Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Kísértetjárás május 21.
Alfa pakli – Káoszhorda március 12.
Alfa pakli – Varázslények március 12.
A pillanat képe
Lélekenergia
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Miután egy galetki sikeresen legyűrt egyet a Rúvel Hegy mélyét lakó ocsmány torzszülöttek közül, kinyerheti annak felszabaduló lélekenergiáit. Az így nyert dolog a fejlődés alapvető velejárója.
Nézz szét a galériában!
LVII. Alanori Olimpia
30 éves a Túlélők Földje
Résföld lapbemutató 1. hét
Résföld
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő: Kisértetjárás

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Profi versenyzők listája
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
Résföld lapbemutató 1. hét (106)
Követő változások, nerfek és újrakeverés (mulligan) szabály (124)
30 éves a Túlélők Földje (7)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7518)
[HKK Piac] Régi lapok (1484)
HKK gyorshírek (20)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Az alakváltás mesterfokán...
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Hány olyan altípus van még a TF-ben amiket a HKK-ba még nem hoztatok át? Ezeket a jövőben a TF-ben csak szaporítani fogjátok vagy meg van húzva valahol egy határ nekik ott is?
Mert szerintem a HKK-nak kifejezetten rosszat tesz, hogyha ennyi altípussal felhigítjátok a rendelkezésre álló altípus állományt, főleg rota mellett. A jelenlegi altípusokból is sokat összevonnék legszívesebben egy kalap alá.
3db? Még jó, hogy kb 30 kieget kell bontani ahhoz, hogy meg legyen a teljes sor egy két ritkás zénből.
Ez is csak bizonyítja, hogy a 2 ritkás arányhoz jóval nagyobb mennyiséget kell legyártani. Nyilván jobban fogják venni az emberek, hogyha többet kell kibontani belőle.
Mondjuk az érthető, hogyha több ember össze akar állni és egyszerre szeretne rendelni amióta minden csomagért fizetni kell a szállítási költséget a vásárlás összegétől függetlenül és emiatt megalkotta a behó a piaci űrt a viszonteladóknak; de visszaélés is lenne a dologgal bőven szerintem, hogyha nem csináltak volna valamit most.
Az jobb lenne, hogyha limit nélkül felvásárolná őket egy webshop és többszörös áron árulná őket?
Egyébként én be tudtam rakni 100at a kosárba próbaként. Te mennyit akartál venni, hogy megállított honlap?
Így is elég ciki, hogy nekem kell panaszkodnom, de ő ezt tényleg megtette időben. Beszélj vele privátban, a ti oldalatokon van a probléma.
Köszi a javítást.
A paklik beküldése versenyre hogyan várható el, hogyha a honlapra rosszul kerül ki a kiírás versenyszervező minden erőfeszítése ellenére? Konkrétan a holnapi miskolci pörgősre gondolok.
Hogyha már jönne hozzájuk epikus, akkor annak több értelme lenne, hogyha [S]-re engedné, hogy eggyel többször lehessen használni a Jelenés képességet abban a körben.
Se az olcsóbbítás, se az extra pakliégetés nincs olyan fontos, mint ez. Sokszor szokott az lenni gyűjtőgenben mostanában, hogy kiégetek egy nagy rakás lapot és csak pislog egymás mellett a sok Jelenés. A mostani zén sem fogja ezt a helyzetet megoldani.
"A" kör végén kell feláldozni. Ezt a kijátszása utáni leghamarabbi kör végén meg kell nézni. Építeni soha nem fog, hacsak nem tudja forrásból aktiválni valahogyan az ellenfél az én körömben.
Kijátszom az én köröm utolsó lapjaként, utána pedig csak ZSZ-ért jövő azonalli beleszólásokkal fogja tudni megoldani őt az ellenfél. Az viszont tényleg igaz, hogy nem érdemes nyitni vele.
Örülök, hogy a Behó visszahozta powercreepet. Én személy szerint szerettem.
Ha ti találtátok volna fel először, akkor jóval kevésbé fájna a dolog, mert úgy tényleg a HKK-n belüli körlmények szülték volna meg az ötletet. De nekem sehogy nem lett volna ez szimpi, akkor sem hogyha eredeti az ötlet és hogyha objektívan jobb lenne tőle a játék.
#NemNemSoha
Én HKK-val játszok. Nem érdekel, hogy más játékok miket csinálnak és mi működik azokban. Hogyha azokkal a szabályokkal akarok játszani, akkor azokkal a játékokkal fogok játszani. Az sem érdekel, hogyha pozitív hatása lenne ennek a játékra. Túl extrém változás a megszokotthoz képest. Ez önmagában elég érv kéne, hogy legyen és ennek fényében kellene gondolkodni az új szabályokon is.
Meg ez az ötletkölcsönzés más játékokból amúgy is mindig taszító volt. A halálsikoly, a tóken szó és a hasonlók nagyon nem szimpatikusak, hogy bejöttek ebbe a játékba. Mi értelme van annak, hogy a ti játékotokkal játszok a Magic helyett, hogyha amúgy is kölcsönvesztek onnan mindent és megölitek a legérdekesebb részeit ennek a játéknak? Többezres lapkészletből lehetett építkezni, narancs lapos vadulások voltak, minden lap tudott 3-4 különböző dolgot, teljesen egyedi és idegen eredetű szavaktól/ikonoktól mentes fogalmak voltak, pech faktor volt, stb. Én ezekért szerettem meg a HKK-t. Ez egy teljesen jogos aggály, nem a változástól való félelem. Ezt feltételezni elég rosszindulatú dolog mellesleg.
Muszáj minden hónapban egyre rosszabb ötletekkel előállnotok? Jó a játék többnyire így ahogy van, nincs semmi értelme feszegetni a határait annak, amit eltűrnek a népek.
A mulligan bármilyen formában egy nagyon undorító szabály. Kell a pech faktor is a játékba.
Én 2014-ben megnyertem egy behós kezdő versenyt és akkor nem kerültem be azzal a nemzetire.
Keresek cserére 1db Sárkánytűz (alfa) (foil) lapot.
Tudok adni érte cserébe 1db Lohd Haven Sáhkánya (alfa) (foil) vagy 1db Hendiala familiárisa (alfa) (foil) lapot.
Ész nélkül szaporítani a versenyhelyszínek számát ugyanazon a településen elég furcsa. Vidéken megyénként csak 1-2 támogatott versenyt lehet tartani. Pesten jelenleg van:

-a Beholder Kft. versenye
-a Dungeon
-a HKK Blog
-az Excelsior (mondjuk ők csak szerdán)
-a Barcraft
-a Hotel Noé
-az ügyvédi iroda
-a retró vereseny (bár ez nem igazán konkurencia a többivel)
-a Phantom Games

A kiadóin és a két egyedin kívül 6 versenyhelyszín van hétvégente Budapesten jelenleg. A behó aktívan kitol a vidéki versenyekkel ennyi pesti versenyhelyszín mellett. Nincs értelme így a kiemelteken kívül vidékre járni a pestieknek.

Valahol tényleg meg kellene húzni a határt, mert ez egy ilyen kicsi közösségnél túlzás. Az Excelsior hétköznapi időpontja jó irány szerintem. Hogyha valahol nagyon nagy az igény versenyekre ugyanazon a településen, akkor azokat csak hétköznap lehessen megszervezni!
A gyengék fegyvere
0SZK, Raia, tárgy, KF, fém, háló
Nem áldozhatod fel.
Kijátszásakor húzz egy lapot és a lény kap 1 izomjelzőt és 1 elmúlás jelzőt.
Rendben. Csak fogadja el a versenyszervező.
Várható akkor erre egy javítás?
Ezen a héten kifejezetten szükségem lenne arra, hogy ez működjön rendesen.
Értem. És akkor emiatt nem is helyettesítés. Köszi.
A Szilmill bűbájmester (2020) az ellenfél körében beleszámít a nekronszabályba?
A nekronból kijátszása az helyettesítésnek számít vagy a saját IK módosításának?
Céhes követő
Az jó hír, köszi.
Akkor az ezüst Ekharion bébik nem rotálnak vissza? Azok elvileg ezüst lapok, az újranyomott változat viszont arany lap.
ok
A Dungeon kripta FAQ-val nem értek egyet. Ha a lény nem volt korábban vízió, akkor hogyha később kapja meg a vízió altípust, az már egy teljesen másik lap lesz.
A fórumon egy ideje már nem lehet 300 üzenetet megjeleníteni oldalanként. A "HKK kérdések?" és a hasonló topikokban való keresés így gyakorlatilag teljesen ellehetetlenült. Nem fogok 50 oldalon keresztül Ctrl+F ezni, hogy megtaláljak egy kérdést.
Várható ennek a visszahozása vagy esetleg egy normális keresés opció?
Akkor a megkezdett semlegesítés is számít.
Köszönöm a választ.
Solatopolka (2021) vs reakciósor
Az van ráírva a Solatopolkára, hogy "ha nem semlegesített", akkor sebez. Mi történik akkor, hogyha az ellenfél kijátszik egy lapot, arra reagálok egy Solatopolkával, ő visszareagál, én reagálok megint az első kijátszott lapra, majd az ellenfél reakciójára is és ezzel vége lesz a kántercsatának? A Solatopolka semlegesítésként lett kijátszva eredetileg, de eggyel több kánter beletolásával a reakciósorba neki már nem marad lap, amit megfoghatna. Ilyenkor kisül a sebzése?
A Hegyrengetőre egyértelműen rá van írva, hogy kijátszási módot kell választani, az jó ellenpélda.
A Pontaco bele tud rondítani, de az sem éppen reakció.
Hm, tényleg. Annak úgy sehogy nincs értelme. Elnézést kérek.

Amúgy kellemes kis kiegek lettek.
A nekronszabállyal nem törődő és szabadon áldozható Sötétségszellemmel káosz formátumon biztosan lesz néhány új végtelen kombó. ÚN-re már nem tudom, hogy jobb lett-e a nekronos változatnál.

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.