Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Az a Manakorong, abból lehet majd bármennyit használni, így beépítjük a manahalált a hkk-ba is
 
Akkor tényleg igaz a hír, hogy kivezetitek a mana szabályt és a tokenek lesznek a földek
 
Ngy-ból van a samantha, de nem az igazi. Ritkábol 2 van: Hol van az istened? és a Homokszirén átka.
 
Értem, köszönöm a választ.
 
Ez a rész nem hagy nyugodni. A "gyakori" szó alatt pontosan mit értettél?


Gyakoriak azok a lapok, amelyeken egy alappakliban, vagy a nagy kiegészítőben bronz ikon van. A zénes lapok definíció szerint nem gyakoriak.

Viszont! Ezek a tókenek gyakori lapok reprintjei. Tehát amelyik lap korábban már megjelent gyakori tókenként, ott a zénes verziót is nyugodtan használhatod helyette. Amennyiben a Spórát kiadtuk volna, azt nem termelhetnéd "gyakori tókenként".
A fény gyermekeiben lesz egy teljesen új tóken egyébként. "Gyakori" tókenként őt nem fogod tudni termelni.

Az Apró segítség nerfelése: már rögzítve volt előzetesen, mely lapok tiltottak, ill. változnak, ezen már az utolsó pillanatban nem fogunk változtatni. Természetesen, a verseny tapasztalata alapján, lehet, hogy jövőbeli HD frissen bontott / draft versenyekre a tiltott / nerf listája változni / bővülni fog.
 
Azért, mert a tiltó- és nerflista már jóideje ismert, és nem szerencsés utólag utánanyúlni.
 
Miert kell bárkit is győzködni? van tömeg irtas gyngy ből? Nekem nem rémlik hirtelen persze lehet van de ritkabol is csak 1ugrik be.
 
Amúgy simán megszavaztatható a népekkel a helyszínen. Júniustól meg minden HD bontott és draft ÚN versenyként lesz lezavarva úgy is...
 
Nem engem kell erről győzködni.
 
Akkor nézzük meg hány zanszilankos lap van a gyngyk között. János ezt Te se gondolhatod komolyan. Arrol nem beszélve mivan ha sokasodnak és csak beállnak őrposztba. Azert itt elég sok probléma jelentkezik. De persze ezt is Ti tudjátok nem tartana semeddig offolni mielőtt versenyen bánkodtok miatta.
 
Kyb +1
 
Szerintem meg elég sok meccs fog elúszni azon, hogy 1. kör: eldobok egy apró segítséget kérek 1 spórát, teppelem és az ingyen 2 zanszilánkból megverlek.
Mivel drafton építed a paklit, és nem bontod, tuti lesz akinek jut 1-2 first pickre ebből. Persze bontotton is remek lesz ezért kikapni.

Üdv: Kyb
 
A Spóra működési mechanizmusa akkor igazán nagy probléma, ha valaki direkt ráhajt ezekre a tókentermelésekre. Viszont se drafton, se frissbontotton nem lehet (fixen) kihegyezni a tókentermelésre a paklit.
 
A tokenek nem fognak rotálódni terv szerint. Ezek a lapok szabály szerint éppúgy gyakori tokennek fognak minősülni, mint eddig, hiszen tartalmuk nem változik. Ennek a kiegnek a fő funkciói, hogy újra be lehessen szerezni a token lapokat, kapjon közülük néhány egyedi, menő illusztrációt, és legyen pár tokenekkel kombózó lap kiadva.
 
Én egyet nem értek. A drafton és frissenbontotton már most miert nem tiltott a spora?? Le lett írva a probléma...
 
"2 ritka és 10 gyakori tóken lap lesz mind a 2 zénben"


Ez a rész nem hagy nyugodni. A "gyakori" szó alatt pontosan mit értettél? Értem én, hogy a rotálásra készültök, de még néhány évig engedélyezettek lesznek a kizárólag gyakori tokent termelő lapok is. Azokkal engedélyezett lesz versenyen megtermelni ezeket a token lapokat? Eddig a zénekben voltak ritka és még ritkább lapok. Ezek a token lapok viszont akkor minden szempontból gyakorinak fognak számítani?
 
a mutakristály Goblin epikusban simán sülhet a követő által adott tőrök miatt.
Ráadásul egy olyan leszedés, ami ölésként funkcionálhat (vagy a főnix fiókák, vagy az animált csontvázak fognak ütni).
Ki fogom próbálni biztosan, tetszik!
 
Más is mondta már, az (S) precízebb lett volna... Nyilván itt a lap vagy 6 változáson ment keresztül, volt (K) is mindkét körben, aztán ez a verzió maradt, és nem írtuk át (S)-re. Szerencsére, ettől a lap működése, funkciója nem változik
 
Hmm, ízlelgessük egy kicsit: "...a saját körödben P helyett K"
 
Köszi a választ.

Az új lapok ismerete nélkül mondjuk én tényleg nem látok rá, hogy mennyire lesz ez durva. Bár az Apró segítségnél sokkal durvább dolgot nem nagyon tudok elképzelni, de ti tudjátok.

Viszont akkor június 1-ig szabad a pálya ÚN formátumon is.

Ugyanitt eladó Spóra 1000 Ft/db.
 
Maga a Spóra nem erős lap, viszont most elég sok olyan új lap lesz, ami be tudja termelni. És akkor se feltétlenül problémás, csak vannak bizonyos szélsőértékei. Pl. te kezdesz, csinálsz egy spórát (pl. Apró segítséggel, azt nem lehet kánterelni), bedupázod. Ha az ellenfél nem tudja megoldani, akkor onnan már eléggé el tudnak szabadulni, pl. 2. körben lejött T. Vlagyimir.
Egyébként a lapokon szinte mindig ki volt írva az, hogy "gyakori" tóken, szerettünk volna megszabadulni végre ettől a felesleges korlátozástól, hogy csak annyit írhassunk, "tóken". Egyébként a korlátozás csak Új Nemzedékre fog vonatkozni, ott éreztünk, hogy hosszabb távon, a játék lassítása, a powercreep visszafogása mellé nem fér bele, hogy az új tókentermelő lapok ezt is tudják termelni. Más formátumon lehet használni majd.
Egyébként ez határeset dilemma volt, azt mondtuk, vagy marad a Spóra, de akkor kiadjuk a Zénben, hogy mindenki tudja használni, vagy nem lesz bent a Zénben, de akkor az ÚN-ről tiltjuk.
Egyébként bizonyos szempontbó a Qwisyx is hasonló, csak őt be kell húzni, nem tudod sokféleképp betermelni, és az ÚN-ből ki fog rotálni előbb utóbb, míg egy tóken örökké bennmarad.
 
A fórumon nem rég még azt írtátok, hogy nem találtátok túl erősnek a Spórát a tesztelésen, most meg azt írjátok, hogy tiltva lesz mégis.
Mi alapján született a döntés?
Pl egy Qwisyx, a quwargólem sokkal durvább dolgokat csinál egy nyamvadt Spóra tokennél. A Spóra kb csak Atmillával kombózik értelmesen, és az ÚN formátumon az már amúgy is tiltott.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.