Vissza a Főoldalra


Argum City: Szövetségi városokMint minden jó játékban, itt is alapíthatnak a játékosok szövetségeket - ezek itt gyakorlatilag egész városok. A szövetség építhet saját bankot, városházát, sportpályát, agráriumot, egyetemet, múzeumot, templomot, sőt, még térkaput is.

Más játékokból megszokott módon a tagok krediteket adományoznak, ebből épülnek az épületek. Az adakozási kedvet fokozandó, az adományod után adománypontokat is kapsz, amiért hasznos holmikat vehetsz a városotok boltjában (amit persze előtte szintén meg kell építeni). A tagok kutatáspontokat és argumot is adakozhatnak, amivel az építkezést lehet gyorsítani.

A szövetségnek saját chatja és üzenőfala van, hogy könnyebb legyen a kommunikáció. A tagok az adomány összegétől függően egyre előkelőbb rangú polgárai lesznek a saját városuknak. A város polgárainak emellett szavazatuk is van, amivel a vitás kérdésekben dönthetnek. A szavazatok átadhatók, a legtöbb szavazattal bíró a polgármester, vagyis a szövetség vezetője.

A város természetesen elsősorban apró bónuszokról szól, amit a tagoknak nyújt az épületeken keresztül. Azonban itt is van lehetőség közös eseményekre. A térkapu a Végzetúr epikus megfelelője, itt azonban nem akartuk a játékosokat arra kötelezni, hogy egy rövid időn belül mind egyszerre belépjenek: a térkapus ellenfél legyőzéséhez egy teljes napon belül bárki szabadon hozzájárulhat, és attól sem kell félni, hogy a koránkelők legyőzik előtted a dögöt.

A tervek szerint lesz városok közti háború is, ilyenkor a játékosok csapatokat formálnak az alkalmazottjaikból, és a felkészülési időben beneveznek velük. Amikor a harc elkezdődik, lehet támadni az ellenséges csapatokat, de mindenkinek csak adott számú támadása van, nehogy megintcsak egy koránkelő szuperkarakter le tudjon győzni mindenkit.

A szövetségi épületek az állandó bónusz mellett apró minijátékokat is nyújtanak: a börzén tőzsdézhetsz, a múzeumot és a sportpályát látogatva jutalmakat szerezhetsz, és a rezidencián dolgozva argumot szerezhetsz.


Összességében, a szövetségi városok célja, hogy megteremtsék a játékos közösséget, és a barátok együtt tudjanak játszani, egymást segítve.

Tihor Miklós

Kövess minket a Facebook-on!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=26755 címen elérhető.
Létrehozás: 2018. október 3. 13:35:17Utolsó frissítés: 2018. október 3. 13:56:45 Küldd el a cikket másoknak