Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Hóditások december 10.
A pillanat képe
Harcias manó
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
Mielőtt még megsajnálod ezt a pöttöm kis teremtményt, és netán a "Jaj, de cuki" mondat is kibuggyan a szádon, elárulom: az első zóna számtalan kalandozóját késztette már futásra a képen látható átokfajzat. Talán majd, ha megbököd miniatűr kardocskájával, te is belátod, hogy rossz helyre skatulyáztad e lényt.
Nézz szét a galériában!
HKK Nemzeti Bajnokság 2023 kvalifikáció
Yaurri testépítő verseny – zárás
Új Nemzedék: nem csak az eggyel korábbi verzió használható
Ajándéksorsolás február + januári eredményhirdetés
Új versenyhelyszín. KMO Művelődési Központ

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái verseny - 2023. február 25., Szombathely 2.
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Az eddig megjelent HKK kiegészítők listája
Termékismertető - HKK - Zén 2. expedíciója: Éfaon meséje

A lista folytatása...
HKK Nemzeti Bajnokság 2023 kvalifikáció (33)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7786)
HKK kérdés? (46540)
Lapötletek (64757)
Yaurri testépítő verseny – zárás (2)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28428)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tűzmágia
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
64 fő felett szükség lehet 7 fordulóra, hogyha mindenki végigjátssza a versenyt.
A Thu'zad hazaérkezése (2006) azt írja, hogy "semmiképp" sem jön létre a megakadályozandó lap. Ez megakadályoz olyan lapokat is, amikre nem lehet reagálni?
Elnézést, a teljes lapkereső rendszer csinálja ezt, nem csak a régi pakliszerkesztő.
Konkrétan a 0-ért jövő lapok akasztják ki a keresőt. Egyszerűen nem tudok rájuk keresni sehogyan.
A pakliszerkesztő (régi) nem enged idézési költség típusra keresni.
Ha egy napon ugyanazon a helyszínen több verseny is van, akkor az igazából csak egy HKKs esemény. A jövő héten 4 helyszínen lesz HKKs esemény. Nem lesz 9 különböző helyszínen HKKs esemény.
Volt már amúgy ennél rosszabb is tavaly.
Jaj, de jó! Még egy extra bonyolítás.
De akkor a Félresikerült vadászat(alfa) sem számít bele most már a faj keretbe, hogy konkrétan a nem-lény lapoknál maradjunk?
Tehát akkor a Napkirály (2023) már nem számít bele a 33 angyalba, mert "angyalt" van rajta egy "-t"-vel ellátva?
Engedélyeztük a faj altípusú nemlény lapokat akkor is, ha nevében és szövegében nem szerepelt a faj neve. Viszont kizártuk azokat a nemlény lapokat, amelyek altípusa nem az adott faj, így a Sztatikus orkán nem használható orkként és a Felfelé a lejtőn sem elfként. A visszajelzések alapján a használható lapok körét bővíteni fogjuk, engedni fogja a pakliszerkesztő azokat a nemlény lapokat is, amelyek altípusa nem faj, viszont a nevében vagy szövegében PONTOSAN szerepel az adott faj neve (tehát ragozás nélkül). A "csontsereg" és az "orkjaid" továbbra sem lesz jó, de az Ork csapatszállító igen. Ezt várhatóan jövő hét első felében fogjuk berakni a pakliszerkesztőbe.

Nem értem, hogy miért "bővítés" az, hogyha egy az "orkjaid" szót tartalmazó lap már nem számít bele a faj keretbe innentől kezdve. Ez nem "továbbra sem számít" bele, ezek eddig beleszámítottak. Ez így egy változtatás.
A bírók fizetését lehetne finanszírozni exkluzív, másohgyan meg ne szerezhető lapokkal (pl az aktuális UR-ek foilos kiadása). Akkor biztosan akadna bíró a versenyekre mindig.
+1
A januári behós hagyira beküldött paklik között Panyik Zoltán paklijában egy elég vad hiba merült fel a honlapon. Az egyik lap nem jelenik meg rendesen, és amikor rákattintok, akkor ezt írja ki.
Ezt az oldalt nem tudjuk számodra megjeleníteni. Kérjük, csak a kattintgatós módszerrel közlekedj az oldalainkon.
Mikori ez a szabálymódosítás? A Kódexben nem látom nyomát.
Már decemberben is benne volt a lapkeresőben az a lap, ha jól emlékszem; de az is igaz, hogy a Lapelemzésekbe nem került bele. Hivatalos bejelentés nélkül nehéz ezt követni.
Egyszerűbb lenne minden, hogyha azonnal lehetne használni mindent, amin az évszám nem a jövő évből való.
A Manaevő féreg is ma jelent meg elvileg.
Ok, köszi.
A Nagytanács ítélete leszedi a hajókat? Csak 1db leszedésnek számít és nincs rajta, hogy "mindenképpen" leszedi a lapot. Csak az van rajta, hogy egyszer garantáltan kisüti rá a leszedést.
Köszi a választ, de ez így tényleg jó a visszarotálásnál? Ezek a lapok már megvannak a játékosoknak és a félév elején van pont a legalkalmasabb verseny a használatukra.
Miért akkor? A behós hagyin és a felkészülési versenyeken jók lennének a lapok azoknak, akiknek már meg van a régi kiadásuk.
Mardakor taktikus
Varell, ónix istenség
Szirén ősanya
Rejtett tartalék (foil) (feltételezhetően most már a valódi illusztrációval megjelenve)

Az új dátummal újrakiadott UR lapok be fognak kerülni a lapkeresőbe? Azért ez egy elég nagy hír.
Kár érte. Már hirtelen azt hittem, hogy végre találtam egy felhasználási módot ahhoz a laphoz, de nem.
Köszönöm a választ.
Egy őslich kisüt egy leszedést egy lapomra. A Végső mentsvár (2020) kijátszható ilyenkor reakcióként? A lich képességére nem lehet reagálni, de azon töprengek, hogy a gyűjtőbe kerülés eseményére tud-e reagálni a Végsőmentsvár (2020)?
Köszönjük.

A régi meddig marad még használható? Legalább a link birtokában kellemes nosztalgia lenne később is, ha megőrizve maradna.
Két kérdés:
1. A találatokat jelenleg úgy listázza a szöveges megjelenítésnél, hogy nem lehet másolni a neveket. Várható, hogy normális asztali windózos egeres jobbklikkes kattintással (nem külön gombbal) másolni lehessen majd a szöveget?
2. Valamint az, hogy egy oszlopban legyenek listázva a találatok? A réginél nagyon idegesítő volt egy nagyobb találatlistát kimásolni.
Az "önmagát keresés letiltás" szabály az jó ötlet. Pl a Manakorall topdeckből csinál egy végtelent 10 ZSZ-ből, hogyha pont erre van optimalizálva a pakli.

Levezetés:
2ZSZ az 1. Manakorall. Áldozom, keresek egy másikat.
2ZSZ a 2. Manakorall. Áldozom, keresek egy haramadikat.
2ZSZ a 3. Manakorall. Áldozom, keresek egy Mennybéli ítélőszéket.
4ZSZ kijátszom az első Mennybéli ítélőszéket, visszarakok minden színtelen lapot. Kapok 2VPt (asszem hármat így nem kaphatok).
Áldozok két Manakorallt, keresek 2db Manakorongot. Kirakom őket, tapp, tapp, plusz 2VP. Áldozok egy Manakorallt, keresem a második Mennybéli ítélőszéket. Van az asztalon jelenleg 2 Manakorong és van 2 VP-m.
4ZSZ kijátszom a 2. Mennybéli ítélőszéket, 5db színtelen lap vissza az asztalra. Kapok 2VP-t a Manakorallokra. 2x tapp Manakorong, van 4VP-m.
Áldozok egy Manakorallt, keresek egy Morgan gyermekét. Kirakom egy Manakorongból és 1VP-ből. Áldozom, visszaveszem a Mennybéli ítélőszéket.
Áldozok 2 Manakorallt és keresek 2 Patkányinváziót.
1 Manakorongból és 1 VP-ből jön az első Patkányinvázió.
1 Csatornapatkányból és 1 VP-ből jön a második Patkányinvázió.
Van 1 VP-m és 5db Catornapatkányom az őrposztban.
4ZSZ Jön a Mennybéli ítélőszék színtelen színre és 2 Manakorallból keresek 2 Morgan gyermekét.
Innentől felváltva ismétlem meg a fekete és a színtelen ciklust és mindig több patkánnyal fogom végezni.
Végtelenszer el tudom ezt játszani, leégeti a paklimat a Morgan gyermeke és van végtelen patkányom az őrposztban. A hokihoz csak két színt használtam fel, úgyhogy lehet válogatni a többi színből, hogy mivel szarjuk ki a legtöbb ZSZ-t az asztalra, hogy ezt beindítsuk.

Csak ez az egy szabály módosítás tönkretenné ezt a hokit. Mielőtt mondaná valaki: nem, a Mennybéli ítélőszékkel nincs baj, a hülye keresékkel van a baj megint. Nincs szükség rájuk a játékban egyáltalán.
És sajnos nincs hozzá már Szomjazó féreg, úgyhogy egy kicsit később fog csak kiférni.
A KF tárgy lopás szabály eltörlése szomorú.
A profi vs kezdő meccseken ez mindig is egy üde színfolt volt.
Hogyha a Hamis csillogással visszaadom a Kvarcgólem [J] képességét, akkor megint ki kell várni a "Késleltetett hatás: 2"-t?
Köszönöm a választ.
A videót nem láttam, mert a cikkbe nem tetted bele. Csak egy privát FB csoportban van fent tudtommal és nincs FB felhasználóm.
És szerintem nem mindegy. Más kártyajátékok tudtommal erre figyelnek aktívan.
Ez 2 különböző ritkaságú lap

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy a gépnek illene megtanítani azt, hogy ezeket külön lapként kéne kezelnie. Egyszerűen színvonaltalannak néz ki, amikor ugyanazt a lapot kibontom kétszer egy boosteren belül.
A gyngy-nél szintén. A sűrű ismétlődés úgy néz ki, mintha meg sem lettek volna keverve. Inkább kerüjön többe egy kicsit egy booster, hogyha erre létezik megoldás és tényleg nem fér már bele nektek a jelenlegi ár mellett.
Ez most sokkal rosszabb, mint a korábbi CM-es kiegészítőkben.
Eddig két Hódítások frissen bontott versenyen voltam és mind a két versenyen volt a bontásomban két teljesen megegyező gyngy pakk két boosterben (csak a ritkák különböztek). A körülöttem lévők is jelezték, hogy ugyanez van náluk is. Hogyha a behós versenyről megőriztétek a laplistákat, akkor ezt tudjátok ellenőrizni ti is.
Valamint még mindig előfordul, hogy ugyanabban a boosterben egy sima ritka és ugyanannak a lapnak a foilos változata van. Egy DP bontásnál láttam ilyenből is ismétlődést a DP-n belül. Ez nem a véletlen műve. Valami gond van a Keverő nénivel.
Eladó csak egyben 32db 2000es és régebbi minikiegészítős lap 9000 forintért.
Többnyire megviselt állapotban vannak, de néhány hibátlan állapotban van. Lista privátban.

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.