Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Tesztelésen a tárgyas paklik alapvető eleme továbbra is s logi.
 
Ha egy lapnak annyi az értelme, hogy ingyen ki lehet tenni vele bármilyen 1 ZSZ-es lapot a deckből, akkor azért nem is kár.

Igen, lesznek lapok, amikor sokkal sz@rabbak lesznek, mint eddig (legalábbis első blikkre). Pont ez a változtatás lényege, hogy alapvetően változzon a játék dinamikája, mert a mostani állapot nem fenntartható.
 
A Goblin logisztikust igazán fel lehetne újítani, vagy buffolni egy kicsit... Hagy lehessen már áldozni, mert így értelmét veszti a lap kb...
 
Surushát nem értem. Eddig se tudtad passzivizálni a saját ZSZ költségének, kellett még hozzá valami.

Egyébként meg nem reális buffolni az ÖSSZES ilyen lapot. Nyilván lesznek vesztesek, ez velejárója (a krabber ezelőtt is halott volt már), de a jobb lapok megmaradnak (ahogy pl én a bogarat így is jónak érzem bizonyos deckekbe).
 
Ha jól nézem az utóbbi hozzászólások egyike sem szólt arról, hogy ez, vagy az ki fog kopni. Én csak arra tettem javasoltot, hogy ahol látható a kiadói szándék (pl a Shurusa bogár, vagy az öntörvényű) ott változzon a lap szövege zsz helyett P-re.
 
Én meg azt javaslom, hogy először mondjuk próbáljuk ki a változtatást, mielőtt mindenki vagtában megmondja, hogy ez is meg az is szar lesz meg ki fog kopni...
 
En azt javasolnam, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon, hogy az uj definicio maradhatna azzal a kiegeszitessel, hogy : "a lenyek zanszilank koltsegu aktivalast kivano kepessegenek koltsegebol 1 zsz fizetheto az adott leny passzivizalasaval is."
 
Ahogy nézem, főleg a nem terülős dolgok kopnának ki így.
Viszont amit 50. Sebaj Tóbiás javasolt, az is jó lenne. Pl a 11. alapkiadásban ezeket közül sokat fel lehetne újítani. A behó is spórolna egy jó nagy rakás pénzt az illusztrációkon és pl az Öntörvényű krabberhez hasonló lapok is egy kicsit gyengülnének legalább.
 
Én azt szeretném javasolni (szerintem logikus is lenne), hogy azon lapok szövege egyúttal módosuljon, amelyek zsz költsége egyértelműen úgy lett kitalálva, hogy a lapot passziválni lehessen vele. Itt módosuljon a zsz költseg P-re. Gondolok itt a shurusa bogárra, vagy az önti krabberre például. Az ilyen lapoknál nyilvánvaló volt a kiadói szándék, így ezek esetében lehetne ilyen változást eszközölni, hisz a szabályváltozás feleslegesen bántaná őket. (Egyik se terülős dekkbe való.)
 
Na jó, de pont az volt a lényeg, hogy a zanszilánk költségből adódó terülésnek valahogy gátat szabjunk. Én azért messze nem érzem úgy, hogy ezek a lapok használhatatlanná válnának. Persze, lesz ami így kikopik, de ez a szükséges rossz.
 
Hát ti tudjátok, de szerintem az építés kiesésével ezek mind jelentősen rosszabbak lettek és sokat közülük nem engednék így pakli közelébe. Rögtön más a helyzet, hogyha manákat kell ezekre költeni, áldozni sokszor nem lesz mit vagy nem éri meg, és csontot szerezni még mindig nem könnyű a csontos paklikon kívül.
Artagort pedig végképp nem tenném így semmilyen pakliba, az 100%.
 
Nah benéztem, de akkor képességek:

Szárnyaló tolvaj
Fluxusgen
Surusha bogár
Vámpírfarkas
Vérmanó
Tirik-hun
Rosier
Artagor
Akasztófa
Bazmaon
Felejtő bűbáj
stb.

Ezek amiket még nem írtak előttem.
 
Ezek közül a dobozzal, fényvetővel, dzsinnel, Szatival, Krisszel mutyolával biztosan játszottam a tesztidőszakban, és jók voltak (megerősítés).
 
XD.

Ez esetben
100 Ft/ db áron átveszem tőled az összes szanszilánkos IK-jú ultrád és 50 Ft/ db áron ezeket:
Nagytanács ítélete
Fluxusgenerátor
Nekromanta pálca
bármely dungeon promólap
Csábpapnő
Ködszita
Lélekgyűjtő pálca
Kontinuum fabrikátor
Ködszellem
Megrontott trikó
Manamorf
Megrontott lélek
Őshangya ostromgép
Zulit kastélya
Xeno keltetőfészek
Varázskert
Vadász burástya
Időrabló pálca
Aranysörényű pega
Dornodon mosolya
stb.

Köszi
 
Füstös késdobáló, Huddens kódexe, Kifordított varázsdoboz, Moa fényvető, Homokgólem, Interdimenzionális dzsinn, Leira, a hangtolvaj, Sza-ti igazságtevő, Tian-kris szabómester, Réz mutyola.
Ez tíz darab. Én egyiktől se félnék, hogy egy csapásra kikopik áprilistól.
 
Igen? Akkor mutass legalább 10 lapot arról a három keresési listáról, amiket a nerf után is hajlandó lennél használni, mert nekem nem sikerült 10et találnom.
Inkább hanyagolom majd az összes ZSZ lapot így.
 
Lehet, hogy a tesztelők már rákerestek
 
Nagyon nem tetszik az ötlet. Építés nélkül nem egy nagy szám a zanszilánk képesség. Keressetek rá a lapkeresőben a "(x), (1) és (2)" kifejezésekre! Szinte az összes lap használhatatlan lesz így a listáról.
 
köszi a pontosítást, ez esetben komoly átgondolást igényel hogy lehet ismét működőképessé tenni az elsőkörös hokedlidekkem bár így sose lesz olyan mint fénykorában, de ez is volt a módosítás célja
 
Nem igy van, a képességekre is vonatkozik, ld. néhány hsz-szel lejjebb.
A kódexbe már majd "költség" és nem "idézési költség" fog bekerülni.
Ez eddig sem volt leírtan rendezve, egyszerűen csak tudták a játékosok, hogy a képesség költsége pont ugyanúgy működik, mint az idézési költség. Ez ezután is így lesz, az egyetlen kivétel az építmények IDÉZÉSI költsége, amely továbbra is mehet építésből.
 
A fáma csak az idézési költségről szól, a képességek használata továbbra is marad a régi (gondolom )
 
Már megint megöltétek az Öntöt ((
 
Szegény szörcsi. :,(
 
Üdvözítő a szabályváltozás, de a képességek használatánál esetleg maradhatott volna a régi. Tudom csak bonyolított volna a dolgon, de az emiatt érintett lapokat nagyon sajnálom.
 
Vágom, hogy csak poén, de amúgy az a lap pont semmit nem gyengült. Én magam részéről egy kezemen meg tudom számolni hányszor hoztam ZSZ-ből, mindig 1 mana és dobtam neki egy lapot, mert ugye side drágítás ellen és ott nincs úgyse építő lényed vagy ZSZ-ed hozzá az elején, amikor eldől az egész.
 
Az épületek idézési költségének fizetésében nincsen változás. Illetve ami eddig zanszilánk volt, az most is az marad.
 
Üdv. Az 1 építő 1 zsz épületek vegyes ik-jkúnak számítanak, de lehet őket EGY szellemszolgával építeni továbbra is? Megfogja/leszedi őket a zantalanítás? (Épp annyira zsz, mint nem...)
 
A tesztidőszaknak nem is annyira az azonnali vélemények gyűjtése a lényege (azzal sincs persze gond). Jóval inkabb az, hogy megfigyeljük a 3 hónap alatt, hogy a játékra gyakorolt hatása megegyezik-e azzal, amit mi az előző fél évben tapasztaltunk ill. felmerül-e esetleg ez idő alatt valami komoly probléma, ami miatt változtatni kellene.
 
Szerintem nagyon jó és idő szerű döntés. Maximálisan egyet értek vele még úgy is hogy szerettem a vh-t. Majd máshogy rakom össze. A játéknak minden képen jót tesz.
 
Amúgy engem érdekel pro és kontra a játékosok véleménye. Pláne azért, mert ezekben a tesztidőszakokban merülhetne fel ellenvélemény elvileg.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.