Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Igazad van, köszönöm!
 
Lehet, hogy egy Elenios szobor tette rad, nezd meg a fortcsidban!
 
hello!
nem tudom, ez ide kapcsolódik-e, de érdekelne, miért szerepel a fordulóm végén a rajtad lévő aktív varázslatok között a feltámadás... nem ismerem, és nem is haltam meg, de még a közelében sem járok
Köszi!
 
Nem látszi a pszi szakértelem, hogy hányas, meg a százalék sem, ha becsillagozódott. A karlapon csak egy csillag lesz... HIBA!

Javítsátok ki plíííz...
 
A KT listaban a tagok felsorolasa meg mindig nincs sorszamozva. Azt hiszem erre kaptam igeretet, hogy javitva lesz. Elore is koszi!
 
Kerdes:

a talalt kincsekek (szornyeknel, eldobva, eleinos szobor, csatamezo, masznivalo stb.) nem kaphatna egy kulon class-t? mert pl. szent tolgy, baratsag szent tuze, oltar is a "encf0" classon van es hulyen nezki ki ha kiszinezem
 
Igazságod is van meg nem is!

92-ben Érettségiztem sok ráérő idővel.

Ma 13 évvel idősebb vagyok, és nincs annyi időm, mint tizennyolc évesen.

Heti egy forduló, ha mindent keresgetek - már csak a sorszámokat is (persze csak szerintem) - inkább munka, mint játék-élmény!

Ja BIHIHI-t dícsérni akartam, még ha nekem inkább bosszúságoz okozott is. (Bár a régi formátumot igazán hozzáférhetővé tehetnék átmenetileg!!!!!!!!!!)

Egyébként, most 2005-ben is csak az általam hozzáférhető technikát használom, pont úgy mint 1992-ben.

HAJRÁ PROGRAMOZÓK, VÁROM AZ ÚJ PROGIT, MERT JÁTSZANI SZERETNÉK NEM DOLGOZNI!
 
Egybenyomta nekem meg a titkosírást, mintha keleten lenne :-((
 
CL azt mondta IRCen azert nem dolgozik a sajatjaval, mert a KWS fele reformatban benne lesz minden ami volt eddig CLeben.
 
Szia! Bocsi hogy zavarlak, de az lenne a kérdésem, hogy a minoszkúpnál TIM parancsot is adtál ki?
 
map.class nem lesz végülis lecserélve vmi layeres megoldásra ahogy beszéltük?
 
Az fog is, mert Chaar-Lee nem fogja átírni .
KWS viszont dolgozik az új reformaton.
 
Hát, a CLFORMAT nekem is nagyon hiányzik...

SM
 
Megoldottam, rossz helye kereste a képeket... Blama, elöbb kérdez, utánna gondolkodik ((
 
A mínoszkúp betükészletét nem kezeli, vagy csak nem tudtam letölteni? Minden más műxik... HELP!

Honnan tudom letölteni, hogy meg tudjam fejteni?
 
Annak azért örülök, hogy eddig 70 hozzászólásból kb. 20 volt olyan, ami egyértelműen nemtetszését nyílvánította ki. Többen inkább ötletet adtak, minthogy leszúrják az új designt.
Ja és többszáz (ezer) játékosnak pedig megfelel ez a formátum, mert nem becsmérli...

Én pl. eddig sem használtam semmilyen reformatot (kipróbáltam egyszer, de számomra érdekesebb magamnak keresgélni bármit). Ha a BEHO adott volna ki korábban hivatalos reformatot (baromság lett volna, hiszen akkor küldhetné úgy is a fordulókat) akkor egyetértenék a korábbi hozzászólások többségével.
Így azonban az eddigi reformat készítők újra nekieshetnek a progi átírásának (Cáfoljatok meg, de én is programozok néha és nekem egy kellemes feladat lenne átírni egy progit és nem nyavajognék. Lehet gyakorolni)

Lehet, azért nem izgat különösebben, mert a levelezős időszakban - a kezdetekben, 92-ben - még sehol nem vlt e-mail-es forduló, nem beszélve bármilyen reformatról vagy teljes térképről, azaz akkor sem lehetett ilyet használni, most sem használom.
Félreértés ne essék, minden elismerésem azoknak, akik gyűjtik az adatokat és ezt közszemlére teszik, vagy bármilyen segédanyagot készítenek (Jakab, Gyurik Laci, CL, stb...) Nagy munkát végeznek és ezzel segítenek nekem is. De ha egyszer ők úgy döntenének, hogy abbahagyják, vagy - ne agyj Isten, megváltoztatják - akkor mi lenne? Nekik is írtok, hogy "de koma, mi ezt használtuk, nekünk így volt jó, ez az új nem tetszik, csináld vissza." Ők a szabadidejükből áldoznak rá.

Lehet, kicsit zavaros volt néhány ember számára, amit írtam, de remélem a lényegét kiböngészitek belőle.

Üdv: Cras Lorg
 
Speedz!

Itt a nyilvanossag elott is szeretnek koszonetet mondani neked, hogy pozitivan fogadtad a kritikamat es segitettel/segitesz atirni a css filet! Koszonom!

Thom
 
a konkluzio szerintem teljesen mas, de nem fejtem ki mert kimoderalnak.
 
(Nekem elegem van!) Teljesen jó, hogy a BIHI megpróbálja komfortosabbá- , átláthatóbbá-használhatóbbá tenni a fordulót, de "Nekem elegem van" legalább néznék meg azokat a segéd progikat, amiket játékosok csináltak a fordulókhoz!

Gondolok itt az óriási komfort érzetet nyújtó CLFORMAT-ra, Böngésző large-ra stb.(köszönöm az alkotóknak, mert órákat spóroltak meg az életemből). Akik használták ezeket a programokat, azoknak igazándiból semmi újat nem adott az új forduló formátum azon kívül, hogy most egy jó ideig nem lesz hasonlóan jól használható progi. (és egy jó ideig sokkal több időt (lassan már muka) kell eltölteni a forduló megírásával.)
 
Mindebből az a konklúzió, hogy a reformat nem a titkolózóknak készül.
 
Na jo, de ha titkolod a targyat, akkor a webhyperes linkelesben sem lesz bent...tehat kenytelen vagy visszakeresni az encet...
 
De a kattintgatós fordulók korában már nem elégszünk meg azzal, hogy visszakereshető a nem is tudom melyik korábbi fordulóból a tárgy ence. Amúgy vitánk csak elméleti, a reformat gondolom átállítja majd ezeket a linkeket a webhyperre.
 
Hat ha kattintasra latni akarna akor igen, meg kellene osztani. Ha meg titkolni akaja, akkor nyilvan titkolni fogja azt a fordulot is amiben megszerezte adott infot... ott viszont barmikor megnezheti a titkolt infot. Egy titolt info ertelemszeruen a mostani hyperben sincsen, hiszen azert titkolt... annak infojat szinten csak az encet megszerzos fordulojaban tudja megtekinteni...
 
Csakhogy ez azt jelentené, hogy minden infót meg kellene osztani másokkal, ha kattintásra látni szeretnéd a fordulódban. Mi van azokkal, akik titkolni akarják a tápot? Egyébként biztos nem akarják, hogy őket csesztessék a hyper hibái, hiányosságai miatt is. Elég a sajátjuk is.
 
Szerintem siman lehetett volan teletenni hyperes linkekkel vagy bonuszinfokkal (nyilvan nem minden teruletrol). (Persze akkor a hypert is es a vele kapcsolatos dolgokat komolyabb szintre kellene emelni.) Ha (bizonyos teruleteken) hyperes infok lennenek egybol a kikuldott fordulokban, talan a jatekosok is motivalva lennenek, hogy kuldjenek be infokat, mert azokat lathatjak a fordulokban. Magam reszerol mar korabban felvetettem speedznek egyebkent, hogy szukseget latnam bizonyos okokbol a ceg a hyper kozotti kapcsolat elmelyitesenek, de nem reagalt erdemben a dologra.
 
jah, de vannak kevesbe intelligens jatekosok is )
 
Ahhoz lusta vagyok.
 
erdemes lenne egy css skin palyazatot kiirni, szerintem nagyon sok jo css skin keszulhetne ha motivalva vannak a playerek. akar kategorizalni is lehetne,

- isten
- faj
- kt
- jellem
- modern
- klasszikus / retro
 
azt mondtak emailbe kell megirni a hibakat!
 
Az aranytermo ladikonal csak az elso csatanal irja ki a bolt koordinatait, a tobbi csatanal nem.
Htm-en belul a kodban sincs ott a koordinata...
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.