Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Meg is kaptad...
 
Uram és istenem, Fairlight nevében kikérem magamnak, hogy elvitatod tőle az apoteózis dicsőségét. Ő igenis halandóból magasztosult istenné (ezt mindenki tudja, aki valaha elsétált az én Uram bármely rúnaköve mellett), ami értelemszerűen sokkal nagyobb teljesítmény, mint eleve annak lenni...
 
Csak a műveletlenség és a tudatlanság beszél a 'kerti eszköz' "barátomból".
Fóliánsok áttanulmányozása, meditáció és HIT; ha ez megvan, rájössz az Igaz Hit mibenlétére.
Halhatatlanná csak egy halandó vált, a felkapaszkodott tömeggyilkos exmágus.
A régi isteneknek nincs jelentősége, bár van egy-két elborult követőjük; főleg a káosznak...
Minden Igazhitű tudja, hogy 6 valós Isten és Istennő létezik Ghallán; aki mást mond, az elferdíti a valóságot. Tűzcsiholó(k) nem számítanak istennek....
 
" főleg sötét (fénytől többnyire eltakart), nedves, olykor elhanyagolt helyeken."

Érdekes, én egy szekérkaraván vezetőtől azt hallottam (mielőtt lemészároltam az egész karavánt, és kifosztottam), hogy pont nagyon sok napsütés kell neki!

Dr. Gabesz!
Nardaalon ne csodálkozz. A fent említett növényből sokat szívott, keverte a safiporral, így elég könnyű megvezetni, és sokszor jut hibás következtetésekre!


Vasvella
 
Köszönjük az eventet, nagyszerű volt!
 
Hogyan lett Sheran minden élők istennője?
Eredetileg ő is csak egy teremtmény volt, aki az új istenek egyikévé emelkedett fel, mert kezdetben csak Bufa, Rhatt és Chara-din vala, nem?
Nem kötözködésképpen kérdeztem, csak érdekel a dolog.

Üdv: Lord Gabru, egy barna hajú, barna szemű ember férfi, a homokvarányok legyilkolója
(Amúgy 2010 óta tolom a TF-et, de csak évente egyet lépek.)
 
Ezen előző gondolatban pár tárgyi tévedés előfordult, amit kijavítok:

1. Sheran nem(csak) 'a füvek és gyökerek istene', hanem Ő maga az Egész, a Létezés. A Földanya! Minden hely- és helyzetváltozásra képes lélegző lénynek, valamint a tudatlanok által élettelennek titulált Környezetnek (földnek, víznek, levegőnek, kőzetnek, minden építő elemnek, stb.) lüktető esszenciája.
2. A Földanya híveinek nemcsak mágiát, varázshatalmat ad (többek között a szaporítás varázslat csodálatos lehetőségét is), hanem rálátást az Élet valódi mibenlétére. Annak komplexitására és paradoxon mivoltára, mert egyszerre erős és törékeny az az Egyensúly, mi működteti létezésünket és élteti a Szent Körforgást is.
3. A 'marihónalja' nevezetű szubtrópusi növény szaporításához nem a druidák mágiájára van szükség, mert az burjánzik magától is - főleg sötét (fénytől többnyire eltakart), nedves, olykor elhanyagolt helyeken. Ennek okán mi - Igazhitűek - nem nagyon kellünk eme folyamathoz.
 
En csak koszonni tudom mindenkinek aki reszt vett benne, illetve azoknak akik megcsinaltak a beho reszerol!
 
Én nem tudom, hogy a Földanya milyen varázslatokat ad a híveinek, de nagyon örülnék, ha a szaporítás nevűt nem a marihónalja növényre használnád, kedves Nardaal, mert OK, hogy Sheran a füvek és gyökerek istene, de azért ennyire ne azonosulj már ezekkel
 
Bevallom, magam nem vártam semmit, mert messzemenőleg elegem volt a tornyokon kívüli körülményekkel már a kezdetek kezdetén; pontosabban a VP vámpírokból lett nagyon elegem, ezekből a káosz parazitákból.

Azért látom, hogy voltak ennél szerencsésebb flótások is. Nekik gratulálok!

Az viszont érdekes, hogy az Istennőm ma átadta az aranytorony kitűzőt, ami - bevallom; kellemesen! - meglepett; majd nemsokkal később jön egy földi halandó (aki játékvezetőnek nevezte magát), felülbírálta a Halhatatlan döntés(é)t és elvette a Földanyától kapott ajándékot és elmenőben a mellkasomba döfte a réztorony kitűzőt; majd hogy nem ilyen stílusban: "Nesze! Ezt érdemled csak..." Semmi elnézést kérő szó, miszerint: "Bocsáss meg, Túlélő! Az Istenek tanácsa félre lett tájékoztatva. A Toronyháborúban elért eredményeid alapján számodra mást kellett volna adni. Most javítjuk az adminisztrációs hibát és ezen túlmenőleg minden akta-tologató írnok kötelezően bűnbocsánatért esdeklő imát mond saját istene templomában; mert ez a Halhatatlanok jogos döntése az fatális hibájuk miatt."

Mindig a bürokrácián fut zátonyra minden...
 
Amúgy ha már az istenek rángattak bele minket a bunyóba és ők osztották a jutalmat, nem lehetne kiegészíteni a táblázatot a karakterek isteneivel? Úgyi a Tharrosok vitték a prímet, de azért érdekességnek jó lehet (meg Mexi ezt is felhasználhatja valamelyik számolásához).
 
Nos, stagnálni éppen nem stagnált...
Viszont két dologra volt "jó":

1. HD, Bruti, Fehér Holló, meg Abdul, ill. pár visszaúszott homokozójának, ahova bárki más bement a kislapátjával, agyonverték.
2. Olyan karaktereket kinevelni, akiknek a szint/fordulószám arányuk messze magasabb, mint torony nélkül bármikor lehetett volna (és ebbe beleértem a rajzást is).
 
Spunkkal ne foglalkozzatok, megjött neki. Mi NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ EVENTET (a játékosok 90-95%-a), és a sok negatív kritika ellenére végbevitt változásokat (amit hajlamosak a játékosok hamar elfelejteni - lopás, városmező, áthelyezés, szobaszám, tiltott varik, FNO, fegyverszaki fejlődés és a végén a hab a tortán a kis torony kitűző etc.).
Reméljük a következő event is hasonlóan jó lesz, pár hőbörgő, akinek semmi nem jó, mindig lesz
 
te mennyit tornyoztál nyugaton? nem mondanám, hogy stagnált...
 
Az esemény jó volt, a díjazást nem érzem nagyon fairnek. KF és Ryuku pörgött, akik odajártak azoknak volt csatájuk bőven, hullott a TP, kicsker, fegyverszakértelem, pontszám és a végén is a legjobb érmeket zsebelték be. A Nyugati, Keleti, SF és 220 torony meg stagnált, akik csak oda tudtak menni azoknak cumi; hiába mentek be akár naqyon szokszor (mert aktívak voltak), ha beültek fixen az üresbe akkor kapták a nagy semmit - és ezt jutalmazta a díjazás is ennek megfelelően - egy nagy semmivel.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.