Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
+1
A nullával szorzás helyett értelmesebb lenne, ha eleve ott sem lenne az adott forrás az ŐM szempontjából. Lehet, hogy nem így van/lesz, de így lenne a jó.
 
Más az tény. Bár nekem a 0val való módosítás is kicsit hülyén hangzik.
 
Sztem is más a kettő

Az enkala torzak hercege mindig a kifejti a módosítását ami adott esetben 0 módosítás
Egy egér ut az első kőrben viszont nem fejt ki módosítást, ahogy a kirgis se fejt ki, miután kisült...
 
az szerintem oké, hogy elveszi (ld. a gólemes vagy a lejtős példám)
sőt, játszotta valaki úgy, hogy ilyenkor élt az ősmágia? mert nekem inkább ez a furcsa...
 
A jellemek harca után rákérdeztem Jánosnál és ő mesélte, hogy ez lesz. A konkrét kérdés A torzak hercegével volt, ami úgy elveszi mostantól az ősmágiám hogy nincs játékban thargodan. Persze ez pont olyan értelmetlennek tűnik mint az Egérút vagy a Krigis esetében.
 
szóismétlés rulez...bocsi,de értitek(imádom a fórum motort mondtam már???).
 
Őrülök, hogy végre más is foglalkozik (egy sztem kardinálisabb kérdésssel mint a tiltott lap) az ősmágia FAQval.Nem menjünk már el please egy olyan faq mellett szó nélkül ami a játék egyszerűsítése alapvonallal szemben teljességgel szembe megy és hosszútávon véleményem szerint sokkal többet árt mint használ.
 
kétségbeesés:
a kitiltással egyetértek, az okával (kvázi a kezdők "döntötték el") már kevésbé
illetve még az is hozzátartozik azért a dologhoz, hogy bár maga a lap tényleg inkorrekt, valahogy a pakli mégsem meggyőző (most nem a dalos, hanem a sima verzióról beszélek)
csak ilyen alapon tényleg lehetne tiltani pl. a szánalmast is (édesvízivel amúgy 3 manából végtelen antimágia...), az is inkorrekt, azzal ráadásul már többen is értek el jó eredményt, míg kétségbeeséssel fehér holló a jó eredmény
szóval minimum egy szavazás illett volna a kétségbeesés esetén is...

ősmágia:
nem értek egyet ezzel az új faq-val
krigis esetén az első lap kijátszása után már nincs játékban drágításom, egérút esetén a korai körökben még nincs játékban drágításom, objektív körülményekre támaszkodva
természetesen ha enkalázok, de pl. épp nincs gólemem játékban, akkor kilövöm az ősmágiámat, mert ebben az esetben szubjektívek a körülmények
ugyanígy szubjektív körülmény alapján nem drágítok éppen, ha van kint egy lejtőm, de az ellenfél még nem játszott ki lapot abban a körben
biztos lesz valaki, aki jobban megfogalmazza, hogy mire gondolok, de én ezen az objektív-szubjektív vonalon dönteném el, hogy kilövöm-e vagy sem az ősmágiámat

ik helyettesítés:
eddig krigis mellett vígan védekeztünk (ami szintén teljes idézési költséget helyettesít, ahogy valaki már megjegyezte, hiszen ugyebár az "ingyen" az helyettesítés, bár nem rémlik, hogy ez bárhol deklarálva van, csak "mindenki tudja"), akkor nagyjából 1 évig (vagy még tovább) egy teljesen szabálytalan versenypakli létezett a játékban???
illetve akkor mostantól a járj ezekszerint nem fog tudni rámvédekezni egy fluxot?
 
Az Asylux átkos korlátozás törlést nagyon jó lépsének tartom, javaslom, hogy töröljétek el az összes régi lap korlátozását, ne csak ezét. Valamint a tiltólistából is vegyetek ki minél több lapot, mert sok lapon már rég túlhaladt a meta, és új életet lehelhetnének 1-1 pakliba, ha visszajönnének. A változatosság mindig jó.

Ha a kétségbeesést mindenképpen el akartátok távolítani, inkább egy Arochos FAQ kellett volna, hogy a lapok kijátszáskori képességénél sem lehet nézni az ÉP-t, nem csak az IK meghatározásnál.
Úgy is eltűnne a versenyasztalokról az "inkorrekt" manatermelés, és legalább nem kellene feleslegesen gyarapítani a tiltólistát. Az Arochost elbasztátok a kiadásánál, és faq helyett inkább egy vele kombózó lapot tiltotok ki. Hosszú távon ez nem lesz jó hozzáállás, ha más lapoknál is megismétlődik.

Egyébként érdekesség a jellemek harca versenyről.
1. forduló: Dalochos kétségbeesés hatalmával és dalnokkal kezdi a 2. körét (1. körben védekezések mellett amúgy sem divat kipörögni dalnokkal, csacsiság ez az érv), nyer.
2. forduló: Dalnok nélküli Arochos pakli Kétségbeeséssel és Apró kívánsággal nyit, amivel csak egy satnya Arochosos lényt keres. (a többi lapja counter volt) Kövi körömben azt megoldom, húzo kegy kis időt, és az azutáni körömben a gyűjtőhokimmal lepörgöm.
Nem vagyok a dalnok tiltása pártján sem, de azért azt be kell ismerni, hogy a dalnok nélkül nem dob túl nagyot ez a lap az Arochoson. Egy ingatag alapokon álló paklit felhoz egy közepes szintre, ennyit csinál csak.
Nekem sem tetszik a tiltása.
(de még a tiltás módja sem, ahogy azt már írtam)
 
Életadót én anynira nem érzem tiltás erősnek, bár több deckbe jó mint a kétségbeesés az tény, de alapesetben csak megfelelő környezetben/deckben mutatja ki a foga fehérjét és em elsőkörös nyerés (igaz gyűjtőgenbe összehozható, epic jó húzással és dobással, és feltéve hoyg az ellen nem dob rá countert ugye)....dalnok, nos...igen,én még nem fogtam ki magam ellen, de a hallotak/látottak alapján én is elgondolkoznék hogy tiltott /korlátozott lap legyen. Persze kinek a pap kinek a paplan.
 
Srácok, kilőttem a blogra a cikket, szerintem érdemes elolvasni, és nem csak a saját szemszogunkbol értékelni a döntést!

Aki pedig Arochos-párti (itt főleg papára gondolok) az ne essen kétségbe, jön az utánpótlás!
 
mármint termel min 1 manát akart lenni
 
Optimálisan igen. Hála égnek nincs olyan papír még ami azonnali lapúzás mellett termelne manát is,de ugye ahhoz is össze kellene húzni mindkettőt tehát még úgy is messze nem ugyanaz.
 
Azt a +1 manát olyan nehéz amegfelelő dekkekben összehozni?
 
Nem telejsen mivel akkor máshogyan, akér egy másik tekivel vissza lehet vetetni.

Amúgy emg miért lenne hülyeség?

Amikor kijátzom meg kellene határoznom a legális célpontot.
 
Most nem mind1, hogy az a Faq hogy horgonya van vagy hogy nem vetetheti vissza magát? Az egyik egy meglévő szabályra hivatkozik a másik meg azt mondja, hogy igaz , hogy szabály szerint megtehetné,de mivel el**** ezért azt mondjuk hogy mégsem.Nekem akkor már a horgony jobban tetszik(elegánsabb).
 
Hát ennél a faq-nál még az Őrületes bringagép is nagyobb találmány!
 
Nekem annak idején az lett volna a szimpatikus megoldás, ha megFAQzzuk hogy saját magát nem vetetheti vissza.

+1

ezzel amúgy tényleg csak egy FAQ kellene és nem kellene tiltás stb. Ez lenne a legjobb és horgony sem kellene. Ritkán látok ilyen jó gondolatot.
 
Üzletpolitika Mf.

Ha a dalnokot tiltják, nem vesznek az emberek több dalos zént....

Inkább zilálja tovább a játékot, miért is ne
 
Csak nehogy majd megtapasztaljanak más gyors dekkeket. Csak h párat mondjak:

- Leah horda
- Aranytigris + alvó draki (akár első körben)
- Tekik (2szer is elraktak a 0. körömben, és beleszólni is nehezebb)
- Dal dekk

Arról hogy még ilyenek nincsenek a kezdő ligában örüljenek... De ki tudja meddig
 
Ezt a Krigis dolgot főleg azért nem értem, mert János a multkor prezentálta a tervezett változást az ősmágia szabályában, és a többség pozitívan fogadta a dolgot. Vagyis ha az behozásra kerül a kódexxel, akkor a Krigis mellett megint működni fog az ősmágia, arra a (remélhetőleg) rövid időre meg akkor írjuk át az eddigi faq-t és nerfeljük a Krigist? Az Egérútról nem is beszélve, az még kevésbé logikus szerintem.
 
Volt itt egy olyan kérdés, hogy akkor minek adtuk ki a Sötét mágiát. Az, hogy egy manatermeléssel 1. vagy 2. körben lehet elindulni, nagyon nem mindegy!
 
Na ne bassz!

Bocsánat, de kiakadtam. Miért emberek? A kétségbeesést tiltani? Néhányan küzdünk, hogy a középmezőny elején legyen az Arochos. Hát ez szenzációs!!!! Szavazás sem volt csak néhány kósza vélemény, hogy az Arochosban túl erős. Istenem! Valami esélye ennek a paklinak is kellene lennie. BRRRRR! Nagy levegőt kell most vennem, hogy ne tépjem szét a lapjaimat. Pedig én nyugodt ember vagyok. S ne nyugtasson senki, hogy majd megmagyarázzák mert most nincs net közelben az aki erre hivatott. Le.sz....m!Nem azt aki mondana v.mit erre hanem az egészet. Inkorrekt ez a kitiltás úgy hogy a többit bennhagytuk ( Dögöljön meg a másik tehene is?) . Arra kérem az alábbi társakat, hogy kérem türelmüket míg megnyugszom.Ha sikerül...
Dév: átgondolom a lapok vásárlását.
Veszprémi Dani: lehet,hogy más társat kell találnod a májusi párosra.
UFF! Beszéltem: papa
 
Eléggé át lettek ezek a FAQ-k gondolva, sokan átbeszéltük.

A Kétségbeesést azért kell kitiltani, mert első körös nyerés, a Toborzásnak köszönhetően számos új játékos ismerte meg a HKK-t, és rájuk nem tett túl jó benyomást.

Az én személyes privát véleményem az, hogy azok a paklik, amik kizárólag 1-2. körös nyerésre koncentrálnak, és azt jó eséllyel kivitelezni is tudják, megérdemelnek 1-2 tiltást, én a dalnokot se sajnálnám, de tény, hogy ott az az egész pakli alapja, az egész paklit, a teljes zént kivégeznénk, talán ott van vmi kevésbé drasztikus megoldás is.

A Szánalmast is simán kitiltottuk volna, de volt róla egy szavazás, ami meglepő eredményt hozott. A dolog tanulsága ott az volt, hogy csak azért, mert néhányan hangosan kiabálnak egy lap miatt, ami megszivatja az ő kedvenc koncepciójukat, nem feltétlenül kell a lapot kitiltani. Nekem annak idején az lett volna a szimpatikus megoldás, ha megFAQzzuk hogy saját magát nem vetetheti vissza, de már erről is nagy sírás volt.
 
Nah akkor soroljuk a 0 körös win szitukat 1 lapból elővetítő kártyákat. Raaajta:P
 
Hja de arra nem csak ez a lap képes.
Akkor tiltsunk ki minden olyan lapot ami tud ilyet?

Ha oly versenyerős lenne a dekk a DALNOK nélkül, miért nincs az élmezőnyben sosem?

Mert kaki vot így is, most meg...
 
Na ez jogos, ez sajnos nem rajtam mult.
En most annyit tudok tenni, hogy egy kis turelmet kerek, amig Zsolti feltunik. Az ő iránta való tiszteletből akár...
 
Ezzel mondjuk egyet kell értenem, de amúgy nem csak 9 Vpt termelt?

A legfőbb pap, tócsa maradnak a dekknek, sőt ha a sötét mágia nem sebezne ... bár lehet az lesz, hogy azt betezsed és szépen gyógyulsz majd a fehér dallal
 
Azért ne keverjük a szezont a fa(s)zonn(mm)al:P
Itt a 0. körös win szituk verik ki ennél a lapnál a problémát nem pedig, hogy nettó mennyi mana előnyt termel.
 
Az emberi természet ilyen, ha valamit tud kommentálni és véleménye van róla azt elmondja. Érdemes ilyen esetekben ha tudjátok, hogy bizonyos döntésetek magyarázatra szorul a magyarázattal egyidejűleg megjelentetni az ilyen szituk elkerülése végett.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.