Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Noigen, de azt honnan veszed, hogy a thargodanok (pláne a varkaudarok aki amúgy sem szeretik különösebben a kalandozókat), nem indítanak vadászatot az eddig nyugodtan tébláboló és zavartalanul garázdálkodó kalandozók összefogdosására?

Ok, ezidáig kihasználták a sok jellem nélküli "mindentmegcsinálokcsakhogynagyobbhatalmamlegyen " önjelölt kis szuperhőst, de mi lesz ha potenciális veszélyforrást látnak ezekben, és összefogdossák őket? Akkor lesz nagy sírás-rívás..
És senki sem legyőzhetetlen, gondolom ezt mindenki belátja.

A másik kérdés, hogy mi van ha az egyik helyszínen győznek az inváziós seregek, a másikon szétkapják őket? Ha mondjuk nyugat elbukik, átküldik mondjuk ryukukhoz a sok Zinturgut? Az kemény lesz ;-)

A harmadik kérdéses dolog pedig az istenek kérdése - ők még nem nyilatkoztak (csak egyesek hiszik azt a fejükben "megszólaló" hang alapján, hogy de nekik ezt, vagy azt súgták meg..), majd ha kapunk mondjuk egy negyedik isteni küldit, hogy csatlakozz ide vagy oda, vagy ölj ezt-azt, áldozz inváziós trófeát, stb.., no akkor talán..
Mert ugye az istenek hatalma Ghallán a hívőik számában rejlenek, és nem hiszem, hogy csak úgy hagyják veszni a csillogó kis buborékpalotájukat a létsíkjukon. Max 1-2 akkor, ha az inváziós erőkből reméli az utánpótlást

Szóval ne tegyünk úgy mintha nem érintene minket az invázió, ugyanakkor azt se higyje el senki, hogy sok beleszólása lenne ha az égiek nem úgy akarnák ahogy ők (és itt most a sokszemű lebegő gömbőcös plecsnit viselő entitásokra is lehet gondolni ).
 
Tévedésben élsz.
A varkaudarokat ugyanúgy megfingatta Dornodon, mint mindenki mást, csak arra kellettek neki, hogy eltereljék róla a figyelmet. Aztán felégette Ghallát. Értelemszerűen ezek után a túlélő varkaudarok körében se volt túl népszerű a csóka.
Azonkívül a varkaudarok Chd teremtményei, ő meg elhagyta őket, szóval annyira nem hiányzik nekik ő se.

De most komolyan, mit vársz egy olyan háború végén, ahol a támadók egyik fele thargodan? Hogy majd jól vállon veregetnek, hogy "Szép volt Áfonya, okos troll vagy."? Vállon fognak veregetni, de korbáccsal. Ez lesz a jutalmad.
 
Ez azért érdekes kicsit. Úgy értem, hogy ha azt mondod, hogy ha győz az invázió, akkor mindenki szívni fog, ide értve azokat is, akik az invázió oldalára álltak, akkor minek az a lehetőség, hogy oldalt választhasson az ember? Én úgy gondolom inkább, hogy Pumpa és Dögvész busásan megjutalmazzák a félisteni erejű harcosokat, akik segítették őket a harcban. Nem mindenkinek rossz az invázió, csak azoknak, akik nem állnak mellénk, hehe...! Nem mellesleg a varkaudarok a kezdetektől fogva a Mestert, Dornodont szolgálták, melyik oldalra is állhatna hű papja, Áfonya?

Mellesleg felesleges ezzel foglalkozni olyan értelemben, hogy sokkal többen vannak az invázió ellen, mint mellett, tehát nem lesz itt semmiféle varkaudarok kora.
 
Én már régóta mondom, hogy a dornodoniták jelentős része és az ocsmány káosz imádók döntő többsége az eszetlenség bűvöletében leledzik.

Nardaal, a Róka
Fekete Druida
 
És hogy fog eldőlni hogy melyik oldal a győztes? Az adott oldalon harcolo kalandozók száma? Pontérték? Trofea? Boss gyilok?

Esetleg lehetne valami naponta frissülő statisztika? (Tudom programozó idő "rablás" de akkor is jó lenne látni)
 
Ezt próbáltam nekik elmagyarázni, de ezeknek Dorni/Leah/Chd átmosta az agyát. Majd panaszkodnak, ha örök sötétség borul Ghallára és kipusztulnak a bíbor orchideák és nem nő körönként 3-at a papi hitük.
 
Hu! Az azért elgondolkoztato, hogy egy hét "csend" utan a topic-ban a JATEKVEZETO ir.... Kezdenek rossz eloérzeteim tamadni.... Benéztunk valamit?
Bar én az invazio ellen harcolok, szerintem mindenkinek a sajat dontése hogy a szabadsagunkért, vagy mas seregeknek hodol be. A harc a lényeg ugy is... Pusztuljanak a fattyak!!!!
 
Nincs azzal semmi baj, ha a Sötét Föld kicsit terjeszkedik. Hangulatos hely marad a környezetünk így is, úgy is. Ráadásul, minket, kalandozókat nem különösebben érint a dolog, nekünk tökre mindegy, hogy thargodan illuzióval megyek be a városba, vagy anélkül, az életünk ugyanaz az állandó harc lesz.
 
Azért megjegyezném, hogy sokan összevonják az inváziót és a Borax ellenni harcot/utálatot. Itt most a harc nem Borax ellen folyik, ha az "invázió" sikeres lesz, akkor nem annyi történik, hogy Borax meghal/lemond stb. Itt minden békés nép (yaurr, ryuku, sziránusz, dűneelf stb.) harcol egy inváziós hadsereg ellen. És ha az invázió sikerrel jár, akkor a legjobb esetben is a varkaudarok uralmának kora jön el, ahol minden más faj csak a rabszolga szerepét töltheti be. Rosszabb esetben a thargodanok keresztbe tesznek a varkaudaroknak, és kiszívnak minden életet Ghallából, ezzel megalkotva a Sötét Föld mását.
Szóval úgy érzem, páran el vannak tévedve.
 
Na, ma leutottem Sistergo Pumpat. Hallanotok kellett volna ahogy csuszva maszva kegyelemert konyorgott.

Nem hatott meg sajnos, kacagva a fejet vettem a puhany feregnek.
 
A káosz már elérkezett. Ott van a fejedben, Kalandozó!

Nardaal, az igazhitű Fekete Druida
 
Vesszen minden Yaurr kiralyi talpnyalo, Ryuku csaszari szolga, le a jelenlegi birodalmakkal es kiszolgaloikkal!!! Jojjon a KAOSZ!
 
100 koordinata felett az alabbi szornyek jonnek: mestervarazslo, pancelos katona, örult varazslo, elit gardista, harci magus, reszeg kalandozó -> kb mint erőd, ezekbol az őrült varazslo lehet macera. Mindenkinek jó küzdést!
 
Ha érdekel valakit egy kisebb kari tapasztalatai:

Az egyik karakterem 13. szintű és az invázió oldalán harcol Fehérbérc környékén.
Eddigi ellenfeleim: trikornis(ez nem ad gonoszságpontot),harcos,öreg varászló,bérmágus,udvari mágus,palotaőr,zsoldoskatona.
Összességében korrekt erősségű ellenfeleknek tartom őket,bár így is szétcseszték az első háborús fordulómat.
De majd idővel belerázódok.
 
ezt úgy írom, hogy az érintett karakterem 31-dik szintű, de mi van 10-en x-dik szintűekkel?

A tizenxedik szintű mászkáljon 100-as koordináta alatt, és nem jön neki olyan lény, amihez ezüst vagy mágikus fegyver kellene.

A mágikus távfegyvereket meg igencsak nehéz beszerezni nyugaton...

Invázióban esnek mágikus távfegyverek. De ha valaki nagyon nem tudja leverni ezüstfegyverrel az ellenfelet, az adjon ki BA-t arra az 1 vagy 2 szörnyre. Nyugaton 101 és a csatorna között jöhet vagy 10 féle szörny. Vígan lehet invázió ellen harcolni, ha abból 1 vagy 2-vel nem harcol a karakter. Sőt, még a rejtőzködés is fejlődik.
 
Nem azt mondtam, hogy szívok vele, mert hála Dornodonnak, van behemót amulet rengeteg nálam, és mimózabimbó is, de akinek nincs, annak szivornya!
Maxon vagyok leölt ellenfelekben, de a másik oldalon sokkal könnyebb lenne, csak hát az az áldott természetpusztító hajlamom!
 
Valóban... valamiért úgy rémlett mágikus. Akkor ez így tényleg szívás a vágósoknak. Szúróra ott a biami kvazárlándzsa, ütősöknek ryuku kalapács (azért az sem nagy szám, de legalább mágikus és tucattárgy), mert nem tudom mennyire van nagy választék csontpálcából. De a vágófegyverek választéka valóban be van szűkülve. Az ezüst kard a csak mágikusan sebezhetőeken (nem tudom van-e ilyen amúgy nyugaton) nem segít.
 
A kvazár kard nem mágikus
 
Kvazár kard nah és persze az általad is említett mithril kard, amihez valóban kell tudás gyöngye, amit lehet kapni pl. a TF-találkozókon (fizetett hirdetést olvashattak ).
 
Bizony-bizony! Mindig vannak olyan elborultak (a dornodoniták általában ide tartoznak), akik szembemennek a szekérkaravánokkal...
Az ő sorsuk az, hogy eltapossák őket sullárok.
Aztán a trópusi dromedárok pottyantak rájuk dromedár citromot.
Végezetül drótszőrű pincsik jelölik meg testük maradványait a vizeletükkel.

E' van.
 
Minden területnek megvan a könnyebb oldala. A nyugatiak támogassák az Inváziót Ryukun pl. az inváziót támogatóknak szívás, mert a sok átok, sebfertőzés, lassulás miatt, amit a szutyok ryuku varázstudó nyom, úgy fogy az életvíz, mintha a földre önteném. És pótolni nem könnyű. Ha meg rajtam marad egy sebfertőzés, akkor az idegenvadászok, és a többi fizikai sebző szétszed. Ha nem, akkor is egy csomó gyógyítás, ami vp+tvp.

A rabszolgaságról meg csak annyit, hogy Dornodon lényei behódolnak uruk legnagyobb papjainak. . RABSZOLGÁKNAK OTT VAGYTOK TI!

Vasvella, Dornodon invázióügyi minisztere
 
Városi teleport vp-költségét elírtam, de a lényegen nem változtat...
 
Vágósra mondanál példát?
(amihez mondjuk nem kell pl.: tudásgyöngy)
 
Na igen, de pl.: egy 9-es átlagsebzésű ezüstkard nem mondható óriási sebzésnek. A mágikus ütés felrakható persze, de a teleport 60 VP-s költsége nekem olyan, mintha egy 7200 VP-t regeneráló kalandozónak 1200 VP-be kerülne egy városi teleport, és lehetne arányosítani az többi varázslatot is... ezt úgy írom, hogy az érintett karakterem 31-dik szintű, de mi van 10-en x-dik szintűekkel?

A mágikus távfegyvereket meg igencsak nehéz beszerezni nyugaton...

Mindegy, a lényeget megtettem: szóltam, amiatt amit problémának éreztem
 
Sőt a kalandozó városban van kvazár kovács is, aki különféle mágikus tárgyakat (fegyverek is) tud kovácsolni, ha viszik neki a megfelelő alapanyagokat.
 
Ezüstfegyver tömegesen elérhető nyugaton. Mágikus ütést lehet felrakatni kalandozóvárosban, de van csontpálca, ezüsttollú nyíl, tolmokov koktél is.
 
Megnéztem pár nyilvános nyugati fordulót. Aki az invázió ellen van, annak szinte kötelező a ezüst/mágikus sebzés, különben a "seb azonnal beforr".
Erre van/lesz olyan megoldás, mint pl.: a quwarg végbélnyúlvány azaz permanens mágikus ütés?
Szerintem anélkül nehéz lenne boldogulni...
 
Köszönjük az eventet, színes, változatos, korrekt!
 
az lvl 28 csak a =nyolt)
 
Én magam kérem ki, hogy Vasvella "barátunkat" féregnek nevezzük...
Ő boldog humanoid... Mert mint tudjuk
boldogok a lelki szegények
, mert haláluk után rabszolgák lesznek Leah birodalmában és foszló testük a Temészetet táplálja; az örök körforgás szabályai szerint - Sherannak legyen örök hála!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.