenybeszámolót a személyes beszámolóra korlátozom. Ja, azért ennyit leírok: 108-an voltunk (2 csoport volt ismét), és a verseny 6 fordulós volt + döntő.

1: A tapasztalat: Vannak jobbak. Vannak gyengébbek. Mindig. Eleinte az első kategóriából van több, aztán szépen lassan egyre több lesz a 2.-ból. Van, akinek gyorsabban megy át az első a másodikba, van akiknek lassabban. De átmegy. Mindenképp. Mert folyamatosan megy. anélkül, hogy tudsz róla. Észre sem veszed, és apránként a 0-ról eljutsz magasra. Csodálkozol. Először nem hiszed. Aztán felismered. Megcsinálod azt, amiről régebb azt gondoltad, lehetetlen. Utána végiggondolod. Megérdemelten agy a csúcson. Megmásztad a hegyet. akár egyenesen törtél felfelé, a legmodernebb felszereléssel, akár körbejártad a hegy minden zugát, teljesen kiismerve, és megismerve azt, de megmásztad. Gyönyörködsz a kilátásban lefelé. Aztán elfordítod a fejed. Látsz egy hegyoldalt. Magasabbra nézel, egy még magasbb, meredekebb hegyre. Nekiveselkedsz. Először leesel. Utána próbálkozol. Ízlelgeted a hegyoldalt, próbálgatod, melyik út járható. Eleinte gyakran esel vissza, ám ez nem kudarc! Találtál egy rossz utat, vagy egy rossz módszert, ami segít a helyes út megtalálásához felfelé.

2: Vannak, akik (még) nem akarnak tovább lépni. Akiknek nem a kihívás kell. Őket megelőzik, de nem érdekli őket. Jól szórakoznak, a felfelé törés egyelőre harmadlagos.

3: Arany középút. A döntetlen mindenkinek jó, és mindenkinek rossz. De általában miért azok a párbajok végződnek döntetlennel, amik a legjobbak voltak?

4: Mindent bevetsz a győzelem érdekében. Mindent. felfelé törsz, nem akarsz leesni. Aztán észreveszed: Miért kezdtél neki? Visszagondolsz. Hogy játsz. Csak játsz. Jól érezd magad. Barátokat szerezz. És észreveszed: Te már nem ezt csinálod. ideje lenne lassítani, visszavenni a tempóból. Úgy játszani, ahogy élvezed, stressz nélkül. Talán nehezebb nyerni. Kiskapuk nélkül. Ál-szabályos dolgok nélkül. Én is belegondoltam, mert észrevettem, nem játszom. Kártyázok, de nem játszom. És így értelmét veszti az egész. Elnézést attól (azoktól), aki(k) játékot vártak tőlem. és nem azt kapták. Érdekes, nem is számított, hogy vesztettem, legalább vége lett ennek a szörnyűségnek. Nem bántam. Sőt, erre szükség volt.

5: Néha mindenki össze találkozik valakivel aki egy régebbi énjét juttatja eszébe. Nosztalgia. De néha több is ennél. Eszedbe juttatja, hogy valamit nem úgy teszel, ahogy anno tetted, megváltoztál - és nem jó irányba. Újraéled a régi emlékeket. Amikor még nem azért kártyáztál. (A legjobb meccshármasom az 5. volt.)

6: Van, amikor már nincs tét. Amikor már nincs verseny. Fáradt vagy, ébren alszol. Nyersz, de nem izgat. A vége, az összegzés. Mindent megtapasztaltál, amit kellett, amit akartál. Már láttad a Rémgúltat, már ismered. Nem meglepő az eredmény: Úgy érzem, (ha díjat nem is,) nyertem.
 
sürgősen kell:

2 Bűvös Erdő
3 Moa stuki
3 Démonölő
2 Ork lángvető
3 Nehéz harci kesztyű
2 Gyilkos pöröly
 
csak hogy hátha összekerültünk a versenyen
ird meg privbe
 
joszif visszarionovics
 
áhhhh nem hiszem... a helyszín színtelen
 
Mi az igazi neved?
 
3 helyszin lett talán
 
nem tom ott volt előttem 3 de nem érdekelt

az egyik elenios, annyit láttam, a másik mintha rhatt lett volna, de tényleg nem érdekelt
 
ez se hangzik orsszul

Ur-ek mit tudnak?

már tudom mik vannak kiadva de mit tudnak?
 
szintén gyakori elenios: energiaital, 1 vp, azonnali

gyógyulási fázis végén kapsz 2 vp-t, 1 szk-t, húzhatsz 1 lapot, gyógyulsz 3 ép-t
 
köszönöm közelebb kerültem a megismeréshez


MÉÉÉÉÉG
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.