Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Ajj meg egy ertelmisegi...
 
Most MI Van Ba...meg ?!
 
Van Ilyen !!!!!!!!!!
 
Autoricinus nyilvanos fordulojabol (marc. 14):

[216,65] Az erdőt dombvidék váltja fel.

(Feltételes lopás Felkutatod azt a helyet, ahol Tb.gátló Vlagyimir letáborozott. Vársz, amíg az alkalom a legkínálkozóbb. Megpróbálsz hangtalanul a közelébe jutni a figura zsákjához. A szégyentelen áldozatod csapdát állított! Felordítasz, mert nem vetted észre, és belemásztál. Vesztettél 8 életpontot. Lélekszakadva futsz kudarcod színhelyéről.
Vérző lábadat dajkálva sántikálsz el, orrod alatt szidalmazva a kalandozót: - Egy kapuszájú libertani ribanc legyen a feleséged!.
 
Javitanek annyit,hogy Egy Isten nem keresi...o AK-s labizik...
 
ha jol lattam itt ott a hireket, Esthar DK-i szegleteben. 216:62 talan?
 
Nos... Valgyimir valoban Ghallan van...
 
A városi pletykákból kiindulva: V 54 6666 nem segít megtalálni az avatárokat? (Első pletyka az avatárokról szólt, második arról, hogy Vlagyi újra Ghallán van.. Én ma próbáltam, de nem ismerem Vlagyit..)
 
Nem hinnem, hogy 1-2 p.helynyi tavolbalatas olyan nagy ervagast jelent annak, aki meg nem fejezte be a ryukut...
Foleg, hogyha egyebkent is jar vissza keletre mindenfele dolgok miatt ( OK epulet, TK-k ).
 
Jovanna bocsi, szokasos uldozesi mania.
 
Ne aggódj Dess koma...

ezek az avatárok elég nagyok, előbb utóbb előkerülnek, addig meg Ryukuzz egy kicsit, ha megvan
max visszajössz . . . (ha van infó, reggel vissza, délben már a mezőn is lehet lenni...tűzsárkány, kreiton, v84 . . . stb., majd szopás, másfajta kombó,szervezés, aztán utána már csak meglesz...)

egyébként szerintem, ha valóban itt vannak, (kb 20x20 -as sarokban) , akkor az említett 3-4 kari megfelelő szervezéssel (körönként 13-15 lépséssel, jokonbia, teleport, sokat lépő szöeny . . .) két héten belül meg kell hogy találja . . . (leütik, aztán mehetünk mi is) Ráadásul a 133-139. labik is vonzanak erre érdeklődőket . . . (magam is léptem már vagy 10-15 mezőt azóta ezen a térrészen, és gondolom sokan mások is)

persze az is lehet, hogy egyszerűen megijedtek, és most keresik a visszautat ezeréves álmukba, mert rájöttek, hogy kik keresik őket... (na nem Kasulra gondolok)
 
GRD teso: eloljarot irtam, magam nem ertem bele, es jelenleg tenyleg TK-t tapolok. Elliot, Egy Isten es Clod pedig dicseretes modon keresi az avatarok. Ebbol a tenybol az sem von le semmit, hogy ok mar VEGEZTEK az egesz ryuku baromkodassal... :P Sz'al az eddig AB-BA koreik helyett most elmentek egy kicsit keresgelni. Ez nagyszeru!
Ugy erzem, megint a ket szek kozott a pad alatt esete vagyok. Ryukut meg nem fejeztem be, lenne dolgom, 220+-hoz meg mar tul eros vagyok, avatarokhoz meg ugy erzem kicsi. De most felcseszted az agyam, es jelentkezek keresonek, ennek a karinak mar ugy sem oszt/szoroz ha elb...om. Ja, Mano kivar? :P
 
semmi belso kor nincs benne. Irtam pl 3 nevet, megkeresed oket hogy Te is beszallnal ne nyomjatok keresztbe. Ennyi... Megvan ra a forum GN-n, es szerintem privatban is elerhetok Ne keressetek osszeeskuvest ott, ahol nincs
 
Jo lenne valami info, hogy hol ne keressuk, vagy ez olyan belso koros dolog lesz megint?
 
Dess Teso: Lehet EgyIsten, Voroshasu Eliot es Clod onar nem jar elol, de mindharom 220+ teruleten keresi epp. Es Te? tudom tudom, TK tapolas ...
 
Én pl lemaradás nélkül CTRL+F avatár on kívül nem nagyon tudok mit tenni. De ha van jobb ötleted....
 
Ugy, hogy egy helyben uldogelnek az eloljarok, es varjak, hogy valaki mas kaparja ki a gesztenyet, tenyleg.
 
Ja, pedig vajmi keves esely van igy az osszes avatar megtalálására....
 
Latom nagy a porges...
 
Akkor most tisztelettel megkerdeznem a Jatekvezetest, hogy az Esthar Csaszarsagok most jatektechnikai, avagy Miklos ertelmezese szerinti hatarait ertsuk ezalatt.
Ugyanis az Esthar csaszarsag, mint terulet ugyebar 220-on a "balfelso" a negy kozul, am Miklos tobbszor es kovetkezetesen, enciklopediakban is kitunve folyamatosan az egesz 220-tol 300ig terjedo teruletet igy hivta / hivja.
Szal az elnevezes nem epp szerencses -> ugyanis nem tunik ki belole, hogy akkor most a felsziget delnyugati sarkarol van -e szo ( egyebkent en erre latok 90%ot ), avagy csupancsak a tenyleges Esthar birodalom deli reszerol van szo.
Mindenesetre koszonjuk a segitseget / utalast, gondolom Tavolbalatassal latszik a leny.
 
[187,106] Egy kisebb településhez érkeztél. Ahogy sétálsz, egyszercsak megragadja valami a figyelmedet. Megvizsgálod közelebbről: találtál egy templomot. Raia híveié. Egy fehér kőből kifaragott, tiszta vizű szökőkutat találsz. Teletöltöd vízzel a kulacsodat. Szemedet összehúzva előrekémlelsz: igen, jól látod, találtál egy félig kész királyi emlékművet. (Ahhoz, hogy felépüljön, még 19050 pontot kell rákölteni.) Oldalt pillantva, meglátsz egy Vlagyimir szobrát.
(Vándorcirkusz Már messziről észreveszed a felhúzott sátrak égnek meredő csúcsait, majd hamarosan a cirkuszosok kiabálását is meghallod, amint fennhangon hirdetik mennyi-mennyi próba vár a bátor kalandozókra náluk. Örömmel vegyes érdeklődéssel kezded szemlélni a ténykedésüket, míg egy törpe eléd nem lép, hogy elkérje szórakozásod árát. Közlöd vele, hogy most nem mennél be, csak nézelődtél kicsit, majd továbbindulsz. [Jelenleg nincs olyan hely, ahol próbálkozhatnál (vagy nincs rá aktív CIR parancsod).] Egy quwarg mozdul a földön. Undorodva lépsz rá. 1 tapasztalati pontot kaptál. Hallod, hogy a helyiek arról pletykálnak, hogy az Esthar császárság déli szegletében egy félelmetes lény, talán az egyik ősi avatár bukkant fel.

No, akkor harcra fel, gyozni kell!!! >
 
EnLaos:

Üdv neked is!

Még nem tettem.
 
Igen, nyilvanos a fordulo?
 
Valamelyik városban azt az infót kaptam, hogy az esthar terület déli részén látták az egyik avatárt. Ez lenne az utalás?!
 
Jelzem az isteni kontaktus semmifele iranymutatassal nem szolgalt...
 
Jahm Istenek Csarnoka is mar vagy 9 honapos, es az aktualis magikus 3 as Isteni kuldisor stagnalas is mar tobb mint 6 honapja ficeg nalam. Orulnek ha el lehetne isteni kuldikben is mozdulni... Ryuku csaszarvaros le van programozva, be lehet jutni?
 
Hunter++:

Eloszor is udv itt.)))
Tettel be esetleg uj isteni kuldiket is?
Mert most mar igy lassan tovabb lehetne menni.
Koszi.
 
Hétfőn én nyomok egy isteni kontaktust. Meglatjuk...
 
Már akinek van...

Mert bár 52. szintű vagyok (azaz a fejlesztés már elvileg nekem is szól), de az Isteni kontaktushoz 400-as teo kell, azaz kb. meg kéne dupláznom a jelenlegi teo-mat... :/
 
Okes, koszi!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.