Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Akkor jól mondtam, hogy a felhasználás módjában van a különbség )
 
Pontosan! Eppen ezt ecseteltem az elobb is, csak Te lusta voltal ertelmezni...
Mostanaban elegge elkanaszodtal
 
Úgy értettem, hogy játéktechnikailag nincs különbség, de azért szellemiségében kellene hogy legyen... Nem csak azt kell nézndi hogy xdy-t sebez, hanem azt is hogy melyik isten adta.
 
Játéktechnikailag nincs különbség, de azért kellene hogy legyen.
 
Szerintem 2 ugyanolyan tűzvarázslat között nincs különbség...a felhasználás módjában van.
 
Pedig mast csinal!
Kicsit eld bele magad a kariba, es allj hozza "szerepjatekosan".
Mig Te Raia hivekent a gonosz Thargodanokra v. akamikre fogod lodozni Istened "hatalmas varazslatat", addig en Dornodonita modra a szerencset koldusgyerekre is azt fogom loni. Azert mert a varinak ugyan az a neve es gyk. ugyan azt is csinalja, addig a Te armageddonod a gonoszsagot oli ki az ellenbol, mig a testt mondjuk nem egeti szenne, nem "alazza meg", addig az enyem mindenbol es mindenkibol hamukupacot csinal. holott ugyan az a vari, csak a pap "mashogyan lovi el".
Persze ezt a beho nem tervezte bele, es nem is valosul meg, de fel lehet igy is fogni.
 
a másik tűzból nem spórolták ki a naftát, az a gond? )
 
Azért ne mondd, hogy egy Raias tűzvihar v. geddon mást csinál, mint a Dornis ). De engem nem zavar...

Hogy egy Istenítélet purgálná szét a lelketeket... )
 
Igen, két istene van a tűznek. Csak az egyik tűz az melegít, fényt ad, (Tisztítótűz is egyben. :-)), a másik meg pusztít.
 
Mi vagyok én? Jedilovag? Nem elég, hogy 111-el több jellempont kell? Nem elég, hogy a gonoszoknak több a maxhpje? És nem elég, hogy eddig minden gonosz akivel csatáztam ronggyá vert? Még álljak is ellen a kísértésnek? ))
 
Elvileg gonosznak lenni ugye konnyebb... A josagert, a megingathatatlan hitert nap mint nap meg kell kuzdeni, ellen kell allni a csabitasnak, stb... :P
 
Na az már mingyán más szemszögbe helyezi a leányzót . Azért mókás, hogy a tűznek 2 istene is van (gyk. Raia és Dornodon). .
 
ennél szofisztikáltabb dolgokra gondolok, és globálisabbra. pl Elenios hívei kapnának valamit zenélésért. Leah hívei az árnyvilágba küldött lelkekért (élőholt és elementál nem számít! ). Dornodon hívei a tűz és méregmágia használatáért, lopásért, mittudomén
 
Ugye most nem Szőrös ötletére gondolsz? Mert abba kézeld bele azt, hogy jóság egyedül a thargodan kufárért jár, gonoszság meg elég sok lényért. Azért nehogy már a jók szívjanak többet...
 
ezt utólag már nem valósítod meg.
inkább tudnám elképzelni azt, hogy különféle tetteket, áldozatokat az istenek stílusosan díjaznak vagy büntetnek.
 
Ez az! Egyéniséget az isteneknek! NE legyen már mindenki számára minden elérhető! A végén (vagy már sajnos most is) tényleg abszolút semmi különbség nem lesz az istenek közt. Lesznek jók, gonoszok, semlegesek és ugyanazokkal a varikkal lövöldözik majd egymást a karik.
 
Káoszaura szivatós képesség lett volna? Talán, de hát Chara-din KT vagyunk! Esetleg ha ugy adtuk volna be, hogy bizonyos ideig/fordulóig tartson bekerült volna? Akkor nem annyira "szivatós".
Lehet hogy az hiánypótló, hogy tudnak a KT társak is egymással csatázni, de ez az adott KT tagjaiban ki is merül. Jó OK, hogy KT képesség, de a Káoszaura több embert/karit érintett volna ezáltal szélesebb körben is "sikert" arathatott volna.

Radul, Káosz Lordjai
 
kicsit eltertunk a targytol, de azert hozzaszolok, mert Fairlight es a foldelem idezes + foldrenges nalam kenyes ugy. lehet azert, mert 2 Fairlight hivo karim van, es meg az is lehet hogy az elso 20ban van minda ketto. marha Fairlightot nezzuk. jah es persze kedvenc istenem meg ha nem is tapos

nah de nezzuk csak mit irt Miklos az AKban a foldrengesrol:

"Isten: Tharr"

"Az abszolút Tharr varázslat, a föld istenének igazi hatalmát a földrengéssel nyilváníthatod ki."

"minden Tharr hívő büszke erre a varázslatra, és semmi pénzért nem cserélné el pl. az armageddonra, amit más istenek hívei kapnak ugyanezért a küldetés teljesítésért. "

akkor most nezzuk a csapdaeszlelest:
"Isten: Leah, Dornodon, Raia, Elenios, Sheran, Tharr, Fairlight , Chara-din"

latott mar vki olyan Fairlightost akinek van csapdaeszlelese? mert en meg nem. es mi a csapdaeszeles szama? #222, jah es hogy mi a foldrengese? #221

erdekes nem?

es itt van a foldelem idezes:
"Isten: Tharr"
"Tharr egyedi varázslatával külömböző földelementálokat idézhetsz szolgálatra. "

itt sajnos nem tudom mit kellett volna kapnia a Fairlightosoknak. gondolom nem ezt. bar utana hasznalni is kell a spellt, mert erre ker Fairlight az egyik kuldeteseben. szegenynek vmi baja lehet, mert elotte meg azt kerte oljem le tharr elementaljait. majd kesobb azt mondja hogy az avatarjat is gyilkoljam le. tehat Tharr es Fairlight nincsenek joban, lehet azert mert Fairlight tharros spelleket tanit hiveinek?
 
Ez OK. Nem is vitatom. De ha az encet nezem, akkor elvileg minden magia kozel all hozza. Mas kerdes, hogy jolenne-e...
 
Ha Fairlight tényleg rendelkezne minden mágiával, a TFen nem lenne más, csak Fairlight-hívő )
 
hehe, Hyperion ma este negyedszer jelentkezik... nagyon nagyon bocsi.
Az elobb elirtam, gondolom nem volt nehez rajonni... szoval az utobbit (eet) nem tudom komolyan venni...
 
Bocs, hogy enyit irok, de...

... az csak jo ha Dess ugy huz parhuzamot a jatek es az elet koze, hogy a jatekot komolyan veszi. En nem tudom komolyanvenni az elobbit, talan ez egyik nagynagy hiban (a sok masik mellett)
 
Barmilyen meglepo nekem sikerult visszavezetnem az eletre es egyetertek Dess-sel. Az elet mirol szol? Azt is csak megszokni, elfogadni lehet v. abbahagyni. Igazan nagy valtoztatasra nincs lehetoseg (persze ez viszonyitas kerdese).

Nem emlexem mar mit irtak egymasnak, de a fntit benthagyom, mert egeszen megtetszett
 
Nincs igazad Fairlighttal kapcsolatban. Fairlight a magia es kereskedelem istene. Az en ertelmezesemben pedig ha a magiarol altalanossagban (marpedig nala nincs kikotes, specializacio) szo az lefedi a foldmagiat/tuzmagiat/halalmagiat es mindent ami magiaval kapcsolatos.

A tobbiben egyetertek (ami Tharrt illeti).

Mas: annak valoban nincs ertelme, hogy minden KTt es istent ugyan arra a szintre hozzanak, mi abban a jo/egyedi (es igen, az a csopp kis szerepjatek is elveszne ami most van). Ez ertelmetlen.

Az rendben van (megbekeltem vele), hogy a regi KTkat huzzuk fel kicsit, rendben cserelhessek le minden kepesseguket ahogy tetszik, de mindet csak egyszer es borsos aron (1300-1400-1500-stb TU raforditasaval), nem pedig talizmanok vasarolgatasaval. Igen is legyen versegnes a kaves uj JK kegyeiert, hogy "ne oda vidd a karidat, hanem hozzank".
Jo, tudom, hogy egy ido utan igy is elonybe kerulnenek a fiatal KT-k, node az ujaknak mindig is elonyuk lesz az oregebbekkel szemben (lehetosegek teren, regiek tapasztalatait kihasznalva).
 
Csak azt tudnam, h ha ennyire vagod, h rossz helyen sirsz/sirtok, akkor miert sirsz/sirtok megis??
...
En szeretem, ha vannak kritikus hozzaszolasok, mert elorebb viszik a jatekot. Nade ha mar az esetek nagytobbsege a lentebb olvashato hozzaszolasokbol all, akkor mar nem a jatekot segitik elo, hanem csak par sor, amit ritkan erdemes elolvasni.
Nagyon jol tudod, h ircen is ez megy... igazabol maximum annyi ertelme van, h esetleg felhuzol vele masokat, illetve Te valamelyest levezeted a feszultsegedet... utobbi nagyon egeszseges dolog, szal ezert en nem foglak megszolni Mindenki ugy vezeti le a feszultseget, ahogy tudja, en maskeppen teszem
...
Az utolso par gondolatodhoz annyit fuznek hozza, h ha parhuzamot huzol a jatek es az elet kozott, es arra biztatod Annakot, h tanuljon meg vele elni, v hagyja abba a jatekot, akkor ebbol a logikabol kiindulva vezessed ezt vissza az eletre...
...
Dess: Nem hiszem el, h meg mindig ennyire komolyan tudod venni a jatekot, mikor evek ota nyomod... en szinte a kezdetektol jatszom, es lehet h en vagyok iszonyat bolcs (huha!! )) ), v csak kevesbe erdekel a jatek, nade ezen idegeskedni?? )
 
Én speciel örülök az Istenítéletnek, annak viszont nem, hogy az összes jó Tharr spellt meg lehet szerezni, viszont épp a Tharrosok azok, akik se SFen, se sehol máshol nem kapnak semmit se...(kivéve a martiant ofkóz). Na meg az is b*ssza a csőröm, hogy Ferlájt ad Földrengést meg elementál idézést, amikor köze nincs a földmágiához...ennyi erővel Tharr is adhatna geddont...no mindegy, ezzel kapcsolatban ismerjük a hivatalos hozzáállást.
 
Hi!

Azt csak te tudod, neked mi jott le belole, en csak leirtam, milyen folyamatok jatszodtak le, az, hogy ez kinek jo, illetve jo-e valakinek, azt mindenki eldontheti maga
 
Én most ebből azt veszem ki, hogy téged zavar az, hogy ha egy Raias/Eleniosos/Fairlightos/Sheranos ugyanolyan eséllyel indul, mint te...lehet, hogy nem így gondolod, de nekem ez jött le ;).
 
És amellett, hogy nem lesz minden kötelezően teljesítendő, reméljük, hogy sírás sem lesz.
Vagy a TF játékosok ekkorát azért nem képesek változni?
 
Mindez a TF specializáltságot elutasító rendszere miatt van. Nem lehetsz kifejezetten csak mágus, vagy kifejezetten csak harcos, hogy a többit ne is említsem. Mindemellett rengeteg olyan dolog van amit az életképesség érdekében MEG KELL TENNED, mint pl megszerezni a tiltott teleportot, végigjárni a királyi labikat, stb... Ezek bizony hasonló kockákká faragják a karaktereket. Remélem a jövőben nem lesznek ennyire egy úton végigjárható és végigjárandó dolgok.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.