Vissza a Főoldalra

Álomfogók Szövetsége

Az Álomfogók Szövetsége az Álomfogó Kártyajáték versenyjátékosai számára jött létre. A szövetség számos előnyt kínál azon játékosok számára, akik félévente legalább egy-két Álomfogó versenyen elindulnak.

Először is minden olyan Álomfogó verseny nevezési díjából, amelyet Beholder Kft. szponzorál (meg van hirdetve honlapunkon, illetve az Alanori Krónikában), 100 Ft kedvezményt kap minden szövetségi tag (gyakorlatilag szinte az összes verseny ilyen), ezenkívül minden pontszerző versenyen (olyan egyéni, a Beholder Kft. által szponzorált verseny, ahol legalább 20 induló volt) úgynevezett hatalompontokat szerezhetsz. Egy versenyen kapott hatalompontjaid azt mutatják meg, hogy hány százalékos teljesítmény értél el.

Az így szerezett pontjaidat nyilvántartjuk, és a félév végén ezek alapján szövetségi rangsort hirdetünk. Ebben a rangsorban mindenkinek a legjobb 5 versenyét vesszük figyelembe. Mindenkinek legalább két, a Beholder Kft. által rendezett versenyt is beleszámoljuk a legjobb ötbe, akkor is, ha vannak jobb eredményei. Ha valakinek nincs öt versenye, akkor a hiányzókat 0 ponttal számoljuk.

A félév végi rangsor első három helyezettje értékes díjakat, elsősorban rengeteg kártyát nyer. Emellett más kategóriákat is díjazunk minden félév végén, pl. a legtöbb versenyen indult játékost, stb. Ezenkívül Álomfogó paklikat sorsolunk ki a tagok között, van vigaszdíj, szóval sok mindenki nyerhet legalább egy csomag kártyát, amivel már megtérül a tagsági díja.

Hogyan lehet belépni a szövetségbe? Legegyszerűbben személyesen, az általunk rendezett Álomfogó versenyeken. Az Álomfogók Szövetségének első féléve 2008. januárjában kezdődik, az első nevezési alkalom pedig a december 8-i Álomfogó verseny lesz. A féléves tagsági díj 500 Ft. Jelentkezhetsz ezenkívül levélben, a Beholder Kft., 1680 Budapest Pf. 4 címen vagy e-mailben, a tf@beholder.hu címen is, ekkor a pénzt belföldi postautalványon kell feladnod postacímünkre. A tagsági igazolvány kiállításához a következő adatokra van szükségünk: neved, lakcímed és a születési dátumod.

A tagság hosszabbítása: Régi tagok az új félévekben február ill. augusztus végéig hosszabbíthatnak. Amennyiben később hosszabbítják meg tagságukat, a köztes időszakban szerzett pontjaik nem kerülnek feljegyzésre.

Hogyan igazolhatod, hogy szövetségi tag vagy? Minden tagunk minden félévben kap egy igazolványt érvényességi dátummal. Ezzel egyrészt igazolhatod, hogy szövetségi tag vagy, másrészt a versenyeken beírathatod a szervezőkkel a megszerzett hatalompontjaidat. A pontok beíratása nem kötelező, mi mindenkinek minden versenyét számítógépen nyilvántartjuk, és ez alapján alakul ki a félév végi sorrend.

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=12475 címen elérhető.
Létrehozás: 2007. szeptember 17. 11:08:20Utolsó frissítés: 2018. március 5. 11:22:09 Küldd el a cikket másoknak