Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy mech pusztulása
Küldd el képeslapként!
A csatamecheck, bár hihetetlen páncélzattal rendelkeznek, de korántsem elpusztíthatatlanok. Legfélelmetesebb ellenfelük azonban önmaguk, vagyis az ellenség által irányított csatamechek.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
hali
engem otletszinten erdekel a dolog, viszont leven csoro egyetemista, nem vagyok benne biztos, hogy lenne penzem hetenkent plusz egy fordulora (mert ennek nyilvan ugy lenne ertelme, ha folyamatosan jatszanek vele).
 
Leinad. Az a baj, hogy sehol nem hirdetted ezt meg, en pl most lattam ezt a forumot amikor mar azt irod, hogy vege. Szal ircen sem volt pl topicban, listan sem lattam, psevere is ki lehetett volna rakni, van egy par hely ahol sok ember lathatja. Na mind1, ha ugy gondolod hogy ennyi, pedig en is bennelettem volna.
 
Haly!

Akkor megköszönném minden eddigi hozzászólónak, hogy érdeklődtek az ötletem iránt!

Sajnos nem sikerült olyan létszámban nyilatkoznotok, amely felkeltette volna a Játékvezetés érdeklődését.

Miklós ugyan felajánlotta a segítségét, de 5-6 embernek gondolom ő sem akar külön dolgot szervezni, ami érthető.

Innentől ha feltámadna mégis a kezdeményezés, kérem, hogy valaki álljon az élére, én lemondanék erről a tisztségről.

Két lelkes jelentkezővel (hegy legnagyobb KNOerejű galetkijének volt irányítójával, valamint azzal aki elsőként teljesítette 3x a 11. szint csarnokát létrehoztuk a 'Deen családot'.

Reszkess Teron, jövünk!

Leinád
 
Jó ötletnek tűnik. Nekem tetszik. Az ár valóban fontos tényező.
 
Bar 3,5 honapja nem leptem, mind az 5 karim all, es eleg valoszinu, igy is maradnak mar, ez az otlet akar jo is lehet. Nekem az ar a legfontosabb kerdes a dologban. Ha jo lesz, en jovok.
 
Hi!

Én kezdő játékos vagyok és nekem nagyon tetszik az ötlet. Az első 4 szinten kb 20 aktiv kari van ami nem valami sok ráadásul a negyede leveles játékos akikkel nem lehet igazából komunikálni. Én benne lennék egy ilyen játékban még rendes árért is, és biztatnám a lentieket hogy ők is szálljanam be. Kéne csinálni egy feliratkozó listát és meg kéne hírdetned a levlistákon is mert van olyan aki nem netezik csak leveleit olvassa.
Rá biztos számíthatsz!!

Amber
 
Udv!

Engem erdekelne a dolog.

Steve
 
Haly!

Attól függ szerintem, hogy milyen a Játékvezetés hozzáállása a kérdéshez, hogy mennyien érdeklődnének egy ilyen lehetőség iránt.

Tehát ha valakit érdekel a tervezet, akkor írjon pár sort észrevételeiről. Az "úgysem lesz elég jelentkező" típusú hozzászolásokat kár erőltetni, mert nem ismerünk minden játékost, és ki tudja, hátha épp egy ilyen kihívás hoz össze sok embert.

Az, hogy bizonyos létszám alá csökkenve (ez 7500Ft esetén 27 fő) többe kerülne a játék mint egy normál forduló, elképzelhető, de én úgy látom, hogy akkor már nem is érdemes tovább játszani, mert a dolog annál élvezetesebb, minél többen játszanak egyszerre,
tehát én például már azért nem játszanék, mert ez a létszám nekem kevés.

50 fővel remek versengés alakulhatna ki, és az, hogy milyen kedvezményeket biztosítana a Játékvezetés, szerintem csak a résztvevők számától függ, így ha érdekel a dolog, akkor írj pár sort ide, mindenféle elkötelezettség nélkül.
 
es amint X fo ala csokken a befizetok szama, azonnal abbahagyja mindenki, mert nem lesz hajlando 500HUFot fizetni egy egy forcsiert.

30 karit ma mar nem lehet erre osszeszedni, az tutti.


az arnal fontosabb lenne a heti 3 lepes lehetosege szerintem
 
Az ŐV2 azért ért véget, mert kevés fő vett részt benne, és abból a kevésből is mindösszesen kb. 10 vette komolyan a versengést. Érdektelenségbe fulladt, mert a végére tényleg azok versenyeztek, akik az aktuális játékban is az élen voltak, így tényleg nem volt sok értelme.

A mostani bajnokság lényege az lenne, hogy olyanok is el tudjanak indulni akik azért nem akarnak játszani, mert azt gondolják, hogy a rabszolgázók, csalók amúgy is legyőznék az átgondolt koncepcióikat.

Itt adott lenne a lehetőség, hogy mindenki ugyanannyi erőforrásból mutathatná meg mire képes. Természetesen a random sokat befolyásolhat a játék kimenetén, de úgy gondolom ez nem lehet döntő tényező. Vannak akik ezt másképp gondolják.

Aki szeretne indulni, az készüljön fel arra, hogy nem az első 25 forduló alapján kell végleges összehasonlítást készíteni, elképzelhető, hogy bizonyos koncepciók csak 50-75 forduló múltával múlják fölül a többit.

A bajnokságnak tényleg csak akkor van értelme, ha olyanok jelentkeznek, akik szeretik az ŐV-t, szeretik a versengést és nem adják fel az első nehézségek után.

Játékvezetés szerintem úgy tudná leginkább támogatni az elképzelést, ha adna valamilyen kedvezményt a résztvevő karaktereknek.

Például meghatározhatnának egy olyan árat, amennyiért lejátszhatnának a résztvevők egy fordulót (amolyan közös számlaszámra gondoltam).

Ha azt mondanád Miklós, hogy nyitsz egy külön számlaszámot, amin szerepelnének a karakterek, és
a számlaszámról levonsz heti FIX összeget a lépésekért cserébe, amit a számlaszámon lévő karakterek fizetnének be, akkor ez motiváló tényező lehetne arra, hogy minél többen fizessék ugyanazt az összeget, ezáltal az egy főre jutó költség minél kevesebb legyen.

Ez azt jelentené, hogy ha pl. 7500 Ft-t kérnél egy heti bajnokságért, akkor már 30 főnek csak 250Ft lenne egy forduló, 40 fő pedig BUL áráért léphetne, stb.

Játékosok saját és a cég érdekében egy összegben, egyszerre befizetnék az első kör (25 forduló) árát, 7500 Ft esetén 187.500Ft-tal bővítenék a Beholder bankszámláját, biztosítva ezzel saját, kedvezményes játékukat.



Leinád
 
Arra igen kevés az esély, hogy egy teljesen másik játékot készítsen a játékvezetés 30-40 karakternek (nem jatekosnak :-))

Ejfeny
 
Hali!

Érdekes ötlet: Amennyiben a kapható kalandok nem ugyanazok lesznek, amik most vannak úgy látok benne valamit.
 
hmmm. ehhez tudnom kellen, hogy miert halt meg az OV2 es iert nem fog ez? miben lesz mas? es mibe fog kerulni?
 
A megvalósitásban szivesen segitek!
 
Csak ha ingyen lesz. :-)
 
Haly!

Elég nagy már a távolság a mostani kezdők és élen haladók között. Biztos az ifjúságban is ott tombol a vágy, hogy megmérkőzzön a mostani legjobbakkal karakter-irányítás tudásban.

Régen létezett egy lehetőség erre, ŐV2 volt a neve,
melyben mindenki 1 karaktert irányíthatott, és nem kaphatott külső segítséget tárgyak formájában.

Ez egy jó lehetőség volt arra, hogy aki egy karakterrel játszott bebizonyíthassa, hogy van olyan jó mint a több karaktert irányító játékos, ugyanígy a több karaktert irányító játékos is igazolhatta, hogy egy karakterrel is menne neki.

Minden ilyen forduló nyilvános lenne, csalás, BUGolás lehetőségeit így zárnánk ki.

Érdeklődnék, hogy hány játékost érdekelne egy ilyen versengés, hányan neveznének be egy ilyen versenybe egy újonnan indult galetkivel.

Kellő létszámú nevező esetén megkezdhetnénk a szabályok véglegesítését, melyek nagyjából már le is vannak programozva (hála ŐV2), és csak apróbb módosítások kellenének, és indulhatna is a verseny.

Szerintem 30-40 fővel már izgalmas verseny alakulhatna ki. Az eddigi KNO-erő bajnok, Handur irányítója is jelezte nekem nevezési szándékát kellő résztvevő esetén, tehát adott a maximális kihívás:
le lehet győzni a legjobbat.

Leinád
 
 | 1 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.