Vissza a Főoldalra


Argum City: A kedvencek
Kedvenceink argummutált kis tündéri állatkák: bagolybari, lajhárboci, cityus, tekkus és a többiek. Ezeknek az apró élőlényeknek a kinézetét szabadon variálhatjuk, kiválaszthatjuk milyen szárnya, farka, szarva, mancsa, szeme vagy akár párnája legyen. Az apró, újszülött kedvenceknek leginkább tejre és cumira van szüksége, de ahogy nőnek, érdemes nekik komolyabb kajákat és játékokat kikutatni. Egy kamaszodó kedvenc optimális fejlődéséhez már gyümölcsös müzlire vagy banánturmixra van szükség, a kifejlett egyed pedig nem adja alább a pisztácia fagyinál és a kolbászos szendvicsnél.

Az etetés nemcsak növeli kedvenceink jóllakottságát, de tapasztalati pontot is jelent számukra, és ebből lépnek szintet. A kedvencek boldogságához elengedhetetlen, hogy játsszunk velük. Ehhez játékokat kell nekik adni. Egy picur elvan egy csörgővel vagy egy nyuszival, de a nagyobbaknak már építőkocka, játékautó kell, felnőtt korukban pedig már társasjátékot, rollert vagy éppen HKK-t akarnak. Alternatívaként, ha játszunk a játékban található számos mini-játék egyikével, az egyúttal kedvenceink boldogságát is növeli. A kedvenceknek nemcsak szintje, de hűsége is van. Speciális ételekkel és tárgyakkal lehet a hűségüket növelni, amitől szép lassan zöldre, kékre, lilára, narancsszínűre és egyéb színekre változnak :)


Ha elégedettek vagyunk a kedvencünkkel, benevezhetjük a szépségversenyre is. Egyúttal a zsüri is mi vagyunk, minden nap 10 szavazatunk van, amikor 2-2 kedvencről dönthetünk, melyik a szebb. A legjobbak ízesítőket, vitaminokat kapnak, amelyek fontos kellékei az ízletesebb fogások elkészítésének.

A játékos kedvűek részt vehetnek a kedvenc építő versenyben is, ahol időre, más játékosokkal versenyezve kell rekonstruálni egy megadott kedvencet.

Szóval a kedvencek cukik meg minden, de sajnos a mai, kegyetlen világban (meg a jövőbeniben is, ahol az Argum City játszódik) saaajnos semmi sem ússza meg a katonai felhasználást. A kifejlett kedvencek a csatába is elkísérhetik alkalmazottjaidat, növelve azok tulajdonságait. Azonban szigorú szabályok ügyelnek arra, hogy a kedvenc semmiképp se sérülhessen meg, sőt, komoly sokk se érhesse - akár egy tízméteres óriásrobottal, akár egy tüzet okádó interdimenzionális óriásszörnnyel kerülnek konfliktusba hűséges katonáid.

Szomorú dolog, hogy néha a megunt kedvencek a csatornában kötnek ki. Az argum kiszámíthatatlan természetének köszönhetően ilyenkor szörnyű mutációk következnek be, és a hegy méretűre nőtt egykori kedvencek tombolva pusztítják a várost, de erről majd még később...

Tihor Miklós

Kövess minket a Facebook-on!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=26697 címen elérhető.
Létrehozás: 2018. szeptember 18. 13:57:52Utolsó frissítés: 2018. szeptember 19. 09:05:45 Küldd el a cikket másoknak