Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Mondjuk sztem ez nem volt kérdés. Tényleg beteg az a lap, és nem csak járjba fér be szvsz.
 
Azert a szmoggyert sem temetnem : -)
 
Most, hogy már tesztelgettük az új lapokat egyértelműen a kifejlett működik a legjobban, a kódos lapok közül. Hihetetlen hokikat tud. Tényleg sok lapnak játszva jön ki az ereje. Egyet húzol és kettő lesz belőle.
 
Majom!
 
Hàt ezt jól sza*-ul probàltad
 
Én itt próbálom felverni az értékét te meg beletrollkodsz vazze
 
2017 van - mar nem tudja "szetvedekezni magat" az ellen, mert alapbol egy, azaz egy=1 darab vedekezeses lapot jatszhat ki, ha kussolsz
 
persze a szituáció létezhet, de megint ne felejtsük el, hogy a kyorg kvázi kockázat nélküli. Megfogod, ha nem tud rá reagálni, akokr kb mosolyog egyet és legyint, lapot lapért, és mivel átadta a kezdést így is úgy is lapelőnyben van/lesz.
 
Főleg akkor mikor van nálad aranymetszés és a semmibe küldöd. Ez nagyon optimális szitu, csak arra akartam rávilágítani h több van a lapban.
 
és azzal sokkal előrébb vagy, ha köv körben kapod meg a kyorgot?

az ötlet amúgy nem rossz
 
Az most jutott eszembe, hogy a talbot szavának van egy alternatív felhasználása. Az ellen átadja a kört annak reményében h szétvédekezi magát, te pedig első cselekvésből megszakítod a köröd. Vagy épp ha gyanakszol egy gyógy fázisra tartogatott bufa segítségre akkor kezdés esetén is lehet értelme megtolni.
 
1vp1zsz, alapbol jo jarj ellen
 
Köszönöm a választ!
Amúgy tetszenek a kódos lapok, egyik sem egy bitang nagy spoiler, de mindegyik egyedülálló a maga nemében.
 
Nem is reméltem, hogy ilyen gyorsan fent lesznek a lapok. Nagy köszönet érte a Behónak! (Az új ultrákat egyenlőre nem találom )
 
Rendben, legyen így, elvégre ti teszteltétek. Kíváncsi leszek.

Félreértés ne essék, véleményindításképp írtam le, hogy ki mit gondol a lapról.
 
Horvath David velemenye (az engedelyevel idezem):

"Az Abarrun közbeszól-t, ha nem is teljesen, de másnak érzem. Egyrészt, a játékosok többsége ránéz és elveti, mert hogy csak épület pakliba jó meg Molluszkba! Pedig ez nyilvánvalóan nem igaz!
Továbbá a színük is eléggé más. Kékből spell alapú lapkánter csak a Timera makacskodása van, aminek azért van egy hátránya... így a Határozott tagadás bőven elfog férni mellette.
Ezzel szemben viszont az Abarrun sárga... ami azt jelenti, hogy legalább 5 másik azonos szintű counter van, ami köröket ver rá védekezés és [[2]] ide vagy oda.
Így nem érzem feltétlenül releváns összehasonlítási alapnak!
Szerintem a Határozot tagadás jó kódos lapnak. Általában 1 mana [[2]] lap kánter... tudomásom szerint nincsen még ilyen! (1zsz szinte semmi manapság azért nem számoltma oda) És még védekezik is, habár ez már csak hab a tortán!"
 
Szerintem kifejezetten kiegyensúlyozott lett a 4 kódos lap. A Határozott tagadás pedig sok esetben hiánypótló lesz a színe és a funkciója miatt, az Abarrunnál (ami azért vegyük észre, hogy egy counter-heavy színbe jelent meg!) legalább egy kategóriával jobb az univerzális deckekbe.
 
A magam részéről kicsit túlzásnak érzem a tagadás lehúzását, ahogy az UR-eknél se teremtett hosszabb távon jó precedenst, hogy egy éven keresztül beteg, pay to win lapok jöttek ki, úgy a kódos lapoknál is volt ilyen időszak. Ezúttal viszont - szerintem - 4 nagyjából azonos erejű, különböző potenciállal bíró lapot sikerült kódosnak kiadni. Ez szerintem sokkal jobban biztosítja a játék jövőjét, mint egy Szemétdomb/Sötét mágia.

Abarrun vs. Tagadás: erőltetett a hasonlat, két különböző színben két különböző költségű counter. Az Abarrun egyébként a saját paklijában Földanyánál erősebb lapcounter, és nem a lap hibája, hogy kevesen használják, inkább a pakli nem igazán erős-népszerű még mindig.

De legfőképp azt javaslom, hogy próbáljátok ki az összeset, mielőtt nagyon lehúznánk bármit, aztán megnézzük egy-két hónap múlva, mire lehetett menni velük.
 
Ez a +10% is valami, köszönjük!
 
Kód, beváltható termékek:

Növeltük a kedvezményt, most már a Világégésre és Végzetúr paklikra is 30% kedvezményt kapsz, ha kóddal vásárolsz.

A régebbi kiegészítőket pedig már amúgy is 50%-os kedvezménnyel veheted meg, ha kódot váltasz be.

Természetesen, a legújabb Alfa és a Kreátor is váltható lesz majd egy idő után, kisebb, 10%-kos kedvezménnyel, de ehhez el kell telnie valamennyi időnek a megjelenéstől számítva.

Tehát ha a kódot rögtön be akarod váltani, akkor Baljós előjelek, vagy 30%-kos kedvezménnyel Vu vagy Világégés, vagy 50%-kos kedvezménnyel régebbi kieg. Ha nem sürgős a dolog, és hajlandó vagy várni néhány hónapot, akkor pedig Szólások, 10%-al KM, esetleg Tűz/Bestia alfa.

Most több kódos lapot csináltunk, úgyhogy remélhetőleg nem fognak elfogyni, de legalábbis nem olyan gyorsan.
 
Teszem fel a kérdést, hogy ki az aki máshogy csinálná a kódbeváltás rendszerét ha ő lenne a kiadó? Na ugye. A sz*rnak el kell fogynia, akinek meg kell a kódos lap úgyis megveszi.

Tipikus koktélcseresznye érzésem van, attól még , hogy egy kupac sz*rra ráteszed...
 
Elég egyértelmu az allaspont, nem fogom felesleges eroltetni a témát, ezért dobtam fel a határozott tagadásról a gondolataimat hogy ne offoljak.
 
Oké akkor on, mert úgy látom erre nem fogunk választ kapni:

A határozott tagadásról nekem is az jutott eszembe hogy ez pár évet késett....korlátozottabb formatokon előjöhet de ha az abarrun közbeszóltalig használta bárki, akkor ettől mit várunk? Oké ez 1 ZSZ 1 mana és nem 2 mana de az abarrun jöhetett ingyen épület pakliban vagy mivel a szemétdomb-kristálybarlang elég univerzális így máshol is és csinált valamit kijátszása után.

Hát minimum "meglep" a lap ereje. Kellett volna tudnia még valamit, ez így nehezen elképzelhető hogy nem a gyűjtemény mappában fog sínylődni, ami egy kódos laptól elég szomorú. Minimum egy ősmágia ráfért volna-ha már a régin is van. Ez esetben stabil járj elleni side lap lehetett volna. B verzió, hogy ha létrejön, akkor a következő lapodra +1 reagálni (ha már határozottan megtagadjuk a counterelés lehetőségét, szerintem illett volna a nevéhez is).

Szmoggyer: börtön/korlát mellett és mezőben fogja valszeg legjobban érezni magát.

Talbot szava: ezt nehéz megítélni, szerintem az ereje attól fog függeni, hogy vissza tudja-e adni magát. Ha igen, akkor egy nullás körszakítás ami kentrip is elég erősnek hangzik.
 
Szerintem térjünk vissza az eredeti témához. (Kinek h tetszenek a kódos lapok) Aki nem akar ilyen feltételekkel kódot váltani az adja el. Nyilván ha kipörög a világégés akkor a kiadó is változtatni fog. Addig viszont bontogassuk a 4-5 használható ritkát ami a világégésben még van és kapjuk egy min 1500 ft értékű kódos lapot ajándékba. A kódbeváltás lényege pont az elfekvő készlet kisöprése. A Bdv ajándékszintjei ami az új kiegek vásárlására ösztönöznek és jutalmaznak. Szerintem korrekt a rendszer.
 
Elnézést a nyers megfogalmazásért, DE !

Véleményem szerint a Beholder álláspontja ebbe az ügybe.. Vegyetek valami régi szart, amire nincs szükségetek, és amiben nekünk is benne áll a pénzünk, és akkor kaptok érte szuper kódos lapokat.
Kiábrándító..
 
Erre a problémára már megszületett a megoldás: kevesebb beváltható kódos lap van, mint ahány kód a bontható kiegekben, igy aki nem váltja be gyorsan Világégésre, az nem tudja majd beváltani semmire
 
De most tényleg, ez egy elég komoly probléma, szeretném ha olyasvalaki is reagálna, aki ténylegesen bele tud szólni a folyamatba. Vegyük most sorra a tiltásokat:
-Alanori Olimpia: ezzel egyet értek, ne lehessen önmagára beváltani, oké
-KM: rezeg a léc, but fine...
-ZV és MA: bocsika, de ezek elfogytak, felesleges kikötés
-Alfa paklikból a legújabbak: én kérek elnézést, a régiek mind elfogytak
-legújabb Zén: ez is mindig így volt gondolom, elfogadható.
Megvolt a csata, összegezzük az életben maradtakat. Tehát a játékosoknak van lehetőségük kódot beváltani Baljós jelekre (ami az első 3 dealer vásárlása után elfogy majd), illetve Világégésre (már ebben is elég idejét múlt lapok találhatók, a korábbi nagykiegekról és zénekről inkább szót sem ejtek). Nem kell ahhoz közgazdaságtan diploma hogy lássam, mennyire elveszik ezek a kilátások a fogyasztó vásárlási kedvét.
Konstruktív javaslataim a következők: lehessen kódot beváltani KM és/vagy Alfa paklikra, a megfelelő csökkentett 10-20%-os kedvezménnyel (hasonló volt már korábban emlékeim szerint).
Várom az érdemi hozzászólásokat, véleményeket szeretettel.
Üdv.
 
Nem tartom kizártnak, hogy ennél több pakliban is elő fog fordulni, talán felváltja a helyét Jagunak az 5 lapos kontrollokban, ahova egyre inkább helyet követel a sheran és talán a lebujjal ki is váltotta. Nem ugyanaz a funkció, ez világos, de jelen metában nehéz elképzelni, hogy mindkettő befér (aztán a járj előretörésével ez változhat). Én mindenesetre ki fogom ott is próbálni

Más: az megvan hogy megszületett egy lap ami "megfogja" a reagálhatatlan jagumirt? A szinaptikus kapcsolódás tudatában nem biztos hogy olyan nyugodt szívvel fogom áramoltatni a lapot
 
"Aztán jönne egy..."

:baaaang:

TALBOT SZAVA!
 
Nekem is a nagykigyo (+ a 2 kis baratja) a szemelyes kedvencem, nalam letrejott parszor (Jarjban ill. 7 torzsben).
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.