Vissza a Főoldalra


Matthew McConaughey's reakciója az Argum City trailerre


A videó, meg amit még ezzel kapcsolatban a bevezetőben írtam, természetesen kamu, de mivel Matthew McConaughey az elmúlt években minden létező trailerre „reagált”, ezért mi sem hagyhattuk ki, hogy csatlakozzunk ehhez a méltán népszerű internetes mémhez :) Természetesen az Interstellar kiadói jogainak maximális tiszteletben tartásával, és magát a filmet is nagyon jónak tartjuk, remélem megbocsátják, hogy mi is ezzel viccelődünk, mindenki máshoz hasonlóan. Talán egy kicsit azért ez is hozzájárulhat a játék népszerűsítéséhez, úgyhogy aki teheti, legyen olyan kedves, és nyomjon majd rá egy like-ot!

Az Argum City-re visszatérve, az elmúlt hetekben nagyon sokat játszottunk a játékkal, már néhány pre-alfa tesztelő (értsd családtag) is kipróbálta. Hibák vannak még bőven, de semmi kritikus, a javítások gyorsan haladnak, de szeretnénk, ha a béta tesztre minden tökéletes lenne. Igazándiból blogbejegyzésbe se tudtam már hirtelen mit írni, hiszen a játékról tényleg mindent elmondtunk már, ami publikus információ.

Egyébként elvileg készen vagyunk mindennel, a bugjavításokon kívül néhány dolog finomhangolása zajlik, illetve még néhány grafika készül az utolsó pillanatban. Pl. most kaptam meg a Google Playstore-ban megjelenő ikon grafikáját, szerintem nagyon jól néz ki. Csak elfogadják az appot :) Sajnos először minden létező grafikát, anyagot fel kell töltenünk hozzá, aztán lehet, hogy utána derül ki, hogy egy olyan app, ami böngészőből futtat valamit, nem elfogadható számukra. Persze az appot ebben az esetben is le lehet majd tölteni a mi oldalunkról, csak akkor nem lesz hivatalos, playstore-os verzió.

Tihor Miklós

Kövess minket a Facebook-on!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=28019 címen elérhető.
Létrehozás: 2019. július 30. 14:54:05Utolsó frissítés: 2019. július 31. 09:34:12 Küldd el a cikket másoknak