Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
A token packot támogatnám én is!
Főleg mert tök jó érzés nyerni egy ur-t és mondjuk pont a parazita volt az. De honan a fenéből szedjek hozzá Token sarit? meg az italkeveréshez 4 különfélét? és csak 1 van kiadva abban a kiegben -,-'
tehát lett 2 szép szines papirom. és mehetek tarhálni tokent ha szeretném használni a lapjaim.
 
Meg ehhez par adat:
az Elozonles 136 lapos volt (ebbol ritka 56), a Tengermely szinten (ezek voltak az utolso normal, evente 2-es kiegek).

Az Orokkevalosag 174 lapos (ebbol 74 ritka), az MA 168 lapos (ebbol 68 ritka, itt mar a kodos lapok is vannak pluszban).

Tehat a 2 kieg -> 1 kieg valtas azonnal nagyobb lapletszamu kiegekkel is jart, aminek a fogadtatasa kedvezo volt. Az Idovihare, amivel meg probalkoztunk, sajnos nem annyira, igy ezt nem folytattuk.

Hogy a mostani plusz kb. 20 lapot megtartjuk a kovetkezo kiegekre is, vagy egyszeri 'csoda' volt, az meg nagyban fugg a fogadtatasatol.
 
Zsolti pl. megfizethetetlen
 
Nem tudok ezzel vitatkozni, főként ugye ha fizet érte
 
Egen, a jot meg foleg
 
Csak az evi 1 kieghez es az Oslichekhez szolnek hozza:

Az evi tobb kieg alapvetoen azon mulik, hogy az az 1 (ill. a Zenek) hogy fogy. A 'nagyobb kieg' (vagyis 20-szal tobb ritka) megfeleltetheto a '~ 1.2 kieg' koncepciojanak, az Alfa pedig szinten egy 'kisebb kieg' volt az iden. Ezek a 20. evfordulo mellett ovatos optimizmusunkat is jelzik ez ugyben.


Az oslichek megjelenese pedig szavazason mulik, az iden a jatekosok eros tobbsege azt szavazta, hogy szeretne - igy lett 2 uj (figyelemebe vettuk a fokozott interaktivitas kerest is persze). Ha jovo tavasszal a tobbseg azt szavazza, hogy nem szeretne, akkor nem lesz.
 
Hasonlóan gondolkodok.
Mellesleg én nagyon örülök annak hogy van lehetőség a régebbi kiegészítők olcsó megvásárolására. Mivel így viszonylag olcsón nagyobb mennyiségű laphoz tudok hozzájutni. Ezáltal több kombinációt tudok kipróbálni.

Számomra külön öröm volt a Zénes frissen bontott hisz hasznos (már nem nyerő de azért jó) lapokhoz tudtam hozzájutni és jót versenyeztem. (Az eredmény elmaradt.)
 
Én személy szerint nem értek teljesen egyet.

Habár szimpatikus számomra a tokenpakk ötlet, de kvázi eladhatatlan lenne egy bizonyos pont felett. Játékosfüggő, hogy hány tokennel szeret játszani, én speciel a fattyak-angyal-tőr hármasból 3-3 mindig be van bugyizva az összes többiből csak a mappában hordok 1-1-et. Ergo, ha én lennék a célközönség akkor 1 db-ot vennék és a bónuszt összecserélgetném. Míg mágusok alkonyából meg megveszem az x-et, konstatálom, hogy x-2 tokenlapot sikerült bontanom, utána meg megnézem, hogy a legyél béka vagy a lassúvíz jellegű lapok helyett nem feltétlen kár. Félreértés ne essék, frissen bontotton jók ezek a kártyák, és talán ezért is készültek, de ennyi, ezek helyett akár lehet token is (ami jelenleg ez is történik).

A másik az egyéb tokenek kérdése. Nekem (mint ahogy már kommenteltem másik topicba ) tetszik, hogy így próbálják a játékosokat ösztönözni a vásárlásra. Sokkal jobb annál a verziónál, mint amit a kódos lapoknál vannak. Mert én speciel az utolsó x zénből összegyűjtöttem , ha a sort nem is, de azokat a lapokat amikre szükségem van, így az utolsó év zénjei kb kiesnek, Vennék szívesen Alfát vagy MA-t de azok is kiesnek, akkor vegyek tengermélyt teljes áron (akciók nem vonhatóak össze ha jól tudom). Olyan jó lenne , ha mondjuk a százalék akciót levéve be tudnám váltani a kódjaimat mondjuk alfákra.

A tengermélynél, meg lehetne célzott versenyeket hírdetni, hogy bonts tokent. Tengermély tokenbontó frissenbontott.

Az egyéb készletkisöprési próbálkozások... Azt mindenki maga el tudja dönteni szerintem , hogy szeretne-e x ezer forintot elkölteni egy versenyre, és egy halom régi lapra. Én speciel eddig ezeket dodgeoltam. Ha meg nem lesz elég a látogatottság, akkor nem fognak ilyet tartani.
 
Évente két kieg helyett csak egy új kieg, oké elfogadták. Zénes frissenbontott és még ki tudja milyen érdektelen versenyek, ezt is megszokták. Tokenlapok új kártyák helyett, ez is átment. Lassan ideje lenne vissza is adni valamit a játékosok alkalmazkodásáért cserébe...


Szívemből szóltál. Ebből a szempontból az ember az egyik legrosszabb "állat", mert bármit képes megszokni.
 
A frissenbontotra engedélyezni kell a cinkelést és kész. Minek túllihegni ezt a témát. Akinek meg a későbbiekben kell majd beszerzi.
 
A token pakkot támogatom én is
 
Ez a "tokenpakk" ötlet tetszik
+1 !!
 
Sajnos egyet kell értenem, a krízis menedzsment biztos hátul van a napirendi pontok között. De hogy konstruktívak is legyünk, tök jó ötletek születtek a témával kapcsolatban, és a megoldás tényleg olyan egyszerű, hogy nem is igaz:

Elhangzott, hogy a behó készülhetne a tokenekkel. Azt is mondtátok, hogy az egész kb 200 Ft-os tétel. És az is igaz, hogy a kezdők azért kezdők mert még ismerőseik se biztos hogy vannak a HKK-n belül.

Mi lenne, ha minden kieghez tartozna egy "token pack" ami 200 Ft-ért ( ez kb egy 10 lapos tokenpakknál érvényes ár) megvásárolható, és tartalmazza az adott kiegben szereplő összes lehetséges tokent. Ha ritka tokenek vannak, vagy mint pl a krabbernél megszalad a tokenlapok száma, az árat felül lehet vizsgálni.

Kényelmes megoldás, ami nyomdailag nem megterhelő, illetve kivédené azt is, hogy az ezer akárhányszár forintos kiegben tokent bontsatok. A token pakkba lehet tenni akár őslicheket is, tök jó megoldás lenne.

Kivéve akkor, ha a Behó ragaszkodik a "vegyétek meg a Tengermély kieget a négymanás lények miatt" szemlélethez, és így akarja kiárusítani a bentragadt készletet, illetve ha továbbra is (a már csak évente megjelenő kiegben, tényleg ez mostmár örökre így marad?) őslichekkel és tokenekkel akarja foglalni az értékes helyeket a várva-várt új lapok elől.

Évente két kieg helyett csak egy új kieg, oké elfogadták. Zénes frissenbontott és még ki tudja milyen érdektelen versenyek, ezt is megszokták. Tokenlapok új kártyák helyett, ez is átment. Lassan ideje lenne vissza is adni valamit a játékosok alkalmazkodásáért cserébe...
 
Nem csak a két krabberről van szó, hanem összes tokenről. Az eddigi infók alapján meglehetősen valószínű, hogy mindenki bontani fog tokent termelő lapot.
 
Kisebb az eselye, hogy bontasz ritka krabbert, minthogy az egyik forduloban nagyobbat dob az ellenfeled kisebb helyett

Tovabba altalaban megengedik, hogy cinkeld a lapot, nem baj, hogy nincs nalad az eredetibol - meg ha kersz, valaki odadob 1-t

(Amugy ha valaki nem engedne veletlenul, akkor amugy is garantaltan nagyobb lesz a csalodas, hogy letezik ilyen, mintsem, hogy nem nyersz )
 
+1
 
A behonak ki kellene nyomatnia X dbot minden lapból amit itt egyedüli esetben engedélyez használni és nincs problem... Nem is értem miért nem jött még a kiadótól egy hasonló vagy akár pont ezen bejelentés.Kár várni még it gyűrűzik a népharag.
 
Az volna a keresem, hogy az ezzel kapcsolatos kerdesekkel, felajanlasokkal (koszi!) a versenyen majd Miklost keressetek.
 
Azért ezt én is elég komoly kiszúrásnak tartom a kezdő játékosokkal szemben, hogy nekik nem ugyanúgy fog működni ez a krabber, mint a többi játékosnak. Bontotton egy tapasztalt játékosnak óriási előnyt adhat ez a lap, másnak meg egy nagy/nagy dög. Vagy vegyen hozzá még kiegeket. Igaz ritka lapként sokan nem fogják kibontani, de azért így sem ok.
 
Egyetértek. Igenis legyen a Behónál néhány Ishakar,ha valaki bont,tudjon kérni tőlük. Persze így nem fogyna a kieg...Tehát már most kezdjek Ishakart kunyerálni...nekem sem erről szól a bontott,személy szerint én itt rá is untam a tokenezésre,régebben volt 4-5 tokenek és csókolom,ez a ritka tokenezés már kezd szánalmassá válni.
 
Nem teljesen értek egyet ezzel.
Frissen bontottra sokak közt én is azért megyek mert itt nem érvényesül a jobb lapjaim vannak ezért nyerek faktor. Pont ezt öli meg az, hogyha tokkenek kellenek a versenyre.
Nagyon támogatom azt, hogy az ilyen versenyekre a szervezők az eggyenlő esélyek szemléletével eljárva kölcsönbe adnák a tokkeneket, VAGY engednék hogy fénymásolt lapok jelezzék az ilyen lapokat.
 
Azért nem egy ilyen versenyen kell egy kezdőnek megszeretnie a HKK-t.

A kezdőknek már így is annyi lehetősége van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele: Kezdő kategória, minden héten Kezdő-liga, alfa paklik, toborzás, stb.

A pre-release a már játszó játékosoknak szól, egyfajta nyálcsorgatás az új lapokra
 
Ezt a krabbert belehetett volna rakni Urnek is

Egyébként làtom nagy a para a jelölésel en szivesen viszek a lapokbol a Balàzséknak hogy oda tudjàk adni bàrkinek jelölni ha szükségük van rà es nem felejtem el
 
+1
 
Szerintem nem fair (új kiegészítő) frissen bontott versenyen elvárni, hogy tóken lapokkal rendelkezzen a versenyző. Egy dolog, hogy itt vagy más fórumfelületen "kiszivárogtattok" lapokat a kiegészítőből, de ha betéved egy kezdő játékos a versenyre, akkor az a cél, hogy megtetsszen neki a játék és "ott ragadjon". De honnan lenne ennyiféle, többször ritka, viszonylag régebbi lapja? Persze, be lehet szerezni, idővel. De a kezdő kártyások nem itt bújják a fórumokat, idáig el kell jutni. Ha ilyen dolgok miatt egyenlőtlen helyzetbe, hátrányba kerül verseny közben, az biztos nem pozitív élmény lesz ami miatt szívesen játszana máskor is.
(Új kiegészítő) frissen bontott versenyen rendelkezzen a Bíró/Rendező/Házigazda a szükséges tókenekkel.
Ha nem bontott versenyen játszik valaki, hanem saját paklit visz, akkor rendezze magának a szükséges lapokat.
Ettől nem lenne vesztesége a Behónak, de szerintem igazságosabb rendszer lenne. És nem azért írom, mert savanyú a szőlő, nekem van tókennek valóm
 
Kissé a hogyan szórjuk ki a ránk maradt, - bocsánat a kifejezésért - használhatatlan árukészletet.

Üzletileg mindenképp jó fogás, más kérdés, hogy személy szerint nekem nagyon nem tetszik, függetlenül attól, hogy engem - nagy valószínűséggel - nem érint.

Bízom benne, hogy a nyerstápokon is lesz ilyen, hogy kapsz egy ilyen-olyan tokent, ha akarod ha nem, és be kell szereznem azt is emiatt, ugyanis a versenyszabályzat mindenhol előírja, hogy legalább 1 token lappal rendelkeznem kell a verseny folyamán, ha van a paklimban, olyan lap ami ilyet termel.

Kissé a Familiáris teremtése 2015. jutott az eszembe.
 
Most még annyi
 
volt...
 
Dungiban csak 600!!
 
This future is true
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.