Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Keresem megvételre a Nekromanták háborúja csomagot!
 
Köszönöm Balàzs 5/5 volt egyedül vezettem csak hàt az urolsò fordulò... Vègül a buhholz is egyforma volt, de Gergö megèrdemelten nyert nagyon jò paklit fejlesztett, nekem meg nem volt ellene sideom.
A nekromantàk erösek, jò a kieg!

ui: köszönöm Viktor!
 
Ahogy az Evart szokott húzni, nem meglepő a helyezése . Amúgy nagy grat neki, ahhoz, hogy bevállalta. A fatty nekem továbbra is csak 7-es, max.

A rox várható volt, hogy erős lesz, de ezen én is meglepődtem . Grat Bálintnak is.
 
Hat igen, Evarth azert eleg gyorsan elcsipett egy 2. helyet vele a Dungeonos hagyin (ld. hkkblog), szoval jo lesz az a 8 pont! (koszi Evarth, szep volt! )

A Roxos-nekromantas pakli meg 3. lett, szoval azok is jol mennek
Lehet, tobb 9-est kellett volna adnom ;)
 
ASD
 
Valamint függ a töketlen afrikai fecskék repülési sebességétől, egyes politikusok beszédétől, és az Euro mindenkori árfolyamától is. Mint tudott.
 
Nekem sose remegett meg a kezem, ha egy lapot le kellett húzni, de nekem is fura volt h a lapok nagy része 7-8 pontos - ez amiatt van mert a lapok fejlődnek, erősödnek.

Egyszerűen a pontszámok eloszlása nem lineáris, hanem haranggörbe szerű (az új lapok esetében). A teljes lapkészletet nézve pedig kb. logaritmikus lehet az eloszlás.
 
Vagy jellemek harcára összeraksz egy chara-din paklit amibe teszel hamis isteneket, és simán belefér mondjuk 3 kódex, 2-3 vortexrubin, 3 szokatlan ceremónia, azért ceremóniára mindig van mit bedobni, ezek a lapok akkor se jönnek rosszul ha épp nincs kódexed, szerintem mivel kvázi ingyen vannak, a chara-din bűbájt se nagyon zavarják max a ceremóniának dobsz egy lényt és utána teszed ki a bűbájt
 
Ez eddig okés is,de minek foglaljon helyet a pakliban Hamis istenek,ha javarészt nem lilával játszom? hogy a kódexre húzzak? Esetleg ha lenne "Kódex pakli" és mindent aköré építenék.
 
Kombók rovatba való hozzászólás

2 lapos 1 mana-1 zsz kombó, az első 3 nem lila lapod cantrip lesz.
 
A vérrel írt kódexet próbáltam Chara-din-es pakliban, a Hamis Istenek mellett egyből húzhatok is vele, ha kijátszom, mivel 1 ÉP-t sebeződök. Annyi, hogy így nem megy el egyszínű paklinak, de fattyból mindig van aki építse, ha van lent több Hamis Istenek is akár 2-3 lapot is húzhatok egyből. A többi lap is tetszik, szerintem nagyon jó kis kieg lett
 
Tegnap játszottam a nakro srácok ellen és kellemesen csalódtam bennük, van bennük kraft hagyományos környezetben is.
 
Hát persze, egy pakliban használható igazán, s az nem versenygyőztes az eddigiek alapján, szóval legyen inkább 10 pontos . Nekem inkább marad egy jó kis 7-es papír.
 
Szerintem a fatty a legerősebb Leah követővel elég durva az egyszínű feketében
 
Amúgy a fatty szerintem se 8-as lap, de az olcsó büntetése se fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. Amúgy nagyon kellemes minikieg.
 
Ezer éve nem játszik, de még időként vissza-visszatér közénk egy-két epés megjegyzés erejéig . Engem nem zavar, sőt néha egész mókás dolgok sülhetnek ki a hasonló provokációkból :P.
 
Ne etesd a trollt!!!! :P:P:P
 
Ha neked ezek a lapok 2-5 pontosak, akkor milyen nálad a 8-10 pontos?
 
Es ugye nem lehet az igazat se leirni (2-5 pont az osszes), mer senki nem venne meg.
 
A 'VP-t ill. ÉP-t' mi úgy látjuk, hogy egyértelmű, hogy bármelyikből lehet, vegyesen is, de persze ha komolyabb gondok lesznek ebből, akkor leírjuk FAQban. Probaltuk roviden irni a sok szoveg miatt...
 
Ezzel feltétel nélkül egyetértek, ilyen egy jó zén, igazán nincsenek benne kötelezően minden gyűjteménybe kellő lapok (pl Zoárd vagy hasonlók) de kiad egy érdekes új koncepciót, és ez tetszik. A nekromanták fújását viszont egyértelműen faquzni kellen értem én hogy mire gondoltatok, hogy épből IS meg manából IS lehessen használni, a megfogalmazás miatt azonban úgy jön le mintha mindkettőt kéne költeni...ami persze gyengítene rajtuk
 
A pontozás nyilván szubjektív, lehet rajta vitatkozni. Amikor én pontozok, nagyon ritkán lesz 5 vagy az alatti pont, mert elég nagy befolyásom van a lapokra, és amit gyengének gondolok, azt általában sikerül megváltoztatni (lehet persze kivétel, ha leszavaznak). De, ahogy írtam is, szerintem ez egy kiegyensúlyozott Zén lett, nincsenek benne sem nagyon durva, sem gyenge lapok. Viszont többségük érdekesre sikerült.
A Ruh keltetős - Chara-dinosba valóban jó lehet, ez sajna nem jutott eszembe, de már ezért is jár neki a 7 pont.
 
Démoni bál lassan járj kragba? Nem,se a szín,sem az ára nem éri meg,bele sem merek gondolni,ha véletlenül megfogja egy Z kísérlet vagy valami...
a lila galetki azért szerintem keltető+chd követővel nem vészes,2-ért kikapcsol 1 lapot,ad egy fattyat és 4/4,az már nem vészes. Nem kell minden lapnak univerzálisnak lennie.
 
kódexre szajonn: ellenfél körönként első 3 laja cantripp nekünk /háló melett is érdekes lehet sztem a korlát miatt/

meg sok apró "körönként 1 lap"-os lehetőség:
pl. végtelen formálás, chosuga amit találtam, a többi már több lapos megoldás lenne (amik általában magában már nem jó, csak ha külön-külön is érnek vmit)

Illetve ami eszembe jutott, hogy esetleg a visszacsatolásra épülő koncepciót vissza hozhatja, elvégre az erre épült hogy mi sebződünk, amit aztán úgy is begyógyulunk
 
Enyészúr nagyon jó lap lett, counter is iszonyat követő mellett. Vezér, csontmester sem rossz, de annyira még nem látom az erejüket. Viszont csak az összehasonlítás végett: azért a fatty 8 pontja, hááát...
Követő ötletes és tényleg lehet vele próbálkozni. Kódex is ötletes, kíváncsian várom, h mennyire látom majd élesben, én mindenesetre már próbálgatom
Másik 3 lap, szerintem szót sem érdemel, főleg ez a Ruh. Borzasztó gyengének érzem. Még a Martiant, ami szerintem klasszisokkal jobb, azt sem használják. Miért 10 hosszú a skála, ha a 7-8-9 pontoktól csak szökőévente tértek el? Simán kaphatott volna 5 v 6 (keltető) pontot.
Összességében korrekt zénnek tartom, de sajnos az utóbbi időkhöz mérten gyengébbre sikeredett (és ez így leírva inkább pozitívum akart lenni, csak nem erre a zénre nézve)
 
Nekem is bejönnek az új lapok!Elsősorban az enyészúrat érzem erősnek,de maga a Roxos vonal is megmozgatja a fantáziámat,de félek tőle most nem megfelelőek a metagambe,de korlátozott környezetben erősek lesznek.
 
Jónak tűnnek a nekro srácok és a követő is tetszik.

Ki fogom őket próbálni, mert érdekel, hogy korlátozotabb formátumokon kívül is megállják-e a helyüket.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.