Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Csavar és a sárkány
Küldd el képeslapként!
Samuel Verner, árnyvadász nevén Csavar, a Kutya totem sámánja, totemének mágiájával védi meg magát a sárkány pusztító tűzleheletétől. A sárkánynak ezután szembe kell néznie Csavar társainak koncentrált tűzerejével.
Nézz szét a galériában!
Megjelentek az új Alfa paklik!

A lista folytatása...
Termékismertető - Dobókocka (16 oldalú)
Termékismertető - Alfa pakli - Felfedezők
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Termékismertető - Zén Legendái: Kísértetjárás

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (620)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Azt hogy kedvelsz koszi
Licit: hat ugye az ilyen illogikus jatekosok miatt mint en vagy mint Terrassini van valami elvezete azoknak akik a szerepjatekos oldalt jatszak, ugyhogy vegre mi is akik nem adatbazishalombol optimalizalunk nekunk is an lehetosegunk valamire leglabb liciten hiszen tudjuk jol hogy a hegybeli elomenetelunk lassabb

A mint fizeto jatekos reszt azzal mondjuk fifti fifti. En is tzudom minenkinek tetszo megoldast pl a csaszarnak szulinapja van es megkergult ugyhogy kaptal 5 oskovet Tuti mindenkinek tetszeni fog a tap )) En nem vagyok a tap ellen, de az hoyg nincs ht nincs akkor ezt bele kell kalkulalni az esemeny lehet hogy szereopjatekos szinezetu es csak az elvadult illogikus szerepjatekosoknak fog tetszeni

Taposokat fikazni tenyleg nepszeru. De nem az a bajom veluk hogy taposok, az a bajom hogy nem orulnek neki hogy taposok!!! Ez nagy kulonbseg Hisz ha mindenki aki meg traadasul nem is tapos elkezdene sirni ... uristen elmennek zsepigyarosnak a hegyben ))

Es hogy az esemenyhez is hozzaszoljak en is haklis vagyok hogy elvettek az itokat mega fuveket egyetlenegy csaszari parancsot, behajtot nem lattam!
 
Hi!

"Ez az esemény pontosan azokat jutalmazta, akik nem a mások eredményeire vártak, hanem maguk vágtak a felfedezésbe."

Azt hiszem ez teljesen így van,mivel még kaptam a talizmánból mondhatom hogy az elsők között fejeztem be.Sokszor úgy csináltam az azonosítást hogy nem tudtam mi van benne.Az az én malacom hogy pl. megvolt a gigaököl.

"Az orgling invázió nem arról szólt, hogy minél rövidebb idő alatt minél több italt főzzél le."

Ha benne van a szövegbe hogy nem erről szól nem tettem volna.Viszont azt nem tudhattam hogy a tk-40 ben kell-e használni,Gyilkolni akartam az orglingokat, haladni az azonosítással, megcsinálni a tk-t és mivel az elsők között voltam nem volt infó.A piákhoz kellett egy két kompi, amit beszerezni is tvp legyártani is tvp.Ha van utalás "hogy ezzel óvatosan, mert a tudósok a lázadás után begyüjtik további azonosításra ezt a löttyöt akkor a feleslegesen elb.... tvp-t is költhettem volna vd-re.A kompikról nem is beszélve.

Mint a 80. hozzászólásban írtam nekem tetszett a lázadás,nem is azért kardoskodok hogy "kárpótlást minden államosított piáért!!!!", csak sajnálom a feleslegesen kidobott tvp-t.

Üdv.:Clow

U.I.:Én valószínüleg NEM hagyom abba a játékot.
 
1. aranydukatos licit:

csinaljam apait anyait beleadva osko/varazsko stbt leadva? te ben en kedvellek meg minden de spec ugy gondolom hogy a jatek szempontjabol ez IDIOTIZMUS.

koltseg-haszon szempontjabol ne mondd hogy amit beadtal cuccost az meghozta az arat a liciten?

na pont ez a bajom. hogy a jatekosok racionalis reszenek eselye sincs a liciten jelenlegi rendszerben, mert az irracionalis fajta jatekosok nem merlegelnek semmit sem, vasarolni akarnak, tokmindegy mit gyak.

es pont ezert felesleges AD 10eket kiadnom (amig ugye ki nem derult hogy az abszolut opcionalis es nem kotelezo aranydukat hirtelen kotelezo elem az orgling lazadasban)

ezert is tartom felesnek a kalandokban az aranydukat jutalmat, semmit nem jelent gyak. helyette lehetne fekete dukat, amibol mindenki felszerelhetne magat, de nem, az tul tapos ugye

2.

mindent meg lehet magyarazni miert szar nekunk. nem is ketlette senki se. de azert en mint jatekos hadd ne magyarazzam meg magamnak miert jo hogy kiszurtak velem, amikor hirtelen tudok mondani 5 dolgot amivel mindenki elegedett lenne az orgling lazadas lefolyasaval kapcsolatban (az mas kerdes, hogy nem ertem miert kene ezt nekem mint fizeto ugyfelnek megtennem, illetve hogy miert nem varhatom el a behotol legalabb a pozitiv hozzallast a hibak javitasara)

3. ertem hogy nepszeru a taposokat fikazni de te pontosan tudod mirol beszelsz ugye? emlekeim szerint a karaktered nem jellemzoen magas szinteken rohangal immunis szornyek kozepette, es legalabb olyan nehezen boldogul a 9. szintes szornyekkel, mint a siros taposok a 11. szintesekkel, azzal egyutt neked kb 100 forduloval (50%!) tobb idod volt felkeszulni.

Soma
 
Ott a valasz a 162-es beirasban.
 
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem kérhetnénk egy hozzászólást az új klánképességek tervezet c. fórumon is?
 
Hali

az esemennyel semmi bajom, kockaztattam, elbuktam az ucso kuldit, ez van. Ezzel sincs bajom.
De ha mondjuk az italokat nem ELveszik, hanem MEGveszik, pl 20TVP/darab aron vagy vami egyeb ertelmes modon, akkor SEMMI bajom nem lenne a lazadassal.
Igy sajnos erosen keseru a szam ize es meglehetosen rossz a kedvem es meglehtosen ugy erem, hogy ha lesz ujab esemeny, akkor "a sok marha csak csinalja, en majd szep csendben jatszom tovabb mintha mi sem tortenne" elvet fogom kovetni, mert akkor nem er csalodas. De azt hiszem ez nem esen jol Miklosnak (en is programozasbol elek, nekem sem esne jol) szoval jo lenne elragodnim, hogy megis csak kompezalni ezt a dolgot valahogy. Meg van hozza minden adat, hiszen minden fordulo megvan, igy kiszamolhato, hogy kinek mennyi.

Az hogy valamit mennyi ido megcsinalni, az attol fugg milyen fejleszto kornyezetet es milyen eszkozoket hasznalunk, de errol mar irtam...
 
Valahol van ra utalas hogy 42 szintes ahegy....
 
Most kicsit naiv leszek.
Miklos tudja hogy hiaba volt egy jo esemeny, mivel a vege nagyon durvan el lett rontva es ez marad meg majdnem mindenkiben(tagadni felesleges) gyorsan helyre kell ezt tenni, igy 1 honapon belul varhato egy ujabb esemeny(TFen felevente van kb. 2). Az remeljuk jobban sikerul.
 
Osztom a véleményt!
Miklos! :
Jo volt a lázadás, csak a végét nem igy kellet volna.
szerintem megmaradhatott volna a játékban az orgling gyökér, csak mondjuk kisebb esélyel találunk.
Ha belegondolsz, ugy se tud mindenki agyba-föbe gyártani belöle.
 
Miklós,

Azt hiszem azzal egyetértett mindenki, hogy az esemény jó volt. A vége nem volt igazán szerencsés - ezt most döntsd el te magad hogy mi fontosabb, a játékosok jókedve vagy az elveid.

De egyre válaszolj kérlek, nem is ehhez a fórumhoz tartozik, de szerintem sokunk kiváncsi rá: miért van az, hogy egy hasonló játékban (TF) az események egymás szájába érnek, míg az ÖV-nek mindösszesen a már említett 3 eseménye volt történelme során? Az ÖV-sek nem érdemelnek ekkora figyelmet?

Természetes, hogy ha bejön egy várva várt esemény, azonnal ráugrik mindenki, fikázza, dícséri, embere válogatja. De ez kizárólag azért van, mert NINCS MÁS amivel foglalkozzunk. Ezt tartom a legnagyobb problémának, nem azt hogy ki milyen tápot kapott egy-egy eseményből... hiszen ahogy mondod, elégedlenkedő mindig lesz, de okos döntésekkel azért el lehetne ezeket kerülni (pl. pontosság bíbor öve 11-en lehet hogy véletlen, de a "nyertes" azóta anyázik).

Vaszil
 
Oke. Szerinted egy hegy egy fuggoleges, mindenhol azonos atmeroju cso. Nah, majd akkor irjal ilyen okossagokat, ha lesz errol egy kis fogalmad. Es ha lehet akkor maganban, ne ezzel terheljuk a forumot.
Elnezest...
 
Megőrültél??? A felszínre!
Hát nem félsz az Ellenségtől???
Vagy hogy mondjuk követnek a föld alá, amikor visszatérsz, és az egész galetki-társadalmat veszélybe sodrod ezzel?
Egyébként szerintem még jó sok szint lehet a Teron hegy jelenleg bejárt szintjei és a föld felszíne között.
 
Teny, igazad van abban, hogy itt szinte csak fikazo hozzaszolasok jottek, mert sok mindenkinek esett rosszul hogy nem tudta befejezni (pl en), vagy akik sok italt felhalmoztak. De tulajdonkeppen belegondolva, en voltam barom? hogy a 10 kore futo no ho-s klankuldim nem adtam fel emiatt. Masok pedig nem tudhattak hogy el lesz veve a sok osszegyujtott pia.
Igy jartunk. Felejtsuk el. De ez ugy lenne igazan konnyu, es nem foglalkoznank vele, ha jonne vmi ujabb esemeny, valami ujdonsag. Nem feltetlen ilyen tobb honapos jol kidolgozott dologra gondolok, hanem akar uj parancs, amivel mondjuk fordulonkent ki lehetne menni a felszinre x. szinttol koronkent egyszer, vagy a szovik kozotti harcot megcsinalnad, vagy mar akar az is jo lenne ha elkeszulne a regota vart uj logaritmikus tamadaskeplet, ami le is van irva itt.
Csak annyi kell, lassak az emberek van fejlesztes, es rogton jobb szajizzel viselik el az ilyen befejezest is akar.
Kisse hosszu lettem, koszi aki elolvasta

Misi
 
Megfigyeltem, hogy sokak mondogatják, hogy az ŐV-nek annyi, kész, be fog fuccsolni. Viszont ha ez bekövetkezik (nem szeretném) akkor tudni fogom hogy azok miatt lesz, akik ezt hangoztatták.

Viktor
 
hihi mire vegigertem megeloztek )) Most sirok mert en neztem ki a 100. uzenetet
 
100. jajj de jo sok siras.

Nos en sem fejeztem be az utolso kutatast elszurtam elvettek a dukatokat stb. Na es? Benne van a jatekban, es kulonben is orulok hogy gyoztunk!
Most komolyan mindenki meg vegig akarja csinalni jutalmakert azt a kutatast amit mar a konyvtarban olvashat? Vagy mindenki le akarja gyozni ezt a Kazmert? Uristen teljesen idegen a valosagtol. A mindenkinek mindent elv nem megfelelo akik ehhez ragaszkodnak azokat csak a tap erdekli es nem kene nekik mas mint hogy egy szl parancsra automatikusan kapjanak 100 oskovet es eloszthassak minden forduloban, biztos oda meg vissza lennenek az elvezettol.
Aranydukatoknal mi van ? Jajj sose fogok tudni licitalni mert a fordulonkent 2bol sose jon ossze eleg. nana hogy nem de akkor meg minek dobjak ki azt a fordulonkenti 10 TVPt is? Vagy csinaljak komolyan belealdozva apait anyait dukatot oskovet es lictalhatnak vagy sehogy. Aki mindenhol kesz enciklopediakra var az nem jatek az a kerek automatikusan x kno parancs valtozatosabb aléternativaja. A szintek megosztasarol meg annyit, hogy igen 2. szinten nem lehetett vegigcsinalni, de ok a kevesebbel fixen vegezhettek es a kevesebbert eppen szintnek megfelelo jutalmat kaptak. vagy az lenne majd ez igazsagos hogy minden indulo 250KNot osszon el, az 2. szinten kicsit durva lenne 11-en meg lazan elfogyna )) Ez igy volt jo ahogy volt, a nem tudtam befejezni szovegek a nem kezdetd el idoben, mindig mastol akartad osszeszedni a kompikat es semmit nem akartal te belealdozni a versenybe indokok kozul valaszthatnak es uljenek le.
Akinek nagyon nem tetszik a beho jateka nyugodtan abbahagyhatja sot irhat jobat ha ez akkora uzlet csinaljon masik ceget es kesz.
Egyetlen dolog boki a csoromet az italok es a kompik elvetele, nem azert mert tolem elveszik hanem mert en is azon gondolkodtam hogy egy jo kis italraktarat csinalok magamnak, mert milyen jol is jonne lcsben az a kis lehellet stb. De hat itt csaszarsag van es nem demokracia, akinek nem teccik azt a csaszar kizaratja az olimpiarol es nem kapa palotaan kalandot es el si van minden intezve )) Amit en mondok nema jutolom sok a karakterek szivatasa keves, a minden szornyet le akarok gyozni sebzodes nelkul, a minden kalandot meg akarok csinalni, a minden jutalmat meg akarok kapni hozzallassal van a baj. Ahelyezz hogy mindenki tenyleg egyedi lenne.
A masik hiba meg a kovetkezo aki ezt a jatekot strategiai optimalizalo jateknak tekinti az mindig fog morogni, mert a szabajok valtoznak, a random kiszamithatatlan stb ... aki szerepjateknak nezi az is sir mert nem eleg szerepjatekos mindenkinek mindenutt ugyanug vegig kell mennie stb.
tessek annak nezni ezta jetakot ami. Kicsit szerepjatek ahol boven van eleg helye a strategianak, es idovel mindenkeppen tovabb lehet jutni hisz mindenki kap puszira is knot Es elobbutobb a legyozhetetlen szornyek is leesnek. WEgyszeruen nem tudok napirendre terni ha olyanokat halok sirni hogy a +40 vegtagmerettel nem tudom leutni mert granitboros, vagy a +40 varazsszintemmel nem tudom leutni mert lehelos, mega +400 lehelletemmel nemt udom lefujni mert immunis, es a +400 kontaktommal nem tudom lecsapni mert immunis panaszokat. Ok ezekkela kepessegekkel a nagytobbseget 1000* konynebben leverik mint az atlag ez az 1000* konynebben 1 vagy 2 harci kort jelent, viszont van ahol rosszabbul tejesitenek, ez szerintem benne van a pakliban. Ha ennyire nagy szivas tessek mashogy fejlodni es kesz, es ne mondja senki hogy de hisz mar 200 forduloja erre gyurok, naes akkor meg van elotte 300-500 fordulo is akar boven van ideje fejlodni.
 
Asszem erre mondják, hogy bátraké a szerencse. :-)
Aki nevivágott az ismeretlennek, az jól járt. A többiek meg megszívták. Ez van, Nem hiszem, hogy ezen múlik a karakterük boldogulása. Tényleg több esemény kéne, és nekem se lenne kedvem eseményt csinálni, ha jól lefikáznak miatta.
Általában nem védem a behót, mert szerintem is többet kellee nyújtani, de itt most nekik adok igazat.
Nyílván nekem is jól jönne a varikő, meg az őskő, de nem irigylem azoktól, akik megcsinálták. Megérdemlik. Én meg magamat szidhatom, hogy nem kezdtem el hamarabb.
Lehet, hogy most ők nagyobbat tápoltak mint én, de eddig is voltak sokkal táposabbak nálam, mégis játszok.
 
Hi!

Na jó, tényleg marhaságot írtam, italt nem lehetett volna használni az olimpián. Nyilván játéktervezésben okozott volna némi gondot, hogy egyesek ezzel oldják meg a nehéznek szánt küldiket. Persze ha már belerakták a játékba ezeket az piákat, csinálhatták volna balanszosra, hogy használhassuk őket később is.
Azzal viszont továbbra sem értek egyet, hogy a játék tervezőinek minden apró információt a rendelkezésünkre kell bocsátania, pl. hogy adott idő alatt kell megcsinálni az eseményt vagy a végső TK-t csak egy csapat csinálhatja meg. Kockáztat az is, aki azonnal belevág, bizony kockáztat az is, aki kivár. Most az utóbbiak szívtak. Bizony én is szívesen megcsináltam volna a TK 40-et, de nem vágtam bele, mert tudni szerettem volna, mik a próbák, a csaták. Így jártam, és nem sajnálom azoktól a három őskövet, akik elég merészek voltak nekimenni.
És nem tudom miért furcsa, hogy az egyik esemény örökké tart, a másik meg négy hónapig vagy éppen két fordulón keresztül. Ebben aztán semmi különlegeset vagy furcsát nem érzek. Csak lenne minél több.
 
Sajnos, bárhogy igyekszünk, nem tudunk megfelelni minden játékos elvárásainak. De ezzel az egész világon minden szolgáltató igy van. Mindig mindenki többet akar, ezért nem lehet hibáztatni - ez a génekben van. Nekem persze mindig rosszul esik, amikor több hetes munkára azt mondják, hogy ezt pár óra alatt össze lehet dobni, és mekkora szar az egész. Nem véletlen, hogy a xenó invázió után, ahol pontosan ugyanez a fikázás ment, egy darabig nem volt kedvem semmilyen hasonló fejlesztéshez.
Az orgling invázió alatt folyamatosan kapták a játékosokat a jutalmakat, minden egyes kalandnál, és az esemény végénél is. Persze lehet mondani, hogy te még ennél is többet akartál. Az orgling invázió nem arról szólt, hogy minél rövidebb idő alatt minél több italt főzzél le. Ez az esemény pontosan azokat jutalmazta, akik nem a mások eredményeire vártak, hanem maguk vágtak a felfedezésbe.
Az ilyen játékokban senki sem veszit, mindenki győz. De úgy látszik, aki nem győzött olyan nagyon, mint a másik, az mindig háborogni fog. Mi ezt a játékot mindig is szivvel lélekkel csináltuk. Aki akar, anyázzon nyugodtan - rosszul esik, de nem tudok ellene mit tenni.
 
erős karakterek? milyen erős karakterek? az én karakterem egyedül játszik (1db van), az egész lázadás alatt semmilyen segitséget nem kapott (de variklános létére szétosztott pár asztráleszenciát). 8. szintes kari létére elsők között végzett...

a győztes csapat összetétele meg: 8, 8, 9, 10, 11, 11 felállású csapat volt... tehát semmiképpen nem nevezném abszolút topkategóriásnak. A két 8. szintes kari hasznos tagja volt a csapatnak, nem a ballaszt szerepét játszották. Csak 10-11. szintes karik sokkal kevesebb tervezéssel gyorsabban, végezhettek volna, de szerintem 11. szintű karik nélkül is lehetséges lett volna a győzelem megfelelő taktika mellett persze (pl az anihiláció gigatáp lett volna, csak éppen egyetlen elemi mágusunk sem értett hozzá.
 
Két kiegészítés ehhez: olimpiát nem borít az ital, hiszen egész fordulóra ható italok eleve nem hatnak (ld. ősmágus szájviz), de tény hogy táposak az koktélok, bár azért nem olcsó őket lefőzni sem.

A másik pedig, hogy kétségkívül nem szerencsés azért anyázni, mert 4 hónap alatt nem sikerült végigcsinálni az eseményt, de azért lehetett volna valami hint hogy ha kész a TK (amit csak egy csapat csinálhat meg), akkor vége az egésznek, tehát húzzon bele mindenki. Miklósnak ez logikus volt, párszáz játékosnak nem... ezen azért elgondolkodhatna.

És még egy gondolat: "Ne felejtsétek el, hogy a szerepjátékos események általában mindig csak
egy adott idõszakra szólnak" - irja Miklós. Nos, 3 év alatt 3 esemény volt, amiből 1 még mindig tart, igy hát nekem nem triviális a fenti mondat.

Vaszil
 
Olimpiat nem nagyon boritottak volna ugyanazert, amiert a hatalom italok sem boritanak, azaz ki vannak tiltva.
Szerintem a koktel es a sok hatalom ital total ugyanaz a kategoria...
Szoval siman benn maradhattak volna a jatekban.
Mivel korlatozott szamban lett volna mindenkinel, es orglinggyoker hianyaban nem tudott volna kesobb ujat fozni, ovatosan bant volna vele, es csak akkor hasznalta volna, amikor nagyon kell neki (pl arenaban mumus leny leveresehez)
 
OFFTOPIC
Elnézést, hogy ide írok, de nem tudtam új topicot nyitni. A lényeg, befejezem az OV-t, de igen sok zseton van még a számlámon. 437, amit szeretnék valakinek átpasszolni, méghozzá 3500 Ft értékben. Pestiek előnyben. taper@freemail.hu
 
Hi!

Azt tényleg nem tartom szép dolognak, hogy azoktól akik gyúrtak az italfőzésre, és erőforrást nem kímélve főzték le azokat, hipp-hopp ellentételezés nélkül elvették, bár tény, hogy nem voltak túl balanszosak, és jónéhány olimpiát borítottak volna pár évig. De atz, hogy "micsoda szemétség, nem tudtam végigcsinálni az eseményt, mert hónapokig vártam, mennyire lesz tápos és csak az utolsó pillanatban kezdtem el, meg iszonyú láma vagyok, és nem volt gránitbőröm, és elment két fekete dukátom, és rohadt szemetek én évi ennyi meg annyi HUF-ot fizetek be a számlátokra, akkor történjen minden úgy, ahogy én akarom", finoman szólva is undorítónak tartom.
Végső soron Leináddal értek egyet, ha az OV-n egymást érnék az események, esetleg neadjisten párhuzamosan is zajlanának, és válogatnom kéne melyiken veszek részt, kevesebb lenne a sírás, egész egyszerűen mert kevesebb lenne rá az idő. Már mindenki a következővel foglalkozna.
 
Én ezt nem értem.
Többen azt mondtátok, hogy tetszett nektek az orgling lázadás, és ha tetszett, kaptatok valamit.
Valamint, hogy aki időben kapcsolt, a négy hónap alatt simán agyontápolhatta magát, aki a végén, az így járt, az eseményeket azért nevezik eseményeknek, mert vannak egy ideig, aztán elmúlnak.
Ezenkívül a legjobbakat még jutalmazták is.
Akkor most mégis mi a tiltakozásotok alapja?
 
Tiltakozas!

Mit szolnatok egy egyseges tiltakozashoz?

Hogy itt mire gondolok?

Jovo heten senki se lepjen.

Ha nincs eredmenye, akkor utanna se
 
Ez a befejezes tenyleg nagyon rossz!

Vegulis pont szerdan fejeztem be volna ket karival a kutatast.

Elotte egy hettel mindegyikkel elszurtam, mert nem volt gigaoklom, persze 2dukatok elvesztek
En meg azokat kernem vissza, mert amig meg befejezhettem volna, egyefene, oskoert es varikoert meg egyszer megcsinaltam volna.

Ez a befejezes, annak ellenerre, hogy a lazadas jo volt, tenyleg nagy szemetseg.

Speciell en is tervezem ennek hatasara, hogy 6 karimmal abbahagyom, gondolom ez a kozel 100.000 HUF-os bevetelkieses, meg az a tobbezer, amit talikon koltok el sok haszontalan szarsagokra, ez sem erdekli a behot.

Tudtommal van egy OV jatekvezetojuk, akit marketing-managerkent alkalmaznak. Hmmmm, ez az ugyfelorientacios behohozzallas szerintem peldaerteku minden vallalatnak, aki ugyfeleket akar vesziteni...
 
Teljesen igazad van Potyos.
Az esemennyel sztem kivetel nelkul meg volt elegedve mindenki, valaki mondta hogy itt mindig csak sirunk, sosem orulunk semminek. Akkor most leirom, maga az esemeny nagyon jo volt, csak nem igy kell befejezni. Remelem hogy ki lesz valami talalva, mert altalanos a felhaborodas ez ellen.
 
Én csak szeretném visszakapni az italaimat, mert ugyan végig is csinálhattam volna a kutatást, időmbe belefért volna, de úgy gondoltam, inkább vadászok és italokat főzők. Az a akirm nem egy nagy tápos harcos és ezért eléggé sokat szívtam, az persze az ég bajom. Az is hogy cca 2 fordulónyi TVPm ment el VDre az is az én gondom. De főztem belőle italokat, mert úgy gondoltam, az jó lesz nekem még később.
Erre elvették.

Kérem vissza az italokat vagy a TVPket, a 20KNOt szivesen visszaadom.

Persze nem kotelezo resztvenni a lazadasban, de jatszanom sem az. (most csak 6 karim van, évi 87000 frorin meg sem kottyan a kftnek gondolom.)
nagy kár
remélem még meggondolják magukat és szólnak hozzánk, ügyfelekhez is valamit, nem csak lapítanak, mint a kisgyerekek, amikor eltörik a vázát.

Amúgy az esemény jó volt, tetszett, csak a vége lett elszúrva, de az nagyon... (érdese, Xeno kutatni még most is lehet....)
 
HI ALL!

Esemény jó volt.
Nem boncolgatom a negativ és pozitiv oldalait.
JÓ VOLT!
Magam részéröl,ha nem lett volna,már csak 1 karival játszanék.
A Beholder müködését nem fikázom,mindenki ugy tolja a szekerét ahogy akarja.
Gondolom legalább abban megállapodhatunk hogy minél több játékos van annál jobban lehet tolni a gamét.
Szerintem ha jol meg lenne menedzselve ez az ŐV-"projekt" simán lehetne kaszálni vele.
Igy meg max. mi is LÁZADHATUNK...

Üdv:
Max.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.