Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Jo kis cikk egy 2. napi sikeres paklirol, az ossszeallitas finomsagairol Bubutol:
http://dungeon.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1196:hatalom-kartyai-kartyaj atek-hkk-fnixek-egylapos-koernyezetben&catid=5:cikkek&Itemid=15

(space-t vedd ki ha van)
 
1. Makó G
2. Zorall
3. Bubu
4. HD
 
Ki nyert???
 
Vannak jó pillanataim :P
 
Beszéltünk erről is, szavazás fog jönni
 
Aki nem jatszik annak nem mindegy?
 
Pont ma agyaltam rajta h mennyire jó lenne ha nem augusztusbnan lenne. Erre feljövök és Feri pont ezt javasolja. Nekem a munkám miatt lenne jobb mivel pont a nyár a főszezon. Biztosan vannak ezzel így mások is. Remélem jövőre már így lesz.
 
Támogatom Jufe javaslatát, az 1 hónapos eltolásról.

Minden szempontból jónak tűnik:

- jobb az idő, nincs már 40 fok,
- rövidebb az "uborkaszezon",
- júli + aug.: Behós / Blogos / Dungeonös felkészülési versenyek,
- a vidéki versenyekkel együtt jobb kiforrottság a friss lapoknál,
- Nem kisiskolások játszanak és jutnak ki a nemzetire.

Minimum egy szavazást megér a kérdés eldöntése!
 
Ekkora hülyeséget ne hordj össze azért azok koránt sem összehasonlíthatóak a nemzetivel.
 
+1, adnám nagyon!
 
Ki nyert?
 
Karácsony előtt lenne a legnagyobb okosság.
Bár az is jó lenne ha open nemzeti lenne, akik bejutottak azoknak ingyé, többieknek 5000 az egész.
 
Ott parkolni nem egyszerű azért.
 
Az a hely, ahol a konferencia teremben voltunk, amit a blogosok szerveztek? Az mennyivel "drágább"? Jól megközelíthető (bár lesz így is, aki késik), és van elég hely. Az jó helynek tűnt...
 
A dátum mögött az volt a megfontolás, hogy már jellemzően nem nyaralnak a népek, de a tanulóknak még épp nyári szünet van. Ha ez kb. senkinek nem számít már, akkkor megfontolnám a későbbre csúsztatást. Lehet, hogy szept. 1.hétvégéje is szóba jöhetne.. Bár a klímaváltozásból kiindulva inkább karácsony
 
Naívan megnéztem milyen lesz az idő hétvégére.Persze nem kellett csalódnom alap, hogy kánikula. Erről villant be, hogy nem lehetne jövő évtől elcsúsztatni 1 hónappal a nemzetit? A 2 kieg miatt amúgy is nagyon közel van már a nemzeti a friss kieghez nincs elég idő, hogy kiforrja magát az új kieg és hátha 10 fokkal hűvösebb lenne és nem bomlana szét az ember agya a 3. napra. Persze tudom tradició meg extra kihívás meg a tököm tudja még mi,de részemről pont leszarom ezeket ha emberibb módon lehetne megtartani az év legnívósabb versenyét. Legalább lehetne 2 behós verseny is nemzetiig mind a két formatot érintve és az uborka szezon is rövidebb lenne, ami a szept októberre abszolút jellemző szokott lenni. Na mit szóltok?
 
Általában kb. 4-6 ember van, aki az első nap annyira elúszik, hogy a második napra már el sem jön. Emiatt én nem változtatnék a rendszeren. Ezzel az erővel a normál versenyen is lehetne azon pörögni, hogy ne menjen el senki a vége előtt. Ha valaki úgy érzi, nincs esélye, más programja is lenne, az hadd menjen.

Az, hogy a 3. napon ne legyen párhuzamosan vigaszdraft: a továbbjutóknak ez egyértelműen növelné a komfortérzetét. Viszont akik kiestek, vagy esetleg be sem jutottak, azoknak nagyon jó, hogy van ilyen lehetőség, és közben még a top16-nak is tudnak szurkolni, részesei az eseménynek.

Az is valószínűleg megoldható lenne, amit itt valaki említett, hogy a nemzeti mellett párhuzamos események, minden külön tágas, kényelmes légkondicionált teremben egy konferenciaközpontban, dedikált bírókkal, kivetítőkkel stb. És nagyon bízom benne, hogy előbb-utóbb el fog jönni az idő, amikor ennek az előfeltétele is teljesül (játékosszám és bevétel a jelenlegi háromszorosára nő).
 
...és aki eljött nemzetire, ott a játékosok jelentős részének már minden megvan. Engem pl teljesen hidegen hagy a mostani több díjazás bejelentése, nem ezért veszek részt, hanem mert mégiscsak az év legnagyobb versenye.
 
Hatalmas +, én is nagyon örülnék ha a 3. napon full csönd lenne és csak a bejutottak +1-2 lelkes néző lenne már, sokkal több hely, oxigén, és nyugalom lenne a döntő napot lejátszani. Tavaly legalább annyiban kedvezően volt ez megoldva hogy maga a draftolás teljesen külön szobában zajlott de utána a játékhoz osztozni kellett a helyeken a vigaszdrafttal. Nyilván ezt kihagyni nem lehet, mivel elég nagy bevétel, de ha jövőre esetleg új helyre költözik Wekerléről a Nemzeti, akkor ezt jó lenne megoldani(akár külön emeleten, a minél jobb szeparálás érdekében).
 
Ugyanígy a külön versenyeket sem támogatnám az első 2 nap, kb. 50 nemzetis mellett nem is lehetne hová tenni őket, meg amúgy is oda kéne egy 3. bíró, és ki tudja, mennyien mennének el rá.
 
Szerintem a motiváció fenntartására bőven elég lenne (amiről volt szó, de nem tudom be lesz-e vezetve), ha a Nemzeti napjaiért járna külön-külön HSZ pont.

A vígaszdraftot egyébként én szeretem, mert egyetértek abban, hogy van annak valami hangulati eleme, ha csak az a 16 ember játszik, aki, viszont így a kiesők potyára készültek a 3. napra, így legalább biztos draftolhat mindenki a 3 nap alatt egyet, ha akar.

De nevezési díj ne legyen! Ha már kvalifikáltuk magunkat, legyen annyi presztízse a dolognak, hogy nem kérnek el külön pénzt az indulásért!
 
Amugy az utobbi idoben szinte nem lehetett ugy eluszni aaz 1. napon (ha mar mondjuk 1 db. wined volt, akar egy eronyero), hogy a 2. napon akar egy "allin" paklival, egy 'hero mode' 6/6-tal be ne juthatott volna valaki.
 
A kollega arra mutatott ra, hogy aki eluszik az elso napon, azt semmi nem motivalja hogy a masodik napon is reszt vegyen. Ezt a motivaciot akarna novelni. Mondjuk ehhez nem kellene okvetlen nyeremenyalapot novelni...
 
Nem értem, hogyha valaki egy ingyenes versenyre nem megy el, az mitől menne el egy fizetősre?
Ha meg az egész fizetős -s bárki mehet - mi értelme a kvalifikációnak?
Próbálom megérteni, de az én szerény képességeimet ez meghaladja.
 
Szerintem ezt lehetne egy igazan jo rendezvennye alakitani,de nem Wekerlen. Mint egy jo esport vagy poker rendezvenyen. Ahol szepen kulon megy az elesben a bajnoksag es kozben a “nezok/vendegek” is jatszanak egymassal, egy cseppet sem zavarva egymast. Csak,hat ujra kellene ezt ahhoz tejesen gondolni, uj helyszin, kivetito, live,stb, kesobbiekben nem lenne egy rossz irany,csak addig a jatekosok taborat legalabb duplazni kellene, hosszu ut.
 
Milyen jo volt, amikor a jatekosokat postan (is) ertesitette a kiado, hogy gratula, bejutottal a nemzetire.

Amugy nekem a vigaszdraft sem tetszik a NB mellett, persze, jo jatszani meg minden, de regen a legy zummogeset is hallani lehetett mar a csoportmerkozesek alatt is.
 
En is igy gondoltam. Talan nem volt eleg egyertelmu, de a kulon terem kulon biro es a ne keverjuk a kettot ,erre utalt. Ugy ertem,ha jelen van 4-6-8 jatekos aki nem jatszik a nemzetin uljon ossze egymassal egy nyomjanak le egy miniversenyt,nem beho rendezes alatt,es ezt is csak akkor,ha alkalmas ra a helyszin,stb. Elmeleti felvetes volt.
 
Kifejezetten ellenzem, hogy bármi más menjen párhuzamosan a Nemzetivel, így is lesz elég dolga a (várhatóan kétfős) bírói stábnak, nonszensz, hogy még pluszban meg legyen osztva a figyelmük. Ez a három nap nem erről szól.
 
Ennel egy sokkal elhetobb alternativa lenne,hasonloan a Beho talikhoz,- mini versenyeket rendezni (egy masik teremben,masik biroval) vagy akar egymas kozt megoldani ezt es kozben még lehetne szemlelni is a nemzetit. De semmikepp sem lenne jo a ket dolgot keverni.
Tessek osszebeszelni egymassal,aki nem tud elmenni csak egyik masik napra es talaljatok ki valami frankot ;)
 
én ezzel vitatkoznék ,tekintettel arra, hogy általánosságban leszögezhető, hogy aki kijut a nemzetire, az azért invesztál a játékba, így feltehetőleg a kvalifikáltak listája ,pont nem azon játékosokból tevődik össze 90 százalékban, akiknek ez problémát okozna, persze most az anyagi oldalát nézem, az elvi sík az egy más tészta
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.